89
-
#49 Még fejlesztés alatt? -
#48 Vaporware -
Vlala #47 Most sem? -
Vlala #46 Most? -
#45 wtf? -
#44 Még mindig. -
Vlala #43 És most? -
#42 az nem jóóó :( -
Vlala #41 Síri csend és hullaszag. -
#40 van vele már valami:??? -
Vlala #39 Még most sem?
Most olvastam a Gamestarban a cikket róla, és jó lenne, ha még emberi időben kiadnák. -
#38 semmi újdonság?:C -
#37 Uccsóképen BÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖSZMEv2 befigyel:D
jó játék lesz.-
Még ha szar is lesz, akkor is jó lesz:D -
#36 4. képen a sex drugs rock'n'roll drugs része eléggé látszik :D -
#35 8 új kép -
#34 úgylátszik -
Vlala #33 Semmi új? -
#32 kábé... vagy 206-os pejó :D a tunnningszpojlert ne felejtsük ki :D na off vége -
#31 Főleg. :D -
Vlala #30 Szerintem a motort is cseréljük ki négyes golfra. Neonnal az alján, meg LEDes ablaksprcnikkel. -
#29 Hát jah, az bizony izgalmas lesz, hamvai pégére motorozni rokkercuccban :D :D Végre egy igazi rokker játék :D Várjuk szeetettel -
#28 plazmaágyú :DDDDD -
Vlala #27 Nagykalapáccsal törjük a stílust. :)
De no prob, amíg nem az én szobámban csinálják, nem sok beleszólásom van. Én maradok az eredeti zenéinél. Csak jönne már ki...
Off: Erről az jut eszembe, amikor egyik ismerősöm megkérdezte, honnan lehetne menőbb fegyvereket (rakétavető, plazmaágyú, stb.) letölteni Mafiához, mertt ami alapból a játékban van, azzal nem tud lőni. -
#26 Jézusom :C Ekkora ökörséget, tücctücc hallgatás csopperezés közben.. Kb olyan mint szex közben postás józsit hallgatni :C -
#25 ..barbárok -.- -
#24 Hát lehet h. én is inkább elindítok Winamp-al vmi electro-t azt hadszóljon :DDD -
#23 nemhiszem el hogy nemszereted a vintage rock-ot!!
wáá -
#22 Naaa, végre valami.. :D
Várjuk szeretettel!
Solo: lolmár.. :d
mondok egy jobbat: ne játsz majd vele. -
#21 Akkor hangolódjunk s maradjunk a rockzenénél.:)
-
GPx8 #20 Mekkora egy balfasz vagy...
Miért nem álsz be egy technós motoros-bandába? -
#19 hat az asztan feelinges lesz... -
#18 Hmm, a rockot majd cserélem technora, és akkor már játszható lesz, azon kÍvűl, csak zene nélkül: S
Am király kis gamma, kÍváncsi leszek rá. -
#17 ez de jónak ígérkezik. csak sajnos 99% hogy nekem el sem fog indulni. :( -
#16 +fav. :D -
#15 alap :D ott mar mindenert rinya van...most az lesz a hirekben ,h a 16 eves Joe ellopott egy motort es tobb kilo fuvet kozbe 4 fiatal lany esett nemi eroszak aldozatava.. amerika.. -
#14 Jól néz ki, +fav! -
#13 "sajtóközlemény szerint átélhetjük, milyen is volt a motorosok élete abban a korban, ahol a sex, a drogok és a rock and roll volt az úr"
Motorozni,dugni,drogozni és rock and roll-t hallgatni :D -
GPx8 #12 Mit kell itt csinálni. Motorozni? :) -
#11 ahh ezaz...
a 80as éveknél már csak a 60as évek amerikája a jobb:)
nagy hippimozgalom, woodstock, jimi hendrix, lájtos (éppenhogy elkábító) marihuána...
omg és még a sebességváltás animja is kivan dolgozva:D
nemvagyok gamer de...ezt majd kikell próbálnom:) -
#10 +FAV!!
:OOO