Age of Pirates 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

megõrülök!! a kalózos és kémes kalandot nem tudom ,megcsinálni...
már többször nekifutottam,keresem a kalózokat a vízen,a kémet a városban,de nem jön össze..minden kalózt lejegelek,akivel találkozom,de még sem elég..a kémet meg nem is látom...hol lehet?
valami tippetek van rá?
Üdv erebosz kapitány! köszönöm az értékes infókat,a faluig már elvergõdtem magam is,de Nevisnél lesz gond,mert mit holland,háborúban állunk az angolokkal..majd beszivárgok valahogy,mert gondolom a kikötõ felõl pacallá lõnének😊 végig olvasva az egész fórumot,mégis hülye maradtam,mert most meg valamilyen múmia port kérnek tõlem,de abszolút nem emlékszem,hol kapirgáljak utána? az a gond tényleg ezzel a játékkal,hogy sokszor semmi utalás nincs rá,hogy mozdulj tovább az adott küldiben..
a terület meg óriási,amit be lehet járni...
Tenochitlán merre van,és simán be lehet jutni a koponyáért,vagy ott is trükközni kell? már félek elõre😊
hálás köszönet a segítségekért minden hõs kapitánytársamnak!😊
jó szelet,fiúk!
Irány Maracaibo. Ott kocsmárossal beszélj. Majd irány a déli part éjszaka. (Cape of Delusive Hopes) Az õrt õld meg, majd menj a faluba. Beszélj Fernando Torres-szel. Majd menj Charles Town-ba. (Nevis) Bal szélsõ házban van Elizabeth Sheppard. Az átkot a Tenochtitlan-ban található jáde koponya szünteti meg. Szerezd meg, vagy ha megvan akkor beszélj tovább. Meg kell keresned a Queen nevû briget. Csákja, majd a koponyát le kell tenni a kapitány kabinjában. Danielle Sheppard ott vár. Legyõzöd, és csatlakozik a legénységedhez, mint nõi tiszt. Vissza a faluba, és vagy a pénzjutalmat fogadod el, vagy kapsz reputáció pontokat.
Az egészben szerintem a Queen megtalálása a tengeren a legnehezebb.
Remélem segít egy kicsit. 😄

értem,akkor irány a bordély,hagy éljenek jól az embereim😊
egy új adalék a hûséghez..én most shark vagyok,mármint a titulusom,és én meg pont azt vettem észre,hogy az alacsony titulusú tisztjeim,hûségesebbek,mint például a hero szintûek😊nálam épp a fordítottja,mint nálad..vicces,nem?
kalandorként kezdtem a hollandoknál..
más téma,tegnap végig olvastam az egész fórumot,sokmindenre emlékszem,de nem mindenre...
most belebotlottam a vérfarkasos küldibe,ott vagyok,hogy a paptól visszajõve a kocsmába,már nincs ott a tag,mert adig elfutott valahová,mondá a kocsmáros..de hová?
ehhez kéne segítség nekem,hogy tudnám ezt a küldit végigvinni..
de jó volna egy site,ahol ezek a köldik megvolnának azoktól,akik,már végigcsinálták...
jó szelet,jó vadászatot kapitányok!
Jana kapitány!

A tisztek bére benne van a legénység bérében (amit havonta kérnek egy felugró ablakban). Ezt megfigyelheted, ha elküldöd a teljes legénységet. Akkor a kísérõhajóid fenntartási költsége megegyezik a kapitányának a bérével, míg a fõ hajódé a többi embered bérével. Az az összeg amit havonta kérnek tõled egyenlõ a hajóid összes fenntartási költségével. A legénység bérét pedig az is befolyásolja, hogy milyen hajón szolgálnak.

Én pénzt nem adtam egyik emberemnek se az inventory-jába, mégis mióta úgy veszem fel a tisztjeimet ahogy #1042 írtam, azóta hûségesek (kivéve a sztori-tisztjeim, akiknél ugyebár ez nem is számít).

A jó tárgyak pedig nyilván pozitívan hatnak a teljesítményükre, de a a lojalitásukra nem, és szerintem a lojalitásuk sincs hatással a teljesítményükte, azt leszámítva, hogy ha lázadó tiszted kap hajót (és nem sztori-tiszt), akkor lelép a hajóddal mikor kihajózol a tengerre.

