1623
Samsung i900 OMNIA
  • swabo
    Hello! Az lenne a gondom a telefonnal, hogy amit küldenek bluetoothon azt nem találom sehol a telón. Már próbáltam h a keresésbe is beírom a fájl nevét de nem találom, légyszi segítsetek már! Jah és még azt szeretném megkérdezni hogy hol lehet átállítani azt, hogy a telefonon hova mentse a cuccokat, mert amikor összekötöm a géppel, és másolnék rá vmit, kiírja h memória megtelt töröljön... pedig ott a 8gb

Segítségeteket előre is köszi!
  • Bullet
    Tippre kb ua mint a bios frissítés.

Más.
    Sikerült vkinek az iGo-ba más térképet beletennie vagy másik iGO-t telepítenie?
    Horvátország kellene nekem bele...
  • 16gaborm
    Mi egyáltalán az a ROM frissítiés???
    Mire jó?
    És melyik a legstabillab ROM az Omniához?
  • Dreaming
    Heló

Nem tudja valaki, hogy én sms hangot tudok feltölteni a telómra? amit be is tudok állitani, valamint hova kell bemennem ha a telefonról le szeretném menteni a telfon számokat amit nem a simre mentettem?
  • mackosajt
    egyik hasznos oldal

másik hasznos oldal

csemegézzetek!
  • Pitkany
    Hali!

Nem tudja valaki honnan lehet jó játékokat letölteni omniára, ami működik is?
  • Petike125
    hopp 7. kimaradt. hol tudom kikapcsolni a be-és kikapcsolás hangot? idegesít :)
  • Petike125
    Hali!

Lenne pár kérdésem:

1. ékezetes betűket, hogy lehet a legegyszerűbben előcsikarni sms írás közben? a "telefonbillentyűt" nem lehet úgy átállítani, hogy azzal is be lehessen vinni ékezetet és ne keljen össze vissza nyomogatni hogy egy kurva á vagy ö betűt előhozzak?

2. mekkora felbontású képet kell kreálnom, ahhoz, hogy az tökéletes legyen az omniára háttérképnek? 400x200?

3. a feladatkezelőt nem tudom berakni gyorsgombnak vagy oldalra a widget-ekbe?

4. max mekkora felbontású videót tudok rárakni?
    5. feliratot kezeli?
    6. bejövő emaileket nem lehet egyszerre kitörölni? nincs olyan h összes kijelölése és törlés? (mert a szinkronizálásnál ügyesen felrakni az 1500 emailemet az outlookból a telefonra :D )

8. egyenlőre nincs 8, de majd még biztos fel fog merülni pár kérdés.

Megköszönném, ha valaki tudna válaszolni és segítene!

kellemes ünnepeket

üdv
  • Catleen
    Sziasztok!nem tudja valaki hogy lehet a telefonról képeket átmásolni a memóriakártyára?
  • mackosajt
    ha van előfizud, szerintem jobban jársz, ha pannontól újat veszel.
    Az ilyen zug-gsm dologgal már volt aki megjárta.
    Ami a gyorsaságot illeti, szerintem jó sebességű a kütyü.
  • Devergo Boy
    Hali! Ma néztem az egyik shopban ezt a telót mert nagyon tetszik és majd venni akarok. Azt szeretném kérdezni hogy mennyire lassú ez a teló,mert ami ott volt azt bekapcsoltam és kb. 2 percig tartott mire bekapcsolt és utána bármit akartam vele csinálni alig reagált rá és nagyon lassan csinálta a dolgokat. Vmi gond lehetett szerintetek a telóval vagy ez tényleg iylen lassú? Bár amit láttam videókat youtubon róla nem volt iylen lassú. Amúgy pannonos volt és 75-ért adták.
  • Nandusz
    Emlékeim szerint én így tettem fel:

Programok/Intéző/Storage Card/2577/autorun_8, vagy a sima AUTORUN..nem tudom már.

Ha felmegy, utána már ott lesz az indító ikonja a programokban.
  • Dark
    Sziasztok!Nem tudná valaki megmondani,hogy a 2Gb IGO-t hogyan lehet feltenni a 8GB kártyára,mert nekem nem sikerül!Elöre is köszi
  • mackosajt
    passz.

őszintén szólva én kipróbáltam a sok skines dolgot, de valahogy még várok a végleges használatukkal is.
    Egyelőre a gyári dolgokat használom, saját háttérrel.
    A cuccok lockolása eszembe sem jutott.
  • Magnum PI
    Sziasztok!

A widgeteket lehet valahogy lockolni hogy nem mozduljanak el véletlenül sem?
  • mackosajt
    t-mobilos.

Elvileg ezek a legfrissebbek, de még ezek sem a legjobbak.
    Hivatalos rom még nincs is, amit fel lehetne tenni újabbat.
  • zmeor
    az új rom-od van?
  • mackosajt
    Ucsó hozzászólás óta eltelt bő 1 hét.

