41
-
koj #41 Kéne egy kis segítség. Indításnál vmi regisztrációs kódit kér. Mit kell beírni?: -
Ez így rendben van, csak sokan voltak akik ugyanezt 10 perc játék után megállapították. Az elején én is azt hittem, hogy ilyen lövöldözős böszmeség.
Én idén nem tudnék 5 játékot mondani, amivel el tudtam szórakozni 1 óránál tovább. De ez közéjük tartozott. Szóval ízlések és pofonok. :) -
Normal #39 "Szart nem szabad mondani! Nabasszameg, nem kimondtam?" :D Ford
Az ikonokkal én is szokat problémáztam, nem ismertem fel túl gyorsan melyik piktogram mit jelent. -
Lófaszt. Összeszedtem a bandát, meg megcsináltam egy tucat küldetést. És pontosan amiatt, hogy látom, hogy "beindult" a játék, mondom, hogy ez egy gagyi szar.
Már önmagában az autoaim játszhatatlanná teszi, de az átfogó gagyisztikussága valami rettenetes. Műanyag, béna szar.
Ez van. Ha neked tetszik, hát jó játékot, ezt a színvonalat az én gyomrom nem bírja. -
Remélem akik itt fikázzák a játékot azok nem olyan vérpistikék (nem egyel találkoztam sajnos) akik elkezdték a játékot és fél óra után abbahagyták, mert hogy ez mekkora gagyi. Aztán a játék onnan indul be igazán amikor összeszedted a heli pilótát és a jet pilótát.
Akik nagyban fikázták a játékot azoknak lövésük sem volt arról, hogy helyőrségeket lehet elfoglalni meg boltokban különféle harci járműveket lehet venni meg stb. mert odáig el sem jutottak.
Én sem játszottam a GTA4-el még de a sima GTA3 style-hoz hasonlítva ez a játék nekem is sokkal jobban bejött.
Két nagyon idegesítő dolog volt számomra, mindkettő a konzol átirat miatt. Az egyik az auto aim ami nem kapcsolható ki és PC-n marhára zavaró, a másik meg a különböző járművek elfoglalásánál megjelenő ikonok végignyomkodása. Elég konzolos megoldás mindkettő. -
Normal #36 Nagyon kellemes pillanatokat szerzett a játékban előforduló akciófilmes erőszak. :D
Gyakran vissza fogok térni hozzá.
A motorvezetéssel én is tököltem egy darabig, de ha megtanulod, az egyik legjobb offroad cucc - hegyen völgyön.
Kedvencem motorral a maxigáz downhill - és egyre kevesebb csontom törik közben! :)
Amig össze nem szeded a csapatod 4 tagját, addig tutorial-szintű a sztori.
Utána:
Missziókat fogadhatsz el tőlük:
olajtársaság, felkelők, kalózok, ensz, kinaiak.
A puccshadsereget mindenki utálja.
Ahogy nő a respekt, használhatod a járműveiket, és a katonáik is veled tartanak, ha rájuk dudálsz egy járműből.
Valamint a bevásárlólistád is bővül, egyre jobb cuccokat kaphatsz, amit majd a helikopterpilótád dob le neked bárhol. Igen, tankot is akár.
Ja, a tanklopás pillanatai, mikor végigrohansz az égyúcsövön, kiütöd a vezető kezéből a pisztolyt, lefejeled kétszer, majd a leeső test után pottyantasz egy gránátot... Egyedi. :D
Nem beszélve arról, ha az ellenség kocsijában ülsz, nem tudják, hogy te vagy az. "Ki vezeti ezt a kocsit? Miguel? Megint be van rúgva?"
Plusz, ha gyűjtöd az elrejtett kis piros dobozokat, "spare parts", az autószerelő csajod kikisérletez neked elég érdekes járműveket: ugráló monster-truck, lánctalpas motor, golyószóróval - legalább 20 különféle nagyon baba nyalánkság.
Szimplán küldetés nélkül is megéri kóricálni, tüzérségi-, és bombamuniciót, pénzt, és üzemanyagot lophatsz a helikopterpilótáddal.
Ez utóbbi kettő kell a cuccok ledobásához, szőnyegbombázáshoz, bunkerrobbantáshoz, utazáshoz is.
A legtöbb kinyirt katonáért fejpénzt kapsz a másik oldaltól, a civilekért levonást a családjuknak.
