4747
-
blackshark #822 De mi a CPU Controlleről beszélünk... -
#821 Trimm FFB joyyal -
bucsher #820 te valamit félreértettél.
a cpu affinity arra való, hogy letiltsa a több magot olyan programok elől, amiket megzavarhat. trükkel engedélyezni őket nem kell, az megy alapból xp és vista alatt is. -
blackshark #819 Hát igen, én polluxal egyet értek de azt nem értem h a készytők mért nem "fejezték" be normálisan a játékot(dual core támogatás,optimalizálás)
hiszen nincs nagy grafja kb olyan maxon mint az EECH2 maxon.Szval menni kéne egy gf76-900-esen maxon,mert nekem megy az EECH2 maxon+max aa-val.Remélem azért az angolt megcsinálják. -
#818 télleg, /me -
#817 itt a pont -
Caterpillar #816 Szerintem a letöltősben nincsenek benne a Producer's Note -ok... -
#815 Én csak azt látom, hogy a lemezképfájl 4.2 giga, ez a letöltős meg 2.17... bár lehet, hogy jól meg van tömörítve. -
#814 Számomra nem az a kérdés hogy SMP-e progi vagy sem... csak azt látom hogy igen is használja a második magot ezzel a trükkel, és érezhető az eredménye. Meglehet csak valami hipertríding jellegű megoldás ez amit a vistába kódoltak nem tudom. Vitázni nem akarok ezen ,mert mielőtt jönnél ezzel a szkeptikus dumával előtte teszteld le.
én sem hittem el, ez hozzá tartozik az igazsághoz
a baj csak az hogy az XP alatt ez nem megy...
és mégyegyszer!! nem azt mondtam hogy 2x gyorsabb lesz a játék így, ugyanis az FSB, hdd, vidram mérete továbbra is szűk keresztmetszetet jelenthet akinek vmelyik ebből hibádzik.
Akinek Pistája van és szereti, az használja ezt a módszert. -
#813 Pollux ne álmodozz,itt akkor se lesz multicore támogatás ha EDék megnyerjék az orosz lottó 5-st és minden emberrel erre a szimulátorra fordulnának. -
Solt #812 Gondolod lesz multicore támogatás? -
#811 6-10 körüli aktíválás van asszem...
én megvárom az angol 1.1-es verziót....... +multicore támogatást -
#810 AZt nemtudjátok tök véletlenül, hogy a megvehető és letölthető verzió úgy müködik e mint a letölthető FC?Az aktivációs szarra gondolok.Mert ha nem ilyen 5* aktiválható szar mint a letölthető FC akkor lehet megérné azt a ~ 5k HUF-ot amibe kerül. -
#809 Black Shark az első progi amiért érdemes Vistát felrakni (x86 & 64bit)...
Valóban működik ez a cpu affinity 0+1 dolog:) Nem beszélek fps értékekről, egyszerűen az a helyzet hogy használja mindkét magot.
Akinek Vistája van az minden indítás után alt-tab és fogja munkára a 2. magot is. cpucontrol progi totál felesleges ezért ugyanazt csinálja a winbe épített is.
ennnyi
az más kérdés hogy undorom van a vistától és remélem valhogy xp-n is belehet később ezt üzemelni -
#808 ez relatív...
amúgy ez nem az überokosok lonci topikja -
#807 forums.eagle.ru -
Sidewinder #806 KGB fórum? az mit tud? hol van? -
#805 Inkább arra utal, hogy lakik a topikban egy olyan személy aki sok ember szemében szálkát jelent és nemsokára bele fog kötni^^ -
gsg16 #804 nem lehet valahogy a banner alá biggyeszteni két linket,ahonnan az angol manual letölthető?azoknak,akik az úr isten kedvéért sem olvasnak vissza még egy oldalt sem,nemhogy kettőt. -
#803 most ez veszekedésre utal? ,vagy arra hogy neked is jobban bejön FC.. -
Caterpillar #802 Régen flémeltem már de attól tartok most megint érik a dolog... -
#801 RAlt+Space -
blackshark #800 Vki mndja már meg meik gombal kell kilőni a Vikhr-t amikor célba vettem az ellenfelet?
-
blackshark #799 Ja és a CPU Controllert hogyan kell PONTOSAN hasztnálni mert hiába csinálom akkor is csak 50% kihasználtság játék közben. -
blackshark #798 Hello Sure!
Nekem most nemoan brutálultra gépem van de JÓ!
AMD Athlon 5400+ (2.8ghz) Dual Core
GeForce 7600GT 256MB (karácsonykor GF 9600GT 512MB!)
2GB ram DDR2
Röviden ennyi. -
Solt #797 A kérdésre ez volt a válasz! :D Nincs érteleme vistát tenni a gépedre, ergo felesleges próbálgatni, hogy működik-e! :D
-
#796 A #784 hsz-ben ott a link. -
IFOR #795 és hogy lehet letölteni?? neten kell fizetni érte?? -
#794 a kérdésre -> -
Solt #793 A te gépedre felesleges vistát tenni, nagyon megfogná... nincs sok értelme szerintem. -
#792 de azért ezt core affinity seleft dolgot kipróbálná valki??? -
#791 Erről van szó! -
Solt #790 Szerintem nem is lesz... mindegy epekedve várom a "nekünk" szánt verziót, azt úgyis megveszem. -
#789 Ja.Ezt felejtettem le.Már próbáltam ill. kerestem de 64-es pistához nincs ez a szar. -
Solt #788 Csak a 64 bites Vistán nem megy... 32 bitesen hibátlanul működik... -
#787 csomó emberkének megy.. Egyébként egy csomószor telepítettem már úgy a játékot hogy azt protect.exe-t el sem indítottam, amikor viszont igen akkor biza nekem is volt blúdesz.
csak kíváncsi vok van e értelme bohóckodni vele.. -
#786 Az a baj, hogy vista alatt nemmegy ez az antisztárforsz szarság. -
#785 ED fórumon van egy topik amiben aztatat írják hogy a Vistán ha engedélyezed mindkét magot amikor visszalépsz a játékból az asztalra, akkor az dob rá 20%-30% többletet... XP alatt semmilyen hatása nincsen...
megerősíteni ezt valaki? úristen nem visz rá hogy potyára felrakjam azt a fos visztát -
#784 Postfarmer vagyok vagy mi. -
#783 *24.99$