75
Afrikai kaland-show élőben a TV2-n
  • Rettenthető
    Óhhhh.
    Mikor érjük már meg azt, hogy legyen végre egy olyan műsor, hogy "Sztárok a falnál" és akire a legtöbb szavazat érkezik, annak mehet a sortűz?
  • Pepsi Twist
    lol
  • Dark Angel 666
    egy újabb "kreatív" műsor
  • Cat 02 #27
    TV2 meg "magától" kitalálta gondolom :)
  • FZoleee
    az rtl megvette a licenszt, szóval joga van leutánozni :D
  • FZoleee
    és miről szól a film? :D
  • Daza500
    Igaz, hogy próbálunk USA-színvonal felé haladni, de nem megy. :(
    Pl. Ausztráliában is 1000x jobb túlélőshow-k mennek.
  • moralosan
    Mert az nem gagyi.
  • Mirk
    mondjuk azt ölném meg először aki be merte hozni a köztudatba azt a "szót" hogy celeb
  • Vlala #21
    Ctrl+C, Ctrl+V.
  • [HUN]FaTaL
    LOL:DDDD Egyetértek szánalmas az összes csatorna.
  • Fehercsoki
    Lol nagyon szánalmasan utánozzák le egymást...De ha azt nézzük az rtl meg külföldről másolta le...
  • utgyuru
    na szar az összes ilyen műsor, egy vicc. nem tom mi a szórakoztató abban h vki ezeket nézi. én egyik "sztár"ér se sírnék, ha ott maradna a dzsungelbe, vagy ahova most ezeket viszik :D
  • DJ Skyline
    felét én sem ismerem, beírtam a googlebe, hogy Lakatos Márk, erre kiadja azt a kancsó sztájltisztot, kiket nem válogattak be
  • passatgt
    mondjuk ezt tv2 találta ki előbb, csak rtl reagált rá és gyorsan összedobták celebvagyokot:)

amúgy go viasat:)
  • zaki
    amúgy szép csapatot sikerült összeállítani, fele cigó...
  • zaki
    :DDDDD egyetértek. én se nézem már ezeket a csatikat, csak néha (heti hetes, híradó, fábry, mást nem nagyon)
    amúgy vicc amit ez a 2 csatorna művel, behoz az egyik egy "sikeres" műsort, aztán a másik egyből indítja a sajátján a saját változatát. főleg a tv2-re igaz ez.
  • Mirk
    hozzászokhattatok volna már
    ha az rtl indít egy piros című műsort a tv2-n megjelenik a még pirosabb című műsor és fordítva
    nincs itt semmi meglepő

bár szánalmas az aki ezeket nézi
  • lpmaskmancick
    tiszta szánalmasok ezek a kereskedelmi csatornák, asszem lesz még1 műsor amit nem fogok nézni, celeb vagyokból is egy részt láttam csak, szerintem iszonyat primitív műsor, ebeb már bele se merek gondolni....
  • kulabácsi
    nemtom ki látta az Idiocracy c filmet, de sajnos afelé a világ felé közeledünk...szánalom
    eskü csinálok egy műsort, ahol a seggemet fogják mutatni 24 órában és néha fingok 1et, tuti lenne nézettsége, sőt lesz nyereményjáték is, aki eltalálja h egy nap hányat fingtam az megkapja az aznapi szaromat!

LE A MÉDIÁVAL! LE A "SZTÁROKKAL"!
  • Benny04
    Lakatos Márk -.-""
  • Benny04
    OMG
  • mama 2
    Márk ebben is benne lesz? LOL LOL!
  • kulabácsi
    ők a sztárok nemondjad má h bukó lesz
    főleg oláh ibi (direkt írtam kicsivel a nevét) a világsztár, nézni kell!!
  • kulabácsi
    izgalmas, veszélyekkel teli...
    na eddig olvastam, újjabb parasztvakítás a médiában, ezt se nézzük, ennyi erővel eskü szar is fojhatna a tv-ből, már azon se csodálkoznék...
  • FL Zoli
    Dr. Horváth Ágnes, Bódi Margó és Guszti, Kozsó, Voksán Virág, Csősz Boglárka, Kucsera Gábor, Fiala János, Lakatos Márk, Fekete Laci és Oláh Ibolya

