1623
Samsung i900 OMNIA
  • Quki
    szerintetek ez a mobil jobban megéri mint a nokia 5800? mert azt láttam h gyorsabb meg h windows-os mi egyebek...de a kezelése szerintetek jobb?
  • Tomy Lee
    Van pár progim ami igényel valami "net comp framework 2.0"-át.Mi ez és honnan tölthetem le?
    Köszi..
  • uiztu
    Valaki megtudná mondani, hogy mikor jelenik meg a Samsung Omnia Hd? Mennyibe fog kerülni melyik cégnél lehet kapni. És, ha lehet, akkor leírnátok, hogy milyen lesz?
  • BF109
    szia! www.omniahub.comLINK
    cab filet simán telepíted, majd futtatod a programok könyvtárból, a javasokat meg a java progiból tudod elindítani.

Szabii: csak annyira bonyolult mint egy windowsos asztali pc.
  • Tomy Lee
    ITT az oldal alján.
    Cab kiterjesztésü file-okat keress amiket másolsz a telefonra majd install..
  • Szabii
    hellosztok.
    holnapra tervezem egy Omnia beszerzését.de mára már elbizonytalondtam a sok jó, és rossz olvastán egyaránt. bonyolult "kis kütyünek" tűnik. valóban az vagy csak igy olvasásra? előre is köszi a válaszokat.
  • amdopteron
    hallo vki nem tud nekem segíteni nem tud vki játékot ráá meg ha igen hogy lehet rá telepíteni....???vki egy oldalt vagy egy pár játékot tömörítve [email protected]
    légyszi légyszi...:
  • Devergo Boy
    Értem. Esetleg olyantól kérdezem akinek már régóta megvan hogy kopik e?
  • Tomy Lee
    Nekem megvan már 2 hónapja:P
    Eddig kopásnak jele sincs:)
  • Devergo Boy
    Hali! Azt szeretném kérdezni hogy a kijelző körüli rész az króm mint az U700-on volt? Ha az akkor ezen is kopik? Esetleg vkinek vmi tapasztalat? üdv.Lackó
  • BF109
    sziasztok!
    tmobilos omniám van, kaptam hozzá igo 8-at de Horvátország térkép nélkül. külön ilyet nem lehet hozzá jogtisztát venni én meg nem veszem meg egész Közép-Európát mert nem kell. letöltöttem ezért egy 2008-as horvát térképet a fájlokat bemásoltam a poi map és building almappákba és semmi se történik, a program nem érzékeli a horvát térképet. mi kell még hogy működjön?
  • Horaczio
    Jah ezzel kapcs még 1 kérdés! Hogy lehet visszazárni függővé??? Állítólag lehetséges!
  • Horaczio
    Hella uitzu! Én 80000-ért vettem! Elvileg használt volt, de csak 1 órát, még kifüggetlenítették és kipróbálták! Ügyesen már 65000-ért megveheted! A HD-ról még nem took!
  • uiztu
    És nekem tudna valaki segíteni?
  • Horaczio
    Hali bummbumm! Köszi a segítséget! Sikerült! A médiaalbumban automatice felajánlja a csengőhangbeállítást! És ha valaki meg tudná mondani, mennyire veszélyes egy otthoni romfrissítés, annak nagyon hálás lennéK! lETÖLTÖTTEM A GP 1.8.9-et és ahhoz szeretnék valami romot letölteni, amit utána átinvesztálhatnék a telómra! Jelenleg 64-bites vistám van, amivel nem is komunikál a telóm! Visszatérek a 32-esre! Köszi!!!
  • tetyuke
    Hali! Volna egy problémám nem tudom tud-e valaki segíteni a telefon képernyő billentyüzetén a # gombon van a telefon átálítása rengő vagy normál módra. Ez mind szép és jó de nekem a Bolt riasztója a telefonon keresztül jelez ha bekapcsol a riasztó és 3mp-ig kéne nyomnom a # gombot hogy kikapcsoljam a riasztót de ez nem megy mivel nem a #-et érzékeli hanem rezgőre állítja a telefont. Nincs erre valami megoldás?
  • uiztu
    Helosztok!
    Mennyibe kerül a Samsung Omnia I900? De, ha megtudnátok mondani, hogy mikor jelenik meg Magyarországon a Samsung Omnia HD , azt megköszönném.És, hogy mennyibe fog kerülni.
  • TopGun
    Szia! Mely tisztelettel megkoszonom a linkeket, mar le is toltottem, nagyon hasznos volt es koszi a segitseget.
  • BF109
    heló!
    ez az link

