39
  • Zoleeca
    Az emberek természetüknél fogva szeretnek félni - egészen addig amív a fenyegetés nem valódi. Mondjuk van aki nem fél, de egyzserűen tetszik neki a film, valamennyire bele tudja képzelni a helyzetbe magát és izgul a filmen. Ugyanakkor az eddigi részek elég csavarosak volta, ahhoz hogy a történetet is értékelni lehessen. Tény, hogy magát a vért nem kellene ilyen puritán módon tálalni, de ez is egy jellemzője a sorozatnak, a film értéke részben megmaradna e nélkül is. Bár tény, hogy sokaknak ez is teszik és szerintem is kell a filmhez.
  • AZTA
    én is csak egyszer láttam az első részt, már nem is rémlik hogy miért volt oylan fontos hogy levágja a lábát.. de az biztos hogy én nem vágnám le ha az a vén hülye megőrülne se
  • winnie
    a zombis fordulatot immáron évek óta nyomom, mert a jelenség létezik, bár leginkább arra vonatkozik, hogy ha megy valami nézett műsor a tévében, akkor utána sok ember, legyen bármi is a következő, azt is megnézi - engem a "szanalmas tinihorror mind." kitétel fogott meg, amiből következtettem.
  • Dynamic
    Látom nagyon tetszik neked ez a zombis szófordulat, mert mostanában feszt nyomod. Bár azért már kissé túlzás egy olyan embert zombinak titulálni, aki 5 részből az első 3-at látta és abból max. a 2.-at és 3.-at már rossznak ítélte meg, ezért a többit meg se nézte. Nemde? Még ha esetleg azt mondta volna, hogy mind az 5-öt látta, és mindegyik rossz volt...
  • Mardel
    Feliratos verzióm van. Viszont azzal kezdődik a film, ott világít a kulcs a kádban és kb 1 perc 9 másodpercnél a vízzel együtt megy a csatornába.
  • IMYke2.0.0.0
    Érdekes reakció - eléggé semmitmondó.
    A nickemet meg azért idézhetted volna pontosan is, nem esett le volna a nem létező gyűrű a kisújackádról...

Amennyiben nem érezted az előző hozzászólásomban sem a kiszólást, és azt a tényt, hogy minden és mindenki manipulálható a médiában - azaz, elhiszed, amit elédtárnak? -, akkor eléggé meddő beszélgetés lenne köztünk, még élő szóban is.
    Mert azt biztos állítom, hogy kulturált körülmények között nem vagy ennyire faragatlan, mint így, arc nélkül...

• fraser87
    olvass és értelmezz utánna, ezt nem a fűrészre írták :)
  • fraser87
    akkor nézd meg másodszor is, mert kézzel húzták ki a kád dugót és azzal horgászták oda a kisrádiót :)
  • emp
    Imike1023.húsz.nulla.akármi!

Te tényleg most jöttél le a falvédőről??? Azt hiszed nem látjuk, hogy Angelinán hullasmink van azon a bizonyos képen? Te a Plútóról fizetsz elő a netre???
  • Mardel
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Csak egyszer láttam az 1. részt. Szóval akulcs ott volt a kádban a lábánál, mikor magához tért akkor megrántotta a lábával a lefolyó dugó láncát így a kulcs szépen leúszott a csatornába. Persze az más kérdés, hogy direkt úgy volt oda téve akulcs hogy az lecsússzon, ha kalimpálózol.
  • dimenzio harcos
    már az egy is szar volt. ki a f*sz az, aki elkezdi levágni a lábát, ahelyett, hogy - mint ahogy az már korábban is működött - a ruhájával odakotorja a kulcsot.. mondjuk ettől még jó is lehetett volna a film.
  • god25
    Én megnéztem. Nekem bejött. Remélem lesz ilyen jó a VI. rész is.
    Ennyit erről.
  • NEXUS6
    Fűrész 5, meg 6? Hmmm... A következő részek már valszeg Láncfűrész címen jönnek ki!;D
  • Dj Saby
    De azért ez a mondat, h a tini nézőkre akarják rávetniük magukat az ugye vicc? Nehogy elcsesszék itt nekem a Fűrész sorozatot... :S Az nem lenne jó.
  • Dj Saby
    Hát végülis lehet vmit szertni és nem szeretni is, de sztem aki nem lát semmi értelmeset ebben a filmben az nem érti. És pont ők azok akik "tini-horroroznak" Mondjuk én inkább psycho-thrillert mondanék rá...
  • kalapos01
    Előtted az internet olvass utána, biztos van sok elemzés, ami ezzel foglalkozik. (Megjegyzem a Fűrészben nincsenek tinik és nem is tiniknek készül, hiszen odakint korhatáros, itthon is szigorú "csak 18 felett"-et kapott.)

De azt látatlanban is elárulhatom, hogy kábé az a jó benne, mint egy háborús filmben vagy a Die Hardban: azokban sem az tetszik az embernek, hogy meghalnak benne sokan, mint ahogy a Fűrészben sem arra élvez mindenki, hogy van részenként 2-3 halálos csapda - aki ezt hiszi, az nyilván aberráltabb (és szűklátókörűbb), mint akiket annak tart a film nézése kapcsán.