Egyébként alapvetõen a tetteid határozzák meg az embereid lojalitását, csak éppen fordítva mint kellene. Én nemtudok más módot a lojalitás befolyásolására. Próbáld meg Te is e szerint felvenni a tisztjeidet, legalábbis akinek hajót akarsz adni, a többivel meg ne foglalkozz!

Remélem segít, és sajnálom, hogy nem tudok neked "igazi" megoldást mondani.

Kicsit más, ha valakit érdekel:
1.)A legénység morálja valamivel olcsóbban is növelhetõ, mint az "F2-es képernyõn". Fizetsd be õket a bordélyban egy-két menetre. -> A hatás azonnali, és kb. 20-25%-kal kevesebbe kerül.
A legolcsóbb mondjuk ha állandóan tartasz rumot a hajóidon. Persze csak, ha nem romlik meg néhány nagyobb készlet.
2.)Ha gyorsan akarsz növelni a népszerûségeden, menj a kocsmába és beszélgess a vendégekkel. Azoknál akikkel leülhetsz beszélni kiprovokálható egy párbaj. Miután megölöd, nõ a népszerûséged. Érdemes viszont menteni, mert gyakran kizsebelnek hosszabb piálás közben (400-10000 arany mínusz).

Jó szelet!

Headhunter kapitány,ez érdekes dolog,nem gondoltam volna...elég logikátlannak tûnik😊
és mi a helyzet a havi bérükkel? én,mióta felvettem õket nem adok nekik egy vasat sem..ez befolyásolhat valamit?
habár,egy tisztem,hûséges hozzám,de neki sem adtam semmit..
csak a lövészemet tömöm pénzel,tárgyakkal,mert úgy gondolom,hogyha hûséges lenne,jobban dolgozna talán?
de hiába,mindég lázadó marad...
a fene sem éri ezt,nincs logika benne..
de,ha valakinek van ötlete,ezzel kapcsolatban,hallgatom..
Jana kapitány!

Azok a tisztek, akiket a küldetés kapcsán veszel fel, azok soha sem lázadnak fel (Jeremy Pitt, Ned Ogle, Humphery Douglas, John Workman, stb.).

Csak kapitányok (companion) lázadnak fel, tisztek nem, és azok is csak tengeren. -> Nyugodtan a port control-ban hagyhatsz hajót egy lázadó lojalitású tiszttel, nem viszi el a hajódat.

Én úgy tapasztaltam, hogy a lojalitás fordítva változik, mint ahogy kellene: én folyamatosan hero/man of honor hírnevû vagyok (becsületes),
mégis a hasonló hírnevû tisztjeim - elsõsorban a fenn említett sztoris tisztek - lojalitása lázadó, míg a scoundrel/shark hírnevûek (becstelenek) pedig maximálisan hûségesek. Ez minden bizonnyal hiba, de ha tudod, akkor csak fordítva választasz tiszteket, és nem lesz baj.

Jó szelet!

sziasztok! nekem csak azt mondja meg valaki,hogy mit tudok kezdeni a tisztek hûségével? mindnél folyamatosan csökken,van ahol már nincs is..
lázadó hangulatban vannak,hogy lehet így hajót rájuk bízni?
köszi,jana kapitány
Köcce 😄
Port Royal-ban van egy fickó az utcán aki 1 milliót kínál, ha megölöd az összes koldust. Nem megölöd õket hanem el kezdesz beszélgetni velük.

A COAS küldit hol kell elkezdeni? XD
Köszönööööööööm^^
SzQk!

Ezen az úton kell követni:
1. La Francois - Edward Law háza
2. La Francois - Bolt
3. Fort de France - Hajóács
4. Fort de France - Bank
5. Fort de France - Port Controll
6. Bermuda - Hajóács
7. Bermuda - Kormányzó
(Már nem biztos, hogy jól emlékszem arra, kivel és milyen sorrendben kell beszélni, de ha elakadsz valamelyik városban, akkor érdeklõdj körbe.)
A továbbiakat leírtam: #1018.
Jó szelet, és jó vadászatot!

Én úgy értettem, hogy amikor már meg ekk ölni. 😄 Amúgy jó reggelt! 😄
Ahoy!

