1623
Samsung i900 OMNIA
-
igen hát iphone másik gyengesége hogy itunes-en keresztül rakhatsz rá progit, ami elég borsos..
win-re meg minden oldalon találsz milliónyit...
iphone-ban még kontaktot se lehet küldeni, de itt egy kép, sokan ismerik:
-
letöbb symbian progira sem szoktak pénzt adni:) -
Touch HD-nak mi durva felbontása van :O -
lesz az még olcsóbb :)
januárra 100k alatt lesz... -
Nauron #19 170k ért láttam ami elég borsós.:) -
HD-t nem nevezném versenytársnak :) -
HD mindet veri csak még eléggé húzós az ára... -
Nauron #16 Sok versenytársa van még:
HTC TOUCH HD
Xperia x1
Asus Galaxy 7
-
bigbigle #15 ez télleg ilyen:)? -
számold már össze h iphonera hány progi van, meg symbianra hány, ja és mennyiért kell fizetni... -
Iphone-nak ez a képnézegető funkciója jobb, gyorsabb, szebb -

-
én várnék még kicsit
-
Hát én egy ideig sokat nézegettem ezeket a telefonokat, mert vacilláltam erősen, hogy mi legyen, amiket nézegettem a Diamond, I900, iPhone és az LG Viewty-t... Utóbbi hamar kiesett nálam, maradt a két Win Mobile-os és az iPhone.
Ha döntenem kellene a két WM-os közt, akkor én valószínűleg a Samsung mellett voksolnék, mert alapjaiban a Samunak jó telefonjai vannak, csak sajnos mindnek van valami kis gyermekbetegsége.
Azt nem tudom mennnyire igaz, de a tesztek nagyon kihangsúlyozták a Diamond esetében, hogy netre nem nagyon alkalmas, mert hamar elveszti a Wlan hálózatot és a 3G hálózatot is. Ez mondjuk elég gáz lenne, persze csak annak, aki netezni is akar rajt.
No meg ugye a Samsung fényképezője nem egy utolsó szempont, telefonok közt nagyon jó, kérdés ugye hogy ki használja ilyenre a telefont. -
szerintem is.. -
bigbigle #8 tapasztalatok meg ilyenek.ár(kártyás,független)
most hülyeséget írok de ha függetlent veszek akor olyan mint a mobiloknál hogy utána fizetni kell? -
bigbigle #7 érdemes ilyet venni?mert most vagy ez vagy HTC touch.
erről mit tudsz írni? -
én tegnap vettem 116k volt igo-val függetlenül.
bár most euro miatt az ára 132 körül mozog. Én is diamond és ez között gondolkoztam de ezt választottam.. RAM, akku, fénykép, meg mindenben szinte jobb nála. -
Inkább HTC diamond PRO .Sokkal jobb. -
Kicsomagolós videó... :) -
mennyi körül megy most függetlenül,előfizetés nélkül?
HTC Diamond és ez között vacillálok... -
gondolom az érintőképernyő még nem az igazi -
A téma adott, nekem is ilyen készülékem van. Problémák, kérdések, válaszok ezzel a teló-pda -val kapcsolatban.