1623
Samsung i900 OMNIA
-
ktem #143 Nem lehet progikat rakni a widget-be.
Én a Today-t használom és a mellé lehet progikat pakolni.
Ezen az oldalon minden fennt van az omniáról!
Köszönet a készítőknek! -
amdopteron #142 hallo vidget menübe hogy lehet kirakni programokat:D??? -
Tomy Lee #141 Mit kell igo8-al csinálni,hogy működjön(találjon műholdat)?
Valamiért nem jó.Install minden szépen rendben működik de műholdat nem talál(nem origi).
Köszi szépen!! -
#140 majd belejössz :) én is így kezdtem aztán mostmár egész megbarátkoztam vele.
http://www.i900.eoldal.hu/ -
Krist #139 bocsi megint csak én...:)új teló....sok problémám van még vele......nem mindegyik oldalt nyitja meg...kell még telepíteni valami progit esetleg hogy minden oldalt tudjon megnyitni?:(kiakadok...többet nem veszek "okostelefont"....:( -
Krist #138 jah és az sms csengőhaggal nem lehet valamit csinálni?vagyis pontosan arra gondolok,hogy be van állítva de nem cseng....:(bekattanok...:( -
Krist #137 hali amdopteron.nekem a gps-el lesz szerintem problémám....az igo-m csak webnwalk-kal mükszik......tudnál ebben segíteni?illetve nem tudtok olyan igo-t ami full európa?segítségeteket előre is köszönöm.:) -
amdopteron #136 :)a Gps es problémát megoldotam vki nem tud egy olyan oldat ahol témák vannak meg programok erre a típusra köszii hallo :) -
amdopteron #135 hallo tegnap vettem egyet..nem adtak hozzá igot..leszedtem egyet ami teljesen omnia kompatibilis na már most elég nehezen akkar csatlakozni a műhódra:)ez normális vagy vmit állítgatni kell?
-
#134 arra figyeljen mindenki, hogy a böngészőben is be kell állítani hogy melyik módon csatlakozzon az internethez.. -
#133 Hali.
Jól vettem észre hogy sajnos nem tudja kezelni háttérnek a mozgó képeket ?? Vagyis kezeli de állóképként .. -
Piko888 #132 Srácok én nem tudok sms hangot beállítani,mert bármit beállítok utána nem lesz hangja. Miért? -
tatu675 #131
Hali,
Az Omnia hívásazonosítója helyet lehet rátölteni másikat, ha igen hol található?
A választ megköszönöm
-
FiGabor #130 Szia bumm bumm!
Igen azt irja ki és még pingelhető is, szóval a kapcsolat megvan csak a net nem megy vmiért. aVLAN menüben mikor a felépült kapcsolatra rámész, a csatlakozás menünél van neked vmi? (hálózat neve alatt) mert nekem az is üres, de érdekes h azt irja ki h a kapcsolat felépült. Nem tudom h van e köze ehhez, a kapcsolatok/kapcsolatok/spec/hálózat megválasztása menühöz mert ott nincs semmi...más 5letem nincs, mert laptoppal meg simán megy az egész -
bummbumm #129 Szia FiGabor.
A Wireless router-en be állitotad a kapcsolodás beállitásait hogy látható legyen a Wlan és jelszoval lehessen kapcsolodni vagy a nélkül.Akkor jó a kapcsolat ha azt irja ki hogy kapcsolat felépitve. -
#128 Én most jöttem rá valamire :P.
Ha a Samsung feliratot a képernyő aljától elkezded felhúzni nagyjából az érintő képernyő 1/3-ig, akkor bejön a taskmanager.
Tiszta jó :P. -
FiGabor #127 Szia bummbumm!
Elöször is köszönöm h irtál, amikor a hálókártyát kiválasztom (Sychip) csak az ip-ket tudom állítani a "hálózati kártya csatlakozik" legördülő menüben nincs semmi.Erre esetleg van vmi 5leted h mi lehet a baj?
Gábor -
tatu675 #126 kössz a választ,kb 3hetes
-
#125 sok a háttérben futó progi, a feladatkezelővel lődd ki őket, ha esetleg nem tetted volna meg korábban. Sajna az "x" nem lövi le mindegyik progit.
Illetve türelem, ha friss a kütyü, mert egy idő után beáll majd. -
tatu675 #124 Üdv mindenkinek!
AZ Omnia akku nem bír ki csak kb.12 órát, készenléti állapotban.
Hol lehet a probléma,van ilyen tapasztalatok?