Újra segítség kellene:
Morgannak kell megkeresnem egy John Avery nevû fickót (a gyöngyös quest után); elmentem Willemstadba a bankba. Ott a pacák azt mondja a kocsmáKban érdeklõdjek, valamint Port of Spain-be irányít. Innentõl semmi nyom sehol.Van valakinek javaslata?

Vigyázzatok a pincérnõkkel:
Míg valamelyik kocsmában érdeklõdtem már a pincércsajtól is, adódott egy lehetõség, hogy szobára menjek vele. Jött is a "Censored" felirat, majd távozhattam, csak épp cirka 4 és fél millával (a pénzem fele) könnyebb lett az erszényem. Ugyanakkor errõl semmi nem informált, csak azért vettem észre, mert mentem készleteket venni. Javaslat: szexért menj örömlányhoz vagy madamhoz a bordélyba!)

SzQk!
Ha jól emlékszem, Morgan - miután kihozott a börtönbõl - rögtön Edward Low után küld. Ha õt keresed, Le Francois-ban (Kalóz város Martinique szigetén) találod. Beszélj a helyi kocsmárossal! (Fort-de-France nem erõd, hanem a város neve.)

Köszönöm! Most azt nem találom akit meg kell keressek xD Morgan elküldött az erõdbe, de hát ott nem találtam senkit😞
sziasztok!Nincs még akk a második részhez magyarositás?
SzQk!
Gyorsutazás a boltba, kijössz onnan, és balra fordulva követed a fakerítést, miután az út bekanyarodott balra, lesz (úgyszintén balra) egy árkádos ház. Az Morgan rezidenciája.

Üdv! Most jöttem ki a börtönbõl Port Royal-on, és nem tudom, merre van Morgan. Légyszi mondjátok meeeeg😄
Ez nem hangzik valami jól. Köszönöm a segítséget!
Jó szelet!

Nem, már/még akkor sem volt ilyen kulcsom. A két küldetést pedig már megcsináltam. Mikor kellett volna megkapnom azt a kulcsot, és kitõl?

a Diffindur kulcsát a fõkoldus adja oda neked a mikor vissza viszed ast a levelet a mit el kel lopni Portobelo n aszt hiszem . Ha az nincs meg lehet hagy elõröl kel kezdened .
a mikor fel mentél COAS re nem volt meg a Diffindur kulcs ?
Is még valami , nem lesz egyszerû ki jutni , van még 1 kulcs "average key" aszt hiszem az ott van annál a klánnál a melyiket ki kel nyírni (bejárattal szembe a ládák közt ) , a ládák ki fognak ürülni tehát nem jó tárolni semmit , a végén fog neked kelleni -1 bendzsó -10 szóló -10 zsák só , aszt tartsd nálad , a bebörtönzött férji is a papnak a gyertyás küldetést mindenképp csináld meg , a férji küldi be beszélni kel emberekkel , gyertyát a boltos ablak melletti ládájába találsz a mikor hátat fordít fel pakolsz a menyt tudsz is viszed , ha van más ember is a boltba ne foglalkozz velük (nem fognak fel jelenteni ) <#pardon1>
Tényleg a két fenti ládról megfeledkeztem, de azok sem hoztak eredményt.
A vízben lévõ és az egyik fenti nekem nem nyílik.

Ferou kapitány!
Nekem nincs diffindur kulcsom, csak amiket leírtam. Azt hol találom?

Úgy van!
A kettétört hajónál a törésen beúszol, és a bal oldali válaszfalnál a víz alatti ládában van a levél.

koszi a segítséget The head hunter , meg próbálóak én is segíteni
ha jól emlékszem a Diffindur hajón 3 láda van , 2 a felsõ részben is 1 víz alatt a hajó belsejibe . Eszt a víz alattit nyitja a difindur kulcs abba van 1 levél vagy napló Teaser Dan -tol (aszt hiszem) az kel a kocsmáros -nak
Nekem is lenne kérdésem:
COAS-on vagyok, és nem tudom befejezni az "In the COAS" küldetést, ezáltal eljönni sem. A kocsmáros elküld a Fernando Diffindur hajóra valami bizonyítékért, de nem tudom kinyitni az ott lévõ egyetlen ládát, pedig van "Simple Key"(2db), "Complex Key", és "Admiral's Key" is nálam. Mi a teendõ?
Ha valaki tud, kérem segítsen!
Jó szelet!

