1748
City of Abandoned Ships
-
SzQk #1188 Ennek sosincs "vége" xD -
ferou #1187 Ahoy kalauzok
Akárki akármit is mond az AKELA is a többi programázó cég nagyot alakíttat , bár vannak búgok , szép ez a játék (kivéve hagy nincs magyarosítás)!!!! is bár aszt hittem hagy a két régi cimborám (Bohusek , erebosz) elvesztek a tenger hullámzó habjaiba , kellemes meglepetésemre úgy látom még itt vannak köztünk , (csak tudnám melyik szigeten találkoznak titokban!!)egy szóval , az a jó játék a minek nincs vége!!! , áprapoo valaki már el juttat a végire ?. -
SzQk #1186 A legénység leírtása ment, de még ha bombával lőttem is rá, semmit se vett le... Az erőd bezzeg megtudta sebezni! Az körül hajókáztam, és úgy süllyedt el! xD Ehez van patch? xD Amúgy köszi a segítséget, már csak 417 gyöngy kell. ;D -
erebosz #1185 Szqk Capitaine!
Tök közelről a hajótestet lőtted kartáccsal, és a távcsőbe nézve nem csökkent a 666 fős legénysége?
Nekem alap játék (patch nélkül, verziószámot nem kérdezz ). Lehet hogy bug. -
SzQk #1184 Imádlak! De én 80db 32 fontos ágyúval tök közelről 0-át sebeztem rá! Na de próba szerencse! xD Aoe után végre van más is... xD -
erebosz #1183 Sqk Capitaine!
"Ezután én Port Royal-ba mentem és a kocsmai részegekkel való beszélgetéssel előcsalogattam a Hollandit. ("Tuningolt" fregattom volt.) A kikötőben váltottam tenger nézetre, és az öbölben bevártam, hogy megtámadjon (pop-up ablak). Itt erős az erőd (110 ágyú az öböl, és az erőddel szemben is van), és szűk a hely, ha van az öbölbe hajó, és a szél is neked kedvez az külön jó. Itt a Hollandi mindenkire lő, és viszont. Az előre betöltött kartáccsal manőverezve úgy 60-ig vittem le a legénysége létszámát (az enyémnek kb a fele lett oda), majd csákja,"
Amikor még nem voltak meg a gyöngyök, akkor ugyanez volt az eljárás, csak a legénységének leírtása után bombára váltottam és úgy manővereztem, hogy ne tudjon célbavenni, vagy csak a tat ágyúkkal lőhessen. Elsüllyeszted, és utánna mész a White Boy-hoz. Ha ígysem, akkor passz.
A játék 12x es időgyorsítást tud, a numerikus billentyűzet +; illetve lassítást is a - billentyűkkel. Az R billentyűvel gyorsan meg lehet szüntetni a gyorsítást vagy lassítást, ill. gyorsan kétszeres gyorsítás érhető el általa. (Térkép nézetben is működik.) -
SzQk #1182 Na de mit b*sztam el a Hollandinál? xD -
#1181 de lehet gyorsítani a játékon, elvileg default beállításoknál az r-t nyomkodva gyorsítani és lassítani tudod az idő-t... -
SzQk #1180 Sok mindent fel lehet venni első küldetésnek... xD -
felici00 #1179 köszönöm válaszodat xD
Egyépként az első küldibe mit kell csinalni?
-
SzQk #1178 Mert 1 perc az újratöltési idő.
Megnyomod az f2-őt, és ott a Log Book.
Magyarítás nincs! -
felici00 #1177 végre le tudtam tölteni :D És lenne pár kérdésem :
1. miért ilyenlasann löhetek ágyukaL? legalabb 1 percet kell varnom amire betölt :D
2. hol lehet megnézni az elválalt küldetéseket?
3. valki tudna adni egy linket ahonan letölthetek egy magyarosátást hozzá? -
SzQk #1176 Azt hogy? Én ugye hallottam róla 2x a kocsmában, harmadszorra előcsaltam, találkoztam vele, és ugye meg se tudtam sebezni (3 hajómból egy bánta a rossz mentés miatt)! Aztán te azt írtad, hogy menjek a White Boy-hoz... De az nem ad semmit! :S -
erebosz #1175 Szqk Capitaine!
Én elsülyestettem párszor a Hollandit, és utánna mentem a White Boy-hoz. Lehet, hogy ez a probléma? -
erebosz #1174 Merci beaucoup capitaine Bohusek!
Megértettem, hogy nem küldtél csónakot. Egy küldetésből kifolyólag kellett angol zászló alatt hajóznom, melyről a Francia korona érdekei miatt most nem írhatok. Majd felkereslek megszokott tenderparti "becsületsülyesztőnkben", ha ismét a Hollandival szelem a tengert.
