28
-
bakagaijin #28 Remélem nem fogsz meglepődni, de Mo-n is sok munkanélküli, netán alkoholista személyijén figyelnek cégek, bankszámlák, stb, nem is csekély forgalommal. A halottakról ne is beszéljünk... Azt meg senki nem mondta, hogy egyáltalán európai számlára ment el a pénz... -
#27 Mit kell ezen hetekig nyomozni?!
Ha a pénzt átutalták egy másik számlára, csak a másik bankszámla tulajdonosát kell megnézni és KÉSZ! (Tudtommal bankszámlát csak igazolványokkal lehet nyitni.) -
Jamaha #26 "Na ez csak arra lesz jó, hogy lovat adjon az elborult Nagy Testvéres fixaideája alá... :S "
Szerintem meg pont ezért lett kitalálva. Minek strapálná magát, ha néhány hű állatvalója azt mondja, hogy az elnökurat meglopták, szerintünk is meg kell szűrni a netet, mert ez így már nem mehet...! -
Ronny #25 pedig anyai ágról sem éppen francia, biztos a francia környezet... -
endrev #24 Na ez csak arra lesz jó, hogy lovat adjon az elborult Nagy Testvéres fixaideája alá... :S -
#23 Pedig ilyen tipikus randa francia pofája van :\ -
#22 Na az a hitelesítés - jogi nyelven norma kontroll - is egy kalap szar. Ugyanis a köztársasági elnök csak egyszer teheti meg, hogy norma kontrollt alkalmaz és vissza dobja a parlamentnek megtárgyalásra. Ha megint megszavazzák akkor már nem csinálhat semmit kénytelen aláírni. Szóval kb ez is olyan névleges hatalom mint az, hogy ő a hadsereg feje. -
#21 Jaaa persze iiiigen -
JL666 #20 hát persze, hogy nincs akkora hatlma, mint az USA elnökének, hiszen ő nem az USA elnöke, érted. -
okosan gyerekek #19 Egész más a politikai rendszer, az, hogy a magyar nyelv szerint az elnök = a köztársasági elnökkel, az ő pozíciója inkább a miniszterelnökére hasonlít, ugyanis a többi miniszter = szolga elöljárója, "elölülője", elnök. Ő alakít kormányt, a magyar politikai rendszernek megfelelően a köztársasági elnök nem alakít kormány, a jogi megnevezését nem tudom, csak hitelesít, az ő feladata nem ez.
Jellemző... -
phoenix1 #18 LOL rövid beszélgetés, ... dőltem a nevetéstől :D -
#17 Így hangozna helyesen : Őfelsége a király - I. Sárközy bankszámláját meglopták ! -
#16 Őőő csak részben. Félprezidenciális rendszer van. Nem telejesen akkora a hatalma mint pl az USA elnökének. -
#15 Mit vártál? Ennek az apja magyar:))) Benne van a génjeiben:)) -
#14 jah, nem is olyan régen, meg az állami tv-ket akarta összevonni, aztán ennek a képződménynek az élére az egyik rokonát ültette volna, csak nagy volt a felháborodás
szerintem ez nem magyar szokás, németeknél, angoloknál is ez megy, szal ez emberi szokás, szvsz -
Cat #13 Tévedsz, franciaországban elnöki rendszer van, és ő köztársasági elnök. Ha nem hiszed, nézd meg a hazai francia nagykövetség oldalát:
http://www.ambafrance-hu.org/spip.php?article651
PainKiller69... jellemző. -
hobio #12 egy fizetős, "18+"-os oldal lenyúlta a számlaszámát? XD -
PainKiller69 #11 "Amíg a francia köztársasági elnök a tengerentúlon tett látogatást..."
Először is Nicolas Sarkozy nem köztársasági elnök, hanem miniszterelnök!
Tehát a mondat így hangozna helyesen:
"Amíg a francia köztársaság elnöke a tengerentúlon tett látogatást..."
SG.hu... jellemző -
r4pid #10 Pont ezt akartam írni ;) -
JL666 #9 ki akar megérinteni?! Kérdeztem valamit b*ssza meg?! By Cartmen... -
Déta #8 "Az első nyilatkozatok szerint valószínűleg kisstílű tolvajokról lehet szó,..."
Hááát, Én azért elég nagystílűnek tartanám magam, ha legalább egy bankszámlát is megtudnék rövidíteni... -
jocco #7 Nem hazzutolja meg a magyarországi kötödését, ugy látszik ez is öröklödik :) -
rumkola #6 "Sarkozy ugyanis tavaly sok kritikát váltott ki azon döntésével, amelynek eredményeként ő maga 140 százalékos fizetésemelést kapott"
:DDDDD
Franciáknál is szuper jó ki politikus geciládák vannak. -
#5 Sárközy is csak egy ember, miért lenne ő kivétel? -
Ps1ch0 #4 inkabb ne mert meghlasz:) -
homeless #3 Megérinthetlek? -
r4pid #2 ügyes vagy.... én meg most... -
JL666 #1 már kb. egy hete olvastam