28
  • bakagaijin
    Remélem nem fogsz meglepődni, de Mo-n is sok munkanélküli, netán alkoholista személyijén figyelnek cégek, bankszámlák, stb, nem is csekély forgalommal. A halottakról ne is beszéljünk... Azt meg senki nem mondta, hogy egyáltalán európai számlára ment el a pénz...
  • redfish
    Mit kell ezen hetekig nyomozni?!
    Ha a pénzt átutalták egy másik számlára, csak a másik bankszámla tulajdonosát kell megnézni és KÉSZ! (Tudtommal bankszámlát csak igazolványokkal lehet nyitni.)
  • Jamaha
    "Na ez csak arra lesz jó, hogy lovat adjon az elborult Nagy Testvéres fixaideája alá... :S "

Szerintem meg pont ezért lett kitalálva. Minek strapálná magát, ha néhány hű állatvalója azt mondja, hogy az elnökurat meglopták, szerintünk is meg kell szűrni a netet, mert ez így már nem mehet...!
  • Ronny
    pedig anyai ágról sem éppen francia, biztos a francia környezet...
  • endrev
    Na ez csak arra lesz jó, hogy lovat adjon az elborult Nagy Testvéres fixaideája alá... :S
  • Sanyix
    Pedig ilyen tipikus randa francia pofája van :\
  • Pluskast
    Na az a hitelesítés - jogi nyelven norma kontroll - is egy kalap szar. Ugyanis a köztársasági elnök csak egyszer teheti meg, hogy norma kontrollt alkalmaz és vissza dobja a parlamentnek megtárgyalásra. Ha megint megszavazzák akkor már nem csinálhat semmit kénytelen aláírni. Szóval kb ez is olyan névleges hatalom mint az, hogy ő a hadsereg feje.
  • Pluskast
    Jaaa persze iiiigen
  • JL666
    hát persze, hogy nincs akkora hatlma, mint az USA elnökének, hiszen ő nem az USA elnöke, érted.
  • okosan gyerekek
    Egész más a politikai rendszer, az, hogy a magyar nyelv szerint az elnök = a köztársasági elnökkel, az ő pozíciója inkább a miniszterelnökére hasonlít, ugyanis a többi miniszter = szolga elöljárója, "elölülője", elnök. Ő alakít kormányt, a magyar politikai rendszernek megfelelően a köztársasági elnök nem alakít kormány, a jogi megnevezését nem tudom, csak hitelesít, az ő feladata nem ez.

Jellemző...
  • phoenix1
    LOL rövid beszélgetés, ... dőltem a nevetéstől :D
  • vajon kiki
    Így hangozna helyesen : Őfelsége a király - I. Sárközy bankszámláját meglopták !
  • Pluskast
    Őőő csak részben. Félprezidenciális rendszer van. Nem telejesen akkora a hatalma mint pl az USA elnökének.
  • Pluskast
    Mit vártál? Ennek az apja magyar:))) Benne van a génjeiben:))
  • Mike at home
    jah, nem is olyan régen, meg az állami tv-ket akarta összevonni, aztán ennek a képződménynek az élére az egyik rokonát ültette volna, csak nagy volt a felháborodás

szerintem ez nem magyar szokás, németeknél, angoloknál is ez megy, szal ez emberi szokás, szvsz
  • Cat #13
    Tévedsz, franciaországban elnöki rendszer van, és ő köztársasági elnök. Ha nem hiszed, nézd meg a hazai francia nagykövetség oldalát:

http://www.ambafrance-hu.org/spip.php?article651

PainKiller69... jellemző.
  • hobio
    egy fizetős, "18+"-os oldal lenyúlta a számlaszámát? XD
  • PainKiller69
    "Amíg a francia köztársasági elnök a tengerentúlon tett látogatást..."
    Először is Nicolas Sarkozy nem köztársasági elnök, hanem miniszterelnök!
    Tehát a mondat így hangozna helyesen:
    "Amíg a francia köztársaság elnöke a tengerentúlon tett látogatást..."

SG.hu... jellemző
  • r4pid
    Pont ezt akartam írni ;)
  • JL666
    ki akar megérinteni?! Kérdeztem valamit b*ssza meg?! By Cartmen...
  • Déta
    "Az első nyilatkozatok szerint valószínűleg kisstílű tolvajokról lehet szó,..."

Hááát, Én azért elég nagystílűnek tartanám magam, ha legalább egy bankszámlát is megtudnék rövidíteni...
  • jocco
    Nem hazzutolja meg a magyarországi kötödését, ugy látszik ez is öröklödik :)
  • rumkola
    "Sarkozy ugyanis tavaly sok kritikát váltott ki azon döntésével, amelynek eredményeként ő maga 140 százalékos fizetésemelést kapott"

:DDDDD

Franciáknál is szuper jó ki politikus geciládák vannak.
  • Mike at home
    Sárközy is csak egy ember, miért lenne ő kivétel?
  • Ps1ch0
    inkabb ne mert meghlasz:)
  • homeless
    Megérinthetlek?
  • r4pid
    ügyes vagy.... én meg most...
  • JL666
    már kb. egy hete olvastam