Addig is: Une bonne partie de mon ami. -
Bohusek #1173 A sós, párás, fullasztóan meleg levegőben a vitorlák alig fogtak be egy kis szelet, a matrózok érezhetően lassabb mozdulatokkal, a napsütés súlya alatt görnyedve mosták a fedélzetet, rögzítettek köteleket, pakolták a hordókat vagy ellenőrizték az ágyúkat. A fedélzetközben pihenőknek még ennél is rosszabb volt, ugyan közvetlenül nem sütött rájuk a nap, viszont a nagy páratartalom, az áporodott, légmozgástól mentes levegő elviselhetetlen körülményeket szült. Olyannyira, hogy némelyek inkább munkára jelentkeztek, csak ne kelljen "odale' lenni". Rendes kapitány vagyok, így engedtem nekik. Másodkapitányommal épp a közeli sziget partvonalát kémleltük. A homoksávot a dzsungel széle határolta, a sűrű növényzet furcsa állatokat és hozzájuk még furcsább hangokat takart. Távcsövemmel épp egy igen érdekes madarat kémleltem, amikor ágyúdörgésekre lettünk figyelmesek. A hangok iránya a sziget látható kanyarulatán túlról jött, még nem láthattunk semmit, az árbocrúd tetején lévő matróz sem jelzett. A dörrenésekből ítélve legalább három hajó csapott össze. Riadókészültség az egész hajón, mindenki felélénkül, elfoglalja a helyét. Valakik lőporos hordókat cipelnek az ágyúk közvetlen közelébe, mások az ágyúgolyókat készítik elő, a fegyverraktárból sorban kerülnek elő a kardok, puskák, balták és pisztolyok. A fedélzeten is nagy nyüzsgés támadt, kötelek igazgatása, vitorlabontás, tárgyak lerögzítése, de még a készenlétbe álló fegyvereseket védő fatáblák is előkerültek. A jól összeszokott csapat hamar csatára készen állt és várta az utasításaimat. Ne, ezt már szeretem, gondoltam, miközben homlokomat ráncolva vártam, hogy a sziget takarásából előkerüljenek a hadakozó hajók.
Feszült percek után az árbocrúd tetejéről felhangzott a kiáltás: - Három hajó, két kalóz és egy angol fregatt! Nem kedvelem az angolokat, a kalózokat pedig igyekszem elkerülni, ezért hirtelen azt gondoltam, biztos távolságból szemlélve szépen elhajózunk mellettük. Amint a sziget takarásából előtűnt a három hajó, távcsövemmel felmértem a helyzetet. Az egyik kalózhajót rendesen megtépázta az angol fregatt, a másik viszont kicsit távolabbról épp egy sortüzet lőtt az angolokra komoly sérüléseket okozva a vitorlákban és az árbocokban. A fregattot szemlélve láttam, hogy a fedélzeten a törmelékek, romhalmazok között rohangálnak az emberek, a kisebb tűzpamacsokból füstfelhők szállnak az égbolt felé. A kapitány hősiesen áll a posztján, a záporozó ágyúlövedékektől mit sem zavartatva osztja az utasításokat a fegyelmezett legénységének.
Harcra készülj! – adtam ki az utasítást, ugyanis az angol kapitány mozdulataiból és a lobogón használt egyedi címerből tudtam, Erebosz Kapitány, régi jó ivócimborám viaskodik a két kalózhajóval. A tiszti láncon pillanatok alatt végiggyűrűzött az utasítás, az emberek izmai megfeszültek, a tekintetek acélossá váltak. Mindjárt a távolabbi, látszólag még ép kalózhajó felé vettem az irányt. Mindenki izgatottan várta, ez a csata hogyan végződik, de persze egyik matrózomban sem volt kétség, hogy nyerni fogunk. És azon izgultam, időben közbe tudjak avatkozni, mielőtt késő lenne. Amint megfelelő távolságba és helyzetbe került a hajóm, elhangzott a tűzparancs. A pattanásig feszült idegek, izmok mozgásba lendültek és az első sortűz során feloldotta őket a rutin, a rengetegszer végrehajtott mozdulatsor. majdnem mind egytől-egyig válogatott veterán, akik a hajómon szolgáltak már vagy tizenöt éven át. Jól összeszokott csapat, akik az újakat is hamar betanították. Távcsövemmel figyeltem az első lövéssorozat eredményét. Az ágyúfüst hamar elvonult a távcsövem látómezejéből és láthatóvá vált a célba vett kalózhajó. Megjegyeztem magamban, hogy a fedélzetmesternek adjak jutalmat a csata után – ha még élni fogunk –, ugyanis a lövedékek a kalózok fedélzetén és a legfelső ágyúsor szintjén okoztak igen súlyos károkat. Gyújtóbombák voltak betöltve, így gyakorlatilag letarolta az említett két szintet ezzel igen komoly problémákat okozva a kalózkapitánynak. Hamar felmérte ő is a helyzetet, mivel egyből menekülésre fogta a dolgot – főleg, hogy az erőviszonyok is megváltoztak. Továbbra is feléjük tartva az orrban lévő ágyúkkal a kormánylapátot sikerült megrongálni, irányíthatatlanná téve