A legújabb Harry Potter 6. előzetes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
nemeg ettõl az idegesítõ zenétõl szabadulhatnának már meg, most egy kicsit darkosabb lett, de attól még ugyanúgy nem tetszik.
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Egyébként most te is jól kiszúrtál velük. Szerintem jövõ héten sírva fognak neked könyörögni, hogy ugyan, vedd már meg a DVD-ket!
Muhaha!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community
A készitõk mondták, hogy lesz olyan jelenet is, amiben megtámadják az Odút, szóval az tényleg az. Bella, Greybeck meg még páran, és õk gyújtják fel. (látszik a körgyûrû is körülötte, meg hogy lángol)
A Roxfortot is megtámadták, mégis újjáépitették, szóval nem annyira gáz, az odút is a támadás után helyreállithatják, jelentõsebb minisztériumi védelmet kaphat stb... A késõbbi történetbe nem nagyon kavarna bele, szerintem csak ad egy kis akciót bele.
az szerintem nem az Odú- ha az odút már a hatodik részben megtámadnák az igenis kilógna az eredetibõl.
az sztem Voldemort anyjáék háza, bár nem tudom hogyan kerül oda Ginny.
Elsõhöz hasonlóan ez is hangulatos trailer!
Várjuk!<#worship>#worship>
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Egyébként jó a trailer, kár hogy törölték a Youtuberól. Link: Link