4747

Digital Combat Simulator

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Hasznos linkek

• SgtChris
    Na kiprószálom holnap asszem akkor így...
  • Solt
    Én a telepítőt is így indítottam... utána ugyanaz minden mint xp-nél, majd magát a játékot is rendszergazdaként indítom, mert csak így kezeli normálisan a TrackIr-t...
  • SgtChris
    A telepítés minden lépésében így kell? Mert amikor múltkor már fent volt, és nem indult, akkor ezt is kipróbáltam, de csekély eredménnyel...
  • Solt
    Rendszergazdaként indítsd... jobb klik, futtatás rendszergazdaként! ;)
  • SgtChris
    Mondjuk nálam akkor pont nem ugyanaz. XP-n futott, Vistán nem. Meg se reccent, hiább indítottam az .exe-t
  • Solt
    Ugyanaz mint XP-n...
  • SgtChris
    Pollux kartárs! Valami használható iránymutatást adhatnál, hogy Vista 32bit alatt is beüzemelhessen eme nagyszerű sim-et. Aztán kitérhetsz erre a "minden-mag-teljes-gőzzel-előre" beállításra is. :-)
    Ja... Léccci... :-D
  • LeonSilver
    Olvass vissza és megleled a megoldást.
  • McKalton
    miért van az hogy xp 32bit alatt, feltettem game, leszedtem driver protect.exe-vel felrak antistarforce gép ujraindít, elindítom BS daemon mountolva, menü megjelenki majd mikor campaing vagy instan actionba lépek bejön az aktivációs kérdőjeles hülyeség, hiába illesztem be a key-t ami tatrozott a játékhoz nem jó nem tudok tovább lépni már az összes kék kérdőjelet végig nyomtam, vissza is olvastam. Mi lehet a megoldás? hogy kéne müködnie?
    Segítséget, tippet előre is köszönök
  • blackshark
    MÁR MEGKÉRDEZTEM 99999999999999x!!!!!!!!!
    VALAKI TOLJA A MULTIT??????????
    HA IGEN ÍRJON v VÁLASZOLJON AZ EMAIL CÍMEMRE!!!!!!!
    email címem: [email protected]
    (bocs a caps-ért de muszáj volt)
  • blackshark
    Húúú,de vicces voltál!!!!
  • Buren
    Psszt.

Üldöz engem a lantgestapo, így hát bujkálnom kell.

• Solt
    Mindenképpen! Bemelegítésnek előtte egy kis ArmA... aztán röptetjük a cápetit! :))
  • Cirrus79
    Na igen, de azon úgyis csak a Mockba5 és az PTP jön be Krasznodar felett...:) 22:00-kor trenázs? Találtam egy új multis fícsört....:)
  • Solt
    Nem, nincs benne junoszt!
  • Cirrus79
    Mi-24 Ismerős? :)
  • Cirrus79
    Kérlek ne sértegess...:) Yoda, sosem értett a Hokumhoz....:)
  • blackshark
    Micsoda,le lesz egyszerűsítve a műszerkezelés????Ez felháborító,pedig ezért érdekelt a gém.[#gunyos1 Nem arról volt szó,hogy leegyszerűsítsék hanem optimalizálják stb.stb.Kapják be!
  • Solt
    Akkor Isten hozott Yoda mester!
  • Cirrus79
    Neeeem megyeeeek :))) Én is tanulni szeretnék Bleksárjul...:)
  • LeonSilver
    A kib@szott szinesfém lopkodó orkok lenyulták és elvitték a szentpétervári MÉH telepre.Анатолий Эдуардович Сердюков eléggé ideges is miatta...
  • Solt
    Menjél már innen el... sicc!
  • Cirrus79
    Szevasztok! Kérdés, honnan szedtétek a bannerben látható 25-ös oldalszámú Kamov képét, és miért hiányzik róla a jobb oldali első rádióstér lemeze? :)
  • L Viper #839
    Csilivili árkád. Steeve Blood műfaja .
  • LeonSilver
    "ennek nem kell majd a manual-ját hetekig magolni,hogy fel tudjunk majd szállni"

Ez több mint valószínű és éppen ezért engem nem is érdekel a gém.
  • gsg16
    hát igen.a Battlefield 2-ben lehet ilyen repülőmanővereket látni,illetve annak a bevezető videója van tele ehhez hasonló jelenetekkel.de gondolom ennek a játéknak lesz majd végig játszássa,ki lehet majd szállni a kabinból,és talán az a rengeteg műszer sem fogja majd eltakarni a kilátást.és valszeg ennek nem kell majd a manual-ját hetekig magolni,hogy fel tudjunk majd szállni,vagy harcolni tudjunk.
  • sure
    Mert ez is nőnemű, hetente menstruál.
  • blackshark
    Mikor jön ki az angol verzió?Mert én azt meg akarom venni.
    Meghát amikor kijönnek az új modellek a gammába, hogy fogom megtanulni kezelni a gombokat meg ilyesmi hiszen a Ka-50-et egy hetembe került.
    Szóval hetente egyszer,okéééés,akkor vasárnap.
  • L Viper #834
    Mi ez a logótlanság? Már te is rejtőzködsz, mint Polluxion lanttárs ?
    :-)
  • Buren
    Ezek is inkább kezdtek volna bele egy Silent Hunter V-be....
  • gsg16
    OFF

HAWX trailer.

ON
  • gsg16
    csak ott a lemezt kell betenni,hogy a starforce védelem ellenőrizze.
  • gsg16
    hetente egyszer meg kell ismételni általában.ez így van a Flaming Cliff-nél is.
  • blackshark
    Az mért van,hogy valamikor mint pl most meg kellett csinálni megint a hackelést????PLS válaszoljatok!
  • Scottt
    Pollux addig volt jó amíg ittvolt,átment oda felpörgettük a topikot ~60hsz-ig aztán megszólalt a Pápa, hogy ^^
    Szóval jövünk ide:D
  • blackshark
    Vki szokott multizni???????Ha igen szóljon!
  • LeonSilver
    Nincs.
  • McKalton
    akkor 64bites oprendszer alatt nincs antistarforce jelelneg? mert most próbáltam futtatni és kiirta hogy 64bitesnek megfelelőt kell futtatnom
  • LeonSilver
    Attól, hogy az xp vagy a vista képes kezelni az egynél több magot még nem következik az, hogy az adott szoftver is kihasználja.A játékokban konkrétan meg kell határozni, hogy az egyes programszálak (azaz processzormagok) milyen munkát végezhetnek. Ha ez nincs kikötve, akkor a processzormagok egyszerűen kihasználatlanul állnak, és nem csinálnak semmit.
    Ennyi.

Te meg polluxware bajtárs ne menj sehova mert ... ;)
  • polluxware
    erre nemtok reagálni, de látom kezd ez a topity is átmanni lonciféle okosok gyülekezetébe

léptem skacok..