Ötvös Tibor

A Twist of Fate az utolsó Runaway kaland

A friss képekkel sajnos rossz hírek is érkeztek a hagyományos kalandjátékok kedvelőinek. A Runaway: Twist of Fate lesz ugyanis a trilógia záró darabja és a fejlesztők nem terveznek több részt.

Ha már a rossz híreknél tartunk, akkor nem lehet elmenni a megjelenési dátum mellett sem, mely jelen állás szerint 2009. utolsó negyedévében lesz esedékes. A képek alapján azonban kijelenthetjük, hogy a fejlesztők tartják magukat az eddig bevált módszerhez és utoljára is egy már most remekül festő klasszikus értelemben vett kalandjátékot kapunk.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Akkor ennyi bú után nézzük a jó híreket. A Twist of Fate-ban Brian mellett Gina is irányítható lesz. A sztorivonal úgy lesz megoldva, hogy aki most először találkozik a Runaway világával, az se pislogjon értelmetlenül az utalások kapcsán. Ennek oka egyszerű: nem lesznek visszautalások a korábbi részekre, a Twist of Fate egy teljesen külön történet lesz. Ez csak azért érdekes, mert a második kalandnak úgy lett vége, hogy tulajdonképpen nem fejeződött be a sztori, az elvarratlan szálról jelen pillanatban még semmit nem tudni. A Runaway: Twist of Fate egy teljesen új grafikus motort kap, de a képi humor és hangulat marad.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zso23 #6
    Egy sikeres kalandjáték hamarosan visszatér - a Pendulo Studios legalábbis még az idei év végére dátumozta a Runaway új részének, az A Twist of Fate megjelenését. A harmadik epizód viszont kicsit el fog térni az elődöktől, mert bár a régi szereplők maradnak, de a helyszín és történet változik, ráadásul a sztori is sötétebb lesz, mint ahogy megszokhattuk. Trailer
  • Molnibalage #5
    Hát akkor lehet, hogy egyszer megveszem. Csak időm nincs vele játszani. 2007 január óta tervezem, hogy majd egyszer játszok az NWN2-vel...

    Media Mark-ban van 790-ért? Szökőévenként járok olyanban...
  • cateran #4
    A Runaway játékok a must buy,must play kategória..imááádom
  • akyyy #3
    Szemetek. Ezért vettem meg a 2. részt, hogy ne legyen vége??? PFFFF
  • Tinman #2
    790 az első rész, tessék bepótolni ;-)
  • Molnibalage #1
    Sosem játszottam egyik részével sem, de ha me ilyen rétegműfaj megér három részt az jelenthet valamit. Nekem a DoTT mai napig a szívem csücske.