cs 1.6
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SZÓLTAM!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
akkor ennyi, a szavazást lezárom.....MOST!<#hehe>#hehe>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Nem arra gondolok, hogy valaki keresõ és tartalom nélkül nyit topicot, hanem arra, hogy a gumiszökevények mit reagálnak rá...

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
cs_ mapok: A Terrorok általában egy épület belsejében kezdenek, a közelben néhány tússzal. Céljuk védelmezni õket, és megakadályozni, hogy a Counter-ök 'elvigyék' õket a saját bázisukra. A CT-knek viszont pont ezt kell csinálniuk, megmenteni a túszok életét, vagyis egyenként megérinteni õket, és elkísérni õket a kiszabadítási pontra, ami legtöbbször a saját bázisukon van. Ezért általában magas pénzjutalom jár, függetlenül attól, hogy kik nyerték a kört. A túszok lelövéséért minden esetben (mind2 oldalon!) pénzbüntetés jár.
as_ mapok: A CT-k feladata védelmezni a kijutási pontra igyekszõ VIPet. Ez általában egy helikopter, vagy dzsip. A VIP nagyon fél, az õ likvidálására felesküdött terroristáktól, az õ feladatuk ugyanis lelõni õt, bármilyen áron. A körnek vége van, ha a VIP meghalt, vagy kijutott egészségesen.
ENNNNNYYYYI! KB.
A pillanatnyi állást mindig egy táblázatban tekinthetjük meg (Score Board – általában a TAB billentyû lenyomásával tekinthetjük meg). Itt láthatjuk, hogy mennyiszer öltünk illetve haltunk meg, valamint azt is megtekinthetjük jelenleg melyik csapat, vezet.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
gyere cszni te kukackeci
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP