11
-
JL666 #11 itt elbukna a dolog -
Mister #10 minden rendőrnek tudnia kéne olvasni! :) -
#9 Angliaban pl, akinek nincs biztositasa a kocsira az nem vezetheti. Akar a felesege is a tulajdonosnak.. -
Nonix #8 hát igen, meg tegyük hozzá hogy minden rendőrnél kéne legyen ilyen leolvasó akkor ? Na hagyjuk már... -
JL666 #7 ja, mintha a forgalmi olvasása sokkal több időt venne igénybe, mi?! -
JL666 #6 ezt akartam mondani pontosan. -
ocsieu #5 A kezdeményezés jó, pláne, ha elég biztonságos lesz... Én speciel jobban örülnék, ha a mobilgyártók/szolgáltatók lépnének valamit ezügyben, hisz telefonja majd mindenkinek van, nade BMW-je... Ha nem szerepel a BMW tervei között 1 fullextrás, vízzel működő autó piacra dobása 3-4000 eur körüli áron (ami persze hülyeség:), akkor ez nem fog kellőképpen elterjedni, hisz a kevés user miatt a gyártása/használata drága lesz (pl 1 mastercardhoz képest)... -
robertone #4 Miért volna tilos egy barátom autójával furikázni???
Egyébként semmi új ötlet nincs a nap alatt, nekem már most is fizethet bárki a BMW-je kulcsával... -
#3 Viszont cserébe mondjuk megoldható, hogy a rendőrnél van egy gép, amibe csak bedugja a slusszkulcsot, és már ki is derül ha valaki nem a saját autójával furikázik. -
Nonix #2 Igen ez kezd olyan lenni mint a ferrari nyalokaja a forma1-ben. Túl modernek akarunk lennei. Fizetni pénzel kell, pont. -
kvp #1 "képes automatikusan továbbítani a tulajdonosa összes személyes adatát, a hozzáférési jogait"
Tehat nem csak az autot lehet vele elvinni, hanem a tulajdonos osszes penzet is a bankszamlajarol. Sot mivel radios, ezert az autok kozott maszkalva meg azt is meg lehet mondani, hogy melyik tulajnak mennyi penze van, esetleg hogy hol lakik, ahova igy a frissen szerzett autoval akar el is lehet latogatni...