1623
Samsung i900 OMNIA
-
dudu137 #263 Sziasztok!
Kellene egy kis segítség. Spb Mobile Shell v3.0.0 Build 6411 Final
Ezt a programot itt találtam és szeretném rátenni a telcsimre de nem tudom. Egyszerűen nem sikerül. Pedig sok szabad hely van rajta. Ha valaki segítene azt nagyon meg köszönném. Illetve, hogy lehet hozzátenni a magyarítását. Előre is köszönöm. -
kidboy #262 köszi -
nbs86 #261 Én úgy tudom igen, de ez nem 100%.
De egy kis trükkel még függetleníteni is lehet, elvileg, akkor szerintem az sem okozhat gondot. -
kidboy #260 üdv. ha T mobilnál veszem meg a telefont, tudom frissíteni a szoftverét rendesen, amikor adnak ki hozzá??? -
nbs86 #259 Egy kis jól használható billentyűzet Omniára:
LINK
Egy CIKK RÓLA -
nbs86 #258 Örülök neki, hogy végre megy rendesen. :) -
i900 #257 nbs86!
Nagyon-nagyon köszi a segítséget!
Letöltöttem, installáltam, működik! :)
-
Tomy Lee #256 Ez jól fog jönni,szép nagyon -
#255 bummbumm:
köszi, frissitettem a meglévő verziómat...
nbs86:
verzió különbség volt a baja.
sikerült szereznem egy Full európás verziót, ami rendesen megy és animált minden, animált kanyarodás jelző nyilakkal és közlekedő háromszöggel.
Samsung Omnia i900 -ra optimalizált változat iGo 8.0.0.44898 Full EU 1.78GB,
ez az új verzió iGO8 v8.3.2.83157 (Ápr.03), de ez ratyibb megjelenitésű, mint a régebbi verzió...
-
bummbumm #254 Pár kép a progirol:
-
bummbumm #253 Hátha érdekel valakit az tölcse le Spb Mobile Shell v3.0.0 Build 6411 Final Tesztelve Samsung I900 Omnian Magyar nyelv letölthetö hozzá itt:Magyarirás Letöltése -
nbs86 #252 Nekem semmi sem animált. Szeretem az egyszerű dolgokat.
Simén megy a nyíl és bekanyarodik, de nem megy össze feketére. -
#251 a te verziódnál animált kanyarodási nyíl van , vagy olyan fekete sz*r, mint nekem -
nbs86 #250 Nekem telepítős 8.3.2.73871 (Jan 25 2009) van fent és megy rendesen.
Egy hozzávaló data.zip-pel és branding-gel. Ezekkel nincsen semmi gond, mennek rendesen. Nem használok skineket, így ebben, sajnos nem tudok segíteni. Ha tudsz angolul, akkor a ppcwarez szó googlebe írása után egyből jön majd egy oldal, ahol sok segítséget lhet kapni a különféle iGO-khoz és az omnián való futatást is páran kitargyalták.., hátha van ott valami segítség. -
#249 skin -t hogyan kell változtatni az igo 8 -nál -
#248 iGO8 v8.3.2.83157 (Ápr.03) ez van fent most -
nbs86 #247 Melyik verziót hazsnálod?
A PDA-khoz kiadott utolsó verzió teljesen jól fut a gépen ilyen hibák nélkül. -
#246 visszaállitottam az eredeti állapotára és csak a menü nem egész képernyös, de a navigáció igen, klassz lett.
Az IGO 8 -al lenne bajom, hogy miért így jeleniti meg a képet, nem navigált a kanyaroknál a mutató, és a zoomolásnál az útmutató byíl is összemegy:
Mi lehet a gond
-
nbs86 #245 Nem tudom mi lehet a baja..
Ha használat előtt fekvőre teszem a képernyőt, akkor jól ment rajta.
A térképnél a kép kicsit kifut a keretből ,de amikor betölt, akkor jól ment. Ezzel a datával ment álló módban is. Már nincs fent a kütyün az Amigo, mert nekem nem jött be.
A gyári iGO8 nekem nem járt hozzá, mert külföldről hozott Omniám van, amire itt az eladó tette fel a magyar romot. Az egyik ismerősöm tette fel nekem az iGo8-at rá, mert nekem csak 2006-os volt, de az meg mivel SD kártyás, így meg sem tudtam próbálni.. A cuccokat meg a netről vadásztam hozzá végül össze, így lett most friss térkép, meg minden egyéb, amivel örülök hogy megy.