-
bummbumm #123 Üdv FiGabor.
Elöször is Beállitások->Wlan->Hálozati Kártyák Beállitása.Ott be kel választani Az internet Hálozati Kártyák(SyChip Jaguar WLAN GSPI CARD).
Vezeték nélküli Kiemelt hálozat ott válaszad ki:Minden elérhetö.
Utána be kell állitani a böngészönél nekem Opera van fent.
Megnyitod a böngészöt Beállitásik->Kapcsolatok ott kiválasztod Az internet
lessz ott hogy Automatikusan észleje a beállitásokat ot ne legyen a pipa bejelölve otána mentés és kész sok sikert. -
FiGabor #122 Sziasztok!
Tudna vki segiteni h az omnián h kell beállítani h wifin menjen a net? Addig eljutottam h a kapcsolodik a routerhez... ami gyanus h a wlan6hálókártya manünél a legördülő menüben ninccs semmi, ill szintén a wlan menüben mikor rákatt a wifikapcs-ra ott szintén a legördülő menü üres :S már több forumot elolvastam és a leírások alapján mbeállitottam, de sajnso sehogy nem megyha a böngészőkapcsolatánál automatikusan hagyom akkor kiirja h rossz cim, ha pedig internetre beállitom, akkor tölt de semmit nem jelenit meg és nem is ir ki semmit.
Ha vki leirná h kell beállitani megköszönném!
Gábor -
Tomy Lee #121 Spb Mobile Shell program kivánló!Mindenkinek ajánlom.. -
Tomy Lee #120 Igen,már közben ki is próbáltam.Nagyon jól működik és holnap le is tesztelem mégjobban.Prof,hogy mutatja az épületeket és könnyen kezelhető,thx! -
bummbumm #119 Itt van egy Igo8.3.2.64029 Letöltése Ez a változat tartalmazza a magyar map,magyar poi,magyar nyelv,magyar 3D.magyar iránytű,magyar skin.
-
Tomy Lee #118 Köszi -
bummbumm #117 Udv inter.
OMNIAN az IGO8 tökéletesen fut nekem is az van fent.Nem csak az origi fut rajta. -
pompi60 #116 Szia bummbumm!
Köszi szépen a segítséget! -
Tomy Lee #115 Hi!
Melyik gps szoftver működik I900-on?
Le is lehet tölteni hozzá vagy csak origi?
Nagyon köszi! -
bummbumm #114 Üdv pompi60.
Olvastam hogy keresel progit a filmek átalakitásához.Ezt tölcsed le tökéletesen átalakitja a filmek méretét az SAMSUNG I900 OMNIA-ra.
Kattide a letöltéshez!.Használat a PDA válaszad ki a készülékek között a program tud magyarul is amit elérsz a program megnyitása után a HELP-nél.Amugy nem kel telepiteni se.Sok sikert a progihoz. -
pompi60 #113 Üdv mindenkinek!
Kérdésem az lenne hogy hogyan lehet filmet i900-ra tenni?
Azt persze tudom hogy adatkábel stb stb
De bármilyen filmet rátettem nem indult el. Vagy ha el is indult akkor csak a hang ment, kép meg semmi.
Milyen formátumú videókat játszik?
Illetve h fontos-e a felbontás?
Előre is köszi! -
#112 Hi!
Valaki próbált már romot frissíteni Vista alatt? -
Piko888 #111 Srácok honnan tudok leszedni játékokat, persze nem fizetösökre gondolok :-) -
rumcola #110 persze beállítások ott kipipálods a számokat és azok bekerülnek a lejátszási listába...
az adatbázist meg egy progival látod guugli megmondja keress rá de van egy olyan is hogy http://www.i900.eoldal.hu/ ott elég sokminden le van írva -
Ratmusic #109 hali
tudja vki hogy lehet egyszerre több számot berakni a touchplayerbe? -
swabo #108 sziasztok! Megtudnátok mondani hol találom benne a regisztrációs adatbázist?
köszi -
kidboy #107 köszi -
#106 ausztria, cseh köztársaság, lengyelország, magyarország,németország, románia és szlóvákia, ezek az országok vannak benne. -
kidboy #105 üdv. az igo8 szoftver rajta az full Európa vagy csak Nyugat-európa? -
#104 1. azt hiszem a my documents-be vagy a documents and settingsbe menti.
2. beállitások - kapcsolatok - usb kapcsolat, itt a háttértárt állisd át my storage-re