1623
Samsung i900 OMNIA
-
kidboy #343 ok, köszi. -
#342 Bobber!Köszi szépen a segítséget,találtam egy oldalt min volt írva egy mgmap nevű javas progi,ami a google-el közösen készíthető térkép offline módban működik,és olyan térképet teszel rá amilyet akarsz..garantált a működés... -
#341 mint nbs86 már írta ez a telefon s olyan mint a kocsi. Én is csak megerősíteni tudom amit ő irt. Ha nem nagyon használod 3-4 napig is kitart az aksi viszont ha tényleg nyúzza az ember és nyomatja a navigációt wifit stb akkor az rendesen zúzza az aksit és akár egy fél nap alatt is lemerülhet. Ezt sajnos tudomásul kell venni. Láttam külföldi oldalaokn olyan aksikat amik 300 mikro/mili (lusta vagyok megnézni hogy melyik a helyes:))amperesek a mostani alap 1400as ellen viszont ezek drágák nagyok és új hátlap kell hozzá. én nem tennék rá olyat. Amugy ha szétnézel a piacon és érdeklődsz hasonló termékek iránt (mármint pdak iránt) mindegyiknél kb ennyi az üzemidő. Sajna naponta tölteni kell őket. -
#340 sajna a goolge az ugy működik hogy net kellhozzá szóval azzal csak akkor tudsz navigálni ha net is van. az viszont fizetős:( -
kidboy #339 üdv mindenkinek. Köszönöm szépen a választ a kérdésemre, én most úgy csinálom, hogy kikapcsolom a telefont, és 3*10 órát fogom tölteni egyfolytában, nem fogom lehúzni ha kigyullad a zöld led és majd visszadugom a töltőre. Meglátom mit alkot így. Amúgy mindent energiatakarékos üzemmódba raktam ami nekem felesleges, meg találtam listát hogy mit lehet. A telefon nagyon király, nekem amire kell tökéletes csak ajánlani tudom mindenkinek. üdv. -
#338 sziasztok van egy Samsung telefonom,és van rajta Google Map.A telefonba nincs Wifi HSDP-ra képes,GPS van benne...mivel régebben Sony-m volt arra volt a vpm térkép inngyen,most nincs semmi térképem mobilra....
a Google Mapot lehet olyan módban használni,ami nem kerül pénzbe?vagy max 1x?
Ha nem,akkor tudtok olyan térkép progit ami java-s,és ingyenes vagy 1x fizetős?!
Samsung GT-M8800 Pixonom van....
a segítséget előre is köszönöm! -
nbs86 #337 Nem vagyok benne biztos, de egy próbát talán megér a dolog. START - Beállítások - Kapcsolatok - Bluetooth, legalul FTP És megosztott mappának kiválasztod amit szeretnél. Nem tudtam kipróbálni másik jelenlevő bluetooth eszköz híján, de próba cseresznye.
