Samsung i900 OMNIA
← ElőzőOldal 33 / 33
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igen hát iphone másik gyengesége hogy itunes-en keresztül rakhatsz rá progit, ami elég borsos..
win-re meg minden oldalon találsz milliónyit...
iphone-ban még kontaktot se lehet küldeni, de itt egy kép, sokan ismerik:

win-re meg minden oldalon találsz milliónyit...
iphone-ban még kontaktot se lehet küldeni, de itt egy kép, sokan ismerik:

leszarom a konfigod...
170k ért láttam ami elég borsós.😊
Sok versenytársa van még:
HTC TOUCH HD
Xperia x1
Asus Galaxy 7

HTC TOUCH HD
Xperia x1
Asus Galaxy 7

ez télleg ilyen😊?
számold már össze h iphonera hány progi van, meg symbianra hány, ja és mennyiért kell fizetni...
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Iphone-nak ez a képnézegetõ funkciója jobb, gyorsabb, szebb
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
<#crazya>#crazya><#eljen>#eljen>
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Hát én egy ideig sokat nézegettem ezeket a telefonokat, mert vacilláltam erõsen, hogy mi legyen, amiket nézegettem a Diamond, I900, iPhone és az LG Viewty-t... Utóbbi hamar kiesett nálam, maradt a két Win Mobile-os és az iPhone.
Ha döntenem kellene a két WM-os közt, akkor én valószínûleg a Samsung mellett voksolnék, mert alapjaiban a Samunak jó telefonjai vannak, csak sajnos mindnek van valami kis gyermekbetegsége.
Azt nem tudom mennnyire igaz, de a tesztek nagyon kihangsúlyozták a Diamond esetében, hogy netre nem nagyon alkalmas, mert hamar elveszti a Wlan hálózatot és a 3G hálózatot is. Ez mondjuk elég gáz lenne, persze csak annak, aki netezni is akar rajt.
No meg ugye a Samsung fényképezõje nem egy utolsó szempont, telefonok közt nagyon jó, kérdés ugye hogy ki használja ilyenre a telefont.
Ha döntenem kellene a két WM-os közt, akkor én valószínûleg a Samsung mellett voksolnék, mert alapjaiban a Samunak jó telefonjai vannak, csak sajnos mindnek van valami kis gyermekbetegsége.
Azt nem tudom mennnyire igaz, de a tesztek nagyon kihangsúlyozták a Diamond esetében, hogy netre nem nagyon alkalmas, mert hamar elveszti a Wlan hálózatot és a 3G hálózatot is. Ez mondjuk elég gáz lenne, persze csak annak, aki netezni is akar rajt.
No meg ugye a Samsung fényképezõje nem egy utolsó szempont, telefonok közt nagyon jó, kérdés ugye hogy ki használja ilyenre a telefont.
.: mobilize.hu :.
tapasztalatok meg ilyenek.ár(kártyás,független)
most hülyeséget írok de ha függetlent veszek akor olyan mint a mobiloknál hogy utána fizetni kell?
most hülyeséget írok de ha függetlent veszek akor olyan mint a mobiloknál hogy utána fizetni kell?
érdemes ilyet venni?mert most vagy ez vagy HTC touch.
errõl mit tudsz írni?
errõl mit tudsz írni?
én tegnap vettem 116k volt igo-val függetlenül.
bár most euro miatt az ára 132 körül mozog. Én is diamond és ez között gondolkoztam de ezt választottam.. RAM, akku, fénykép, meg mindenben szinte jobb nála.
bár most euro miatt az ára 132 körül mozog. Én is diamond és ez között gondolkoztam de ezt választottam.. RAM, akku, fénykép, meg mindenben szinte jobb nála.
leszarom a konfigod...
Inkább HTC diamond PRO .Sokkal jobb.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
← ElőzőOldal 33 / 33