346
Megmagyarázhatatlan fájdalmak topicja
  • eliza99
    Nincs olyan weblap, vagy hely, ahol le vannak írva a betegségek, és ha kell akkor tudjak keresni segítségek közül? Esetleg teljesen feltérképezik az egészségügyi állapotom?
  • OrioN the S
    sokat stresszelek ,problemazok mindenen. de allandoan! mindig torom vmin a fejem. aztan nem etkezek rendszeresen ,hanem ossze-vissza. sokat ulok a monitornal(munkaba 9,5 orat aztan meg otthon is). A valtozekony idojaras is betesz rendesen... de nalam foleg a sztressz miatt faj.. elfaradok idegileg.. teljesen kimerulok es olyankor le tudna szakadni a fejem.
  • alexandra232
    Segítséget mindenképpen kéne kérned, hogy mi is lehet a bajod.
  • eliza99
    Ha csak ennyi lenne, kibújnék a bőrömből :D.. De múlthéten nem igazán pusztított front a fejünk felett..
    mekkano: Igazad lehet.. És akkor most hogyan tovább? Forduljak valakihez segítségért? Homeopátia, vagy pszichodoki, esetleg más?
    Megnéztem a migrénes találatokat a google-n olyan dolgok nem történtek velem, amik le vannak írva.. Jó lenne találni vmit, ahol kapizsgálhatok..
  • alexandra232
    Tuti nem,arra csak rájött volna
  • mekkano
    Á, ha több napig folyamatosan fáj neki...
  • 89
    Frontérzékeny vagy
  • mekkano
    Továbbra is állítom, hogy a tested közölni akar Veled valamit. Ez nem ilyen ezoterikus duma akar lenni, de a megmagyarázhatatlan fájdalmak általában pszichoszomatikusak.
  • alexandra232
    Sziasztok!
    még jó hogy te tudsz aludni eliza99 . Én konkrétan nem,pedig direkt leszoktam a kávéról is.Én is a stresszt tartom felelősnek,mert manapság nem megy olyan könnyen az életem.
  • eliza99
    Az alapállapotom nem olyan nyugodt, mint volt régebben, de ezt a rohanásnak tudom be, amit naponta lerendezek.. Elnyomnék magamban valamit? Nem úgy érzem.. Általában reggel hasít bele a fejembe, mikor kikelek az ágyból.. még jó, hogy az alvást nem befolyásolja :S..
  • morondor
    Kajától fejfájás? Nem hiszem. Nekem fejfájás, izzadás és puffadás jött ki.Ez meg inkább stressz,mert amint megszüntek a gondok abba is maradt.
    Nem vagy nyugtalan manapság?
  • eliza99
    Lehet migrénem van :S? Megnézem a google-t, és ha gazdagodtam információval, írok..
  • mekkano
    Azt a doki megmondta volna... szvsz
  • Monoton
    migren
  • eliza99
    Például az aszpartámra is gyanakszom, mert egy ideig tömtem magamba a Sprite-ot, és az energiaitalt :S.. Ez kb. fél éve volt.. Vizsgák, és munka keveréke hatására..
  • eliza99
    Csak pár napja kezdődött, és abszolut nem számoltam vele, előtte soha nem fájt.. Olyan ijesztő..
    Volt egy ismerősöm, akinek az oldala fájt.. Nem tudták az orvosok, hogy mi a baja, és hirtelen lebénult fél oldalára :S.. Nah erre varrjatok gombot! Félek, hogy ezek a fájdalmak gyakran a kajával is összeegyeztethetők!
    Csak mert nem nagyon érzem magam stresszesnek.. Orion, neked mi váltja ki? Tudsz valamit erről?
  • mekkano
    Hát ez az, akkor esik le, hogy valami baj van, mikor már testi tünetek jelentkeznek... :( Addig elintézzük annyival, hogy rossz kedvünk van, hisztizünk...
  • OrioN the S
    nekem is allandoan faj :\ de mar megszoktam... sok stressz
  • edios
    Ha meg nem hardveres eredetű probléma akkor gondolom depis hangulat/magány/stressz v ezek testvérei idézik elő. Próbálj lazítani v vmi kellemes időtöltést találni, mert hacsak nem lúzerek voltak azok az orvosok, akkor életmód okozza.
  • Metwork
    Lehet migrénes fejfájásod, gyógyszer a megoldás
  • morondor
    Szia!
    Nekem is gyakran fájt a fejem,de ez kimondottan stressztől volt.Vizsgaidőszak...
    Nem lehet, hogy neked is valami hasonló bajod lehet?
  • mekkano
    Biztos, hogy nem vagy stresszes, parás? A hosszútávú fejfájás attól a leggyakoribb (ha nincs szervi baj).
  • eliza99
    Az a vicces, hogy voltam orvos(ok)nál és mind mást mond, megröntgeneztek, és nem találtak semmit.. Majdnem mind egyet mond: Fájdalomcsillapító.. És ha én nem akarom szedni? Soha nem voltam gyógyszeres..
  • edios
    Tom, h közhelyes vok, de orvos esetleg?
  • allock #2
    orvoshoz kéne menni talán
  • eliza99
    Sziasztok!

Pár napja istenesen fáj a fejem, gyakran lecsúszik a gerincembe...
    Belülről nyomja szét a fejem :S, és nem tudom, hogy miért van..
    Viszonylag minden rendben a hétköznapokban, csak néha kapom fel a vizet, de akkor mondjuk nagyon.. De nem tudok róla, hogy magamban tartanám az indulataim..
    Van valakinek hasonló tapasztalata? Már nem bíírom!