Drakensang 2

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dante3
2010 elsõ negyedévrõl tudok, pontosabb dátumot nem találtam róla.

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Mikor jön a teljes játék.
dante3

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Ez külön játék lesz?
grebber

Next PC upgrade: 2022

grebber

grebber
Gamescom: Kölni Játékkiállítás

(HW Insider) Augusztus 20-23 között rendezik meg Németországban, Kölnben a Gamescom kiállítást. A dtp standon lehet nyerni egy 1500 eurós MSI notebookot. Drakensang: The River of Time világpremier szemtanúja lehet a kiutazó érdeklõdõ.

info: Hardwired

jaja..most lestem meg youtube-on..nem tûnik rossznak az 1.de német,úgyhogy azt nem vadásznám le:)
Qwerty4
"A német válasz Witcher-re nem késett sokat, ám érdemei ellenére sem tudott felülkerekedni rajta. Talán a folytatás.

Markus Windelen a dtp képviseletében nyilatkozott a Radio Hamburg munkatársának, Karin von Welk-nek. A Drakensang: The Dark Eye hazájában mintegy 90.000 példányban kelt el, ami nem tekinthetõ soknak, de mindez változhat a nemzetközi debütálással, amit 2009. elejére tûztek ki. Ehhez nyújt majd segítséget a THQ, így végre angol nyelven is elérhetõ lesz az idei esztendõ egyik legjobb szerepjátéka.

A rajongók bizonyára örömmel veszik tudomásul, hogy a rádióinterjú során elhangzott, hogy már elkezdõdtek egy újabb Drakensang epizód munkálatai, amit 2010. folyamán kívánnak piacra dobni."

Forrás:GameStar Online

Tehát 2009 januárjában jön az elsõ rész angolul, 2010-re már várható a folytatás is.Ha a Witcherhez hasonlították talán nem is lehet rossz.<#smile>

Qwerty4

← ElőzőOldal 3 / 3