Ride To Hell

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még most sem?
Most olvastam a Gamestarban a cikket róla, és jó lenne, ha még emberi idõben kiadnák.

ChuckyHUN
semmi újdonság?:C

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

ChuckyHUN
Uccsóképen BÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖSZMEv2 befigyel😄
jó játék lesz.-
Még ha szar is lesz, akkor is jó lesz😄

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

REPS0L
4. képen a sex drugs rock'n'roll drugs része eléggé látszik 😄

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

grebber

Next PC upgrade: 2022

REPS0L
úgylátszik

Semmi új?

Penge88
kábé... vagy 206-os pejó 😄 a tunnningszpojlert ne felejtsük ki 😄 na off vége

Thank God, I\'m a Lada owner!

SötétBarom
Fõleg. 😄

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Szerintem a motort is cseréljük ki négyes golfra. Neonnal az alján, meg LEDes ablaksprcnikkel.

Penge88
Hát jah, az bizony izgalmas lesz, hamvai pégére motorozni rokkercuccban 😄 😄 Végre egy igazi rokker játék 😄 Várjuk szeetettel

Thank God, I\'m a Lada owner!

RoR zsozso
plazmaágyú 😄DDDD

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

Nagykalapáccsal törjük a stílust. 😊
De no prob, amíg nem az én szobámban csinálják, nem sok beleszólásom van. Én maradok az eredeti zenéinél. Csak jönne már ki...

Off: Errõl az jut eszembe, amikor egyik ismerõsöm megkérdezte, honnan lehetne menõbb fegyvereket (rakétavetõ, plazmaágyú, stb.) letölteni Mafiához, mertt ami alapból a játékban van, azzal nem tud lõni.

SötétBarom
Jézusom :C Ekkora ökörséget, tücctücc hallgatás csopperezés közben.. Kb olyan mint szex közben postás józsit hallgatni :C

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

tigeroo
..barbárok -.-
RoR zsozso
Hát lehet h. én is inkább elindítok Winamp-al vmi electro-t azt hadszóljon 😄DD

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

tigeroo
nemhiszem el hogy nemszereted a vintage rock-ot!!
wáá
hen-tes
Naaa, végre valami.. 😄
Várjuk szeretettel!

Solo: lolmár.. :d
mondok egy jobbat: ne játsz majd vele.

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

trident
Akkor hangolódjunk s maradjunk a rockzenénél.😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Mekkora egy balfasz vagy... <#mf1>
Miért nem álsz be egy technós motoros-bandába? <#eplus2>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Mersant
hat az asztan feelinges lesz...<#wow3><#vigyor>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

solo
Hmm, a rockot majd cserélem technora, és akkor már játszható lesz, azon kÍvûl, csak zene nélkül: S

Am király kis gamma, kÍváncsi leszek rá.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Zsolti9014
ez de jónak ígérkezik. csak sajnos 99% hogy nekem el sem fog indulni. 😞

Hajrá Magyarország!

trident
+fav. 😄

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

OrioN the S
alap 😄 ott mar mindenert rinya van...most az lesz a hirekben ,h a 16 eves Joe ellopott egy motort es tobb kilo fuvet kozbe 4 fiatal lany esett nemi eroszak aldozatava.. amerika..

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Csuhai G
Jól néz ki, +fav! <#eljen>

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

RoR zsozso
"sajtóközlemény szerint átélhetjük, milyen is volt a motorosok élete abban a korban, ahol a sex, a drogok és a rock and roll volt az úr"

Motorozni,dugni,drogozni és rock and roll-t hallgatni 😄

Mit kell itt csinálni. Motorozni? 😊

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

tigeroo
ahh ezaz...
a 80as éveknél már csak a 60as évek amerikája a jobb😊
nagy hippimozgalom, woodstock, jimi hendrix, lájtos (éppenhogy elkábító) marihuána...

omg és még a sebességváltás animja is kivan dolgozva😄

nemvagyok gamer de...ezt majd kikell próbálnom😊
ChuckyHUN
+FAV!!
😮OO

SimaSuna
USAban ebböl is botrány lesz, mint a GTA SA-ból -.-
REPS0L
OMG fav :o

SötétBarom
Fuck yeaH!! 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Nagyon fav+.

2009 második negyedév... Mi a fenét csináljak addig? 😊

RoR zsozso
Sztem csak 16+os

OrioN the S
"sajtóközlemény szerint átélhetjük, milyen is volt a motorosok élete abban a korban, ahol a sex, a drogok és a rock and roll volt az úr"

szvsz az lesz..

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

SimaSuna
18+-os lesz a játék?
RoR zsozso
Jónak néz ki

grebber
Ride to Hell - a Deep Silver új játéka.

Új játékon dolgoznak a S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky-ért is felelõs Deep Silver szakemberei. Céljuk, hogy a 60-as évek Amerikáját varázsolják a játékosok elé.

Nagy fába vágták a fejszéjüket a fejlesztõk. Szeretnék az 1960-as évek Amerikáját varázsolni a játékosok elé, amolyan GTA stílusban. A sajtóközlemény szerint átélhetjük, milyen is volt a motorosok élete abban a korban, ahol a sex, a drogok és a rock and roll volt az úr. Elképzelem, amint bõrkabátban rójuk az utakat, tövig húzzuk a gázt a motoron, s felcsendül a jól ismert ACDC szám, a Highway to Hell. Kíváncsian várjuk, mi sül ki belõle, mert hatalmas feladat vár a Deep Silver csapatára, ha egy igazán mesteri játékot szeretnének készíteni.

info: Gamekapocs

Hivatalos weboldal (3kép + 1 teaser movie nézhetõmeg)

Ride To Hell - Real-time Weather Effects

Next PC upgrade: 2022

← ElőzőOldal 2 / 2