1623
Samsung i900 OMNIA
  • kovytom
    Köszönöm,sikerült a magyarosítása az Igomnak!
  • Taibi
    Megoldottam, kössz mégegyszer.
  • nbs86
    Tiltsd ki a fenébe a gprs-t, ha nem akarod azt használni, semmire.
    Erre a jó ez a progi: NODATA
    Ha akrod, utána engedélyezheted megint. Kijelölöd, amit le akasrz tiltani, majd Toggle.
    A START - Beállítások - Kapcsolatok - Kapcsolatok - Speciális - Hálózat megválasztása .. Az Internet kapcsolatot automaitukasan használt kapcsolat - My Internet. Kész.
    A kapcsolatokban pedig a WLAN - Hálózati kártyák - SyChip Jaguárost, The Internet-re állítsd a kártya csatlakozását.

Igo8-hoz. Vagy veszel egy licenszet a boltban, ami Európára jó, vagy letöltesz egy tört verziót, de ez persze csak saját felelősségre és csak úgy mellékesen mondtam. Abban világlicensz van, TMC-s is emg minden kutyafüle. És viszi az új térképeket.
  • Taibi
    Köszi. :)
    A három megoldásból az egyik csak fog sikerülni nekem is. :D
  • Taibi
    Oké, köszi, megpróbálkozom valamelyikkel. :)
  • nbs86
    Vagy plusz programok nélkül Intézővel..
    Kiválasztod az exe-t. Hosszan nyomva tartod rajta az ujjad vagy a pálcikát, elég hosszan, végigmenjen a karika. Aztán Másolás. Utána Menü (jobb alsó sarok) Szerkeszt - Parancsikon beszúrása. Kész is.
    Mindig elfelejtem, hogy nem mindenki használ spéci progikat a gépén. :)

Üdv.:
    nbs86
  • dellafiore
    Sziasztok!

Segítsen vki légyszi 2 dologban!!!!

- most raktam fel új rom-ot (XXHJ2), és azóta olyan gomndom van, h hiába vagyok wifin, a maileket mindenáron gprs-szel akarja leszedni. a net viszont megy simán.

- eredeti igo 8-am van, amibe hiába teszek bá bármilyen más térképet, nem ismeri fel. állítólag vmi licenc kell? minden országhoz? és ilyet honnan lehet?

köszi előre is.
  • nbs86
    Tedd fel a totalcommandert rá és ha megtalálod az eredeti .lnk fájt (Windows\Start Menu\Programok), akkor Fájl - Szerkeszt és átírod az útvonalat.
    Avagy tegyél fel rá egy Resco File Explorer nevű programot, azzal megkeresed az exe-t, amire szeretnél linket, hosszannyomvatart, MÁSOL, majd ahova szeretnéd oda hosszan nyomvatart - PASTE SHORTCUT.

Üdv.:
    nbs86
  • Taibi
    Igen, köszi, azt tudom, hogy rá kell nyomni hosszan a kurzort, de a parancsikonra hiába nyomom rá, nem jön elő a gyorsmenü, csak elindítja a programot.
    Az oldalt ismerem, a tanulmányozása folyamatban. :)
  • kovytom
    PC-én a jobb egér gomb egyenlő itt ha rányomod sokáig a kurzort!
    Itt van ez,segített nekem is: http://www.i900.eoldal.hu/
    Köszönöm Nbs,most csinálom,remélem sikerrel járok!
  • Taibi
    Üdv. A napokban vásároltam egy Omniát (új).
    Első PDA-m, így még csak most ismerkedek ezzel a világgal. Van egy nagyon láma kérdésem. Hogyan tudom egy parancsikon elérési útvonalát módosítani? (átmásolnám az IGO-t a my storage-ra) Számítógépen nyomnék rá egy jobb egér gombot, de itt hogy van megoldva?
  • banmarcee
    köszi a segítséget.

