Mercenaries 2: World in Flames
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én idén nem tudnék 5 játékot mondani, amivel el tudtam szórakozni 1 óránál tovább. De ez közéjük tartozott. Szóval ízlések és pofonok. 😊
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Az ikonokkal én is szokat problémáztam, nem ismertem fel túl gyorsan melyik piktogram mit jelent.
Már önmagában az autoaim játszhatatlanná teszi, de az átfogó gagyisztikussága valami rettenetes. Mûanyag, béna szar.
Ez van. Ha neked tetszik, hát jó játékot, ezt a színvonalat az én gyomrom nem bírja.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Akik nagyban fikázták a játékot azoknak lövésük sem volt arról, hogy helyõrségeket lehet elfoglalni meg boltokban különféle harci jármûveket lehet venni meg stb. mert odáig el sem jutottak.
Én sem játszottam a GTA4-el még de a sima GTA3 style-hoz hasonlítva ez a játék nekem is sokkal jobban bejött.
Két nagyon idegesítõ dolog volt számomra, mindkettõ a konzol átirat miatt. Az egyik az auto aim ami nem kapcsolható ki és PC-n marhára zavaró, a másik meg a különbözõ jármûvek elfoglalásánál megjelenõ ikonok végignyomkodása. Elég konzolos megoldás mindkettõ.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Gyakran vissza fogok térni hozzá.
A motorvezetéssel én is tököltem egy darabig, de ha megtanulod, az egyik legjobb offroad cucc - hegyen völgyön.
Kedvencem motorral a maxigáz downhill - és egyre kevesebb csontom törik közben! 😊
Amig össze nem szeded a csapatod 4 tagját, addig tutorial-szintû a sztori.
Utána:
Missziókat fogadhatsz el tõlük:
olajtársaság, felkelõk, kalózok, ensz, kinaiak.
A puccshadsereget mindenki utálja.
Ahogy nõ a respekt, használhatod a jármûveiket, és a katonáik is veled tartanak, ha rájuk dudálsz egy jármûbõl.
Valamint a bevásárlólistád is bõvül, egyre jobb cuccokat kaphatsz, amit majd a helikopterpilótád dob le neked bárhol. Igen, tankot is akár.
Ja, a tanklopás pillanatai, mikor végigrohansz az égyúcsövön, kiütöd a vezetõ kezébõl a pisztolyt, lefejeled kétszer, majd a leesõ test után pottyantasz egy gránátot... Egyedi. 😄
Nem beszélve arról, ha az ellenség kocsijában ülsz, nem tudják, hogy te vagy az. "Ki vezeti ezt a kocsit? Miguel? Megint be van rúgva?"
Plusz, ha gyûjtöd az elrejtett kis piros dobozokat, "spare parts", az autószerelõ csajod kikisérletez neked elég érdekes jármûveket: ugráló monster-truck, lánctalpas motor, golyószóróval - legalább 20 különféle nagyon baba nyalánkság.
Szimplán küldetés nélkül is megéri kóricálni, tüzérségi-, és bombamuniciót, pénzt, és üzemanyagot lophatsz a helikopterpilótáddal.
Ez utóbbi kettõ kell a cuccok ledobásához, szõnyegbombázáshoz, bunkerrobbantáshoz, utazáshoz is.
A legtöbb kinyirt katonáért fejpénzt kapsz a másik oldaltól, a civilekért levonást a családjuknak.
Egyszóval kellemes világ - s ha a parti erõdöt bombázom egy elcsent cirkálóról, nem a viz-effekt nézése köt le. 😛
Két dolgot kérdeznék is!
A viz alatt tud hõsünk úszni?
Az iratmegsemmisitõs misszióban, ahol az elején pár looser sárga célkeresztet viselõ 😛 katonát kell széjjellõni, a hajó melletti részben a hajó végérõl, elejérõl, és megint a végérõl szétlövöm az érkezõ katonákat.
Na ez után kapom az üzenetet, hogy kb 20mp-em van átmenni egy másik bázisra, amit képtelenség nekem teljesiteni.
Mi a trükkje?
Köszönetem!
Ez a játék (PC-n!) egy kalap fos. Részleteiben is, egészében is. Egyetlen dolgot sem láttam benne, ami ne lenne már más játékban, és _jobban_ kivitelezve. Autoaim meg egyszerûen hihetetlen, hogy merték azt elkövetni..?
Animációk bénák, fizika, jármûvek szarok, tele van buggal...
Ennek fényében ez az ömlengés vagy erõltetett, vagy Tibi barátunk erõsen ízlésficamos.
Semmi baj nincs ezzel, de majd ha olyanokat ír, hogy "szerintem szebb, mint a krájzis, csak kár, hogy fél óra után unalmasabb", akkor tudjuk hová tenni majd.
