1623
Samsung i900 OMNIA
-
#223 sziasztok!van egy Samsung M8800as telefonom a dobozán van egy olyan felirat,hogy GPS/Geo-tagging ezt mire tudom használni? -
digo82 #222 Sziasztok!Nem tudja valaki,hogy Omniára honnan tudnék játékokat leszedni?Előre is köszönöm! -
i900 #221 Sziasztok!
Több órát töltöttem azzal, hogy találjak megoldást az Omnia Skype-pal történő ellátására. Eddig nem sikerült... A Skype oldalán ugyan számtalan Samsung mobilra le lehet tölteni a programot, de i900-ra nem.
Tudtok valamilyen megoldást?
Vagy mindenki tudja, hogy mit kell csinálni, csak én nem? :) Előre is köszi! -
szamoca16 #220 sziasztok
mikulásra kaptam egy OMNIÁt minden vágyam álmom volt és azóta is szeretem , imádom , de egyszer csak eltűnt róla az IGO, akármit csinálok nem jön elő, sőt még a programokban sincs benne. segitsetek nagyon fontos .
nem akarom bevinni a pannonba , igaz hogy még garanciás ,de állitólag 2 hét min. mire visszaadják.
légyszi valaki segitsen
köszi Mártika -
#219 Valamint, ha letiltják mi a teeendő? Lehet-e esetleg olyan papírt iratni a sráccal akitől veszem hogy ha letiltják visszaperkálja a zsetont? vagy valami -
#218 Sziasztok, azt szeretném kérdezni, kicsit off, de ha veszek neten egy Samsung omniát, és pgsm függő pl. és hanem fizeti az eladó a részleteit, akkor letiltják a telefont?Illetve ha kifüggetlenítem[vagy uj rom-ot], akkor is letudják tiltani?ilyenkor lehet valamilyen papírt iratni vele? -
#217 tudtok valami klassz oldalt, ahol programokat és játékokat tudok keresni az omniára -
#216 letöltöd és felrakod a memokártyára, majd feltelepited
nagy nehezen rájöttem, hogyan tudok random sms csengőhangot beállitani -
pompi60 #215 hello mindenki!
Leformáztam a memoriakártyámat amina az IGO volt. :(
Hogy birom visszarakni az igo-t? -
nbs86 #214 A .NET keretrendszerhez:
LINK
Ez tényleg sok program futtatásának alapja.
Üdv.:
nbs86 -
nbs86 #213 Jó a GPS. Csak eleinte szar.
Ha tudsz angolul ezt csináld végig. Nekem bejött és azóta tökéletes.
Enable GPS faster without XTRA
There is a way in which you can enable the GPS without having the phone services switched on but it involves a modification to the registry on the phone. I would recommend using PHM RegEdit as it is one of the easiest to use.
Please follow the following steps that seem to help improve the time to get a GPS fix, without need to download XTRA data:
1. Go to Settings > System > Enhanced GPS and set both settings to "Disable"
2. Go to your device's registry, and see the key HKEY_LOCAL_MACHINE\System\
CurrentControlSet\GPS Intermediate Driver
3. Change the following string values to nothing (don't delete them, just edit them and clear the value):
CurrentLogFile (originally \GPSID_log.txt)
OldLogFile (originally \GPSID_log.bak)
4. Soft-reset your device
5. With File Explorer, go to My Device, and delete the two GPSID_log files you see, and the file named xtra. If you don't soft-reset, you will not be able to delete some of them.
6. Check again the registry setting. Sometimes in rare cases it may revert the settings back - but that's a general WM problem.
Üdv.:
nbs86 -
nbs86 #212 Van a Totalcommanderhez egy Windows CE plugin. Erre keress rá a Google-ben, biztos az első oldlaon ott lesz. Ha ezt beteszed a TC-be, akkor a hálózatoknál elérhetővé válik az eszközöd. Feltéve, ha Activesync fut és összekötöd a cuccod a géppel.
Üdv.:
nbs86 -
nbs86 #211 "Ja és mégvalami!Nem tudja valaki véletlenül ha használom az igo89-at akkor ahhoz kell internetkapcsolat?Mert mikor kilépek az igo-ból akkor kint az "E" betű a térerőm melett!"
Ha nem használod az IGO-t, akkor is ott az E betű emg néha a G.
Ez csak az elérhető szolgáltatást jelzi, az IGO nem használja.
A GPS jelfogásnál szokott netes kapcsolatot szenvedni, amikor le akarja tölteni a műholdak adatiat előre, de ez kikapcsolható és anélkül is megy tökéletesen.
Üdv.:
nbs86 -
nbs86 #210 "Nem tudjátok, hogy a beépitett SMS hangok hová vannak eltárolva, egyáltalán lehet megadni tetszőleges SMS hangot"
Persze, hogy lehet.