a hajót. Átfordultunk így a másik oldali ágyúkkal is célba vettük a leamortizált kalózhajót és tűz. A mentőcsónakokat tették éppen vízre, amikor az ágyúgolyók becsapódtak a vízvonal felett hatalmas robbanást idézve elő – nagy valószínűséggel a lőporkészletet találtuk el. Hajódarabok, ládák, hordók és darabjaik repkedtek szana-széjjel. A célpontunknak választott kalózhajó megdőlt, láthatóan elkezdett víz alá kerülni, a megmaradt legénység pedig minden irányba ugrott a tengerbe a felszínen lebegő hullák és törmelék közé. Időközben Erebosz kapitány és legénysége ádáz küzdelemmel elfoglalta a másik kalózhajót. Nem szálltunk át egymáshoz, nehogy a szigetről meglássanak minket együtt és mondakör teremtődjön, amely szerint egy angol és egy holland hajó vállvetve küzd a tenger farkasai ellen. Azért egy jelsorozattal tudattuk egymásnak, hogy találkozunk a megszokott szigeten, a megszokott kocsmában. A páratartalom és a hőség továbbra is kibírhatatlan, de a Karib térség matrózai, hajósai edzettekké váltak, hát irány újabb kalandok felé…
-
#1172 Érdekes, hogy black pearl-el nem tudok ágyúzni :\ Eddig ment minden hajóval, az új mod meg nem akarja azt csinálni amit mondok neki. Betöltöm az ágyúgolyókat, aztán megnyomom a fire cannonball-s gombot és semmi... szal csak csáklyázni tudok.. ötlet? -
SzQk #1171 Mert alapból fél élettel kezdesz! Na de tudja valaki, hogy a White boy-nál mit kell csinálni? -
#1170 Én amikor újat kezdtem Sparrow-al, bementem a Shipyard-ra és a csávó megdobott egy küldetéssel... (Nem tudom miért csak fél élete van alapból a hajónak :\) -
Zeulogus #1169 Köszi a segítséget :) -
SzQk #1168 Én sem tudom még, mert tegnap óta töltöm a mod-ot... Piszok lassú a netem... :S Amúgy megtaláltam a White Guy-t, de nem ad semmilyen küldit! Annyit mond, hogy van-e valami mondanivalóm, erre meg csak az egy lehetőségem van, hogy nincs... Log Book-ban sincs semmi! :S És már találkoztam a Hollandival is! -
#1167 megvan, program és resources mappákat felül kell írni :) -
#1166 Le tudnád írni, mit kell vele csinálni, hogy működjön? :) -
felici00 #1165 Köszönöm Szqk!
De szerintem roszat töltötem le mert még mindig start exe hiba van :S
Valaki le tudna irni egy linket ahonan leszedhetem és 100% an müködik?XD -
SzQk #1164 http://www.moddb.com/mods/city-of-abandoned-ships-combined-mods/downloads/combined-mod-v315 -
SzQk #1163 Őőő... Találtam egy mod-ot, elméletileg 100 új hajó, bugmentes, 25 új kari, Jack Sparrowwal és a Fekete Gyöngyel, és Davy Jonessal! -
Jammer #1162 Értem, köszi kipróbálom... -
felici00 #1161 Irtam egy privátot :) -
SzQk #1160 Ha piratebay-ről töltöd le, akkor ott benne van! De ha mondasz e-mail-t vagy msn-t, át tudom küldeni! -
felici00 #1159 Szerintetek jo cracket töltötem le?
neve: NS-AOP2_TG-poseden
Valki tudna egy linket adni ahonan leszedhet a cracket? -
The HeadHunter #1158 Illetve találtam egy jó térképet, amin a partok is rajta vannak:
térkép -
The HeadHunter #1157 Zeulogos!
Árusoknál illetve boltokban vásárolhatsz térképeket. Neked ez esetben a Regular Map nevűre van szükséged (az a "világtérkép" sziget- és városnevekkel), amit aztán az inventory-ban az equip item gombbal nézhetsz meg.
Addig is:
Puerto Principe : Cuba szigetén, Barbadostól messze észak-nyugat-ra. -
The HeadHunter #1156 Jammer!
Az "engine.ini" fájlt szerkesztsd:
"...
full_screen = 0
...
screen_x = X
screen_y = Y
..."
, ahol X és Y a kívánt felbontás. A full_scren állítása opcionális, de ha X és Y a képernyőd felbontása, akkor így működni fog az "Alt+Tab" is. -
felici00 #1155 A #soft# mapában találtam egy NS-AOP2_TG-poseden nevü winraros fálj és azt kibontotam, aztan abbol let 2 daeom tools os fálj. Elinditotam a játékot , minden jol ment csak start exe hiba let töltés közbe :S -
SzQk #1154 Virtuális teret sajnos nem tudunk teremteni! xD -
Jammer #1153 De csak 1600*1200-ig. De én magasabbra szeretném... :) -
#1152 config.exe-ben lehet állítani felbontást, ha minden igaz! -
Jammer #1151 Sziasztok!
Nem tudjátok hogyan lehetne a játék max felbontását megemelni?? -
#1150 dvm.dll -
Zeulogus #1149 Mondjuk ez nem ennek az oldalnak a témája, de Crack-et másoltál be? (az egyik dll-t kell cserélni ha jól tudom). Ezek a letöltött verziók nem túl megbízhatók, esetleg próbáld meg egy másikkal is, ha ezután sem jó.