Clint Eastwood betorzul és shotgunt ránt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megneznek tole 1 "Jopár dollárral tobbértet" is, mielott kipurcan.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Eastwood egy példakép!
megnézzük, maximum tisztelet a dörti herinek.
clint jó színész, és kész
clint jó színész, és kész
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
Egyik kedvenc.
engem egyáltalán nem zavar, hogy ennyi idõsen péppé ver mindenkit a vásznon...
csak akkor nem értem Harrison Fordot minek kell fikázni, Indiana Jones-ként...
Szóval sok ember saját vélemény nélkül azt írja amit a többség ír, csak azért, hogy jófej legyen.. tisztelet a kivételnek.
és Chuck77 nek csak azért respect, mert õ már valószínüleg Indy-t is lehurrogta, szóval tartja a véleményét az idõs emberekkel szemben xD
de az Arkham Asylum sztori az viszont tényleg durva volt...pláne, hogy nekem okoskodott azzal, hogy ez nem abból van amikor felvetettem 😄 xD
csak akkor nem értem Harrison Fordot minek kell fikázni, Indiana Jones-ként...
Szóval sok ember saját vélemény nélkül azt írja amit a többség ír, csak azért, hogy jófej legyen.. tisztelet a kivételnek.
és Chuck77 nek csak azért respect, mert õ már valószínüleg Indy-t is lehurrogta, szóval tartja a véleményét az idõs emberekkel szemben xD
de az Arkham Asylum sztori az viszont tényleg durva volt...pláne, hogy nekem okoskodott azzal, hogy ez nem abból van amikor felvetettem 😄 xD
no igen...az nagy égés volt😊))
lol ez a figura megint alakít. wáow. mint az Arkham Asylum-al. látom más is megjegyzte ez a <#gunyos1>#gunyos1>-t.
tényleg szuper hangulata van a trailer-nek! és mekkora a hangja eredetiben! várjuk!
tényleg szuper hangulata van a trailer-nek! és mekkora a hangja eredetiben! várjuk!
A "mostanábant" a pályafutása hosszához igazítottan kicsit tágan értelmeztem, úgy értve mint "öreg korszaka", a kiegészítést köszi, így már talán felfogja... 😊
nem igazán van mostani filmje, így nem is igazán láthattuk õt. a kollega lent nem érti meg, ha a film egy menni is alig képes, mégis bosszuló öregemberrõl szól, akkor nem játszhatja el a fõszereplõt shia mcbáff vagy zac ephron, bármennyire is akarja😊
Arkham Asylum<#mf1>#mf1>látom folytatod mélyenszántó gondolataidat te betmen krónikás, sztem fogd be mert megint beszo.od, te te fõkemény<#hehe>#hehe>
amúgy Clint bácsi remélem csinál azért még valaha olyan filmeket is mint az Unforgiven, v, az Államérdek, Célkeresztben stb. tehát valami kommerszebbet és popcornosabbat de persze a jobbik fajtából mint amiket felsoroltam!
Az Angelina Jolie-s filmrõl eddig közepes kritikákat olvastam, nem is nagyon érdekel de a Gran Torino meglessük:-D
amúgy Clint bácsi remélem csinál azért még valaha olyan filmeket is mint az Unforgiven, v, az Államérdek, Célkeresztben stb. tehát valami kommerszebbet és popcornosabbat de persze a jobbik fajtából mint amiket felsoroltam!
Az Angelina Jolie-s filmrõl eddig közepes kritikákat olvastam, nem is nagyon érdekel de a Gran Torino meglessük:-D
Hát te tényleg nem láttad mostanában a filmjeit, mert ha láttad volna nem mondanál ilyen badarságot!
Hozzászólásodból gondolom, hogy nem szoktad nézni a mostani filmjeit...
Szerintem jobb mint fénykorában, vagy lehet azt kell mondjuk, hogy ez a másodvirágzása az igazi fénykora? (fõleg mint rendezõ)
Szerintem jobb mint fénykorában, vagy lehet azt kell mondjuk, hogy ez a másodvirágzása az igazi fénykora? (fõleg mint rendezõ)
Én már harminc valahány évesen várom a nyugis nyugdíjas éveimet, õ meg 78 évesen is 1000%-on pörög, nem mellékesen remek filmeket csinál. Elképesztõ...
Csak, hogy csatlakozzak: az Unforgiven zseniális volt!
Csak, hogy csatlakozzak: az Unforgiven zseniális volt!
Nagyon gáz, már menni is alig képes. Itt az ideje a megérdemelt nyugdíjnak!
Mostanában néztem meg újra az Unforgiven-t, hát nem bírtam félbehagyni, már abban is kõkemény öregfiút játszik és teljesen hiteles. Az a film is elkezdett érdekelni!
Szerintem is inkább valami bosszúvágy szerû film, kiváncsian várom. Az egyik kedvenc szinészem a régiek közül, azért szivesen látnám még egy régivágású westernben is.
Mindenesetre hihetetlen a pali. Egyrészt kiváló szinész másrészt nem semmi ahogy birja magát 78 évesen. Láttam egy-két "régebbi filmjét" (amikor még csak 70 éves volt...) és egyáltalán nem tünt hihetetlennek hogy ilyen idõsen is képes leverni a rosszfiukat. Szóval minden tiszteletem felé.
Inkább a bosszúvágy jut a trailer alapján az eszembe mint a Piszkos Harry 6.