15
-
#15 mondjuk erről a walking hotspot-ról is minimum hónapokkal ezelőtt hallottam (volt az talán már fél éve is), szóval nemtom, hogy ez most valami új verziója, vagy mi ebben az egészben az újdonság úgy egyáltalán.. -
Epikurosz #14 A Joiku csak Samsung és Nokia mobilokkal működik. -
KarmaXXL #13 Arra meg ott a JoikuSpot, mint már a legelején említették.
Nagyon spanyolviasz szag van. -
#12 Meg aztán ha pl egy konzollal szeretném megosztani a netet, a wii, a ds, és a psp csak wifin megy. -
#11 mondjuk bt-os netmegosztásnál maga a bt könnyen lehet a szűk keresztmetszet (főleg 2.0 előtti bt-ok esetében), ezenkívül a hatótáv sem az igazi ott. -
#10 akármilyen telefonon, ami támogatja a javat, lehet netezni opera minivel. azért legalább -szerintem- 128x128 felbontás, és gprs kapcsolat kell hozzá, legalábbis nokia 3410-en elég használhatatlan volt, de nokia 6020on már jó. Mondjuk most nokia 6600am van. -
torcipepe #9 akinek van Windows Mobile-t használó telefonja, az azon is tud netezni. legalábbis az újakon, amik már támogatják a 3G-t, mert az enyém pl nem -
KarmaXXL #8 "Ehhez azonban szükség van a két eszköz kábellel való összekötésére"? Hülyék ezek?
Symbianos telefonokkal Bluetoothon keresztül is simán ki lehet csatlakozni a netre. Tegnap is használtam vonaton... -
LOTR|Atocha #7 THX! :) -
#6 tess :) -
LOTR|Atocha #5 Esetleg adnál az ingyenes verzióhoz egy linket pls. :) Köszi. -
#4 Akinek van pénze évente új telóra, annak nem egy 25 dolláros szoftver fog nagy gondot okozni, akinek mégis az majd lewarezolja valahonnan. -
#3 mi ezen a rúter ? ez egy sima modem funkció amit a 6 éves motorola c650 is tud usb kábellal..
az lenne az okosság ha nem a telefon 3g előfizetését hanem a saját otthoni netemet tudnám vele átlökni egy másik gépre.. az lenne a router , funkció. -
#2 létezik ilyesmi már egy éve kb, a JoikuSpot egyébként szerintem profibb megoldás, és az alapváltozata teljesen ingyenes is, sztem nincs benne ilyen 2 megabites korlát sem.. -
#1 He? Aki évente cseréli a telóját (vagy gyakrabban), az mindig vegye meg újra??!??