109
A Radon Labs játéka
-
ratgab #29 Akkor ajánlom a sima Drakensangot is neked (sajnos még a 2. részre nem jutott idő), de azt én garantálom neked, hogy zseniális! -
Lehet hogy igazad van,nem is szamit igazan a kategoria.Abbol tudok kiindulni hogy szamomra 1-1jatek mit nyujt.Pl a Fallout3/New Vegas tetszik annak ellenere hogy hasonlo fps-rpg.A mostanaban megjeleno folytatasok viszont egytol egyig szarok,foleg a Gothic emelkedik ki negativan a mezonybol,imadtam az elso 2reszt.
Na de hogy ne csak offtopik legyek,kivancsi lennek ki milyen karakterrel kezdett?Esetleg screenshot is johet.
En ijasszal indultam,de eleg eletkeptelen volt a varosi harcoknal,siman ledaraltak.Igaz meg szoknom kell ezt a harcrendszert,es azt hogy nem csapodik be masodpercekent 5nyilvesszo a celpontba.Masodszori nekifutasra egy harcost/tankot akartam krealni de ez sem tetszik igazan.Asszm parszor meg el fogom kezdeni mire megtalalom amit szeretnek :) -
De hiszen azok nem is RPG-k, valami hybrid hack&slash&fps keverekek nemi RPG elemekkel meghintve.
Elcsesztek teljesen az RPG-ket a PC vonalon. Most attol hogy van a jatekban parbeszed meg skill list, attol az meg nem RPG, es attol sem hogy kardot lobal ezekben a jatekokban a fohos 1st person nezetben puska helyett. -
Be kell latnom hogy nem nekem valok a csilivili fps-rpgk amik mostanaban megjelennek.Ezt ellensulyozta kicsit a DA:O,es foleg ez a jatek.Hat igen,aki kockakkal asztalnal kezdett ilyesmikkel jatszani annak mindig nagyobb feludules lesz ez a stilus.Remelem azert hogy nem merul teljesen feledesbe,es azert kapunk vissza valamit a regi Baldurs Gate,Planescape Torment szintu kalandokbol. -
Mivel ezerszer jobb mint azok.
Kar hogy a Blade of Destiny-bol nem csinalnak valami remaket, mert az is nagyon jo volt.
Kiralysag volt, hogy negativ effektek is voltak, mint klausztrofobia, pokiszony stb :D
http://www.amigareviews.leveluphost.com/schwarze.htm -
Was #24 Bizony. Én is szoktam mondogatni, de valahogy kevesen cuppannak rá.
A múltkor is egy vitában, ahol védtem azért a Gothic sorozatot (1-3), mint szerepjátékot, jöttek, hogy nem az, csak a kocka alapúak. Akkor ajánlottam a Drakensang-ot, ami egy jó kis szerepjáték rendszer alapú, (20, illetve 6 oldalú kockát használ), ráadásul mindezt követhető formában. De valahogy csak nagy csönd volt utána...
Sajnálom is, hogy ezt a céget valami on-line (böngészős) játékokat fejlesztő cég vásárolta fel és be is jelentették a következő -természetesen böngészős alapú- Drakensangot. -
Gyerekek ez egy kurvajo jatek!
Jobban lekot mint a Two Worlds 2,es a Gothic 4 egyuttveve.
Meltatlanul nem hallottam rola,meg jo hogy valahol olvastam hogy megjelent.Mindenkepp erdemes kiprobalni,foleg azoknak akik a regi AD&D rendszert szeretik:) -
bega82 #22 És milyen? Már próbáltad? -
Kulonallo. -
bega82 #20 És ez külön feltelepíthető játék, vagy csak egy kiegészítője az eredetinek? -
Drakensang The River Of Time megjelent -
Fasiszta #18 Angolul mikor akar megjelenni? -
Új képek -
1.1-es Német patch 120MB -
Németeknél már megjelent!Angolról nincs infó! -
Fasiszta #14 Mikor jelenik meg a játék. -
Készül az első kieg! (Phileasson's Secret) -
obe #12 pompäs, mär megy is a rendeles a CE verzora ...grebber kollega a jo hir hozoja köszi
-
Aranylemezen a Drakensang: The River of Time -
obe #10 kb märcius, nemet gamstar szerint -
2010 első negyedévről tudok, pontosabb dátumot nem találtam róla. -
Fasiszta #8 Mikor jön a teljes játék. -
Drakensang: The River of Time German Demo -
Fasiszta #6 Ez külön játék lesz? -
Intro Trailer -
Nem maradunk demó nélkül -
Gamescom: Kölni Játékkiállítás
(HW Insider) Augusztus 20-23 között rendezik meg Németországban, Kölnben a Gamescom kiállítást. A dtp standon lehet nyerni egy 1500 eurós MSI notebookot. Drakensang: The River of Time világpremier szemtanúja lehet a kiutazó érdeklődő.
info: Hardwired -
xido #2 jaja..most lestem meg youtube-on..nem tűnik rossznak az 1.de német,úgyhogy azt nem vadásznám le:) -
"A német válasz Witcher-re nem késett sokat, ám érdemei ellenére sem tudott felülkerekedni rajta. Talán a folytatás.
Markus Windelen a dtp képviseletében nyilatkozott a Radio Hamburg munkatársának, Karin von Welk-nek. A Drakensang: The Dark Eye hazájában mintegy 90.000 példányban kelt el, ami nem tekinthető soknak, de mindez változhat a nemzetközi debütálással, amit 2009. elejére tűztek ki. Ehhez nyújt majd segítséget a THQ, így végre angol nyelven is elérhető lesz az idei esztendő egyik legjobb szerepjátéka.
A rajongók bizonyára örömmel veszik tudomásul, hogy a rádióinterjú során elhangzott, hogy már elkezdődtek egy újabb Drakensang epizód munkálatai, amit 2010. folyamán kívánnak piacra dobni."
Forrás:GameStar Online
Tehát 2009 januárjában jön az első rész angolul, 2010-re már várható a folytatás is.Ha a Witcherhez hasonlították talán nem is lehet rossz.