4747
-
#902 XP SP3
Igazából az zavar, hogy baszkurálódni kell vele.Eddig nVidia kártyám volt.Annak beállítottam, hogy mittomén .. 8*-os élsimítás oszt jónapot.Azzal ment a játék.Itt meg hiába csinálok profilt ( simán a dcs.exe-vel el sem indul a gém nem? ) egyszerűen figyelmen kívül hagyja.Alt+taboznom kell a CC-ben basztatni az élsimítást aztán megy.De ha új missiont kezdek akkor megint nincs AA és megint baszakodni kell vele.Egyébként qrva jól megy a kártya de kezdem megbánni, hogy nem egy szaros nVidiát tettem ebbe a hóbelevancba.
Amúgy ha megy akkor elég szép :)
-
Solt #901 Egyébként XP vagy Vista? -
Solt #900 Nekem 4870 van, azzal gyönyörű az élsimítás! Kapcsoljátok ki a catalist AI-t!
Minden játékhoz lehet profilt csinálni, így amikor a parancsikonra kattintasz, azzal a profillal indul! CCC - Profiles manager - Applications
-
#899 én olyannal nyomom,de nem állitok be élsimitást mert elég neki az is hogy 1680x1050-es felbontáson folyamatos legyen.DE amugy én sem értem a CCC driverben ezt a dolgot.Nvidia driverben be lehetett állitani a játékra jellemzö beállitásokat igy mindig arra állt be automatikusan amikor azzal játszottam, itt meg csak játékos profilt lehet beállitani amit mindig váltogatni kéne a játékok között.
Igy a falconnál sem tudom felhuzni az egekbe az élsimitást, mert ha elfelejtem visszaállitani akkor meg megölöm a gépet mondjuk a BS vagy más uj játék alatt. -
#898 Srácok.Használja valaki a gémet HD 4850-es kártyával?
Én hiába állítok be élsimítást a kártya driverében a BS sz@rik használni.alt+taboznom kell, variálni a CC-ben és csak úgy meg az AA.
Más is tapasztalt ilyent ? -
#897 Fene tudja, oda dugtam, ahová belement a kis csatlakozója, majd megnézem.
Szépen kavarja a levegőt a bazi bordákra és hátul kifújja a levegőt frankón. -
gsg16 #896 de egybe esik.kb 1 hónapja vettem bele egy 1gigásat.addig 2 512-es volt benne.köszönöm az eddigi segítségeket.próbálkozok az adott tanácsokkal,hátha összejön valami! -
#895 12 Volton megy neked a 8 centis? Nekem van sokfajta, márkások is, azért zúgnak 12 Von, ha nem is nagyon. Az északi hídra tettem egy ilyen nagyon kicsi ventit, de az borzasztóan zenélt, kapott egy szép előtét ellenállást, mert őkelme nem hajlandó elindulni 5Von, mindig meg kellett bökni. -
#894 Én még a procit is kivenném, egyszer sikerült így egy tetszhalott gépet 100%osra megcsinálni. -
#893 Nem esik-e egybe véletlen a hiba kezdete egy RAM upgrade-del? Hogy van benne a 2 giga? 2x512MB + 1GB, vagy 2x1GB?
Az NF7 lap három RAM modult csak 333 MHz-en támogat, 2 PC3200 (400MHz-es) RAM modul esetén a manuál azt ajánlja, hogy a DIMM3 és DIMM2 (a processzortól távolabb eső) foglalatokba helyezzük őket.
Amúgy is érdemes esetleg a RAM modulokat (teljesen áramtalanított gép mellett!) megmozgatni, megnézni, nincsenek-e meglazulva, esetleg kivenni, nem került-e por a foglalatokba stb. -
#892 Nem is hallatszi a venti, sokkal csendesebb, mint egy kicsi, ami pl. a mobil rackben van. -
#891 Nekem is silent kártyám van, és borzasztóan tetszik ez a rettentő nagy hűtő, ráfabrikáltam egy 8 centis ventit, az kapott 5 Voltot és épp ugyanolyan silent mint addig csak 70 helyett 40 fokos.. -
#890 Jahh igen. A silent kártyám alá beraktam egy 8 centis ventilátort, azóta 45 fokos és frankó.
