4747

Digital Combat Simulator

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Hasznos linkek

• Solt
    Biztos, hogy nem...

Egyébként a collective-t ne húzd le nullára süllyedésnél, mert pottyanás a vége... ha nagy sebességről akarsz megállni úgy, hogy közben ne emelkedj fel az égbe, akkor le lehet húzni, de, ahogy lassul kicsit vissza kell venni! Lebegésből pedig ne húzd le nullára amikor süllyedni akarsz, mert akkor a következő amit nyomnod kell az az ESC! :D
  • Solt
    Igen, ha ramp starttal indulsz, akkor oldani kell. Leállításnál pedig hamarabb abbahagyja a rotor a forgást, illetve amit mcsaba is írt, a szél nem mozgatja...
  • DonZorro
    Nem erre való esetleg talán???
  • DonZorro
    Arra van megoldás hogy:
    Ha gyorsan süllyedve fordulok, ne darálja le az alsó rotor a felsőt?
  • DonZorro
    Rotort? Rögzíti? Mikor? Állva a földön vagy repülés közben is?
  • Solt
    rort=rotor

mostanában gyorsabb az agyam mint a kezem! :D
  • Solt
    A rotor brake az a rort rögzíti, lenti állásban van bekapcsolva, fentiben pedig oldva. Amiről pollux beszél, az a collective brake! :))
  • mcsaba
    Találtam egy videót is, valószinüleg ilyen mozgások sincsenek ha a rotor brake be van kapcsolva.
    videó
  • mcsaba
    Nem biztos, annyira nem értek hozzá de szerintem ez arra való hogy mikor kikapcsolt hajtómüvel áll a gép a földön akkor ezzel le lehet fékezni a rotort hogy a széltől ne kezdjen forogni.
  • polluxware
    volt régen egy autós játék "MAFIA", abban is volt külön gomb a kuplungra.. de sztem soha senki nem használta, ez is valami ilyesmi dolog
  • polluxware
    a kézikönyv szerint két funkciója is van:

1. egyfajta kibisztosító amely azt akadályozza meg hogy a vibrációtól a collectíve kar elmozduljon a beállított pozícióról ,avagy egy véletlen érintéstől..

2. amint ezt a fék mechanizmust kiengeded az küld egy jelet az autopilótának hogy magasságot akarsz váltani ,ha az Alt-Hold is bevan kapcsolva az autopilot szekciónál
    gondlom a "R" Route módra céloz..
  • DonZorro
    Hali!
    Tud valaki valamit a Rotor Brake funkcióról? Mire való? Mi célt szolgál? Mikor van bekapcsolva (fent vagy lent a kar)?
    STB...
  • blackshark
    Figy!Én normálon hagytam magától beállította én csak a páját változtattam és még fel is csatlakoztak csak nálam az a gond h mindegyik játéknál kidobja az embereket
    mindegyik játéknál:(
    mi lehet a probléma?
  • HungaroJET
    A Server Type az OK: LAN vagy Internet, (nálad is a sor jobb oldalán lévő kis "lefelényílra" katt) de az Interface -re kattintva jelenik meg a leírt három sor: egy FIX IP, jelenlegi IP és az All Interfaces ! Ezen három közül gondoltam az én jelenlegi IP-címemet kellene választani, de ha arra kattintok sem megy a mások becsatlakozása.

Egyébként a NET beállításokat (még) nem hekkeltem :D
  • sure
    Azt mondjuk nem tudom, be tudnak-e mások csatlakozni de Loncinál meg más játéknál működött (a routeren virtuális szerverként ki van engedve a belső IP)
  • sure
    1. sor: Server Name - tetszőlegeset állítasz be
    2. sor: Server Type - LAN/Internet
    3. sor: Interface - Itt kéne legyen a saját IP-d

Szóval ha neked a Server Type-nál az aktuális/jelenlegi IP címed van, akkor valamit nagyon meghekkeltél benne szerintem :D

Nekem be sem enged írni semmit, az Interface helyére sem, a Server Name-et, meg a 4-5-6. sort lehet változtatni tetszőlegesen.

• gsg16
    router nincs?a tűzfalon engedélyezve van a játék?
  • HungaroJET
    ADSL 256/128 a beállított sebesség.