Üdv.:
nbs86 -
nbs86 #336 Az akksi kezdeti "kezelése" ugyanolyan, mint bármi más akksinál, jót tezs neki a sok töltés a lemerítés majdnem nullára az első pár alkalommal. Utána lehet normálisan tölteni, amíg nem jelzi, hogy jó. Ha lehúzod, visszateszed a zöld led után, utána már nem tölt olyan sokat. Én ilyet nem sűrűn csinálok, eddig enm láttam, hogy károm származott volna belőle. Ha tényleg minimálisan használom, néha pár telefon, akkor 3 napig elvan. Ha használgatom, akkor 2 nap. Ha elkezdem nyúzni, akkor kimerítem fél nap alatt is. Nagyban attól függ az akksiidő, hogy mit csinálsz. Ha nagy fényerőn sokat nyomkodod vagy navigálsz, az sokat is fogyaszt. De ez olyan, mint az autó. Ha hegymenetben kettesben mész vele fél napig, akkor többet fogyaszt, mintha lejtőn gurulnál. -
nbs86 #335 Tokként egy egy egyszerű övre tehető bőrtokot használok, kijelzővédő van a készüléken, így használom. A madaras áruházban vettem még kb fél éve, ez volt az egyetlen olyan tok, amibe tökéletesen passzolt. Neten láttam iylen bőrtokot, amiben van egy kis rész, amin keresztül lehet tapizni a kijelzőt, direkt omniára, de nekem ez így megfelel. Meg van valami filmréteges bevonat, amit ipodra is szokás tenni, az elvileg az egészet megvédi a karcolásoktól és nem is látszik, hogy rajta van. Olyat már nem emlékszem hol lehet venni, de nem volt olcsó.. -
nbs86 #334 Az ébresztő nem kapcsol be, ha kikapcsolod a telefont, mivel ezen egy oprendsezr fut. A windows sem jelez neked, ha nem megy a géped. -
zoli30 #333 Sziaszok! Ha bluetooth-on keresztül kapsz képet, videót...stb, hogy állitjátok be hogy a My Storge mappába tegye egyből(8GB-ba)? Már létrehoztam a My Storge mappába egy My Documents mappát a fotókat már oda menti. Szép napot mindenkinek -
bummbumm #332 Üdv Mindenkinek.Most csinálom omniának egy weblapot amin lesznek felhasználói programokat,játékokat meg kiegészitök az oldal még kezdetleges de ha lessz idöm meg csinálom php vel is aki kiváncsi az nézzen be Katt ide további szép napot mindenkinek. -
kidboy #331 üdv mindenkinek. Na rájöttem. Hát elmenti a sim re is, és külön a memória kártyára is, és lehet a kettő közt váltani hogy melyiket akarom látni.
Másik gondom az üzemidő, igaz mondjuk hogy elég intenzíven nyomogattam, de 1 nap után lemerül? Ezen az oldalon le van írva hogy növeljük az üzemidőt, azt a listát nem teljesen csináltam végig, de meglátjuk hogy mennyit bír most majd. Kinek mennyit bír az aksija? Hogy lehet azt hogy 3-4 napig is bírja? Itt is lehet azt csinálni hogy 3*16 órát töltöm az aksit és akkor elvileg többet fogja bírni? Meg olvastam azt hogy ha feltölti és kigyullad a zöld led akkor lehúzom és visszadugom töltőre, ez mennyire jó? na ennyi. üdv -
kidboy #330 üdv mindenkinek. megvettem a telcsit nagyon király. olyan kérdésem lenne, hogy amikor beírtam a telefonkönyvbe a neveket és a számokat, akkor nem volt ékezet, nem engedte ékezettel elmenteni a neveket, amikor összekötöttem a géppel, és szinkronizált, utána egy két név a telefonkönyvbe ékezetes lett, valamelyik nem, és sok név duplán van. Mért??? hát most elsőre ennyi, lehet én bénáztam valamit, ha közben felmerül valami akkor majd írok. De így elsőre nagyon király a telefon, 1 nap után, csak ajánlani tudom mindenkinek. ;) :D -
#329 megszereztem ezt a verziót:
iGO v8.3.2.83157 + Full EU map + USA
klassz
-
#328 Tokot milyet használsz hozzá?
én átlátszó cristal tokot vettem mert nem nagyon kaptam miskolcon semmi mást, de ez meg egy kalap kaki:(
3 nap után már megrepedt az egyik része pedig nem volt se leejtve se dobálva inkább mint egy himestjás ugy volt vele bánva mégis kihalt a tok. Igaz most is az van rajta mert mást nem nagyon kapok a bugyis tokokat meg nem szeretem. -
#327 Ha olyan készüléket veszel ami a samsung magyarország által lett beszállítva az országba akkor a csomag alapból tartalmazza az IGO 8 at. Innen kezdve teljesen mind1 hogy telefon szolgáltatónál veszed vagy kártyafüggetlenbe. Vannak olyan kereskedések is viszont akik külföldről saját csatornán szállítják be az országba a készüléket itt eltérhet a doboz tartalma. Én direkt ezért hívtam fel anno a samsungosokat hogy mit tartalmaz a doboz.
