Ötvös Tibor

Star Wars: The Old Republic bejelentve

Hónapokkal ezelőtt röppent fel a pletyka, miszerint a BioWare újabb játékot tervez George Lucas népszerű univerzumában, a messzi-messzi galaxisban. A Star Wars: The Old Republic jelen állás szerint csak és kizárólag PC-re készül el és MMO lesz.

Az október 21-i bejelentéskor elég kevés konkrétum hangzott el. Ennek oka, hogy a játék még nagyon is a kezdeti fázisban van, épp ezért a hivatalos megjelenésről sem tudott nyilatkozni Darell Rodriguez. Ám azért pár dologról már sikerült lerántani a leplet.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Először is, mint minden BioWare produktumban, a The Old Republicban is központi szerepe lesz a remekül összerakott történetnek - melyről még semmit nem tudni. A játékosok számtalan, a Star Wars világában megfordult faj és kaszt közül választhatnak majd, vagyis nem csak jedik lehetünk. Viszont aki ragaszkodik az Erőhöz, az állhat a jó oldalra és ilyenkor komoly szerepe lesz minden döntésének, melyet a gép által irányított csapattársaival kapcsolatban hoz. Vagy lehet sith-lovag és nagy ívben köphet az erkölcsre.

A játék elején kiválaszthatjuk, hogy a Köztársaság vagy a Sith Birodalom tagjai akarunk lenni. Ám ez a választás nem végleges, a játék közbeni cselekedeteink hatására kitaszíthatnak minket és ilyenkor átállhatunk a másik oldalra. Ráadásul - a hírek szerint - nem lesznek ilyen "Ölj meg három farkast" küldetéseink, hanem minden misszió komoly feladat lesz.

Jelenleg ennyi. A Star Wars: Knights of the Old Republic mindkét része megérdemelten van minden idők legjobb akció-RPG-i között, remélhetőleg a The Old Republic is kellően kidolgozott lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • biciklipumpa #16
    a grafika itt télleg undorító remélem nem ilyen lesz :D a trainerje viszont nagyon jó! a wowhoz hasonló lesz h lesznek sithek meg jedik ez nagyon jó ötlet de remélem nem lesz monoton... "ölj le 5 farkast stb" az lenne a jó aki nagyszíntű lehet a mestered és tőle tanulsz úgy fejlődsz :D de remélem jobban megcsinálják mint akármelyik más mmorpg-t mert a star wars a legjobb történetek egyike amit kitaláltak
  • Broafka #15
    milyen rég kitaláltam már ezt, hogy de jó lenne egy iylen SW-os mmo-s dolog, amiben nem csak Jedi lehetsz, hanem mondjuk fejvadász, rohamosztagos, stb!

    Imáim meghallgatásra találtak? :)
  • wfefe #14
    Alig várom, csak hozza majd a kotor feelinget vagy valami hasonlót és már figyel is a polcomon a doboza
  • Lordboxi #13
    jajj de butusok vagytok, ezek a fénykardok, még csak régi gyártmányok, azért ilyen nagyok :). Majd egy száz év múlva dobják piacra a lightsaber micro-t :D
  • N1ggA #12
    igen
  • Talley #11
    Vajon lehet majd Sith-tel is lenni?
  • Loverman #10
    a graf kicsit béna néhol..
  • Vardar #9
    Nekem van a 6 SW film és semmi más. De nekem nem kóserek ezek a robotok. Ezeket hívom én bádogdobozoknak. Nagyon rondák.
  • valamit #8
    a fénykardok méretek kicsit tényleg muris, ha negyed ekkora lenne, az reálisabb lenne
  • Szefmester #7
    én remélem hogy nem fogják a szélsőséges jellemeket tápolni, pl a mindenkin segítünk, vagy köpünk nagy ívben.. mi van hamag akarnám adni, aki valahol a két véglet közt van?