Egyszóval kellemes világ - s ha a parti erődöt bombázom egy elcsent cirkálóról, nem a viz-effekt nézése köt le. :P
Két dolgot kérdeznék is!
A viz alatt tud hősünk úszni?
Az iratmegsemmisitős misszióban, ahol az elején pár looser sárga célkeresztet viselő :P katonát kell széjjellőni, a hajó melletti részben a hajó végéről, elejéről, és megint a végéről szétlövöm az érkező katonákat.
Na ez után kapom az üzenetet, hogy kb 20mp-em van átmenni egy másik bázisra, amit képtelenség nekem teljesiteni.
Mi a trükkje?
Köszönetem! -
ketyeg a széked alatt egy pokolgép...
-
Nem tom, mit pörögtök itt kritikán pro és kontra. A kritikának nem kell objektívnek lenni, és saját tapasztalatok fényében az írója ízlésficamát és hozzá nem értését bizonyítja. Jó kis kritika ez, mert legalább már tudom, hogy kinek a véleményére ne adjak.
Ez a játék (PC-n!) egy kalap fos. Részleteiben is, egészében is. Egyetlen dolgot sem láttam benne, ami ne lenne már más játékban, és _jobban_ kivitelezve. Autoaim meg egyszerűen hihetetlen, hogy merték azt elkövetni..?
Animációk bénák, fizika, járművek szarok, tele van buggal...
Ennek fényében ez az ömlengés vagy erőltetett, vagy Tibi barátunk erősen ízlésficamos.
Semmi baj nincs ezzel, de majd ha olyanokat ír, hogy "szerintem szebb, mint a krájzis, csak kár, hogy fél óra után unalmasabb", akkor tudjuk hová tenni majd.
Ja, és azt az egyet nem értem még SG-n, hogy a cikkírók ennyire basznak rá, hogy miket kommentelünk a cikkükhöz? Szerintem az egy darab Dannyboy-on kívül soha, egyik sem olvas bele a kommentekbe. (Bár lehet, hogy jobban is teszik)
Gondolom ez az üzenet x percen belül "megsemmisíti önmagát"... -
Kivlov01 #33 elérnie törölve -
Kivlov01 #32 én pl a coop miatt fogom kipróbálni ezt a játékot.
az előzőekre reagálva pedig: én éppen a kérdéses mondat miatt gondoltam ugy, h nem csak elkattintok , hanem megnézem a bemutató videót stb. egy bemutató cikknek sztem éppen az a lényege, h felkeltse az érdeklődést. ha figyelmesen elolvassátok az is ennek az összeállításnak a megnevezése, h "hétvégi ajánló". az ajánlás szó értelmezését nincs kedvem hosszasan elemezni, de arra kitérnék, h lehet negatív és pozitív is a visszhangja. úgy látom ez meg is valósult...:) elérnie.
-
rudymester #31 A cikk korrekt, ha így látja az író, akkor ő így látja. Nem játszottam még a GTA 4-el, de olvastam én is sok pozitív, negatív kritikát. Nekem pl a sokak álltal régebben istenített San Andreas nem hozott lázba. Ha GTA, akkor VIce City. Hangulatban, karakterekben talán a legjobb.
Cooperatív módban biztos jó ez a game, de engem nem nagyon hoz lázba. -
YMan #30 :)) én a Saints Row-t véletlenül próbáltam ki X-boxon, ezután a GTA4-et... háááát a GTA4 szép de minek kategória nálam. Biztos van egy csomó jó dolog, de nálam már ott megbukott hogy számomra ebben a stílusban standard dolgok nem voltak benne (olyanok amik a San Andreasban pl. benne voltak.) Azóta megnéztem a Saints Row 2-őt és azzal nyomom. Az első része is nagyon tetszett és a San Andreas is. A GTA4ért 5 forintot nem adnék. -
5i #29 Kinek mi a pár óra? Nekem az is pár óra, ha 20 napig napi 1-2 órát játszom egy játékkal. PEdig azt összedva minimum 20-30 órát jelent, de nekem a leosztás miatt csak pár óra. -
blackgamer #28 demo 5 percig volt a gépemen
régen kuriózum volt a gta, most Dunát lehet rekeszteni a hasonló játékokkal, semmi hangulatot nem nyújtanak -
balage187 #27 Kiprobaltam tegnap este a jatek demojat. Ebbol ugyan nagyon nem tudom megallapitani, hogy a jatekelmeny milyen lehet, de ugy alapjaban veve szerintem a San Andreas vagy a Vice City szintjet sem utotte meg. Hangsulyozom ezt csak a demo alapjan mondom, tehat lehet, hogy mas lenne a velemenyem, ha a teljes jatekkal nyomnam. Szerintem a jarmuvek iranyitasa eleg szar, a grafika meg nevetseges, ahhoz kepest, hogy milyen gepigenye van.
