Ride To Hell
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most olvastam a Gamestarban a cikket róla, és jó lenne, ha még emberi idõben kiadnák.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
jó játék lesz.-
Még ha szar is lesz, akkor is jó lesz😄
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Next PC upgrade: 2022
Thank God, I\'m a Lada owner!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Thank God, I\'m a Lada owner!
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
De no prob, amíg nem az én szobámban csinálják, nem sok beleszólásom van. Én maradok az eredeti zenéinél. Csak jönne már ki...
Off: Errõl az jut eszembe, amikor egyik ismerõsöm megkérdezte, honnan lehetne menõbb fegyvereket (rakétavetõ, plazmaágyú, stb.) letölteni Mafiához, mertt ami alapból a játékban van, azzal nem tud lõni.
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
Várjuk szeretettel!
Solo: lolmár.. :d
mondok egy jobbat: ne játsz majd vele.
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Miért nem álsz be egy technós motoros-bandába? <#eplus2>#eplus2>
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Am király kis gamma, kÍváncsi leszek rá.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Motorozni,dugni,drogozni és rock and roll-t hallgatni 😄
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
a 80as éveknél már csak a 60as évek amerikája a jobb😊
nagy hippimozgalom, woodstock, jimi hendrix, lájtos (éppenhogy elkábító) marihuána...
omg és még a sebességváltás animja is kivan dolgozva😄
nemvagyok gamer de...ezt majd kikell próbálnom😊
2009 második negyedév... Mi a fenét csináljak addig? 😊
szvsz az lesz..
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Új játékon dolgoznak a S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky-ért is felelõs Deep Silver szakemberei. Céljuk, hogy a 60-as évek Amerikáját varázsolják a játékosok elé.
Nagy fába vágták a fejszéjüket a fejlesztõk. Szeretnék az 1960-as évek Amerikáját varázsolni a játékosok elé, amolyan GTA stílusban. A sajtóközlemény szerint átélhetjük, milyen is volt a motorosok élete abban a korban, ahol a sex, a drogok és a rock and roll volt az úr. Elképzelem, amint bõrkabátban rójuk az utakat, tövig húzzuk a gázt a motoron, s felcsendül a jól ismert ACDC szám, a Highway to Hell. Kíváncsian várjuk, mi sül ki belõle, mert hatalmas feladat vár a Deep Silver csapatára, ha egy igazán mesteri játékot szeretnének készíteni.
info: Gamekapocs
Hivatalos weboldal (3kép + 1 teaser movie nézhetõmeg)
Ride To Hell - Real-time Weather Effects
Next PC upgrade: 2022