16
  • biciklipumpa
    a grafika itt télleg undorító remélem nem ilyen lesz :D a trainerje viszont nagyon jó! a wowhoz hasonló lesz h lesznek sithek meg jedik ez nagyon jó ötlet de remélem nem lesz monoton... "ölj le 5 farkast stb" az lenne a jó aki nagyszíntű lehet a mestered és tőle tanulsz úgy fejlődsz :D de remélem jobban megcsinálják mint akármelyik más mmorpg-t mert a star wars a legjobb történetek egyike amit kitaláltak
  • Broafka
    milyen rég kitaláltam már ezt, hogy de jó lenne egy iylen SW-os mmo-s dolog, amiben nem csak Jedi lehetsz, hanem mondjuk fejvadász, rohamosztagos, stb!

Imáim meghallgatásra találtak? :)
  • wfefe
    Alig várom, csak hozza majd a kotor feelinget vagy valami hasonlót és már figyel is a polcomon a doboza
  • Lordboxi
    jajj de butusok vagytok, ezek a fénykardok, még csak régi gyártmányok, azért ilyen nagyok :). Majd egy száz év múlva dobják piacra a lightsaber micro-t :D
  • N1ggA
    igen
  • Talley
    Vajon lehet majd Sith-tel is lenni?
  • Loverman
    a graf kicsit béna néhol..
  • Vardar
    Nekem van a 6 SW film és semmi más. De nekem nem kóserek ezek a robotok. Ezeket hívom én bádogdobozoknak. Nagyon rondák.
  • valamit
    a fénykardok méretek kicsit tényleg muris, ha negyed ekkora lenne, az reálisabb lenne
  • Szefmester
    én remélem hogy nem fogják a szélsőséges jellemeket tápolni, pl a mindenkin segítünk, vagy köpünk nagy ívben.. mi van hamag akarnám adni, aki valahol a két véglet közt van?
  • DarkEvilPiccolo
    Várjuk, várjuk. Remélem megrengeti majd a talajt a mostani toppon levő MMORPG-k alatt.
  • Cat 02 #5
    Én bírom az ölj meg 5 farkas questeket :)

Az jó lesz benne h nem csak fénykardos lehetsz, kíváncsi vok h milyen kasztok lesznek még.
  • pitbulllll
    Itt az ideje :P
  • 5i
    Azt azért ne felejtsük el, hogy pre-alpha állapotban van. Vagyis még minimum 1 év a fejlesztési idő. A BioWare pedig eddig egy gagyit sem adott ki a kezeiből.
  • Wattancsu
    Egyedül a fénykardos megjegyzéseddel értek egyet. A grafika sztem tökéletes egy mmo-nak. Másrészt meg mit értesz "kotor-mmo" alatt, ha nem ezt, hogy ugyanabban az időben játszódik? Egy mmo-ban nem lehet mindenki Darth Raven...

Az egész nagyon jól hangzik, főleg, hogy változhat a frakció a cselekedetek hatására. Bár abban biztos vagyok, hogy lesznek "ölj meg 5 farkast" questek.
  • Ravkin
    A grafika nevetséges, nem is beszélve arról hogy a fénykard nagyobb mint egy sodrófa és a karakterek még kétkézel sem érik be, én jobban örültem volna egy kotor mmorpgnek, bár ahogy látom nem az én korosztályomat célozták meg