-
#244 nem lett jó, teljes képernyős lett, de nem látszanak a betűk, és szét van csúszva az egész
neked minden tökéletes -
#243 neked megvan a gyári igo 8 -ad, amit kaptál a telefonhoz
véletlenül úgy frissitettem az igo cuccait, hogy felülírtam a kártyán lévő building, map, poi mappákat és elszállt az igo -m.
nem tudnád feltölteni az eredeti igo cuccait valahová, hogy leszedhessem csak ennek a 3 mappának a tartalma kellene -
#242 ok, kiprobálom
akkor neked nincs is sys.txt az amigo mappájában
-
nbs86 #241 és a sys.txt szerintem nem kell, max a gps beállításai rész.
Érdemes kitörölni az új data próbálása előtt a save mappából a sys.ini-t. -
nbs86 #240 Próbáld meg ezzel:
http://data.hu/get/1400513/data.gro.html
-
nbs86 #239 vagyis csak a data.gro-t, mert a brandingje az az, amit adtak hozzá... -
nbs86 #238 Mindjárt küldök egy linket priviben a nálam működő datával és brandinggel. -
#237 New!!! iGO Amigo v8.4.2.81333 itt találtam, de nekem nem jó, mert elfekteti a képet, ez nem is lenne baj, csak duplán van a kép
másnak valami, lehet én csesztem el -
nbs86 #236 Oké, örülök, hogy megtaláltad. :)
Remélem működni is fog. -
#235 Megvan SYS.TXT & data_gro_for_omnia.zip -
#234 data.zip - privibe elküldhetnéd azt a helyet -
nbs86 #233 Amigo Omnián: a megfelelő data.zip, ami már támogatja az Omnia felbontását, azzal már megy rendesen, teljes képernyőn is. A megfelelő helyeken elérhető az is, de persze az Omniára Igo8 való, azt adják hozzá. -
nbs86 #232 Omniára Skype: http://www.skype.com/go/getskype-winmobile-cab
Szóval a sima Winmobilére való elfut rajta nekem, hiba nélkül. Első blikkre nem teljes a képernyőn, de utána, amikor már belépek megy tökéletesen teljes képernyőn.
Üdv.:
nbs86 -
janisjoplin #231 Akkor majd talán a legközelebbiben.. -
#230 nekem az van fent 8.4.2.85182 Amigo (apr8) + iGO8 v8.3.2.83157 (Ápr.03) -
janisjoplin #229 Igen az aljából elvesz 2 centit.Most próbálom majd a 8.4.2.85182 Amigo (apr8)-t.Ez már frissebb.és hátha teljes képernyős.
Janis Joplin.. -
#228 én is kiprobáltam az amigot, csak az a bajom vele, hogy a képernyő alja, majdnem a fele fekete, levágja az alját neked is -
janisjoplin #227 Sziasztok!
Két kérdésem lenne.A My Storage a 8 gigából egyik napról a másikra lefogyott a hely 0-ra.Hiába nézem a mappákat.de nem találom.hogy mi foglalja a helyet.2 db filmet raktam rá.de az csak 700 mega.A másik kérdés.hogy csengőhangnak csak a My Documents - My ringtones mappába lehet tenni?a 91,7 mb-ból 24 a szabad helyem.Az igo amigo fut szépen az omnián.A következőt kellett csinálnom.
[interface]
resolution_dir="240_320"
[rawdisplay]
screen_x=240
screen_y=400
A fentieket kell belerakni egy SYS.TXT-BE belemásolni.és az amigoba másolni.Így már fut szépen rajta. -
#226 Ezeknek a mappáknak a tartalmát fel tudná rakni valaki, akinek eredeti hozzá kapott IGO2008 -a van
BUILDING
MAP
POI -
#225 Hi @ all
Letöltöttem új frissitéseket az IGO -hoz, felülírtam a kártyán lévő mapokat, poikat, buildingseket, de most nem akar elindulni
Azt írja ki, hogy a térképek elavultak, vagy, ha másikat rakok be, akkor meg a licenszkulccsal vacakol
Mit tudok tenni Nem csináltam biztonsági másolatot a kártyáról
Milyen IGO 8 -at, vagy IGO Amigo -t rakjak fel, hogy jó legyen
-
#224 lószarra sem :DD úgy őszintén....amúgy meg tájékozódásra