A sok bukás halasztást szül
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennek a fickónak a képen ijesztõen világít a fogsora :S
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
A cikkírónak: az angol filmcímeket legközelebb tegye már idézõjelekbe! Így több, mint kaotikus a cikk külalakja!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
hát nézve , hogy mik voltak ebben az évben nem is tudom melyik filmtõl várt nagy bevételt a fox, egy blockbuster szerûsége se volt!
szerintem nem aggódik a fox a 2009-e miatt, az a gáz, hogy most nem tud mindent finanszírozni - 2010-ben, amikor beérik 2009, nem lesznek gondjai.
wolverine ide vagy oda, az biztos, hogy durranás lesz, de a night at the museum 2 és a jégkorszak 3 elvileg nagyobbat fog szakítani és elõtte ott lesz a dragonball, a street fighter-film (egyik sem lesz blockbuster, de azért mégiscsak) - az év végén meg az avatar, szóval...
wolverine ide vagy oda, az biztos, hogy durranás lesz, de a night at the museum 2 és a jégkorszak 3 elvileg nagyobbat fog szakítani és elõtte ott lesz a dragonball, a street fighter-film (egyik sem lesz blockbuster, de azért mégiscsak) - az év végén meg az avatar, szóval...
válasszatok meg engem a Fox elnökének 😄
mert szarabbak a filmek mint 4 éve 😄
mert szarabbak a filmek mint 4 éve 😄
Függetlenség napja 2 t a népnek😄
*fox-nál xD
itt az SG-n mindig elfelejtik megemlíteni, az X-men origins: Wolverine-t ami 2009 egyik legnagyobb durranása lesz...
szóval nem hinném, hogy aggódniuk kellene a Fox-nél.
De én azért megrendelnék egy Függetlenség napja második részt 😄
szóval nem hinném, hogy aggódniuk kellene a Fox-nél.
De én azért megrendelnék egy Függetlenség napja második részt 😄
Jó szar film az Alvin... persze õk máshogy nézik ezt. De a Fox igazgatójával nagyon nem vok kibékülve, és õszintén nem bánnám ha mennie kellene.