Feltörték Sarkozy bankszámláját
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha a pénzt átutalták egy másik számlára, csak a másik bankszámla tulajdonosát kell megnézni és KÉSZ! (Tudtommal bankszámlát csak igazolványokkal lehet nyitni.)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ \"A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást.\"
Szerintem meg pont ezért lett kitalálva. Minek strapálná magát, ha néhány hû állatvalója azt mondja, hogy az elnökurat meglopták, szerintünk is meg kell szûrni a netet, mert ez így már nem mehet...!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Jellemzõ...
TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s
szerintem ez nem magyar szokás, németeknél, angoloknál is ez megy, szal ez emberi szokás, szvsz
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
http://www.ambafrance-hu.org/spip.php?article651
PainKiller69... jellemzõ.
Elõször is Nicolas Sarkozy nem köztársasági elnök, hanem miniszterelnök!
Tehát a mondat így hangozna helyesen:
"Amíg a francia köztársaság elnöke a tengerentúlon tett látogatást..."
SG.hu... jellemzõ
Hááát, Én azért elég nagystílûnek tartanám magam, ha legalább egy bankszámlát is megtudnék rövidíteni... <#vigyor>#vigyor>
\"Jobb a Linux... De akkor se kell!!! :P :DD\" Írtam egy ingyenes alkalmazást magyar nyelven: http://logout.hu/bejegyzes/deta/egy_hasznos_alkalmazas_tolem_nektek_sok_szeretette/hsz_1-50.html
😄DDDD
Franciáknál is szuper jó ki politikus geciládák vannak.
fotográfik kolomp edisön :D
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]