Ahoy!
Ferou kapitány!

Miután Edward Low meglép Bermudáról a Sea Wolf nevû briggel Cumana felé veszi az irányt. Én Port of Spain városában hallottam a kocsmárostól(1000 arany árú infó), hogy valaki kisebb hajókat foszt ki a Cumana környéki vizeken. -> Vettem egy luggert, minden más hajóm a port controllba, és irány Cumana. (Pontosabban nagyon közel nem mentem, mert nekem a Spanyol az ellen.) Cumana közelében fedélzeti nézet, és távcsõvel pásztázni a horizontot !nagyon alaposan!, mert a hajó nem látszik, csak a távcsõ írja ki az adatait:
Hajó: Sea Wolf (Brig),
Kapitány: Edward Low,
Legénység: 248 fõ ami még fontos, mivel meg kell csáklyáznod.
Nekem így sikerült, de olvastam, hogy valakit megtámadott a tengeren, de nekem elõbb járt le az idõm (bekerült a LogBook-ba, hogy sikerült megszöknie) mikor csak térkép nézeten hajókáztam.

Erebosz kapitány!

Mivel írtad, hogy nem sikerült kiismerned a pontrendszert, ezért leírom amire én rájöttem:

-A capabilityk értékei a bevezetõ-sztori vége után nem módosíthatóak.

-Ha a karakterlapon egy skillre, az egyik ability fülre vagy a rankra kattintasz, akkor a portré alatti legalsó sorban (Next exp.) megjelenik az adott jellemzõd állapota "jelenlegi pont/következõ szint" pontszámokkal kifejezve. Ha a "jelenlegi pont" eléri a "következõ szint" pontszámát, akkor emelkedik az adott jellemzõd, vagy kapsz elosztható ability pontot.

-Skillek növekedése: minden cselekedetért tapasztalati pontot kapsz, amit csak ritkán jelenít meg a játék (pl.: erõd lebombázásakor kiírja hogy 600xp ?). Ezek a pontok a skilleidre osztódnak szét annak függvényében, hogy épp milyen skilleket használtál (pl.: ha közepes karddal harcoltál, akkor nem nõ a nehéz fegyver skilled). A skillek "következõ szint" pontszáma a tulajdonságaid értékétõl függ, valamint hogy éppen milyen szinten áll.

-Rank növekedése: ha bármely skilled növekszik egy pontot, az egy "jelenlegi pont" növekedést jelent a ranknál. A rank "következõ szint" pontszáma az endurance-tõl függ, és nem változik a rank szintjétõl.

-Elosztható ability pont: hasonló a rank növekedéséhez, de itt külön számolja a program a personal és ship skillek pontjait, tehát a personal skillek növekedése csak a personal ability ponthoz visz közelebb, és ugyanígy a ship skillek növekedése a ship ability ponthoz. Az ability "következõ szint" pontszáma nem tudom minek a függvénye; az biztos, hogy nem nõ szintrõl-szintre mint a skillek esetében.

-Life Points: a capability pontok bállítása után már csak a rank növekedésekor nõ (1-gyel fokozható a megfelelõ personal ability-vel).

-Energy: a capability pontok bállítása után már csak a rank növekedésekor nõ, de csak a megfelelõ personal ability felvétele után.

-A fentiekbõl látszik, hogy a rank és az ability pontok között nincs összefüggés, azaz csak a véletlen mûve, ha szintlépéskor kapsz ability pontot.

Jó szelet Mindenkinek!

Bacckyy Capitaine!
A saját hajódon te vagy a kapitány, ezt nem tudod megváltoztatni. Azok az értékek azért negatívak, mert nagyobb a hajó szintje, mint amit a te navigation szkiled megenged. Ezt egy jó Navigator tisztel lehet orvosolni, akinek nagyobb a navigation szkilje mint a tied. A tisztek szkiljeinek értékét veszi figyelembe a hajó irányításakor, ha az õ értékei magasabbak. Ha van tüzéred akkor valószínûleg pontosabban lõssz, ha van fedélzetmestered, akkor messzebrõl tudsz csáklyázni, ect.

