1623
Samsung i900 OMNIA
  • mackosajt
    eddig tetszik a "teló", igaz, még alig 5 órája van meg.
    Asszem nem bántam meg.
  • Zsu6
    Sziasztok!

Olvassátol el az alábbi linken található blogot. Hasznos lehet!

http://logout.hu/blog/zsu4/index.html
  • Waczkor
    Értem.Igazából jövőre ha minden igaz nyáron kint leszek amerikában és ott akarok majd vmit venni.Mobilok sajna nem igazán olcsóbbak,talán a pda-k.igazából persze a mobil méretű lenne a jó,csak nem tudom pl hogy egy igo hogy megy egy-egy ilyen készüléken,hogy van e olyan erős a jel,hogy ha beérek magas épületek közé nem szakad meg.
  • Dante73
    Szerintem teljes értékű a készülék. Igaz, még nem PDA-ztam, viszont elég sokat utána olvastam a dolognak. Eddig mindenki vagy dicsérte, vagy valamit elbénázott, azért nem működött valami rendesen.
    Szerintem izlés, és hely kérdése. Gondolom, mobilod van, el kell dönteni, van-e annyi zsebed, hogy még egy PDA is elfér, vagy úgy nézel már ki, mint egy karácsonyfa.
    Végül is, az Omnia egy PDA, ami telefonként is funkcionál....
  • Waczkor
    Egyébként tőletek kérdezem mint mobil szakértők,hogy nem éri meg jobban pda-t venni,mint egy ilyen vagy ehhez hasonló mobilt?Mármint pl ahogy nézegettem hp pdakat,van olyan ami nem tipikus pda méret és mégiscsak többet tud,mármint több alkamazás futtatható nem?Meg talán jobban használható navigációra is?Netezés stb

Nem kötekedni akarok,csak érdeklődöm,mert akarok majd jövő nyáron venni pda-t valszeg mert kell majd igo és a mobilos témákban nem vagyok otthon.
  • csabamester3
    Helló! Samsung Omnia? Érdemes belevágni?
  • n003
    :DD én most adtam el és egy ilyen i900-l szemezgetek de kéne látni működés közben ..
  • bali1983
    hát ez sajna engem nem bologit.eazéet köszi ezvolt a násik telo amibe donolkodtam hát az omnia lett
  • REPS0L
    n95 egy napot alig bír ki :D
  • bali1983
    hello tudna nekem valaki abban segiteni hogy miért nem látja renesen az omniám a müholdakat amikor a gps-t használon csak piros pöttyök vannak bárhová megyek.a másik meg az aksija lenne 2 napnál nem bir többet ez normális?este szinte többet fogyaszt mikor nemis használom ez hogylehet?ha tuna valaki segiteni azt megköszönném.
  • Dante73
    Ha minden igaz, ma dumálok egy sráccal, aki angliából hoz be, független, magyarított darabokat. Héten ellenőrizteti, nem-e clón, minden rendben van-e vele, (és, gondolom, magyarítást kap) és a hétvégén, jövő hét elején hoz nekem. Vadonat új, fóliás darabok, 80 pénzért. Függőségük nincsen a telcsiknek. Akinek kell ennyiért, dobjon egy privit...
  • pacclacc
    Hol lehet jelenleg a legolcsobban hozzájutni?
  • TopGun
    Attol fugg mennyire teljes a doboz a tartozekokat tekintve? hany GB-s a memoria? van-e magyaritas es iGO8 hozza? es Neked meger-e annyit?
  • pacclacc
    edigitalon láttam az drága érte? 120.000 érdemes kiadni érte? Megér ennyit?
  • TopGun
    Ebben tokeletesen igazad van, nekem is nagyon draga! :( mar tobb hete keresek egy viszonylag olcsot, de nincs sehol :(
  • Dante73
    Egy 0 perces, független darab REÁLIS ára, olyan 90 pénz. vaterát még nem néztem, de teszveszen 120 felett nyomatják. Nem lopom én a pénzt... Van, aki 2 hete hirdeti 100-ért, és a kutyának sem kell. Nekem sem. Drága...
  • TopGun
    vatera.hu,teszvesz.hu itt dogivel van ilyenis, olyanis
  • Dante73
    Ha ne adj' isten akad valakinek egy alig, de inkább nem használt, független omniája, amitől meg kíván válni, keressen már meg...
  • TopGun
    Van valakinek 16GB-s Omniaja? fut rajta a nem gyari iGO8?
  • Newyorker
    igen
  • GPx8
    Sziasztok!
    Lehet hozzá külső GPS antennát csatlakoztatni?
  • nono77
    Nagyon köszönöm a segitséget mindenkitől!
    Melyik telefont érdemes megvenni?A 8GB-os vagy a 16GB-osat?Minden egyforma a készulékeken és csak a Memoria nem? vagy nagy eltérés van a két telefon között?
    Wifi jó rajta?Nekem van rádios routerem azon tudnék tokéletesen wifizni ill mc donaldban?
    GPS navigácio hogy mukodik? készulék vásárlakkor benne van alapbol az IGO softer? vagy kulon telepiteni kell majd? és mukodik utána?
    Köszi :)