Ja, és azt az egyet nem értem még SG-n, hogy a cikkírók ennyire basznak rá, hogy miket kommentelünk a cikkükhöz? Szerintem az egy darab Dannyboy-on kívül soha, egyik sem olvas bele a kommentekbe. (Bár lehet, hogy jobban is teszik)
Gondolom ez az üzenet x percen belül "megsemmisíti önmagát"...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
az elõzõekre reagálva pedig: én éppen a kérdéses mondat miatt gondoltam ugy, h nem csak elkattintok , hanem megnézem a bemutató videót stb. egy bemutató cikknek sztem éppen az a lényege, h felkeltse az érdeklõdést. ha figyelmesen elolvassátok az is ennek az összeállításnak a megnevezése, h "hétvégi ajánló". az ajánlás szó értelmezését nincs kedvem hosszasan elemezni, de arra kitérnék, h lehet negatív és pozitív is a visszhangja. úgy látom ez meg is valósult...😊 elérnie.
Cooperatív módban biztos jó ez a game, de engem nem nagyon hoz lázba.
Retrofaktor - régi játék bemutatók és végigjátszások youtube.com/retrofaktor - retrofaktor.blog.hu
régen kuriózum volt a gta, most Dunát lehet rekeszteni a hasonló játékokkal, semmi hangulatot nem nyújtanak
A kritikarol meg annyit, hogy tiszteletben tartom masnak a velemenyet, de azert megis vannak ellentmondasok a szovegben, pl. par orat jatszott vele, tobbet elo se veszi, de ehhez kepest azert eleg jo ertekelest kapott.
GTA IV-hez nem hasonlitom, mert meg nem jatszottam vele.
Jah és ( "jobb ..de egyszer elég volt",érdekesen hangzik😊
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Mert nagy újság/oldal nem írna ilyet...fõleg ha vmennyire is ért hozzá...és az "azt mondta vmelyik haverom "//egy nagyobb weboldal kritikája közt azért van különbség...
Nem is lenne semmi gond a cikkel, ha nem a GTA-hoz hasonlítaná, jó addig oké hogy GTA szerû játék..mert manapság minden az amiben szabadon mászkálhatsz még a far cry 2 is pedig kurvára nem ugyanaz, szóval az nem gáz hogy beleírja de a személyes véleményét megtarthatja magának , felõlem értékelje a game-et 99%-osra de akkor ne írja pluszba mellé hogy ,, neki jobban tetszett mint a gta 4..aztán meg két sorral lejjebb vagy feljebb mittomén "többet nem fogom elõvenni".. hát grat..
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Nem fogod elhinni olvastam olyan kritikát hogy a WoW szar..és olyat is hogy a WoW az isten..na,most akkor melyik? Sõt, tovább megyek..van aki azt mondta a GW jobb, mint a WoW..és van aki szerint nyomába se ér...
Olyanról gondolom még az életben nem hallottál hogy egyéni ízlés,vélemény...csak amit apu,anyu mondott...meg a kispista..öregem,te aztán nem kicsit vagy akaratgyenge emberke...önálló gondolkodás smafu?
Ne feledd, nincs olyan, hogy MÁS. Melyik a jobb?
Nem egészen úgy értettem hogy olvassanak utána és az elsõ kritika a mérvadó, hanem mondjuk nézzenek körül mindenhol fórumokon oldalakon újságokban stb..aztán írjanak olyat hogy a merca jobb mint a gta 4..
Jah és nem vagyok fanboy, 2hete nem toltam már😄.De azért van "némi" különbség a két játék közt még mindig azt mondom..és ha visszaolvasnátok nem csak én gondolom így..
A játékról pedig csak annyit, hogy megjelenés után majdnem 3 hetet nyomtam vele folyamatosan, majd meguntam, mint a szart. De mégsem mondtam róla, hogy egy rakás szar. Meg hogy mindenki téved és nekem van igazam, mert én vagyok az origó.
Egyébként nagyon helyes, ahogy így kiosztasz mindenkit. Gondolom a Rockstartól kapod a zsét, mint állat.
"Igen elméletileg azt írhat egy kritikus amit gondol a game-rõl , de nem ártana utánaolvasni hogy mennyire értékelték a többi online/offline gamer lap és csak utána véleményt nyilvánítani."
Igen, ez jó ötlet, megíródik az elsõ kritika egy játékról, és a többieknek már csak kopipésztelni kell. Ha annyira fáj, hogy különbözõ embereknek eltérhet a véleményük, javaslom költözz kínába, ott nagy az egyetértés.
Szóval mi derült ki a fenti cikkbõl? Létezik olyan ember, akinek a merc2 jobban tetszik, mint a gta4. Ez aztán felháborító nem?
De én vagyok a hülye, hogy sg-n leállok idiótákkal vitatkozni, mindig elfelejtem, hogy ez a magyar gamer társadalom csetponthuja.