Az meg hogy a telefon szolgáltatók még mit adnak esetleg hozzá szerintem szolgáltatóktól függően változhat.
A voda csak az igo 8 at adja mikro sd-n 2 átalakítóval (közepes és nagy) a fülest, töltőt, füleshez cserekupakokat install cd-t és azthiszem ennyi. Legalábbis én ennyit kaptam.
Videókat ha nézel neten ott amikor nyitják a csomagot azthiszem van olyan ahol tokot is ill ilyen kiegészítőket is adnak de szerintem nállunk ez nem nagyon jellemző:)
-
Matarese #326 hi!
Kérdésem lenne. Az ébresztő nem kapcsol be, ha a telefon ki van nyomva? -
kidboy #325 Köszönöm szépen a segítséget és az információkat, majd írom a tapasztalataimat. -
nbs86 #324 PDA-ként sem rossz, a kijelző elegendőnek tűnt, még akkor is, ha nem olyan nagy felbontású. két napig elkaristol egy töltéssel, ha nem nyúzod agyon. Navigációként, némi állítással, hogy ne AGPS-es legyen, utána szerintem egész jó, szabad ég alatt viszonylag hamar jelet fog. Már van hozzá TMC-s driver is..(nem hivatalos, de működik) :)
Wifi közepesen erős, Bluetooth megy, programok nagy része, meg ami tényleg hasznos az fut rajta. Röviden ennyi.. Aztán várjuk a tapasztalatokat a telóról. Elsőnek sokáig tölteni, lemeríteni, megint sokáig tölteni, mint mindegyik telefont!
-
nbs86 #323 Szerintem jó teló, én nem bántam meg, lassan fél éves lesz.
A 8 giga belső tárhely bőven elegendő nekem, kell hozzá egy tok, meg egy kijelzővédő fólia. Ha navigálsz, akkor autós tartó, töltő. Ha tv-re akarod kitenni a képet, akkor meg TV kimeneti kábel is. -
nbs86 #322 Még egy variácó, függetlenül, de iGO8-al.
Meg talán szolgáltatótól iGO 8 nélkül. Szóval nem biztos, hogy van hozzá iGO. Meg kell nézni illetve kérdezni. -
kidboy #321 oké, köszi
holnap veszem meg az omniát, remélem jól döntötem :D -
kidboy #320 köszi, és a másik kérdésemre esetleg tudsz válaszolni? vagy valaki más? -
nbs86 #319 Én most kipróbáltam. 2003-as worddel készített szakdogámat felmásoltam (1,5 mega) és megnéztem. A szöveges rész ott van, szerintem teljesen, de a formázást elveszítette, tehát enm ugyanúgy néz ki a dolog, mint a gépen. A képek egy rész meg nem jelent meg, másik része viszont igen, nem tudom mitől függ.. -
nbs86 #318 Attól függ hol veszed.
