A Twist of Fate az utolsó Runaway kaland

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy sikeres kalandjáték hamarosan visszatér - a Pendulo Studios legalábbis még az idei év végére dátumozta a Runaway új részének, az A Twist of Fate megjelenését. A harmadik epizód viszont kicsit el fog térni az elõdöktõl, mert bár a régi szereplõk maradnak, de a helyszín és történet változik, ráadásul a sztori is sötétebb lesz, mint ahogy megszokhattuk. Trailer

Molnibalage
Hát akkor lehet, hogy egyszer megveszem. Csak idõm nincs vele játszani. 2007 január óta tervezem, hogy majd egyszer játszok az NWN2-vel...

Media Mark-ban van 790-ért? Szökõévenként járok olyanban...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

A Runaway játékok a must buy,must play kategória..imááádom
akyyy
Szemetek. Ezért vettem meg a 2. részt, hogy ne legyen vége??? PFFFF

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Tinman
790 az elsõ rész, tessék bepótolni ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Molnibalage
Sosem játszottam egyik részével sem, de ha me ilyen rétegmûfaj megér három részt az jelenthet valamit. Nekem a DoTT mai napig a szívem csücske.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM