4747

Digital Combat Simulator

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Hasznos linkek

• blackshark
    De mi a CPU Controlleről beszélünk...
  • repvez
    Trimm FFB joyyal
  • bucsher
    te valamit félreértettél.
    a cpu affinity arra való, hogy letiltsa a több magot olyan programok elől, amiket megzavarhat. trükkel engedélyezni őket nem kell, az megy alapból xp és vista alatt is.
  • blackshark
    Hát igen, én polluxal egyet értek de azt nem értem h a készytők mért nem "fejezték" be normálisan a játékot(dual core támogatás,optimalizálás)
    hiszen nincs nagy grafja kb olyan maxon mint az EECH2 maxon.Szval menni kéne egy gf76-900-esen maxon,mert nekem megy az EECH2 maxon+max aa-val.Remélem azért az angolt megcsinálják.
  • sure
    télleg, /me
  • polluxware
    itt a pont
  • Caterpillar
    Szerintem a letöltősben nincsenek benne a Producer's Note -ok...
  • sure
    Én csak azt látom, hogy a lemezképfájl 4.2 giga, ez a letöltős meg 2.17... bár lehet, hogy jól meg van tömörítve.
  • polluxware
    Számomra nem az a kérdés hogy SMP-e progi vagy sem... csak azt látom hogy igen is használja a második magot ezzel a trükkel, és érezhető az eredménye. Meglehet csak valami hipertríding jellegű megoldás ez amit a vistába kódoltak nem tudom. Vitázni nem akarok ezen ,mert mielőtt jönnél ezzel a szkeptikus dumával előtte teszteld le.

én sem hittem el, ez hozzá tartozik az igazsághoz

a baj csak az hogy az XP alatt ez nem megy...

és mégyegyszer!! nem azt mondtam hogy 2x gyorsabb lesz a játék így, ugyanis az FSB, hdd, vidram mérete továbbra is szűk keresztmetszetet jelenthet akinek vmelyik ebből hibádzik.

Akinek Pistája van és szereti, az használja ezt a módszert.
  • Scottt
    Pollux ne álmodozz,itt akkor se lesz multicore támogatás ha EDék megnyerjék az orosz lottó 5-st és minden emberrel erre a szimulátorra fordulnának.
  • Solt
    Gondolod lesz multicore támogatás?
  • polluxware
    6-10 körüli aktíválás van asszem...

én megvárom az angol 1.1-es verziót....... +multicore támogatást
  • LeonSilver
    AZt nemtudjátok tök véletlenül, hogy a megvehető és letölthető verzió úgy müködik e mint a letölthető FC?Az aktivációs szarra gondolok.Mert ha nem ilyen 5* aktiválható szar mint a letölthető FC akkor lehet megérné azt a ~ 5k HUF-ot amibe kerül.
  • polluxware
    Black Shark az első progi amiért érdemes Vistát felrakni (x86 & 64bit)...

Valóban működik ez a cpu affinity 0+1 dolog:) Nem beszélek fps értékekről, egyszerűen az a helyzet hogy használja mindkét magot.

Akinek Vistája van az minden indítás után alt-tab és fogja munkára a 2. magot is. cpucontrol progi totál felesleges ezért ugyanazt csinálja a winbe épített is.

ennnyi

az más kérdés hogy undorom van a vistától és remélem valhogy xp-n is belehet később ezt üzemelni
  • polluxware
    ez relatív...

amúgy ez nem az überokosok lonci topikja
  • Buren
    forums.eagle.ru
  • Sidewinder
    KGB fórum? az mit tud? hol van?
  • Scottt
    Inkább arra utal, hogy lakik a topikban egy olyan személy aki sok ember szemében szálkát jelent és nemsokára bele fog kötni^^
  • gsg16
    nem lehet valahogy a banner alá biggyeszteni két linket,ahonnan az angol manual letölthető?azoknak,akik az úr isten kedvéért sem olvasnak vissza még egy oldalt sem,nemhogy kettőt.
  • polluxware
    most ez veszekedésre utal? ,vagy arra hogy neked is jobban bejön FC..
  • Caterpillar
    Régen flémeltem már de attól tartok most megint érik a dolog...
  • LeonSilver
    RAlt+Space
  • blackshark
    Vki mndja már meg meik gombal kell kilőni a Vikhr-t amikor célba vettem az ellenfelet?
  • blackshark
    Ja és a CPU Controllert hogyan kell PONTOSAN hasztnálni mert hiába csinálom akkor is csak 50% kihasználtság játék közben.
  • blackshark
    Hello Sure!
    Nekem most nemoan brutálultra gépem van de JÓ!
    AMD Athlon 5400+ (2.8ghz) Dual Core
    GeForce 7600GT 256MB (karácsonykor GF 9600GT 512MB!)
    2GB ram DDR2
    Röviden ennyi.
  • Solt
    A kérdésre ez volt a válasz! :D Nincs érteleme vistát tenni a gépedre, ergo felesleges próbálgatni, hogy működik-e! :D

• LeonSilver
    A #784 hsz-ben ott a link.
  • IFOR
    és hogy lehet letölteni?? neten kell fizetni érte??
  • polluxware
    a kérdésre ->
  • Solt
    A te gépedre felesleges vistát tenni, nagyon megfogná... nincs sok értelme szerintem.
  • polluxware
    de azért ezt core affinity seleft dolgot kipróbálná valki???
  • LeonSilver
    Erről van szó!
  • Solt
    Szerintem nem is lesz... mindegy epekedve várom a "nekünk" szánt verziót, azt úgyis megveszem.
  • LeonSilver
    Ja.Ezt felejtettem le.Már próbáltam ill. kerestem de 64-es pistához nincs ez a szar.
  • Solt
    Csak a 64 bites Vistán nem megy... 32 bitesen hibátlanul működik...
  • polluxware
    csomó emberkének megy.. Egyébként egy csomószor telepítettem már úgy a játékot hogy azt protect.exe-t el sem indítottam, amikor viszont igen akkor biza nekem is volt blúdesz.

csak kíváncsi vok van e értelme bohóckodni vele..
  • LeonSilver
    Az a baj, hogy vista alatt nemmegy ez az antisztárforsz szarság.
  • polluxware
    ED fórumon van egy topik amiben aztatat írják hogy a Vistán ha engedélyezed mindkét magot amikor visszalépsz a játékból az asztalra, akkor az dob rá 20%-30% többletet... XP alatt semmilyen hatása nincsen...

megerősíteni ezt valaki? úristen nem visz rá hogy potyára felrakjam azt a fos visztát
  • LeonSilver
    Postfarmer vagyok vagy mi.
  • LeonSilver
    *24.99$