Vannak GSM boltok, ahol függetlenül meg lehet vásárolni, de iGO nélkül. Vannak mobilszolgáltatók, akik meg adnak hozzá iGO-t is, de nem világméretű licensszel. -
kidboy #317 Még 1 kérdés. Ha rámásolok egy word dokumentumot, akár 2003 as verzióban készített vagy 2007-esben azt a telefon látja rendesen, felismeri? -
kidboy #316 üdv mindenkinek. Ha valaki vesz egy Samsung i900 omniat akkor jár gyárilag a telefonhoz az IGO8? -
#315 Thx :) -
nbs86 #314 Valakinek megvan... ITTEN PL -
#313 Heló.Valakinek nincs meg a super collapse játék fullja ?? -
#312 Szerintem az egérmozi az tényleg akkor lehet igazán jó ha sokat utazik az ember és nem tud mit kezdeni az idejével:)
mondjuk én pl olvasok az omnián de nekem is fel van téve a mozi is fullra belőve. Azt viszont nem tudom hogyha van hozzá tv kábeled akkor vajon tv-re ki lehet e nyomni a mozi jelét mert ha igen akkor viszont egy hordozható kis mozi lehet a zsebedben ami már annyira nem rossz de ebben sincs tapasztalat:) -
#311 Ezen a vírusirtó dolgon én is sokat gondolkoztam, és sajnos nem tudok konkrét állásfoglalást letenni az asztalra az ügyben:(, így nagyon kíváncsian várom miket irtok róla. A régi készülékemen nekem is volt a symnatec cég csodája de nekem se talált soha semmit. Most az omnin gondolkoztam ill. még mindig gondolkozok hogy az Eset mobil vírusirtóját rátegyem e de én is úgy vagyok vele hogy max a névjegyzékem nyúlhatja le aki szórakozik. Természetesen annak se örülnék de nem halok bele. Viszont egyáltalán nem ismerem a mobil vírusokat szóval ami érdekesebb lehetne ha a háttérben mondjuk elkezd nekem internet vagy sms forgalmat generálni. Nem tudom van e ilyen szóval várom a válaszokat én is:)
-
Taibi #310 Értem, akkor egyelőre hagyom a dolgot... :) -
nbs86 #309 Én még nem találkoztam ezzel a hibával, de ha megoldható több kattintással, akkor jó. :) Igen, egyébként néha jó egy kis egérmozi. Bár ehhez a saját hangszóróval, ha nem fülessel hallgatod, elég halk. Ehhez át kell kicsit állítani a hangerőkezelést a gépen, utána elég jó hangja lesz s gépnek. Navigációnál is előnyös ez az átállítás.
Én is néztem már rajta sorozat egyik részét, mert nem volt időm itthon, ellenben sokat kellett utaznom.
Örülök, hogy működik.
Üdv.:
nbs86 -
nbs86 #308 Nekem a régebbi PDAmon volt vírusirtó, sohasem talált semmit, pedig sokat neteztem és csak a memóriát fogta vissza.
Most nem tettem fel, bár a kísértés erős. Ha nem tartasz a kütyün államtitkokat, akkor szerintem nem lényeges. Tőlem max a névjegyeket tudják lelopni.. Szóval nem tudom, mennyire kell vírusirtó rá vagy sem, én még személy szerint nem találkoztam a pda-n vírussal.
A régi Loox 720-ason ment simán a Symantech antivirus, ezen a telón meg valamiért nem működik, így nem is tudok ajánlani rá.. -
Matarese #307 Igen, én is inkább a tv-t választom, de ha már tudja, miért ne?
Egyébként utazás közben buszon kurva jó tud lenni.
Felirat megy, úgy, ha minden kezdéskor változtatok a beállítások felirat tulajdonságon. Pl: méret. Teljesen független szerintem nem tudom miért van, de mükszik, ez a lényeg (még ha kicsit bug-osan is).
Egyébként mkv-t vinné, de túl nagy volt a felbontása ami nekem volt, de mindegy is, flv meg a felirat volt a lényeg.
Úgyhogy köszi a segítséget mégegyszer.
-
nbs86 #306 mkv-t még sosem próbáltam lejátszani vele, így azt nem tudom..
Én srt-s divx-es avikat játszottam vele eddig és az ment, Ha ugyanaz a felirat neve, mint a file-nak. Amit próbáltam, azt eddig vitte (mind a háramt..). De inkább nézem a tévén. :) -
Taibi #305 Amúgy van egy általános kérdésem is.
PDA-n mekkora szükség van vírusirtóra? Ajánlott beszerezni rá egyet vagy nem lényeges? -
Matarese #304 Hi!
Progi felment, flv mükszik, mkv-ra még hibát ír, bár arra a felbontás miatt... A feliratot hol kezeli hol nem... Az srt jó neki?
Mert valahol azt olvastam, hogy válogat...
Thx az eddigi segítséget.