Ha nem szopod be a marketinget és a szóbeszédet, meg a tipikus SG-s fikát (kéne egy szavazás, hogy utolértük-e az Indexet, mert a fórumozóknak itt minden film szar), akkor kiderül, hogy a Fűrész egy csavaros sztorival megáldott krimi. (Az persze, hogy valakinek ez csavaros vagy hótt egyszerű, megint más kérdés, mint ahogy az is biztos, hogy vannak tizenévesek, akik rárecskáznak minden halálos csapdára, de ha csak emiatt lenne siker a film, akkor a halálvideók meg egyéb cuccok is népszerűbbek lennének a neten. De mondom, nyilván ilyenek is akadnak - azonban, aki velük mossa össze a többséget, az sem sokkal jobb náluk.)
  • bleifrei
    az még vhogy belefér a fejembe, hogy akció, scifi, dráma, stb filmekben szenved az ember. de az, hogy direkt olyan film, amiben embereket kínoznak, még ha gagyi, tinihorror is... mi ebben a szórakoztató???
  • winnie
    nem is neked szóltam. szerinted sz*r, nem nézed. egyenes gerinc. csak a langyos fiatalembernek ("mókuska", ajajj, kezdek rettegni:), aki teli szájjal gagyizik, miközben nézi a filmeket. tipikus zombi. (mondjuk láthatóan fogalmi zavarok is munklának nála. egyrészt horrorozik (fűrész? horror? ó...), másrészt "tini"-zik)
  • Fre576
    (ez nem csak neked szól)bírom ezeket a nagy szavakat :"szánalmas"... Mert nektek nem tetszik valami az már szánalmas? lehet hogy ti vagytok azok nem?
  • Fre576
    A fűrész él és élni is fog! A 3.rész volt eddig a legjobb a rengeteg fordulatával. A4. hozta a fűrész minőséget ismét! Az ötödig meg majd kiderül. Eddig nem csalódtam a filmben.Sőt ez az a film amiből akár 10 rész is készülhetne akkor sem unnám meg,feltéve ha mind hozná ezt a színvonalat! Nekem nagyon tetszik.(És úgy látom nem csak nekem...)
  • AZTA
    Már az első rész is gyengécske volt és csak rosszabbodik, és igen én is megnéztem minden részt de egy vasat nem fizettem érte ugyhogy winnie rajtam nem fognak meggazdagodni
  • I.C.ram
    3. volt az utolso amit megneztem, mokuska... Tobb ne is kell ebbo la bopcorn horrobol.
  • winnie
    a lényeg, hogy kitartasz és mindezek ellenére megnézted az összes részt. ez szerencsére nem szánalmas.
  • I.C.ram
    Hihetetlen gagyi ez a furesz mar. Az elso resz jo volt. Izgalmas volt, es nem csak a trancsirozasrol szolt. De ezek.... szanalmas tinihorror mind.
  • zolo
    Érdekes, hogy a felét grimaszolva-ittasan kapták le - ergo a lehető legszarabb pózban. De különben is...Miért lep meg titeket hogy egy SZÍNÉSZnőn smink van? Tán a barátnőtökön, ismerős lányokon nincs smink? Gondolkozzatok már...
  • diablo1336
    Hú már nagyon várom h legyen axxos vagy vmi normális nézhető verzióba az ötödik rész.Amíg lesznek egyedi ötletek addig jó film lesz. Bár én a második érsz utánn abab hagytam volna :D de nem baj h folytatták:D.
  • Etinger
    Van akiken a smink sem segít sokat.
  • Mardel
    Na ez amit nehezen hiszek el.
    Nézz paparazzi fotókat amikor tényleg látszik, hogy smink nélkül van.

Pl. Pl2.

A többi híers nő (és Charlize Theron is bal oldalt utolsó sor első 2 kép)
  • Etinger
    Egy Oscar szobrocskáért sztem megérte neki.
  • signs
    A jobb oldali képen órákig sminkelték ilyen csúnyára! Ennyit erről.
  • Mardel
    Charlize Theron

A jobb oldali kép A rém (Monster) c. filmből van, smink nélkül.
  • Marko001
    Sírnék, még ha csak bottal is kéne hozzáérnem a vállához... :P
  • Etinger
    "Sírva könyörögnétek, hogy hagy érhessétek a vállához..."

Ez tetszett. Amúgy meg most komolyan, az új James Bond film világpremierje visszafogottabb?

--->És igaz van.. Nov. 13 Hun, 15 Usa... de miééért????

Miért tolták el egy héttel? 6 és 7 volt.. eredetileg.

November 007 :( áááááá :D
  • IMYke2.0.0.0
    Ti tényleg ennyire manupilálhatóak vagytok?
    Egy sima hulla smink és máris leírtok minden színészt.
    Gratulálok!

Sírva könyörögnétek, hogy hagy érhessétek a vállához...
  • qwas
    Ha az az az utolso kepen akkor Brad Pitt-el van valami baj. Tuti hogy nekrofil. Csak ennek talan meg nincs hulla szaga. De ha Brad-et meglatnam a temeto korul olalkodni asoval akkor nem csodalkoznek.
  • emp
    Na végre a képernyőn is úgy néz ki Angelina kisasszony, mint ami a valóság. Egy agyonvarrt botoxhulla.
  • dupladurr
    Amcsiban ezt ám nagyon szigorúan veszik, nem véletlenül szokott annyi problémázás lenni a filmek besorolásánál.
  • AZTA
    többi hozzászólás hova lett?
  • nohea
    "akiket a korhatár egyébként is távol tart a moziktól" - ez ugye csak vicc?...