A kritikarol meg annyit, hogy tiszteletben tartom masnak a velemenyet, de azert megis vannak ellentmondasok a szovegben, pl. par orat jatszott vele, tobbet elo se veszi, de ehhez kepest azert eleg jo ertekelest kapott.
GTA IV-hez nem hasonlitom, mert meg nem jatszottam vele. -
+Ba még hozzá tenném hogy a cikk írója biztos nem tolta ki mind a két játékot..akkor nem írna valszeg ilyen balfaxságot..habár persze ez kritika bármit írhat ...Nem 1óra játék után kellene eldönteni hogy melyik játék a jobb..
Jah és ( "jobb ..de egyszer elég volt",érdekesen hangzik:) -
Blogon írták esetleg Gportal? Vagy haverod mondta? 
Mert nagy újság/oldal nem írna ilyet...főleg ha vmennyire is ért hozzá...és az "azt mondta vmelyik haverom "//egy nagyobb weboldal kritikája közt azért van különbség...
Nem is lenne semmi gond a cikkel, ha nem a GTA-hoz hasonlítaná, jó addig oké hogy GTA szerű játék..mert manapság minden az amiben szabadon mászkálhatsz még a far cry 2 is pedig kurvára nem ugyanaz, szóval az nem gáz hogy beleírja de a személyes véleményét megtarthatja magának , felőlem értékelje a game-et 99%-osra de akkor ne írja pluszba mellé hogy ,, neki jobban tetszett mint a gta 4..aztán meg két sorral lejjebb vagy feljebb mittomén "többet nem fogom elővenni".. hát grat.. -
cateran #24 Beszarok menten...ha valaki azt írta,hogy GTA IV az isten,akkor már mást nem is lehet leírni? Ezt a csorda és birkaösztönt....
Nem fogod elhinni olvastam olyan kritikát hogy a WoW szar..és olyat is hogy a WoW az isten..na,most akkor melyik? Sőt, tovább megyek..van aki azt mondta a GW jobb, mint a WoW..és van aki szerint nyomába se ér...
Olyanról gondolom még az életben nem hallottál hogy egyéni ízlés,vélemény...csak amit apu,anyu mondott...meg a kispista..öregem,te aztán nem kicsit vagy akaratgyenge emberke...önálló gondolkodás smafu? -
5i #23 Aha. Akkor melyik a jobb? GTA4 vagy GTA1?
Ne feledd, nincs olyan, hogy MÁS. Melyik a jobb? -
:DDD
Nem egészen úgy értettem hogy olvassanak utána és az első kritika a mérvadó, hanem mondjuk nézzenek körül mindenhol fórumokon oldalakon újságokban stb..aztán írjanak olyat hogy a merca jobb mint a gta 4..
Jah és nem vagyok fanboy, 2hete nem toltam már:D.De azért van "némi" különbség a két játék közt még mindig azt mondom..és ha visszaolvasnátok nem csak én gondolom így.. -
5i #21 A Rockstaros mondatot visszavonom. Nem költenek ilyenekre. -
5i #20 Aha értem. Tehát egy kaptafára kell írni minden kritikát. Vagyis amit a legelső kritikus leírt, ahhoz kell mindenkinek viszonyítani a véleményét.
A játékról pedig csak annyit, hogy megjelenés után majdnem 3 hetet nyomtam vele folyamatosan, majd meguntam, mint a szart. De mégsem mondtam róla, hogy egy rakás szar. Meg hogy mindenki téved és nekem van igazam, mert én vagyok az origó.
Egyébként nagyon helyes, ahogy így kiosztasz mindenkit. Gondolom a Rockstartól kapod a zsét, mint állat. -
Csöndben kellett volna maradnom, de szeretem felbaszni a fanboyok agyát.
"Igen elméletileg azt írhat egy kritikus amit gondol a game-ről , de nem ártana utánaolvasni hogy mennyire értékelték a többi online/offline gamer lap és csak utána véleményt nyilvánítani."