Sajnos olyan helyen van a gépem, ahol nincs meg a természetes szellőzése a háznak. -
#889 A részletekben, vagy az alkalmazás eseménynaplóban kellene bejegyzésnek lennie mi is állt meg. Szöveg v. screenshot jöhet pm-ben. Több is ha van.
Megnézném. (Fűtésszezon van, nem árt kiporolni a hűtőket sem. Vipernél melegedés okozott tavaly ilyenkor hasonló gondot. Zárt helyen poros hűtőkkel.) -
#888 A processzorfoglalat környékén lévő elkók nem púposak? -
gsg16 #887 Nos Urak!
az a problémám a gépemmel,hogy állandóan kilép a játékok közben az asztalra,és kiírja azt a hibajelzést,ami szerint hibát észlel az adott játék,ezért aztán leáll.akarok hibajelentést küldeni,vagy nem?bármelyik játékból,kb 2-3 perc után kilép.ezt kb 2-3 hete műveli.a windows újratelepítése is megvolt már.mondjuk nem új a gép maga sem,de eddig nagyon jól működött.abit NF7-es alaplap,2giga ddr1-es ram,ati radeon X1600 512Mb videókártya,és Athlon 3200+-os processzor.várom az ötleteket.köszi,a segítséget előre is! -
#886 Azt a kis időt amíg kijön a "nyugati" verzió még kibírom valahogy.
Csak már ott tartanánk.Olyan szívesen kicsengetném már azt a ~65$ érte! -
gsg16 #885 kell szólni a BS fejlesztőknek,hogy vegyék a fáradságot végre,és álljanak már neki a 64 bites változatnak is! -
#884 Igazán gyárthatnának 64-es pistához is ilyen antiszarforsz bizbaszt. -
#883 Nah márcsak a multihoz kell valamit kerítenem... :-D -
#882 Nemkell neki semmi ilyen.
Hetente egyszer kérni fogja a DVD-t.
Be mountolod neki a fájlt ( amiről telepítettél ), leellenőrzi és lehet tovább játszani. -
maori721 #881 Ok ez műkődik!Esetleg van mini image-mdf fájlod is?Vagy hogyan kell késziteni egy ilyet? -
maori721 #880 Esetleg az mini image-mdf fájlt is megosztanád velünk?Mert isohunton nem találom a játékot:(Köszike! -
#879 Na ma nekem is sikerül felküzdenem a gépre stem vista alatt az a francos rendszergazda jogkör kavar be, most én mindenhol beállitottam és ujrainditások nélkül elindult -
#878 Ez ugyan támpontnak jó de igazából nem sokat jelent.
Nincs két egyforma gép még akkor sem ha esetleg azonos hw elemek vannak mindkettőben.Nagyon-nagyon sok olyannal találkoztam már ami az egyik gépben ment / futott a másikban meg az Istennek sem.
Egyébként amikor először telepítette makkor kért újraindítást.Aztán oprencer reinstall és új telepítésnél meg nem. -
gsg16 #877 én még egyszer sem indítottam újra a játékot telepítés közben.sőt,van barátom,akinek 3.7-es daemon-on is elindúlt. -
#876 Innen letölthető a vizsgált file. -
#875 Klikk -
maori721 #874 Ezzel csak az a baj,hogy nekem az AVG.8 trojaifalónak ...vírúsnak jelezte ki.:( -
#873 Esetleg még azt nézd meg, hogy a sztárforsz rendesen törlődött.
Van akinek csak ez szedte le rendesen. -
Solt #872 Akkor újraindítási hiányosságok vannak... -
McKalton #871 este kipróbálom, thx a hozzászólásokat
ui.: daemon 4.30.1 van fent és rmps az be volt kapcsolva -
#870 Ja.És a #96-os és a #217-es HSZ-t is ajánlom szíves figyelmedbe.
