Egereknél már megvalósítható a szelektív emléktörlés

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem tudom elképzelni a "jó" célú felhasználását, hogy ne emlékezz valamire, csak a rosszat...

rigidus
> Inkabb azon kiserleteznenek, hogyan lehetne drasztikusan megnovelni a tanulas sebesseget minden kockazat es mellekhatas nelkul.

Vitaminokkal + nyomelemekkel tisztesseges mennyisegben (nem tesco gazdasagos multivitamin) + gyogynovenyekkel + rendszeres es egeszseges taplalkozassal.

Ugy fog vagni az agyad mint a borotva 25-tel beszorozva.

rigidus
> Lehet ezt jóra is meg rosszra is használni. Szerintem egyértelmüek a jó célok is (néhányat fel is soroltak).

Hat persze, hogy egyertelmuek, kerlekszepen. Ha ez kiforrott lesz lehet majd evtizedeken at is ugyanazokkal a katonakkal allat modra meszaroltatni anelkul, hogy egyaltalan felfognak mi a fraszt muvelnek. Meg teged is gyonyoruen at lehet programozni, hogy kussoljal ha valami nincs inyedre.

Írni akartam valamit...
De már nem tudom mi volt az.

<#zavart2>

Sziasztok!!!! Hallottaták már a Windows XP-rõl??? Forradalmian új operációs rendszer!! Vegyétek meg. Nekem nagyon bejön... <#idiota>
-
-
-
Sziasztok!!!! Hallottaták már a Windows XP-rõl??? Forradalmian új operációs rendszer!! Vegyétek meg. Nekem nagyon bejön... <#vigyor2>

\"Jobb a Linux... De akkor se kell!!! :P :DD\" Írtam egy ingyenes alkalmazást magyar nyelven: http://logout.hu/bejegyzes/deta/egy_hasznos_alkalmazas_tolem_nektek_sok_szeretette/hsz_1-50.html

Pluskast
Hát most szívesen jelentkeznék önkéntesnek. Lenne is kérésem, hogy milyen emlékeket töröljenek ki az agyamból....

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Nah ezután ki hisz istenben? 😊)
Kitörölték az emlékeiket ^^

vajon kiki
idióta amerikai állatkínzók ! hol vannak ILYENKOR az állatvédõk ?

TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s

Broafka
reménykedsz, mi? 😄

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Inkabb azon kiserleteznenek, hogyan lehetne drasztikusan megnovelni a tanulas sebesseget minden kockazat es mellekhatas nelkul.
Ivóvízhálózatba bele lehet borítani esetleg néhány hordóval és reggel nézni az embereket, akik nem emlékeznek rá, hogy hogyan kell wécézni, beszélni és menni....
Mint egy ujjászületés .... a kutatás további részében arra keresnek választ, hogyan lehet kihagyni az ivóvízhálózatot és integrálni a törlõrendszert a GSM átjátszó állomásokba, a hosszú és rövidhullámú rádióadókba és a GPS mûholdas hálózatba. .... kicsit késõbb egy laborbaleset alkalmával elfelejtik a kutatók, hogy mit is kutattak és hová tûnt a sok millió támogatás <#nevetes1>
Lehet ezt jóra is meg rosszra is használni.
Szerintem egyértelmüek a jó célok is (néhányat fel is soroltak).

Ez minek kell...
Eddig csak aggódtunk. Most már van okunk félni.

Broafka
és ez miért jó az egérnek? 😄

egyébként ez ilyen nem is tudom, egy csomó film foglalkozik ezzel (nem kifejezetten ez, de nekem a 6. napon jutott az eszembe, mondjuk ott az emlékeket másolták, nem törölték)
de elõbb utóbb elfogunk jutni egy iylen szintre, hogy jhaj bárcsak ne emlékeznék rá... oké, megvan, mi történt?

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

rigidus
Eleg szomoru ez, emberek.

Balumann
Miért ne lenne...?

nehogymár ez egérnek emléke legyen
Skynet85
Ez kell a népnek vmit ,,elqrnak" oda fenn aztán csak kiradirozzák...

← ElőzőOldal 2 / 2