• desigo
    Hát én eddig csak "gombos" Nokiákat használtam és nyílván azt szoktam meg.
    Most egy HTC Diamondot használok és azért szokni kell az sms pötyögést.
    Lehet állítani többféle képernyő billentyűzetet és ha a qwerty kiosztást vágod idővel gyorsabban lehet írni érintőképernyős telón mint gomboson...

Ez csak magánvélemény.Nyilván van aki szenved és inkább szidja az érintőképernyőt minthogy megtanulná használni...
  • zmeor
    gyakran, de van benne kézírás funkció ami elég jó, szal még nyomkodni se kell
  • nono77
    Köszönöm szépen! Még egy kérdésem lenne!
    Én elég surun hasznalom az SMS-t mien gyorsan lehet a képernyőre nyomkodni? gyorabb mint egy átlagos telo vagy ugyanaz vagy valami idegesitő szar...?Köszönöm!
  • zmeor
    árgépbe ne higyjetek.
    én is ott néztem ki aztán mindenhol 120 fölötti árat mondtak mert felhívtam őket.
    végén megvettem 116k-ért egy szerencsés alkalomból.
    szal inkább telefonáljatok oda
  • desigo
    itt lehet válogatni...
    ott érdemes venni ahol a legtöbb gari van rá...
  • nono77
    Sziasztok!
    Kérdésem a következő!
    Mennyiért lehet kapni SA i900 Omniga 8GB os kártya fuggetlent és 16GB os kártya fuggetlenbe?,mert nem áll össze a kép nálam hogy most melyik mennyi?
    köszönöm a választ!Ja és hol érdemes venni melyik áruházban!
    Köszönöm!
  • zmeor
    beállítások kapcsolatok... és ott az egyik kis menüpontban kell az " Internet" -re állítani a legördülő menüt.

most hirtelen nem tudom a pontos nevét a menüpontnak mert nincs itt a teló.
  • Nandusz
    Na vettem egy ilyet én is. Nem tűnik rossznak, csak nem volt még időm teljesen át tanulmányozni a készüléket.
    Viszont lenne egy kérdésem így elsőre... Hol lehet alapértelmezetté tenni a WiFi kapcsolatot? Mert eddig ezt nem találtam meg és akárhányszor felmegyek a netre, a GPRS-t használja, ami ugye bűn lassú, meg költséges is (Mivelhogy elő van fizetve nekem).
  • zmeor
    termékmenedzsmentre, olyan helyeken ahol sok kis papírt kéne vinned magaddal és ellenőrizgetned dolgokat..(ebbe beleértve iphone3g-t is) vagy például múltkor is jött egy külföldi főfejes az európai képviseletből, át akartam venni az adatait, csak hogy nem tudta iphone-al át küldeni szal inkább diktált

de a topicot nem azért csináltam hogy vitatkozzunk melyik jobb...
    akinek tetszik az iphone az vegye meg és éljen vele boldogan.
    már ha már 300 aksitöltés után nem megy szarrá, mert ugye szarrámegy
  • autoszimulator
    milyen munkára lehet ezeket használni? akár az iphone-t akár az i900at?
  • zmeor
    láttam és hát nem csodálkoztam hogy szidják azok akik munkára használnák (munkatársak közül)&(egyéb fórumozó aki munkára használná) :)

chh.... játéknak biztos jó :)
  • zooleeh
    asta la v
  • pyrohun #29
    Te láttál már életedben iphone-t? Ne beszéljünk már valótlanságokat...
  • desigo
    Nem lenne nekem azzal semmi bajom ha futna rajta külső kiegészítő nélkül az IGO...
  • zmeor
    és azok olyanok is.. ami valóban fasza az pénzes.. kis lerántós az apple, én többet várnék tőle ha már így tolják
  • UnDyInG
    "igen hát iphone másik gyengesége hogy itunes-en keresztül rakhatsz rá progit, ami elég borsos.."

ez milyen hülyeség már. kb. több ezer ingyenes program van rá, de ne zavarjon :)
  • autoszimulator
    mielőtt ilyeneket mondasz azért nézz utána :)
  • zmeor
    van benne 2-3 féle kézírás felismerő program.. hát asszem kicsit gyorsabb lett az sms írásom :P