4747
-
#862 Na kiprószálom holnap asszem akkor így... -
Solt #861 Én a telepítőt is így indítottam... utána ugyanaz minden mint xp-nél, majd magát a játékot is rendszergazdaként indítom, mert csak így kezeli normálisan a TrackIr-t... -
#860 A telepítés minden lépésében így kell? Mert amikor múltkor már fent volt, és nem indult, akkor ezt is kipróbáltam, de csekély eredménnyel... -
Solt #859 Rendszergazdaként indítsd... jobb klik, futtatás rendszergazdaként! ;) -
#858 Mondjuk nálam akkor pont nem ugyanaz. XP-n futott, Vistán nem. Meg se reccent, hiább indítottam az .exe-t -
Solt #857 Ugyanaz mint XP-n... -
#856 Pollux kartárs! Valami használható iránymutatást adhatnál, hogy Vista 32bit alatt is beüzemelhessen eme nagyszerű sim-et. Aztán kitérhetsz erre a "minden-mag-teljes-gőzzel-előre" beállításra is. :-)
Ja... Léccci... :-D -
#855 Olvass vissza és megleled a megoldást. -
McKalton #854 miért van az hogy xp 32bit alatt, feltettem game, leszedtem driver protect.exe-vel felrak antistarforce gép ujraindít, elindítom BS daemon mountolva, menü megjelenki majd mikor campaing vagy instan actionba lépek bejön az aktivációs kérdőjeles hülyeség, hiába illesztem be a key-t ami tatrozott a játékhoz nem jó nem tudok tovább lépni már az összes kék kérdőjelet végig nyomtam, vissza is olvastam. Mi lehet a megoldás? hogy kéne müködnie?
Segítséget, tippet előre is köszönök -
blackshark #853 MÁR MEGKÉRDEZTEM 99999999999999x!!!!!!!!!
VALAKI TOLJA A MULTIT??????????
HA IGEN ÍRJON v VÁLASZOLJON AZ EMAIL CÍMEMRE!!!!!!!
email címem: [email protected]
(bocs a caps-ért de muszáj volt) -
blackshark #852 Húúú,de vicces voltál!!!! -
#851 Psszt.
Üldöz engem a lantgestapo, így hát bujkálnom kell.
-
Solt #850 Mindenképpen! Bemelegítésnek előtte egy kis ArmA... aztán röptetjük a cápetit! :)) -
Cirrus79 #849 Na igen, de azon úgyis csak a Mockba5 és az PTP jön be Krasznodar felett...:) 22:00-kor trenázs? Találtam egy új multis fícsört....:) -
Solt #848 Nem, nincs benne junoszt! -
Cirrus79 #847 Mi-24 Ismerős? :) -
Cirrus79 #846 Kérlek ne sértegess...:) Yoda, sosem értett a Hokumhoz....:) -
blackshark #845 Micsoda,le lesz egyszerűsítve a műszerkezelés????Ez felháborító,pedig ezért érdekelt a gém.[#gunyos1 Nem arról volt szó,hogy leegyszerűsítsék hanem optimalizálják stb.stb.Kapják be! -
Solt #844 Akkor Isten hozott Yoda mester! -
Cirrus79 #843 Neeeem megyeeeek :))) Én is tanulni szeretnék Bleksárjul...:) -
#842 A kib@szott szinesfém lopkodó orkok lenyulták és elvitték a szentpétervári MÉH telepre.Анатолий Эдуардович Сердюков eléggé ideges is miatta... -
Solt #841 Menjél már innen el... sicc! -
Cirrus79 #840 Szevasztok! Kérdés, honnan szedtétek a bannerben látható 25-ös oldalszámú Kamov képét, és miért hiányzik róla a jobb oldali első rádióstér lemeze? :) -
#839 Csilivili árkád. Steeve Blood műfaja . -
#838 "ennek nem kell majd a manual-ját hetekig magolni,hogy fel tudjunk majd szállni"
Ez több mint valószínű és éppen ezért engem nem is érdekel a gém. -
gsg16 #837 hát igen.a Battlefield 2-ben lehet ilyen repülőmanővereket látni,illetve annak a bevezető videója van tele ehhez hasonló jelenetekkel.de gondolom ennek a játéknak lesz majd végig játszássa,ki lehet majd szállni a kabinból,és talán az a rengeteg műszer sem fogja majd eltakarni a kilátást.és valszeg ennek nem kell majd a manual-ját hetekig magolni,hogy fel tudjunk majd szállni,vagy harcolni tudjunk. -
#836 Mert ez is nőnemű, hetente menstruál. -
blackshark #835 Mikor jön ki az angol verzió?Mert én azt meg akarom venni.
Meghát amikor kijönnek az új modellek a gammába, hogy fogom megtanulni kezelni a gombokat meg ilyesmi hiszen a Ka-50-et egy hetembe került.
Szóval hetente egyszer,okéééés,akkor vasárnap. -
#834 Mi ez a logótlanság? Már te is rejtőzködsz, mint Polluxion lanttárs ?
:-) -
#833 Ezek is inkább kezdtek volna bele egy Silent Hunter V-be.... -
gsg16 #832 OFF
HAWX trailer.
ON -
gsg16 #831 csak ott a lemezt kell betenni,hogy a starforce védelem ellenőrizze. -
gsg16 #830 hetente egyszer meg kell ismételni általában.ez így van a Flaming Cliff-nél is. -
blackshark #829 Az mért van,hogy valamikor mint pl most meg kellett csinálni megint a hackelést????PLS válaszoljatok! -
#828 Pollux addig volt jó amíg ittvolt,átment oda felpörgettük a topikot ~60hsz-ig aztán megszólalt a Pápa, hogy ^^
Szóval jövünk ide:D -
blackshark #827 Vki szokott multizni???????Ha igen szóljon! -
#826 Nincs. -
McKalton #825 akkor 64bites oprendszer alatt nincs antistarforce jelelneg? mert most próbáltam futtatni és kiirta hogy 64bitesnek megfelelőt kell futtatnom -
#824 Attól, hogy az xp vagy a vista képes kezelni az egynél több magot még nem következik az, hogy az adott szoftver is kihasználja.A játékokban konkrétan meg kell határozni, hogy az egyes programszálak (azaz processzormagok) milyen munkát végezhetnek. Ha ez nincs kikötve, akkor a processzormagok egyszerűen kihasználatlanul állnak, és nem csinálnak semmit.
Ennyi.
Te meg polluxware bajtárs ne menj sehova mert ... ;) -
#823 erre nemtok reagálni, de látom kezd ez a topity is átmanni lonciféle okosok gyülekezetébe
léptem skacok..