nekem frankón elmentett mindent egy kis fájlba, amit romfrissítés előtt az sd kártyára raktam, majd utána újratelepítettem a progit és a fákjlból helyrerakott mindent

továbbá találtam egy nagyon jó mp3 lejátszót, értelmesebb mint a coreplayer zenéhez. a core meg filmhez jó.link
  • bummbumm
    Hali Horaczio.
    A mp3 fájlokat a Saját Eszköz>My Documents>My Ringtones mappába ragd utána megtalálható a csengöhangok között.Üdv:bummbumm
  • Horaczio
    Hali! Nekem is van egy omniám, amit 4 napja vettem! Csinálni kellett rajte egy hardveres újreindítást, mert egyszer lemerült és mikor bekapcsoltam, angol menüs lett! Eltűntek a tel számaim is! De mikor bekapcsoltam, észrevettem, hogy 3 apró tűhegynyi pont élesen világít a kijelzőn! Pixelhiba? de alig észrevehető! Meg a vidóknál lassan teker oda ahova kéne! Miért? És a mp3-at amit szeretnék csengőhangnak, hova kell bemásolni???
  • TopGun
    Hi! ez a PPCCim backup progi ez nem a Pocket PC backup progi? ha nem, belinkelned a letoltesi helyet? Koszi!
  • cccccccccccc
    Ciaó!
    Ez mind szép és jó,de elszomoritó,hogy ezt a szervizben nem teszik meg alapból,mert ugye nem mindenki ért úgy a telefonokhoz,és nem mindig tudja mit mivel lehet lementeni,na mind1,remélem esetem egyedi,s más nem jár igy ;)!!

Core player-em van nekem is,és nekem fektetetten lejátsza az általam készitett videót akadásmentesen,bár film-el nem probáltam!!
  • Gaba9
    Én TCPMP-t (0.72RC1) használok .. akadás mentes nálam.
  • BF109
    szia!
    PPCCim Backup progival kellett volna lementened mindent és akkor most helyben lennél. ez a progi mindet számot smst feladatot naptárat stb ment.

letöltöttem a coreplayer lejátszót mert a gyári win mp szart nem ér, viszont a coreplayer meg nem tudja nálam lejátszani fektetve a filmeket. összezavarodik a kép, viszont a hang az megy tovább. van valakinek 5lete, beállítási gond vagy ez a coreplayer alapból nem szeret fekteteve lejátszani, estleg ha van javaslat jobb lejátszóra szívesen veszem4
  • vki
    Nekem már megvan több mint féléve, nem magyar verzió, de semmi probléma nincs vele. Viszont amire érdemes odafigyelni bármilyen készülék, hogy egy vagy több biztonsági mentést nem árt közölni havonta, és ha lehet szerviz előtt :(.
  • cccccccccccc
    Sziasztok!!
    2008.11.12-én vettem1 ilyen omniát!!!
    Kb.1hónapja 1 hibaüzenetet irt ki a készülékem,hogy a fő memóriából ha nem törlök le valamit akkor alapvető programok nem fognak müködni!!!
    Fogtam mindent átraktam,letöröltem persze az én felrakott dolgaimból,de nem igazán történt semmi,még igy is csak 1.5mb üres helyet jelzett!!Egyszercsak elkezdödtek a problemák.Amikor sms-t kaptam a kijelzön eltudtam olvasni az üzenetet,de ha ráklikkeltem már nem látszódott az sms,mert nem mentette el!!Amikor hivásom volt nem jelezte ki,hogy ki hivott,hanem a 2 nappal azelötti utolsó hivást jelezte ki,és ez nem is javult már meg!!
    Lementettem a fényképeimet,videóimat,és Elvittem szervizbe,1 hét után visszakaptam!
    Olyan állapotban kaptam vissza mintha újonnan vásároltam volna!Az összes sms,telefonszám,minden eltünt!!
    Hiba megállapitás:A telefonra a legújabb szoftvert telepitették!!
    Eléggé elszomoroitó,hogy ennyi pénzt kiad érte az ember,és1 szoftverhibás"készüléket" kap!!!
    Annyit mondhatok elég nagyot csalódtam!!!
    Remélem ti nem jártok igy!!
  • determinator
    Sziasztok!
    Nemrég vettem 1 omniát, amin frissítettem a rom-ot.
    Ezután a teló "elvesztette" a függetlenségét, kiírja hogy network lock, nem tudok hívni és fogadni sem. Visszavittem a boltba, mert a kijelző is vibrált, ki is cserélték.
    Most szeretném frissíteni az új omniát, de előtte valahogy meg kellene oldani hogy frissítés után ne legye függő.
    Meg tudom nézni valahol a unlock kódot ?
    Mit kell lementenem róla hogy megmaragyon az új romnál is a függetlenség.
    Végső esetben interneten megrendelném a kódot, de 15 jegyű imei számot várnak, de a készülék 17 jegyűt ír ki. Akkor gondolom az utolsó 2 számjegyet kell lehagyni, mert a dobozán sincs rajta. Jól gondolom?
    segítségeteket előre is köszönöm.
  • ktem
    Hol lehet license file-t beszerezni?
  • Petike125
    Hali!

