89
-
Carmageddon #89 Sehol nincsen magyar teszt a játékról? -
Carmageddon #88 A pc guruba meg bele se rakták. -
Carmageddon #87 Gamestarben 2.1-et adtak neki. -
Carmageddon #86 0.5%-ot kapott a gamekapcson befostok hogy mennyire fos lett. -
Carmageddon #85 Kíváncsi lennék rá nagyon. -
Carmageddon #84 Tesztet mikor olvashatunk? -
zsombor94 #83 Sokszor a negatív reklám a legjobb. :D De biztosan több mindenkit érdekel így, mintha egy teljesen közepes cucc lenne. -
#82 Hát ez annyira szarnak tűnik, hogy már csak emiatt is meg kellene néznem :) -
zsombor94 #81 Köszi szépen! :) -
Az ilyen videóknak látom értelmét, de a 12 egytucat gameplay maker emberkék akik jönnek és 0day pakolják be a szarjaikat, hát nc. -
#79 Valaki eljutott már az airport cemetery részig, amikor a Colt nevű "boss" géppuskával lövöldözik egy roncs hátuljából és mellé még jön egy rakás emberke? Hogy ott kb mennyien jönnek?
Vagy idáig senki nem merészkedett? :D
Alacsony vérnyomásúaknak ajánlom, főleg konzolon, bár gondolom a lövöldözés pc-n se a legjobb. :) -
Carmageddon #78 10%-kos lett pfffffffff -
Carmageddon #77 Ez beszarás 9000 forint a cd galaxison XDXDXDXD -
Carmageddon #76 Hát ez az ráadásul teljes áron tiszta röhej. -
#75 Én elismerem,hogy szar szemét warezos vagyok ,de ugassak meg minden ,de kérdem én:
Ennél a cégnél ki vagy mik dolgoznak? Milyen hányattatott volt a sorsa és ez lett ennek ellenére belőle? Kb semmit nem csináltam vele fogták a nagyon sok éves anyagot azt kiadták.
És ettől komolyan ők pénzt várnak?
-
Carmageddon #74 Hát kár érte pedig jónak ígérkezett de ez szerintem azért volt mert 9 játékon dolgozott a kiadó az elmúlt 5 évben és azért ment ennek a rovására. -
zsombor94 #73 Készítettem róla egy videokritikát leginkább önmagam szórakoztatására, úgyhogy nem is rakom publikba, de ahogy látom itt is osztatlan sikert aratott a játék, úgyhogy belinkelem nektek, hátha még valaki gondolkodik a vásárláson. :) Az építő jellegű kritikákat várom szívesen, danke.
-
TomDantes #72 Remek játék volt, pár hete gondolkodtam a megvételen is...oké. Szerencsére nem vettem meg.
Letölöttem, elindítom. Jó...miatököm? Lövöldözök? Utána verekedés? Aha...jó oké ez lenne az oktatás. Videó, benne Chris Christoferson a Pengéből ismert fejével. Aztán motorozunk, hát elég gagyi de oké. Újabb videók.
Kergetünk három motorost, és közben a semmiből időnként jön pár ellenség akikett ha lecsapunk a motorjuk felrobban, és ugyanazon az úton kergetőzünk ahol az előbb is...ugyan az a tetves markoló, ugyanaz a beton izék...
Na itt léptem ki és töröltem le.
Ez a játék egy hihetetlenül nagy nulla. -
#71 Ezért 10e forintot? Még 2k-s budgetbe is szar lenne. -
#70 30 dollár? Bezzeg itt 10 ezer forint körüli az ára... :D
Amúgy az eleje tényleg "fantasztikus", ahogy minden előzmény és info nélkül történnek a dolgok ránézésre összefüggéstelenül.
Másik, ami még eszembe jutott, egyik motorozás végén, amikor odaértem a célhoz, ahol több ház is volt és valami emberkét kellett megkeresni, akkor se lehetett ám csak úgy mászkálni/körülnézni, elsétáltam egyik irányba, rögtön kiírta, hogy forduljak meg, mert rossz felé megyek :D -
#69 Lehet nem csak nekünk nem jön be.
1/10 -
Carmageddon #68 Úristen hát ez tényleg fájdalmasan bűnronda élvezhetetlen. -
#67 Nekem a menü tetszett, de ami utána jött... :D
A szabad motorozásból annyi maradt, hogy néha el kell menni egyik helyről a másikra, az útról lemenni se lehet, megfordulni se, csak oda lehet menni ahova a játék mondja (és igazából fogalmad nincs, hogy az hol van, mert se térkép, se radar nincs), az út két oldalán vannak ugratók, és néha eltorlaszolja az utat 1-1 tartálykocsi, ami alatt át kell csúszni. Leesni nem lehet a motorról, mert ha nekimész valaminek, akkor egyszerűen elsötétül a kép és visszatölti a játékot a "baleset" elé.
Persze a motorra felülni és leszállni se lehet, ezt megoldják átvezető videóval (amiből rengeteg van).
A verekedés olyan, mint a Batmanben (), van counter attack, és a főhős méterekről odaugrik, hogy ráüssön az ellenfélre :D
És ki lehet végezni az embereket remek QTE segítséggel (amikből szintén rengeteg van).
A lövöldözés...hát nem tudom, addig nincs igazán gond vele, amíg fejbe tudod lőni az embert (mert testlövést simán túléli, többet is), de aztán jöttek ilyen nagydarab Jason maszkos formák, akik ellen a fejlövés se ért sokat, őket csak közelharcban tudtam leverni.
Ennyit láttam kb 1 óra játék alatt, szóval röviden egyértelműen 9.5/10 a dolog :D -
Carmageddon #66 Milyen lett a végeredménye? -
#65 A Full Throttleben jobb a motoros verekedés (meg kevesebb is), mint itt :D
Ebből még egy jó játék is lehetett volna, ha nem mennek el teljesen más irányba.
-
#64 A Sons of Anarchy sorozat nagy rajongójaként vártam ezt a játékot, de ahogy látom nem érdemes vele foglalkozni :S -
#63 Mondjuk azt a tényt se nagyon tudtam hova tenni, hogy az egyik képen lévő kék overallos csajt megdugja a főhős, de úgy, hogy egyikük se vetkőzik le -
#62 Nekem a grafikával nincs különösebb bajom (persze tény, hogy még 2008-ban se ez volt a csúcs)
De a játék maga az szörnyű...legalábbis nem erre vártam jó 4 évet az tuti :D -
#61 Nagyon gyenge eresztés lett! -
#60 Ride to Hell: Retribution video features bikes, beards, racing, stabbings -
#59 Pár új kép -
#58 Ride to Hell: Route 666 gives you control your very own biker gang -
#57 Ótvar nagy fos. :D -
#56 No Rules Trailer -
preziosi #55 amazonról:
High-Speed Motorcycles that do stunts, as well as compete in races & fights
Brutal 3rd Person Brawler Combat with rage attacks & environmental kills
Full Motorcycle Customization
Colorful Cast of Outlaw Characters with a 60s Reminiscent Soundtrack
Over the top Comic-Style Experience; Unlockables & Collectables; Interconnectivity in the RTH Universe
-
preziosi #54 jópofa trailer, remélem hamarosan egy gameplay is követi. ha kapnánk egy grindhouse stílusú játékot a saints row "over the top" hangulatával és játékmenetével, akkor még egy meglepetés is kisülhetne a dologból. -
#53 Hivatalos: tényleg megjelenik a Ride to Hell
-
#52 Ride to Hell achievements emerge online, suggests full release -
#51 Újabb jelek a Ride to Hell létezéséről -
#50 Jobb későn, mint soha