14
  • vajon kiki
    #14
    kijavítom magam: a lehetőse bárkinek megvan... a képessége nincs meg hozzá.
  • vajon kiki
    #13
    aki a routerjét konfigurálgatja és felvesz 4 billió pornóoldalat a listára az túl azon hogy széllel szembe pisál, meg egy barom, de ott kezdődik hogy egy átlagos apuka be se tud lépni a routerjébe nemhogy konfigurálgatni azt... a maradék 8 billió pornó oldalat meg ugyis röhögbe eléri a kissrác .. parental control kb. pont ugyanekkora nagy rakás szart se ér... hiszen pont az ilyenek miatt a pornóoldalak jó nagy hányada nem küld magáról különleges jelentést (hogy én márpedig pornóoldal vagyok) ugyhogy nincs megoldás ezeknek a kiszűrésére.

    számtalanszor megmondtam már és most is mégegyszer elismétlem: nincs lehetősége senkinek sem
    az internetet korlátozni, megszűrni, kontrollálni..


    pont ez a legalapvetőbb lényege.
  • onimusha
    #12
    hát nemtom, de vista - parental control, 2-3 klikk és tiltva van kész, vagy jobb router, ez a bejelentés kb. ingyenreklám nekem sok olyat mondok ami faszság de a mégtöbb hozzá nem értő barom bólogat a végére meg teszek olyat ami miatt annyira nem néznek hülyének :D
  • uniu
    #11
    "Számos országban, így Magyarországon is adott a jogszabályi lehetőség, ezért felszólítom a tagállamok igazságügyi hatóságait, tegyék meg a blokkoláshoz szükséges első lépéseket." - Mintha mindenki csak egy ilyen no felszolitasara varna. Remelem nem valasztjak ura.
  • gopher
    #10
    (.. reklámokkal, ill. emberek ..)
  • gopher
    #9
    (Megjegyzésként: először talán a gyermekeket megcélzó, lelki fejlődésüket és világi felfogásukat torzító ill. deformáló reklámoktól, emberek pénzével szerencsejátékot játszó spekulánsokkal ill. bankárokkal kezdhetnénk a "tisztítást"... bocsi, ilyen hangulatomban vagyok :)
  • gopher
    #8
    Pontosan arra írtam. Az ilyen honlapok "nézegetése" a mai technológiával nem bizonyítható pontosan. Az említett technikával bárkit be lehet mártani, de lehet akár proxy-kat is használni, stb.

    A jelenlegi internetes jogok esetleges csorbítása ezen nem fog segíteni, de akár sok-sok pénzt is kidobhatunk az ablakon a "világ gyermekeit megmentő technológiák" fejlesztése címén. Egyre több szervezetet látok létrejönni e célból, viszont eredményt még semmit sem láttam. Kicsit már szkeptikusan fogadom az ilyen híreket, és nem örülök neki, hogy az esetleg ezekre a tanulmányokra fordított pénzt akár az oktatás fejlesztésére, munkahelyek teremétésére is lehetett volna használni, főleg, hogy az én adóforintjaim is benne lehetnek.
  • dez
    #7
    Azért az ne kerülje el a figyelmedet, hogy a második idézet pedofil lapokra vonatkozott.
  • vajon kiki
    #6
    miért mi a gond a terpeszállással ? törzsdöntél , hajlítás , bokafogás... p*csánrúgás
  • zola2000
    #5
    ILYENEKET NE ÍRJ, MERT KISKORÚAK IS OLVASHATJÁK!!!!!!!!!!!!!!

    meg ezeket a szmájlikat is le kéne venni:
  • vajon kiki
    #4
    idijóta hülye p*csák okoskodnak olyan dologról amiről halvány lila gőzük sincsen.. tegyék szét a lábacskáitkat ahhoz jobban értenek !

  • gopher
    #3
    Szóval a lényeg: ne tessék mán' eztet erőltetni, tessék inkább _komoly_ problémákat megoldani...
  • gopher
    #2
    ... sokuk ki van téve a pornográf képek csábításának

    Engem pedig annó szüleim elrejtett ÖKM, Pikáns és egyéb című magazinjai csábítottak. Mégis felnőttem.

    Érdemes továbbá elgondolkodni azon is, hogy ne csak az ilyen honlapok készítése, de azok nézegetése is bűncselekménynek minősüljön.


    Rögtön más hozzáállása lenne, ha például egy jól sikerült HTML injection után, egy hidden frame-ben megjelenő "tiltott tartalmak" a cache-ben tárolódnának a saját gépén...
  • dzsagon
    #1
    Az internetnek az az egyik káros hatása, hogy van egy Lévai Katalin aki fel akar lépni ellene.