Mások véleményét is várom!
  • Bobber
    bocsi a hibákért de a laptop billem egy kicsit kaki és nem mindig érzékeli amit leütök billentyűt:)
  • Bobber
    hát hogy őszinte legyek én ilyen értékü készüléket nem biztos hogy meg mernék veni használtan. nekem is ajánlottak olcsóbban és boltból de inkkább mégis elmentem vodához és ott vettem meg mert már a kereskedő kinézete és hozzáálása se tetszett.
    nem tudom kitől vennég szóval ha nagyon jó ismerősőd és megbízható akkorlehethogy jó vétel de a fene se tudja ha ismeretlen akkor lehet lopott lehet softverhibás bármi nem tudom.
    én nagyon meggondolnám a dolgot.
    nekem alapfeltétel volt hogy a doboz én téphessem fel. ez sokba került de én vettem először a kezembe a készüléket igy mondhatom hogy én vettem el a szüzességét:)
  • banmarcee
    Sziasztok!

Elnézést, lehet hogy valaki előttem már feltette a kérdést és válaszoltatok rá de még nem olvastam vissza.

Most szeretnék vásárolni egy novemberi vodafonos használt omniát 60ezer Ft-ért. Megéri szerintetek?
    Hallottam hogy az első darabokkal gond volt szoftverileg és talán még más egyéb gondok is. Ezt a novemberi omniákon kijavították már?
    Akinek van omniája az írjon már amire érdemes odafigyelni használt omnia vásárlásakor. Egyéb hasznos tanácsot is várok!

Köszönöm mindnekinek,

Marci
  • nbs86
    Na, hirtelen ennyit.., most egy időre mégiscsak távozom. Ha addig van valami probléma, akkor írjatok, hátha tudunk rá megoldást.

Üdv.:
    nbs86
  • nbs86
    a sys.txt fájlom pedig így néz ki:

[device]
    type="SGH-i900"

[folders]
    app="Storage Card/iGO8"

[project]
    name="igo8_generic"

[gps]
    port=3
    baud=4800
    disable_advanced=0

[interface]
    maxzoom2d=6000000
    show_exit=1
    shutdown_time=0
    resolution_dir="400_240"
    vga=0

[rawdisplay]
    screen_x=400
    screen_y=240
    class="landscape"

[map]
    2dheadup=1

[msnd]
    msnd.start=0

[timezone]
    sync_os_timezone=0
    reset_os_timezone=0

Mivel SD kártyáról futtatom a programot. Ha Te nem, akkor azt a részt értelemszerűen írd át.
    Ezzel a sys.txt-vel mindig fekvő módban indul a navi.
  • nbs86
    ITTEN MEG
    Itt pedig megtalálható a legújabb data.zip és barnding.zip, ha a felbontással van gondja az iGOnak.
  • nbs86
    MAGYAR nylev
    Itt van a magyar nyelv az iGohoz. A zipben van három zip, a lang kezdetűt úgy ahogy van másold át a Content Language mappába, a voice kezdetűeket pedig a VOICE mappába, aztán az iGOban már át tudod állítani a nyelvet a terültei beállításoknál, ha jól emlékszem.
  • nbs86
    A felirat addig nem jelenik meg, amíg az Opciók - Videóknál GDI-re nem állítod a cuccot.
  • nbs86
    Én azt hiszem ezt tettem fel: EZT ITT
    Majd a telepítési mappáját felülírtam ezzel: EZZEL

Aztán átmásoltam a My Storage-re, és csináltam hozzá egy linket resco file explorerrel.
  • Bobber
    javítva:))

az a link amit lent adtam már nem él de a tükér még igen ha jól látom:)
    IME
    jó mozizást
  • Bobber
    ha nem felejtem el akkor ha hazamegyek feldobok neked egy működő tökéletes verziót. Sajna elég macerás volt nekem is olyan verziót találni ami megy omnián de sikerült. Van felirat hang midnen ami kell:)
    ill azt hiszem én ezt töltöttem le és ez ment tökéletesen sőtt anyira tökéletesen hogy még amikor megadtam neki a telepítés helyét azt is rendesen csinálta meg és nem a telefon memóba rakta magát hanem egyből a my storage-ra

