Ride To Hell
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az ilyen videóknak látom értelmét, de a 12 egytucat gameplay maker emberkék akik jönnek és 0day pakolják be a szarjaikat, hát nc.
Vagy idáig senki nem merészkedett? 😄
Alacsony vérnyomásúaknak ajánlom, fõleg konzolon, bár gondolom a lövöldözés pc-n se a legjobb. 😊
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Ennél a cégnél ki vagy mik dolgoznak? Milyen hányattatott volt a sorsa és ez lett ennek ellenére belõle? Kb semmit nem csináltam vele fogták a nagyon sok éves anyagot azt kiadták.
És ettõl komolyan õk pénzt várnak?
Next PC upgrade: 2022
Letölöttem, elindítom. Jó...miatököm? Lövöldözök? Utána verekedés? Aha...jó oké ez lenne az oktatás. Videó, benne Chris Christoferson a Pengébõl ismert fejével. Aztán motorozunk, hát elég gagyi de oké. Újabb videók.
Kergetünk három motorost, és közben a semmibõl idõnként jön pár ellenség akikett ha lecsapunk a motorjuk felrobban, és ugyanazon az úton kergetõzünk ahol az elõbb is...ugyan az a tetves markoló, ugyanaz a beton izék...
Na itt léptem ki és töröltem le.
Ez a játék egy hihetetlenül nagy nulla.
Amúgy az eleje tényleg "fantasztikus", ahogy minden elõzmény és info nélkül történnek a dolgok ránézésre összefüggéstelenül.
Másik, ami még eszembe jutott, egyik motorozás végén, amikor odaértem a célhoz, ahol több ház is volt és valami emberkét kellett megkeresni, akkor se lehetett ám csak úgy mászkálni/körülnézni, elsétáltam egyik irányba, rögtön kiírta, hogy forduljak meg, mert rossz felé megyek 😄
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
1/10
A szabad motorozásból annyi maradt, hogy néha el kell menni egyik helyrõl a másikra, az útról lemenni se lehet, megfordulni se, csak oda lehet menni ahova a játék mondja (és igazából fogalmad nincs, hogy az hol van, mert se térkép, se radar nincs), az út két oldalán vannak ugratók, és néha eltorlaszolja az utat 1-1 tartálykocsi, ami alatt át kell csúszni. Leesni nem lehet a motorról, mert ha nekimész valaminek, akkor egyszerûen elsötétül a kép és visszatölti a játékot a "baleset" elé.
Persze a motorra felülni és leszállni se lehet, ezt megoldják átvezetõ videóval (amibõl rengeteg van).
A verekedés olyan, mint a Batmanben (<#hehe>#hehe>), van counter attack, és a fõhõs méterekrõl odaugrik, hogy ráüssön az ellenfélre 😄
És ki lehet végezni az embereket remek QTE segítséggel (amikbõl szintén rengeteg van).
A lövöldözés...hát nem tudom, addig nincs igazán gond vele, amíg fejbe tudod lõni az embert (mert testlövést simán túléli, többet is), de aztán jöttek ilyen nagydarab Jason maszkos formák, akik ellen a fejlövés se ért sokat, õket csak közelharcban tudtam leverni.
Ennyit láttam kb 1 óra játék alatt, szóval röviden egyértelmûen 9.5/10 a dolog 😄
Ebbõl még egy jó játék is lehetett volna, ha nem mennek el teljesen más irányba.
ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 16 GB 1333MHz DDR3 ASUS ROG GeForce GTX 1660 Ti 6GB Windows 10 Pro X64 LG IPS LED 27" XBOX ONE X Gamepad steam/origin/uplay: invalidfrequency
De a játék maga az szörnyû...legalábbis nem erre vártam jó 4 évet az tuti 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
High-Speed Motorcycles that do stunts, as well as compete in races & fights
Brutal 3rd Person Brawler Combat with rage attacks & environmental kills
Full Motorcycle Customization
Colorful Cast of Outlaw Characters with a 60s Reminiscent Soundtrack
Over the top Comic-Style Experience; Unlockables & Collectables; Interconnectivity in the RTH Universe
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.