Tapasztalatok? Nekem továbbra is bejön. :)

2 napja töltöttem, és még 50%-on van az akksi.
  • zmeor
    nekem semmi ilyen problémám nincs...minden stabil és jól működik..
  • Nandusz
    Vagy egy selejtes darab birtokosa vagyok, vagy tényleg úgy szar ez a készülék, ahogy van....
    Kezdve azzal, hogy miután megvettem, rögtön olyan probléákba ütköztem, hogy megszakad a GPRS/3G/HSDPA net, amikor laptopra csatlakoztatva használom a készüléket, a WiFi nem elérhető, annak ellenére, hogy látja, sőt párosítom az adott routerrel, továbbá fogja magát és törölgette alkalomszerűen a teló memóriába mentett kapcsolatokat. Nosza felhívtam a Samsung szervízt, mondták, hogy be kell vinnem, mert ezt egy szoftver frissítéssel meg lehet oldani.
    Be is vittem, de azt leszámítva, hogy a HSDPA kicsit stabilabb lett (már nem kell annyiszor újra csati), a kapcsolatokat tegnap spec. ismét törölte. Még szerencse, hogy korábban szinkronizáltam a PC-vel és így helyre tudom állítani...na de akkor is ez így nem elfogadható és komolyan mondom, kezdem megutálni ezt a késüléket és egyben bánni is, hogy megvettem.
    Egy szaros SEv640i sokkal jobb volt a mobil internetezésre, mint ez.
  • zmeor
    képek sztem tök jó, mondjuk én egy w300i után mondom...
    sztem jó minőségűek is.

amugy bejött simán a Youtube, nem telepítettem azt a divx-es dolgot.. amugy mihez kéne?
  • mackosajt
    Filmet lehet nézni nyugodtan, és szerintem jó minőségben rajta.
    A fényképek a telón számomra hülyén néznek ki, de gépen más. Viszont egy SE kamerájával szemben szerintem alul marad.
  • GXR
    Sziasztok!
    Arra lennék kíváncsi, hogy a 65000 szín nem túl kevés ennek a telefonnak? mennyire lehet észrevenni hogy ennyire kevés? vagy ígyis nagyon szép? Azt hallottam hogy emiatt a kamerájával készült kép se tűnik olyan tökéletesnek.(persze ha például PCre felrakjuk a képet biztos szebb)
    Köszi!
  • Dreaming
    de rendesen a www.youtube.com on bejön?te melyik szolgáltatónál vagy?divxet letöltötted vagy nem kell?
  • zmeor
    nekem meg a youttube rendesen, szal nemtom mi lehet a megoldás rá :S
  • Dreaming
    Hali
    nem rég vettem egy omniát vodától és nekem a youtube nem müködik kiirja plusz kéne érte fizetnem pedig net minden van telón szerintetek szolgált hiba vagy mi?másik divx codek regisztráció én arra nem jövök rá hogy hol kell valaki tudna ebben segiteni? vagy azt előtte le kell töltenem vagy ,hogy van ez?
  • mackosajt
    olvasnám én is szívesen végig az egészet, csak időm nincs annyi.
    Ha eszedbe jut, akkor írd meg légyszives a program nevét, majd megkeresem. Google többnyire a barátom. :)
  • TopGun
    En egy forumon 187 oldalt olvastam vegig az Omniaval kapcsolatban hozzaszolasrol, hozzaszolasra, hogy tanuljak belole. Feliratos film lejatszashoz valami mas progit mondtak nem a tcpmp-t, ha jol emlekszem csak a neve nem jut eszembe :(
  • Dante73
    Dehogy baj, csak csodálkoztam...
    Mikor az ef81-esem megvettem, akkor is csodálkoztam. Egy Klippet átalakítottam 3gp-be, rátettem a memória karira, majd megnéztem a telcsin. Akkor jött a meglepi, mikor még az apró feliratok is tökéletesen olvashatók voltak. Ez volt az első telefon, aminek ennyire jó volt a kijelzője. még ma is etalon, mondjuk, ezen a téren...
  • mackosajt
    az vagyok. Baj? Amúgy a sima filmek jól mennek.
  • Dante73
    Te ilyen mazohista vagy? Feliratos film, egy ekkora kijelzőn? El lehet ugyan olvasni, de akkor is.... Magadra ne vedd, de ha kínozni akarnék valakit, akkor így csinálnám, aztán kikérdezném belőle....
  • mackosajt
    tudom, hogy ilyen.
    Csak annyira sok az infó, és annyira szanaszét, hogy türelem is kéne hozzá.
    Tegnap a tcpmp-vel szórakoztam volna, hogy feliratos filmet nézhessek. De nem akart összejönni.
    Ha ment a lejátszó, akkor nem volt felirat, hiába egyezett a neve.
    Ha rádobtam a feliratos dolgokat, volt, hogy lefagyott a tcpmp.
  • TopGun
    Hat ezmarcsak igyvanpedig meg csak 3 honapos a telo kb, mit szolnal, ha mint En negy eve egy mar madnem kifuto PDA-t vettem es ugy leptem be a topicot olvasni. Mara mar az is kihalt aki kitalalta a cuccot. Ott voltak csak igazan keverve az infok.
  • mackosajt
    jah. Néztem, csak már nagyon hosszú, és nagyon szétszórva vannak az infók.
  • TopGun
    Jah! Prohardvert en is ismerem, jo oldal, van szakmai topicjuk is Omniara, nezted?
  • mackosajt
    most kezdhetnék kémiai vonalon is magyarázkodni, de nem teszem.
    Egy másik oldal, ahol vannak szakmai fórumok, cikkek stb.
    Egy pro(fi) hardware(es) oldal.

Na, mindegy, lényegtelen, csak gondoltam, hátha akadnak itt kezdő Omnia használók, mint én is, és a tapasztalatainkat megosztanánk.
  • TopGun
    Hi! mi az a "ph"? amirol irsz?
  • mackosajt
    ph-n a róla szóló topikok igen. Csak kicsit olyan össze-visszák.
  • n003
    máshol igen?
  • mackosajt
    itt ennyire nem pörög ez a topik?