A WebCamera Plus 2.0 programot keresem már egy jó ideje, de nem találom sehol sem. Esetleg tudja valaki, hogy honnan tölthetném le?
  • GXR
    Sziasztok! Nekem a bluetoothal lenne problémám.. Akárhányszor küldeni akarnak valamit (mindig megtalálják az eszközt) azt írja hogy küldés sikertelen... Mi lehet a probléma? Mintha már olvastam volna valahol a megoldást de nemtalálom... valaki segítsen:( Köszi
  • ZoRaL
    fatboy: igen a sys.txt-t módosítottam, mert előtte el sem indult...ezt a licenses dolgot még megnézem, mert huszadszor teszem fel és most lehet kihagytam :D de valszeg nem...
  • vki
    Gondolom próbáltad, de azért hátha:

Ha eddig nem volt meg a térkép, akkor ajánlatos egy license fájlt is szerezni mellé, ugyanis valszeg csak a Magyar térképhez volt meg.

Zoral:
    A system.mittoménmiben átírtad az ehhez tartozó sorokat? Mert anélkül nem működik.
  • ZoRaL
    ktem: sajnos nincs benne memkártya, a saját 8 gigájára tettem fel...de ha ezen múlik veszek bele...mondjuk szerintem nem segít mert mindegy miről indul nem?
  • ktem
    Nekem is kéne egy kis segítség.
    Hogy lehet beletenni + térképet?
    Letöltöttem horvátországot, betettem az Igo8\content\maps könyvtárba a többihez, de nem látja a program. Mi a trükk?
  • ktem
    Zoral: Próbáld meg, hogy leszeded a Nav n Go-t, és újratelepíted.
    (Memória kártya ki, uninstall, újraindítás, Nav n Go vissza.)
  • ktem
    www.ppcwarez.org
    www.mobile9.com
    www.freewareppc.com
    www.1800pocketpc.com
  • ZoRaL
    sziasztok
    valaki tudna segiteni mitől fagy meg navngo-m omnián a földgömb megnyomása után? találkozott vki ilyesmivel? köszi...kép kicsit homály de nagyon fatal error :D
    fatalerror
  • GXR
    Sziasztok! Nekem a bluetoothal lenne problémám.. Akárhányszor küldeni akarnak valamit (mindig megtalálják az eszközt) azt írja hogy küldés sikertelen... Mi lehet a probléma? Mintha már olvastam volna valahol a megoldást de nemtalálom... valaki segítsen:( Köszönöm
  • amdopteron
    Nem tud vki vmilyen oldat ahol játékok vannak rá?:)meg programok:)