A pisztolyhoz kell golyó is. Az árusoknál beszerezhetõ. A két-, illetve négycsövõ pisztolyok használatához a megfelelõ személyes szkilhez kell pontot adni.

Ferou Capitaine!
Egyrõl ami a tüzcsapdához kell azt biztosan tudom, hogy az "öreg" indiánnal szembe van a parton. Ugyanazon az oldalon. A bónuszos totemeket mindet árustól szereztem be. A 13. ha jól emlékszem szintén árustól került hozzám. És van egy 14. is, a templom mindkét oldalán az oszlopcsarnok végében van egy-egy vízalatti lejárat. mindkettõ egy vízalatti labirintusba vezet. A végeiken az egyiknek a ládájában van. Ez a totem és a piramis aljában lévõ ládában található "áldozati kõkés" kell a kerek alapú templomban található shotgun megszerzéséhez.
A totemekrõ meg van az angol google-és fordítása. (Az eredeti angol nincs.):
"Annak érdekében, hogy fegyverezze le a tûz csapda, meg kell találni 2 totems (jelenet elõtt tó texcoco: a fû, Portobelo outsirts: balra kétszer, és nézz kürül), és tegyük õket a gát közelében vagy, akkor 1 totem a vizet a balra a gát. Ez a totem használják a másik oldalon az a gát, így használata potions, hogy túlélje a warm welcome."
Lehet, hogy a 13. a gát másik végén van balra? Nem tudom, de remélem ez is segített.

A Morgan-os küldiket pedig egyáltalán nem csináltam, így abban nem tudok a segítségedre lenni. De szerintem egy lila vitorlázatú hajót kell kézrekeríteni a fenenagy Karib-tengeren. Hát sok szerencsét. :-I

erebosz Capitaine.Hát nem tudom elégszer megköszönni!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ha nem segitenél már kitöröltem volna a gépröl az egészet!Pedig jo kis játék.
Ahoy
bacckyy kapitány szélbe fordulsz is meg próbálod le hagyni közbe lövöd a vitorláit láncos golyóval (3 gomb), is mentsél gyakran mert hamar el lehet szúrni .
erebos kapitány lenne nekem is 2 kérdésem
1 tévedtem a totemekkel kapcsolatba nem 10 kel hanem 13 na most nekem hiányzik 2 - 1 valami bónuszt adó is 1 a mi semlegesíti a tûz csapdát (a mit a Portobelo mellett lehet találni az meg van.)emlékszel hagy hol találtad meg te ezeket .
2 a Morgán második küldetése az hagy csinálj ki egy embert , a ki elmenekül valami hajóval . aszt meg lehet találni valahol .
Elõre köszönöm a segítségedet .
erebosz Capitaine és van egy hajo amivel öszeakadtam hogyan tudom lerázni???kilöni nem tudom es ha megcsáklyázom akkor sebirok vele.hogy tudom lerázni??
erebosz Capitaine köszi sikerült is felvennem .hállám üldözön.tudok kapitányt cserélni a hajomon??mert az enyémnek a baloldalon a pover stb stb melet minden negativ.az elenség hajoján találtam pisztojt de nem tudom használni pedig belehelyeztem a kockába ahol a kardot is lehet cserélni
Bacckyy Capitaine!

Ne legyen nagyon nagy szintû a hajód hozzád képest, mert levonásokat kapsz a képességeidre és ez megnehezíti az egész pályafutásod.

A tiszt jelölteknek álltalában van kard az oldalán. (Árulkodó jel.)
Ha megszólítod, akkor talán a következõ a kérdése: Need an officer, Captain?
A helyes válasz: Officer? And what are you good for?
A következõ oldal: Itt közli, hogy mi a minõsítése. Pl.:Navigátor, ács, orvos ect.
1. mondat: Menyiért?
2. : Adatlap, ha bezártad akkor ismét megszólítod és megint elõrõl.
A menyiért után: 1. lealkudod az árat
2. elfogadod az általa mondott összeget.
A lealkudod után: 1. elfogadod a csökentett árat
2. elutasítod

Remélem érthetõre sikerült ez a megoldásom. Az officer=tiszt.