Igen, ez jó ötlet, megíródik az első kritika egy játékról, és a többieknek már csak kopipésztelni kell. Ha annyira fáj, hogy különböző embereknek eltérhet a véleményük, javaslom költözz kínába, ott nagy az egyetértés.
Szóval mi derült ki a fenti cikkből? Létezik olyan ember, akinek a merc2 jobban tetszik, mint a gta4. Ez aztán felháborító nem?
De én vagyok a hülye, hogy sg-n leállok idiótákkal vitatkozni, mindig elfelejtem, hogy ez a magyar gamer társadalom csetponthuja. -
#maskim Talán mert nem is játszottál vele...te is nyugodtan hasonlítsd ezt a szart a gta4hez, ha ennyire nem vágod h miről van szó akkor inkább maradj csöndben.
#5i igen marha jó játék, az évtized egyik legjobb játéka,GTA4 közel sem ennyire bugos mint ez, és igen a rendőrök csak akkor üldöznek ha nekik mész / ha megölsz valakit, és ez jól is van így sőt már idegesítő az is h megölsz vkit és már rögtön követnek ..nem feltétlenül kell maffiát csinálni ebből is h még gyorshajtás miatt is szétcsesszék az agyad..Motorral pedig lehet közlekedni, és lehetőleg mostantól olyanok írjanak akik játszottak is a játékokkal , nem csak "kipróbáltam havernál és szar"...
Igen elméletileg azt írhat egy kritikus amit gondol a game-ről , de nem ártana utánaolvasni hogy mennyire értékelték a többi online/offline gamer lap és csak utána véleményt nyilvánítani. -
5i #17 Mert a GTA 4 aztán egy marha jó játék, mi? Ugyanaz, mint a GTA3 minden mellékága. Részeg lehetek benne meg ilyenek? GTA nem volt bugos? Rendőrök csak akkor üldöznek, ha nekik megyek. Motorral nem lehet közlekedni. Niko iszonyat ellenszenves.
ÍZLÉSEK ÉS POFONOK! Egy kritikus azt írja le szted, hogy ennyi poligont mozgat meg meg ennyi szimfónia zene szólal meg? Nem a véleményére vagy kíváncsi? Nem az érdekel, hogy milyen élményei, észrevételi voltak játék közben?
Lehet anyázni, kibírom. De ne vonjuk már kétségbe mások szemléletét. -
pedig a gta4 simán a legigénytelenebb játék amivel valaha játszottam, merc2-nek a közelébe sem ér!
-
TE ezt nagyon NEM VÁGOD EMBER.
Az addig oké hogy neki jobban tetszett, de ezt tartsa meg MAGÁNAK, és ne írja bele a cikkbe ,mert józsika gamer inkább ezt fogja meg venni mint a gé té át mert azt írták rólla hogy ez jobb...és engem meg csak egyszerűen felbosszant hogy ilyeneket ír, majd kijön pc-re is a gta4 aztán majd szépen beleírja hogy ,,hát szerintem pedig a merca 2 jobb játék volt" annak ellenére hogy sok gamer újságnál még a 70%-ot sem érte el,és ráadásul még bugos is mint állat.. -
gombabácsi #14 "Összegzés: ...remekül kikapcsolt arra a pár órára. Ám az is igaz, hogy többet nem biztos, hogy előveszem."
LOL
Tény hogy izlések és pofonok, de aki ilyet ír, és azt hogy jobban tetszett neki mint a GTA, az ne írjon játék kritikát, mert a játék kritika bizony nem csak arról szól, hogy neki hogy tetszett, hanem arról is hogy értelmesen össze tud játékokat hasonlítani.
Továbbá ha egy játék kritikus azt írja "pár órát játszottam vele és elő nem veszem többet" és mégis marha jónak tartja a játékot, szintén ne írjon játék kritikát.
Mondjuk csináljon egy blogot amibe beírogatja a napi élményeit. -
Nem lenne rossz játék, de van néhány dolog benne, ami miatt én 1 percig nem tudtam élvezni. Egyik a kicsit automatikus, de egyébként szörnyű célzásrendszer, a járművek irányítása (akkor hagyatm abba, mikor kipróbáltam a motort...), 3. a grafika és teljesítmény (grafika még elment volna, de hogy akadjon és teli legyen grafikai buggal, az már nem igaázán ment el nálam), gondolom a videókártyámat nem szerette annyira a játék...