LINK
    remélem jót raktam be:)
  • Matarese
    nbs86 tudnál segíteni?
    http://rapidshare.com/files/154490239/TCPMP-0.72RC1-ARM-PPC-recomp-03.CAB.zip
    ezt leszedtem, felraktam, ok, mükszik, de feliratot nem kezel, és ugye flv, mkv sem megy vele...
    használom én hétvége óta a guglit, de amiket felraktam a telcsire, azok nem voltak jók...
  • nbs86
    a hangproblémára sajnos nem tudok megoldást, nálam azzal még nem volt gond, kopp, kopp, kopp..
  • nbs86
    tölts le egy megfelelő data.zip-et és barnding-zipet az iGOba, akkor menni fog rendesen. Valamint a sys.txt-ben is kell kicsit beírni pár dolgot. Ha nem találsz róluk infót, akkor megírom a mikéntjét, csak most nincs időm, majd este, talán vagy holnap...
  • nbs86
    TCPMP-ből Omniára optimalizált változat kell, akkor működik jól.
    Lehet, hogy a google is kidob ilyen, ha bírod, hogy tcpmp omnia, de ha nem találsz, írj és elküldöm, ami nekem van. Azzal megy a felirat is, meg az ac3.
  • nbs86
    A magyar nyelvet simán megoldhatod. Szerintem a google is kidobja.
    De ha nem találsz szívesen elküldöm neked és leírom, hogyan tedd bele.
    Csak írd meg a pontos iGO verziót.
  • omnia76
    Köszi a választ.Kipróbáltam működött egy darabig és utána ujra kezdte:(
    Szóval beadtam szervizbe.Várom a csodát.
  • Matarese
    Hello!

Filmnézegetésre töltöttem le TCPMP-t (flv miatt, felirat miatt).
    Problémám van a progival. Telepítés után azt írja ki hogy: "Váratlan programhiba.Kérem küldje el a crash.txt-t a fejlesztõknek.A program most leáll."
    Ha korábbi 6.1-s WINMO-ra fejlesztettet rakom fel, az rendben fut, de a feliratos file-ok és az flv-k nem mennek vele.
    Mit tehetek az ügy érdekében?

thx
  • kovytom
    Köszi,és amúgy hogy tudom azt megoldani a magyar nyelvet?
    Nekem volt ilyen problémám,de csak 2hétig tartott.Azt mondták,hogy a sim kártya miatt.Beletettem egy másik simet és jó lett,egy darabig úgy használtam,aztán vissza a másikat.Ha gondolod...
  • omnia76
    Olyan problémám van az Omniámmal,hogy amikor telefonálok a hívott felek panaszkodnak,hogy szaggat,recsegő(olyan mint az orr fújás) a beszéd,viszont nekem nincs gondom, tiszta a vonal.
    Bevittem az üzletbe és azt javasolták,kapcsoljam ki a 3G-t,nem e hálózat probléma.Nem jött be,fenn áll a probléma,és nem szándékozom kikapcsolgatni mindig,nem azért rakták bele Kezd már nagyon zavarni.
    Érdeklődnék van e valakinek ehez hasonló probléma.Vagy tud e valami tanácsot adni.
    Köszönöm
  • HoReSz1975
    nem semmi ez a verzió nav n go igo 8 8.0.0.49545 , Magyarországon még csak itt járunk - IGO NavNGo 8.3.2.83157 verzió:2009.Ápr.03

Meg lehet oldani amúgy
  • kovytom
    Köszönöm a segítségedet!Sikerült megszereznem a nav n go igo 8 8.0.0.49545 verziót angliában.De nincs rajta magyar nyelvű menü se és beszéd sem.Lehet ezt frissítenem vagy rátenni a magyar nyelvet?És ha igen hogyan?Köszönöm
  • HoReSz1975

• HoReSz1975
    Esetleg, ha ez érdekel:

iGo 8.0.0.44898 Full európa Sandisk 8GB -os MicroSD kártyán eladó...
  • HoReSz1975
    Milyen IGO -t szeretnél
  • kovytom
    Sziasztok!FONTOS!
    Olyan problémám van,hogy az eredeti Igo8 volt a telefonomon,működött jól,minden szép és jó volt.Angliába kijöttem és nem volt rajta Anglia sem.Egyik ismerősöm letörölte az eredetit és töltött le nekem újat,ami nem indul.Fontos lenne itt használnom a munkám miatt is!Amit rátett az a: Nav.N.Go.iGO8.February.09.Content.Update-GAY És nem indul el.Elkezdi betölteni és kiírja utána,hogy
    "Failed to open file:
    ui_igo8/400_240/main_sch
    eme.ui
    exiting application"
    Aki tud segítsen!Előre is köszönöm!
  • dudu137
    nagyon szépen köszönöm a segítséget. Sikerült feltenni:)))))

• zmeor
    nekem sem sikerült, de hardreset után igen :)

amugy csak ahova feltelepíted majd oda bemásolod a magyarítást, felülírod és softreset