Fele csapatot nem is ismerem, a másik felét meg bár ne ismerném...bár Fekete Laci nak vannak jó sztorijai:) de ezzel kifújt

Bukó lesz, mint az összes többi...
  • timantes
    ez egy gagyiság , akkor már inkább maradok a Celeb vagyoknál
  • Doomista
    várható volt,hogy tv2 is indit hasonlo müsort :o
    ez pont olyan helyzet mint a vacsoracsata vs hal a tortán...
  • N o N a m e
    szvsz Celeb vagyok...
  • kovi04
    Műsorvezetők: Liptai Claudia és Kovács Áron
    Szereplők: Dr. Horváth Ágnes, Fiala János, Kucsera Gábor, Fekete László, Kozsó, Bódi házaspár, Lakatos Márk, Oláh Ibolya, Voksán Virág, Csősz Boglárka

Sztárok a fejükre estek címmel november elején indul a TV2 és Frei Tamás közös élő kaland-show-ja, amelyben tíz ismert magyar közéleti személyiség izgalmas, veszélyekkel teli küldetésre indul Afrika távoli, vadregényes országaiba, Zambiába és Botswanába.
    A produkció ötletén Frei Tamás és két világhírű holland műsorfejlesztő, Kirsten van Nieuwenhuijzen és Mark van Berkel már egy éve dolgoznak. A holland kreatív szakemberek nevéhez fűződik a Big Brother létrehozása, a Legyen Ön is Milliomos közelmúltbeli átalakítása vagy éppen a Széf című műsor ötlete. A Sztárok a fejükre estek igazi világpremier lesz, most először fordulhat elő, hogy egy magyar fejlesztésű műsorötlet nagy, nemzetközi formátummá válhat.
    Az alapötlet szerint tíz híresség, táborról-táborra utazva küzd meg Afrika vadvilágával, nomád törzseivel és a természet embert próbáló kihívásaival. Útjuk során számos veszélyes, izgalmas, olykor humoros élményt élnek át. A műsorban komoly szerepet kapnak a televíziónézők is, hiszen a napi élő adások után a hétvégén ők maguk dönthetik el szavazataikkal, hogy kik azok a sztárok, akik folytathatják életük kalandját.
    Zambia és Botswana mindaz, amiről a műsor készítői álmodtak. Vízesések, zöldellő szavanna, az Okavango deltája, mocsárvilág, 55 fokos perzselő só-fennsík és a Kalahári sivatag? Az életkörülmények, az éghajlat, a mindennapi élet mind-mind nagyon távolinak tűnik Magyarországtól mindaddig, míg tíz hírességünknek nem kell alkalmazkodni és életben maradni ezen a vidéken. Érzelmekkel teli kalandjaik izgalmas perceket szereznek a nézőknek. Afrika megmutatja majd mindegyikük igazi arcát, úgy láthatjuk őket, ahogyan azelőtt még sosem.
    Liptai Claudia és Kovács Áron a helyszínről vezetik a hétköznap esténként főműsor időben, élőben jelentkező kaland-show-t. Mindketten életük nagy kihívásának tartják a produkciót, hiszen nem csupán kicsi gyermekeiktől kell majd távol tölteniük heteket, hanem ők is ugyanazon körülmények között élnek majd, mint a kalandtúra sztár részvevői.
    Tíz neves közéleti személyiség vállalkozott a kalandra.
    Dr. Horváth Ágnes, Bódi Margó és Guszti, Kozsó, Voksán Virág, Csősz Boglárka, Kucsera Gábor, Fiala János, Lakatos Márk, Fekete Laci és Oláh Ibolya vág neki a kalandnak, ahol kiderül, hogy vajon a Magyarországon megismert arcuk csupán álarc-e.
    A nyertes, a FAIR TRADE jótékonysági szervezet, utazó nagykövete kitüntető címet kapja meg, hogy az egy hónapos kaland, ne csupán emlék maradjon, hanem a műsor segítsen Botswanának és az afrikai földrésznek.