Ennél még a GTA 1-et is jobban élveztem, és az összes GTA-t, ami eddig pc-re megjelent... -
cateran #12 Ostobaságod lenyűgöző....
"Jobban szórakozott = jobban tetszett neki , vagyis úgy ír erről a játékról mintha jobb lenne a GTA IV-től"
Mit nem lehet azon érteni,hogy a cikkírónak jobban tetszett, mint a GTA IV?
Kipróbálta mind2t és ez élvezetesebb volt...el sem hiszem,hogy ilyesmit kell magyarázni..tudod, mint amikor kispista megkóstolja az x csokit és az y csokit és azt mondja,hogy y neki finomabb... -
"Összességében jobban szórakoztam a Mercenaries folytatásával, mint a GTA negyedik részével. "
Azért nem kellene ezt a tucatjátékot a GTA 4-el egy kalap alá venni. Ég és föld a különbség a 3 játék között.
A GTA 4 az eddig készült egyik legjobb játék. -
Ezt azoktol keredezed akk hasonlitgatjak hozza :), de szerintem nem alaptalanul. Kuldetes felvetel, oda menni, vissza jonni stb. -
Nem vágom hogy tudod a far cry 2-t a gtahoz hasonlítani de mindegy. Egyébként az nem rossz játék , de nem egy stílus attól még hogy egy nagy területen szaladgálsz össze vissza nem feltétlenül GTA...
-
Ha mar itt tartunk, egy sokkal hasonlobb kornyezetben jatszodo jatekhoz hasonlitva, amire sokan ranyomtak szinten a gta jelzot, a far cry 2-re gondolok, is sokkal elvezetesebb volt ez a jatek szamomra.
Na most dolj bele a kesedbe gta fan :)
Sot a nem reg kijott saint row 2-re is ami szinten "gta klon" titulust kapott sokan eskusznek, hoyg jobb mint a gta...
-
Nagy01 #7 Nem igazán fps.
-
Csatti #6 Én teljesen egyetértek a cikkel. Végignyomtam és jól szórakoztam. Sajna a játék grafikája meglehetősen gagyinak tűnik az elején, főleg egy fpshez képest, de amikor beindul a banzáj utána már fel sem tűnik. Iszonyat szórakoztató tud lenni egy helikopterrel lealázni a környezetet, amikor meg kilövik alólunk gépet még egy utolsó mozdulattal neki lehet irányítani vminek a zuhanó gépet kiugrás elött (mondjuk bosszúból a minket kilövő SAM-nek). :) -
Négy csillag? Ennek a fosnak? Azt hittem 2-öt fog érni... Mert kb annyit is ér... Szánalmasan elrontott játék lett :( -
Nagy01 #4 Jobban szórakozott = jobban tetszett neki , vagyis úgy ír erről a játékról mintha jobb lenne a GTA IV-től pedig a közelében sincs ez a .. már mondtam mi.
Ha ismerem a játékot minek olvasom el a kritikát..na szerinted miért? Mert érdekel hogy másoknak hogy tetszik,és nem azért jöttem ide hogy végigolvassam aztán a cikk végén ott van hogy ,,jobban szórakoztam mint a gta 4el"..miközben a többi értelmes kritikus 60-70%-ra értékelte ezt a játékot...
Jah és nincs szemüvegem.
-
Ez egy qrva jó játék! Én is csak ennyit tudok hozzáfűzni. :)
GTA4-el még nem játszottam, de tényleg sokkal szórakoztatóbb volt nekem is, mint a GTA3 különböző részei.
Nekem ez a militarista vonal jobban bejön. :) -
kalapos01 #2 Szerintem csak félreolvastad. Nem írja, hogy jobb, csak hogy jobban szórakozott. de ha jobb: anyukád nem tanított meg arra, hogy másnak is lehet véleménye, hogy nem te vagy az univerzum közepe?
Neki jobban tetszett. Nagy dolog. Másnak meg nem. Ha ideigileg nem birkózol meg egy olyan kritikával, ami nem azt mondja, amit te gondolsz, akkor a kritikaolvasás nem a te műfajod. (Jut eszembe. Ha ismered a játékot, akkor minek olvasod a kritikát? Így pláne nincs sok értelme. Azárt, hogy ha ugyanazt mondja mint te, akkor utána törölgethesd a homályosuló szemüveged és, ha mást ír, mint te gondolsz, akkor vörösödhessen a fejed? Mazochizmus. Word.)