START - Beállítások - Hangok és értesítések - Figyelmeztetések és itt már szerintem megtalálod.
Ha a My Documents - My ringtones mappába pakolsz cuccokat, akkor ott meg fogja találni és ki tudod választani az előbb említett helyen.
Üdv.:
nbs86 -
tatu675 #209 Hali mindenkinek
Nem értem a negatív hozzá állásotokat az Omniához.
Teljesen tudatlanul vettem meg a készüléket,ami érdekelt azt megkerestem,amit nem találtam azt megkérdeztem.
Most hogy rá is frissítettem,kiválóan amire kitalálták működik.
Ami pedig minőségben kifogásolható "nincs olyan készülék ami mindent
kifogástalanul tud. -
#208 Nem tudjátok, hogy a beépitett SMS hangok hová vannak eltárolva, egyáltalán lehet megadni tetszőleges SMS hangot
-
digo82 #207 Ja és mégvalami!Nem tudja valaki véletlenül ha használom az igo89-at akkor ahhoz kell internetkapcsolat?Mert mikor kilépek az igo-ból akkor kint az "E" betű a térerőm melett! -
digo82 #206 Sziasztok!Tegnap vettem egy omniát de a büdös életbe sem jövök rá,hogy hogyan kell beállítani,hogy lássa a Total Commander a gépemen?!Nagyon fontos lenne!Előre is köszönöm! -
Tomy Lee #205 Jó a GPS az Omnian.Kár,hogy nem lehet használni..
(mindent megcsináltam amit ott leírtak,pff)
Mind1,eladom azt annyi.. -
#204 kukk disz
nézd át a-z alapon -
Tomy Lee #203 Nem talál műholdat.Kivagyok már kicsit.Segítsetek légyszi vagy különben vehetek egy külön gps-t mert keddre kell:((( -
#202 miközbe mutatja a térképet, akkor ott lehet választani a kis "menüből" hogy 2D vagy 3D és hogy így vagy úgy mutassa a kocsit, ilyen olyan szögekből, rásimulva az útra vagy madártávlat. stb.. -
#201 Vettem egy Omnia -t, az lenne a kérdésem, hogy amit adtak hozzá IGO 2008 -at, az nem a 3D -s verzió, amiben a házakat és helyiségeket is megjelenití 3D -ben , mert nekem csak sima felület van navigálás közben, nincsenek épületek...
-
tatu675 #200 Helló Szabii!
A telefonnévjegyek szerkesztésénél lehet tetszőleges dallamot választani.
-
#199 talán mert balfék vagy... -
#198 Teljes a sötétség, mi? -
Szabii #197 igo8ról neis beszéljünk.basszák meg...semmire sem megyek vele,hiába van a memóriakártyán, hisz a memóriakártya belese fér a helyére..erőll ennyit:) -
Tomy Lee #196 Hogy lehet működésre bírni egy nem hivatalos igo8 verziót Omnia-n??
1.9gb-os pack.. -
Szabii #195 megvan:) kössz szépen Tatu675....hogy lehet beállitani,hogy minden személnyél más csengőhang szóljon? -
tatu675 #194 bocs a betű hiányért
-
tatu675 #193 Menj a beállítások,renszer,táellátás és ott megtalálod -
Szabii #192 Valaki tudna benne segiteni,hol kell beállitani,hogy ha lezárom a képernyőt akkor kb. 30mp után csukódjon le a háttérviálgitás?segitsetek lécci -
tatu675 #191 Hali!
Segítséget szeretnék kérni.
Az Omnián nem akar futni egyik TCPMP program sem,mi lehet a baj? -
Szabii #190 És akkor választ nem kapok,hogy lekapcsolt állapotban kell tölteni az akksit és hány órát? -
#189 Dehogy! csak furcsallottam ahogy fogalmaztal. -
Szabii #188 elnézést...lekapcsolt állapotban:) azért annyira hülyének nenézzél TopGun..thx:P -
bali1983 #187 hello csináltam egy hard reset-et és most nemtudom beállitani magyara.valaki segitsen ha tud kőszi
-
#186 Hi! Mi az, hogy csukott allapotban? ez nem szetnyithato telefon! nem tudtad? -
Szabii #185 Hello mindenkinek.
Tegnap megrendeltem az Omniát.
Várhatóan péntekre megérkezik hozzám.:)
Az első akkutöltést hogy kell rajta végezni? Csukott állapotban és kb. mennyi idő? Meg lécci adjatok még hasznos tanácsokat hozzá.:) köszi -
dobaky #184 SZiasztok azt szeretném kérdezni hogy van e(omniához valamicsuklópánt futáshoz mint az iphonehoz