-
#869 Először is ha jól olvasom a serial a szaros és ne Te.
Másodszor azt mondod, hogy elolvastad meg úgy csináltad és közben kiderül, hogy mégse.Még ha a lonci topikba nem is jársz ( ott kezdődött a BS telepítésének a megbeszélése ) akkor is itt a #72-es HSZ-ben van egy link aholis szépen levan írva, hogy :
- 4.3.1-es daemon kell ( nem 4.3 )
- nem kell serial
- RMPS emut bekell kapcsolni
"Double click "Protect.EXE in BS "Stable" folder....
-check Remove Driver, hit ok....
-Install ASF, as stated in earlier posts...Using Add Hardware wizard.
-Enable RMPS in Daemon Tools 4.3.1
-Load Image File for the game,
-Hit the Yellow Black Shark Desktop Icon, an activation Window will appear.
DO NOT enter key,
for peep's using english OS, you will see 4 row's of blue "link" type question marks below where you would enter your key. I clicked the second or third row, "i think it was 3rd row" of questions marks "which is actually the button (CD CHECK) THE ACTIVATION WINDOW DISAPEARS and the game starts to initialize... taking you on your way.
After this, the tracks play, everything is good to go. "
Egyébként majd ha elindult készülj fel, hogy hetente egyszer bekell tenni a lemezt ( vagy mountolni a cd képet ), hogy ellenőrizze. -
Solt #868 Daemon-ból a 4.30.1-s kell. Telepíted, majd az emuláció fülnél bekapcsolod az RMPS funkciót!
Felrakod BS-t, eltávolítod az SF drivert, újraindítasz, felrakod a tört SF drivert, újraindítasz, bemountolod az mdf file-t, indítasz, ha jön a kérdés, akkor 3. sok kérdőjeles fülre kattintasz, és indul. Nem kell serial...
-
McKalton #867 LeonSilver:én nem beszéltem veled csúnyán nem is értem miért válaszolsz így.
Solt:
XP Sp3 32bit, teljesen friss telepítés 4.30 daemon van fent catalyst 8.11 , directX 2008 nov frissítés. Ezen kívül semmi más.
Black Shark telepítve
Torrentről lehúzott release isohuntról
futtatom protect.exe remove driver OK
vezérlőpultból hardver hozzáadás stb. eljutok saját lemez hozzáadom sforce driver - feltelepül
újraindítom gép
bemountolom az mdf fájlt
inditom black shark
bs elindul bejön a menü
ráklikkelek campaing tovább klikkelem
kilép asztalra bejön ablak sok kérdőjellel egy üres fehér sorral ahova akár beírhatom az isohuntos releasehez mellékelt key.txt tartalmát, de nem jó a seriál, illetve ha nem irok semmit bele akkor hiába noymkodom kék kérdőjelek vannak és mindig ugyanoda jukadok ki.
Fagyás és kékhalál nincs (Vista 64bit alatt is próbáltam ott volt kékhalálos újraindulás, de mivel oda nincs antistarforce ezért raktam fel xp-t 32bitest)
Kérdés mi nem stimmel, ahhoz képest ahogy ti elindítottátok? -
#866 És melyik leírásban olvastad, hogy használni kell azt a szaros serialt?Az semmire sem való. -
Solt #865 Azért írta azt neked, mert mindenkinél a leírt módszer szerint működik. Nincs olyan mozzanat, ami nincs leírva. Két lehetőség van. Vagy felfedeztél egy új "hibát", vagy valamit rosszul csinálsz. Írd le lépésről lépésre mit tettél, milyen rendszeren, és hátha megtaláljuk a megoldást. -
McKalton #864 a leírásomból kiderült hogy teljesen visszaolvastam a topikot és végrehajtottam a leírtakat mégsem indul el a game. ezért kérdeztem hogy nálatok akinél elindul mi volt a megoldás, esetleg egy olyan mozzanat ami nem került leírásra még stb. -
Solt #863 Lélekben veled leszek! :D