#5i igen marha jó játék, az évtized egyik legjobb játéka,GTA4 közel sem ennyire bugos mint ez, és igen a rendõrök csak akkor üldöznek ha nekik mész / ha megölsz valakit, és ez jól is van így sõt már idegesítõ az is h megölsz vkit és már rögtön követnek ..nem feltétlenül kell maffiát csinálni ebbõl is h még gyorshajtás miatt is szétcsesszék az agyad..Motorral pedig lehet közlekedni, és lehetõleg mostantól olyanok írjanak akik játszottak is a játékokkal , nem csak "kipróbáltam havernál és szar"...
Igen elméletileg azt írhat egy kritikus amit gondol a game-rõl , de nem ártana utánaolvasni hogy mennyire értékelték a többi online/offline gamer lap és csak utána véleményt nyilvánítani.
ÍZLÉSEK ÉS POFONOK! Egy kritikus azt írja le szted, hogy ennyi poligont mozgat meg meg ennyi szimfónia zene szólal meg? Nem a véleményére vagy kíváncsi? Nem az érdekel, hogy milyen élményei, észrevételi voltak játék közben?
Lehet anyázni, kibírom. De ne vonjuk már kétségbe mások szemléletét.
Az addig oké hogy neki jobban tetszett, de ezt tartsa meg MAGÁNAK, és ne írja bele a cikkbe ,mert józsika gamer inkább ezt fogja meg venni mint a gé té át mert azt írták rólla hogy ez jobb...és engem meg csak egyszerûen felbosszant hogy ilyeneket ír, majd kijön pc-re is a gta4 aztán majd szépen beleírja hogy ,,hát szerintem pedig a merca 2 jobb játék volt" annak ellenére hogy sok gamer újságnál még a 70%-ot sem érte el,és ráadásul még bugos is mint állat..
LOL
Tény hogy izlések és pofonok, de aki ilyet ír, és azt hogy jobban tetszett neki mint a GTA, az ne írjon játék kritikát, mert a játék kritika bizony nem csak arról szól, hogy neki hogy tetszett, hanem arról is hogy értelmesen össze tud játékokat hasonlítani.
Továbbá ha egy játék kritikus azt írja "pár órát játszottam vele és elõ nem veszem többet" és mégis marha jónak tartja a játékot, szintén ne írjon játék kritikát.
Mondjuk csináljon egy blogot amibe beírogatja a napi élményeit.
Ennél még a GTA 1-et is jobban élveztem, és az összes GTA-t, ami eddig pc-re megjelent...
"Jobban szórakozott = jobban tetszett neki , vagyis úgy ír errõl a játékról mintha jobb lenne a GTA IV-tõl"
Mit nem lehet azon érteni,hogy a cikkírónak jobban tetszett, mint a GTA IV?
Kipróbálta mind2t és ez élvezetesebb volt...el sem hiszem,hogy ilyesmit kell magyarázni..tudod, mint amikor kispista megkóstolja az x csokit és az y csokit és azt mondja,hogy y neki finomabb...
Azért nem kellene ezt a tucatjátékot a GTA 4-el egy kalap alá venni. Ég és föld a különbség a 3 játék között.
A GTA 4 az eddig készült egyik legjobb játék.
www.gportal.hu/bioshock
szerintem
Na most dolj bele a kesedbe gta fan 😊
Sot a nem reg kijott saint row 2-re is ami szinten "gta klon" titulust kapott sokan eskusznek, hoyg jobb mint a gta...
szerintem
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Ha ismerem a játékot minek olvasom el a kritikát..na szerinted miért? Mert érdekel hogy másoknak hogy tetszik,és nem azért jöttem ide hogy végigolvassam aztán a cikk végén ott van hogy ,,jobban szórakoztam mint a gta 4el"..miközben a többi értelmes kritikus 60-70%-ra értékelte ezt a játékot...
Jah és nincs szemüvegem.<#idiota>#idiota>
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
GTA4-el még nem játszottam, de tényleg sokkal szórakoztatóbb volt nekem is, mint a GTA3 különbözõ részei.
Nekem ez a militarista vonal jobban bejön. 😊
Neki jobban tetszett. Nagy dolog. Másnak meg nem. Ha ideigileg nem birkózol meg egy olyan kritikával, ami nem azt mondja, amit te gondolsz, akkor a kritikaolvasás nem a te mûfajod. (Jut eszembe. Ha ismered a játékot, akkor minek olvasod a kritikát? Így pláne nincs sok értelme. Azárt, hogy ha ugyanazt mondja mint te, akkor utána törölgethesd a homályosuló szemüveged és, ha mást ír, mint te gondolsz, akkor vörösödhessen a fejed? Mazochizmus. Word.)
NEEeeee röhögtessél már...hol van ez a szar a GTA IV hez képest .. jéézus-.-