Ha csak aranyszálító hajót keresel, akkor a vakszerencse segít, ha a konvolyt, azt sárga vitorlájú hajó jelzi a térképen. (Nincs rajta nemzeti szinek.)

A párbeszédek javarészt sablonosak, egy idõ után meg lehet szokni. Javaslom egyébként egy szótár beszerzését, legalább kölcsön.

erebosz Capitaine HÁT ELÖSZÖR IS KÖSZ MINDENT nekem alapszintü minden csak egy nagyobb hajot sikerül edig elcsakliznom.ha tisztet akarok felvenni akor az sztalnál ülõk kõzül bárki lehet az?és melyik mondatot kel kiválasztanom?mert nem tudok angolul semmit.és hogy is találok aranyszálito hajora?mert a kocsmába hiába mondanak bármit minden mondatot látok de semmit nem értek 😊elöre is köszi a türelmedet.sok aranyat
Bacckyy Capitaine!
Csak akkor áll módodban rabszolgává tenni õket, ha csáklyázás után, vagy a fedélzeti harc után, megadják magukat. Ehez jelentõs túlerõben kell, hogy legyél. (Egy tatránon szerintem ki tudod próbálni. Bár nem tudom mekkora szinted, és hajód van.)

A másik hajót nem kell feltétlenöl elsûlyeszteni. Ha vannak tisztek a hajódon, akkor ki lehet õket nevezni kapitányá, és veled fognak tartani, ha a hûsegük jó. Egyébként egy éjszaka lelépnek. A kinevezés, vagy hajó csere, az áruk átrakodása képernyõ felsõ gombjai. Tiszteket szinte bármely kocsmában tudsz felvenni az asztaloknál ülõk közül.

Az F2 képernyõn a személyes tulajdonságaidnál van egy "fül" a hajózási tulajdonságaidhoz. Itt vannak minden nemzet zászlai köztük a kalóz is. Szintlépések után itt is lehetnek kiosztható szkil pontok. Ha megvan a kalóz lobogó, akkor az F2 képernyõn a nemzeti oldalon az aktuális lobogót le tudod cserélni a tengeren. A szkil pontok megszerzésének rendszerét még nem sikerült kiderítenem.

Ha valamiben tudok segíteni kérdezz nyugodtan. Mostanában naponta megnézem a fórumot, hátha jön valami hír a magyarosítással kapcsolatban.

Jó szelet.

kezdek oda juttni hogy törlöm a gépröl a játéko
erebosz Capitaine!elöször is bocs a sok kérdésér.hogy tehetem robszolgává öket?és a másik hajo mindig el kel hogy elsülyedjen ha kifosztom??és hogyan kell kalozzászlot felhuzni??
Bacckyy Capitaine!
Noss, igen. Ez még bizonyos méretû hajók tallálkozásánál megy, csak a fedélzet változik - a hajók méretének fügvényében -, mint csatatér.
És mázlid is volt, mert mind a két végérõl fel lehet menni arra az ábócra.
Pénz tekintetében talán a rabszolga csempészés a legkifizetõdõbb, és talán a legártalmatlanabb. Az ellenséges hajó ha megadja magát - hírnév és legénység méretkülönbség függõ - a legénységét rabszolgává lehet tenni. Ezután a legközelebbi sziget csapszékében a helyi csempésszel beszélve kapsz infót az üzlet lebonyolításának helyét illetõen. (Valamely közeli öböl.) Irány oda, és a parton nyélbe lehet ütni az üzletet. Utánna véletlenszerûen megjelenik a helyi katonaság örjárata. A parancsnokkal kedved szerint beszélhetsz. Megvesztegetheted; hülyének nézheted, mely esetben a hírneved esik le; vagy lekaszabolhatod az örjáratot. Ezután a tengeren vagy vár csempészvadász flotilla (3 hajó), vagy nem. Érdemes menekülni, mert a csata negatívan befolyásolja az adott nemzet és a te viszonyodat, hacsak kikötés elõtt nem húzol fel kalóz lobogót az árbócra.
De a legegyszerûbb talán mégis az, ha arany szállító hajókat támadsz. Vagy ezüst, és mindíg csak a legértékesebb rakományt veszed a hajódra.
Az aranyszállító konvolyt (5 hajó, sárga vitorla a térképen, infó a helyérõl a kocsmában) már egy fregattal végig lehet rabolni, ha full-os a legénység. Megcsáklyázod a szállító hajók egyikét, majd sorba mindet, amíg bírja a hajód, és a legénység létszáma. Fontos, hogy ne lõjj rájuk, mert így egy álltalános irányváltoztatás után nem kezdenek forgolódni, csak akkor lõnek, ha az ágyúik elé kerülsz.
Ha vérdíjat tûz a fejedre az adott ország, akkor valamelyik kalóz kolónia kocsmájában lévõ diplomatánál lehet elintézni az affért, piaszterek garmadájának fejében. (A fejvadászok nagyon meg tudják keseríteni az életedet mind a tengeren, mind a szárazföldön.)

