Halált is okozhat a tonerpor?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.eco-max.net
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
senkinek semmi baja nem lesz, mert nyomtatsz vele 3 oldalt
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Majd ha valamelyik családtagod meghal rákban akár fiatalon, nem fogod ilyen könnyedén venni... Akkor majd nem akarod készakarva halmozni a lehetõségeket, hanem amennyire csak lehet, ritkítani.
Nekem is van tintasugarasom is és lézerem is, ezután 2x meggondolom, hogy az utóbbit használjam. Nem csak magam miatt, hanem pl. kislányom. Ha használom is, csak amikor nincs itthon, akkor is nyitott ablakhoz közel, amikor egy kis szellõ ki is viszi.
bekapcsolom és nyomtat, akár fél év kihagyás után
erre egy tintasugaras alkalmatlan
és ha azt vesszük egy fénymásológép sokkal jobban szórja a port, mint egy lézernyomtató
mitõl lennék én kereskedõ?
minden szar rákot okoz, majd a lézernyomtatóktól fogok félni
elõbb haltok meg amiatt, mert már 14 évesen cigiztetek
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Bakker, ha lehet, én még pár évig nem akarok rákos lenni, nem erõltetem...
még iktatták is 😊
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Amúgy nálam megvalósult a papírmentes iroda, nagyon keveset nyomtatok, adóbevallásom is a neten intézem, a bankomtól nem kapok nyomtatott számlakivonatot, soroljam?
Kara kánként folytatom tanításom.
most már elmondhatjuk, nem valósult meg belõle semmi
A tintasugarassal való összhasonlítás meg elég röhelyes. A folyékony tintát, azért elég ritkán tüdõzzük le, de aki már cserélt párszor tonert lézeres nyomtatóban az láthatta, hogy bizony ott száll a festékpor ha akarod, ha nem.
Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT
Amúgy a kérdésedben ott a válasz.
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.
itt igazából folyékony formában van jelen a festék
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Mondjuk, ha egy kicst értelmesebben mûködnének a dolgok, akkor elég lenne, ha mindenki (közel teljes foglalkoztatás) minimális holtidõvel heti átlag 20 órát dolgozna, legalább is a techológiai fejlõdés és az optimális szükségletek kielégítése (azaz a gazdasági növekedés téves ideológia mellõzése) mellett ez kivitelezhetõ lenne. Persze a valóságot elnézve ez egyenlõre csak utópia.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ha igen, akkor tudod, hogy ott ráég a festékpor a papírra, ebbõl te 0%-ot lélegzel be. Persze olyan fixálót is láttam már ami nem mûködött jól, és a festék nagyon könnyen levált a papírról, azzal nem szerencsés sokáig melózni, de ha ilyen van úgy is hívják a reszelõt, aki szerelõ.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Jó-e nekem ha napi 8 órában /szervizesrõl van szó, aki tonert is utántölt!!!/ festéket lélegzek be respirátor nélkül? Mert a tonerpor ez, festékpor.
Már rég köztudott, hogy a festékek 99%-a komolyan káros az egészségre... nem értem miért lep meg, az a szervizesek között "köztudott" tény, hogy a festékport az lélegzi be aki ártani akar magának.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Amíg nem tudjuk, addig csak hullanak az emberek...
Sõt, a halál is.
Elgondolkodtató, hogy mostanában nagyrészt azokról az eszközökrõl mutatják ki, hogy halált okoznak, amivel dolgozni kell...