Az IP címeknél mindig 3 sor van:
    1. sor: MINDIG 169.254.43.213 - ez lenne a gond ?
    2. sor: aktuális / jelenlegi IP cím.
    3. sor: All Interfaces

Servertype: Internet

Password: nem szoktam jelszavazni

Nos ?
  • HungaroJET
    Meg tudná Valaki mondani, hogy a legtöbb ember - köztük én is - miért nem tud olyan Servert indítani ahova mások is be tudnának lépni. Nálam a port 10308, mint Mindenkinél. Mit kellene még beállítani / másképp konfigolni ?
  • polluxware
    már 5x-re telepítem úgy a játékot hogy kihagyom ezt protect.exe/remove driver lépést... felesleges /mellesleg nem is jelennek meg a kérdőjelek, valmint kékhalál sincs
  • maori721
    Lehet,hogy esetleg kihagytam valamit?
  • maori721
    Kösz!Esetleg összefoglalva?Mert pont ezek után csináltam....
  • LeonSilver
    Levan írva.Olvass vissza kb. 100 hszt.
  • maori721
    Elmondaná valaki részletesen ,hogy hogyan is kell ezt a játékot telepiteni?Mert már a 10.dik probálkozás után sem megy!nVidia 7600gt és Pentium 4 es 1,5gb ram...szoval mennie kell.Hogyan kell telepiteni pontosan?Mik kellennek hozzá és honan lehet leszedni azokat?Köszike!
  • Solt
    Köszi... kipróbálom...
  • polluxware
    olvastam ed fórumon hogy akinek FF-es joya van annak állatani kell valmit Config\contactor.cfg fájlban a trimm értéken hogy később vegye be, vagy ilyesmi...

ez csak úgy eszembe jutott, hátha hasznos neked
  • Solt
    Okés, köszi...
  • repvez
    Akkor passz.Én ugy emlékeztem hogy X52-öd van.
    kérdezz rá itt:
    totyik
  • Solt
    Ennyire nem vagyok pupák! :D FF-s joyom van, Cyborg Evo Force, viszont a trimmelés egyáltalán nem működik, ha engedélyezem a játékon belül az FF-t. Ezért nem vágom, hogy csinálták... :S
  • repvez
    Nemtudom,de talán azért mert nem ForceFeedes a joyod ez amit a videon látsz egy MS sidewinder alapra felhelyezett X52-es markolat.Azt nem tudom hogy minden FFB-es joy tudja e vagy egy külön progi kell hozzá.
  • Solt
    Kicsit későn eset le a tantusz, de ezt mégis, hogy csinálja??? Nekem a saitek nem csinál ilyet! :(
  • LeonSilver
    Nekem egyelőre csak egy szaros x2 4000 van.Ha sikerül leadnom a 7900GS karimat akkor majd újítok egy 6000+ -os procit.
  • Solt
    E8400@3600GHZ

• Gyöször
    milyen proci virít a 4850es kártyáitok alatt? (már akinek jól megy a játék)
  • repvez
    csak arra is figyeljen ha ki akarja tv-re küldeni a jelet akkor az ujabb traytoolsbol kivedték ezt az opciot és csak CCC-vel tudja megoldani
  • LeonSilver
    Az biztos, hogy nem a kártya a rossz és az is biztos, hogy megy mint az állat.
    EECH2-ben például van AA ha beállítom neki.
    A ATT-t próbáltam de uygan az volt az eredmény ráadásul ha az órajelet akartam pisztergálni simán resetelte a gépet.
  • Solt
    Bármelyiket is válassza egy a lényeg, a kettő egyszerre ne legyen fenn!
  • Scottt
    Hiddel a program a szar,a kártya nem tehet semmiről.És lehet kevesebb fps-t kapnál egy nVidiával:)
  • polluxware
    ati CCC uninstall

Ati Tray Tools install
  • Solt
    Most én is XP-vel használom, és simán működik minden! Tedd fel a legújabb drivert + CCC-t!

Catalist AI disabled! Élsimítás be, elmented a profilt! Activation fül, kipipálod, hogy "desktop shortcut". Így csinál egy új parancsikont... ezután applications fülnél hozzárendeled az exe fájlt, és már mennie is kell!

Nálam gyönyörűen megy, még a függőleges szinkronizáció is! :)