erebosz köszi a segitségt.hát nem egyszerü játék.azt se tudom mit scinálok csak megyek ösze visza.ha adnál pár jo tanácsot szivesen venném pl hogyan csinálhatnék csalás nélkül sok pénzt mert csalásal nem szeretek játszani.viszont arra már rájöttem hogyan lehet elfoglalni a hajot ha megcsáklyáztuk.MINDENKINEK!!felszaladsz az ágyun keresztül a kidölt árbocra ami a két hajot köti ösze és ott csak egyesével tudnak támadni
Bacckyy Capitaine!
Talán az lehet a problémád oka, hogy nem a saját "súlycsoportodból" választod ki a leendõ áldozataidat. Kis pénz kis foci, kis hajó kiskereskedõ. 😊

Kardokat, pisztolyokat, és melvérteket a kereskedõknél is tudsz venni, halottaktól is fell lehet venni, de az ellenséges hajót lekönnyebben akkor foglalhatod el, ha több a legénységed mint az övé. (Kartácsot nekik csáklyázás elõtt, had' hulljon a "férgesse"!) A legénységek aránya kihat a sebzésedre, és védelmedre is.
Egy szó, mint száz: Kartácsot nekik.

ahoy ferou én most kezdtem a játékot és az angolom nolla elég nehéz igy játszani ezért kérem a segitségedet.Hogy tehetek szert komolyab kardra.meg védelemre.mert megtámadom a hajokat de hiába védekezem két ütés az ellenféltöl és végem.én akár hányat ütök meg se mozdol az életvonaluk.elöre is köszönöm a segitséget!!!!!!!!!
ahoy!
Nos a magyarosításról még semmi hír .
Aszt hagy létre hozzunk 1 fórumot a végigjátszásról , senki nem reagált így nem jött létre .
Minden esetre nyomatom a gámet. is sakk küldetést meg csináltam , jártom a coas on , is õsze szedtem mind a 10 totemet (aszt hiszem 10 van) .
Csak azért irok mert találkoztam 1 furcsasággal .
Éppen frissíteni akartam a készleteimet Belize boltba de a hagy be léptem semmire nem reagált a játék is egyszer csak 1 nagy terembe találtam magom a hol meg jelent 1 maszkos csontváz a ki aszt állította magáról hagy õ a rend õre is követelt 5 miliõ piasztert ,mivel más vállosztásom nem volt (dialógba)adatom neki 5 millát is megint a boltba lettem persze most már minden rendben volt .
Valaki találkozott ezzel ?
ZsozS
sziasztok!
honnan tudom leszedni a magyarosítást???
LINKET kérek!

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

setlaj
Akinek van konkrét infója a magyarításról, megjelenési idejérõl ne tartsa magában.<#kacsint>

Jész a magyarosítás, jún. 15-én elérhetõ lesz a világhálón is. Köszönjétek ezt húsz lelkes fiatalnak.
Továbbá lenne pár kérdésem is:
1. Nálatok szintlépésenként kaptok elosztható personal/ ship skilleket, vagy úgy véletlen dobál be párat?
2. A kezdésnél, a Xp-s csúszkát balra húzva fogok több tapasztalati pontot gyûjteni, vagy pont fordítva?
Elõre köszönöm a válaszokat, és ne felejtsétek. 15-étõl magyarul is zúzhatjátpk a gémet.
Ahoy!
Sziasztok
A Solei Royalt akkor úgy lehet megszerezni hogy átviszem az összes küldetést amit a francia kormányzók adnak?
Ha igen akkor mennyi ilyen küldetés van?