346
Megmagyarázhatatlan fájdalmak topicja
-
eliza99 #26 Nincs olyan weblap, vagy hely, ahol le vannak írva a betegségek, és ha kell akkor tudjak keresni segítségek közül? Esetleg teljesen feltérképezik az egészségügyi állapotom? -
#25 sokat stresszelek ,problemazok mindenen. de allandoan! mindig torom vmin a fejem. aztan nem etkezek rendszeresen ,hanem ossze-vissza. sokat ulok a monitornal(munkaba 9,5 orat aztan meg otthon is). A valtozekony idojaras is betesz rendesen... de nalam foleg a sztressz miatt faj.. elfaradok idegileg.. teljesen kimerulok es olyankor le tudna szakadni a fejem. -
alexandra232 #24 Segítséget mindenképpen kéne kérned, hogy mi is lehet a bajod. -
eliza99 #23 Ha csak ennyi lenne, kibújnék a bőrömből :D.. De múlthéten nem igazán pusztított front a fejünk felett..
mekkano: Igazad lehet.. És akkor most hogyan tovább? Forduljak valakihez segítségért? Homeopátia, vagy pszichodoki, esetleg más?
Megnéztem a migrénes találatokat a google-n olyan dolgok nem történtek velem, amik le vannak írva.. Jó lenne találni vmit, ahol kapizsgálhatok.. -
alexandra232 #22 Tuti nem,arra csak rájött volna -
#21 Á, ha több napig folyamatosan fáj neki... -
#20 Frontérzékeny vagy -
#19 Továbbra is állítom, hogy a tested közölni akar Veled valamit. Ez nem ilyen ezoterikus duma akar lenni, de a megmagyarázhatatlan fájdalmak általában pszichoszomatikusak. -
alexandra232 #18 Sziasztok!
még jó hogy te tudsz aludni eliza99 . Én konkrétan nem,pedig direkt leszoktam a kávéról is.Én is a stresszt tartom felelősnek,mert manapság nem megy olyan könnyen az életem. -
eliza99 #17 Az alapállapotom nem olyan nyugodt, mint volt régebben, de ezt a rohanásnak tudom be, amit naponta lerendezek.. Elnyomnék magamban valamit? Nem úgy érzem.. Általában reggel hasít bele a fejembe, mikor kikelek az ágyból.. még jó, hogy az alvást nem befolyásolja :S.. -
morondor #16 Kajától fejfájás? Nem hiszem. Nekem fejfájás, izzadás és puffadás jött ki.Ez meg inkább stressz,mert amint megszüntek a gondok abba is maradt.
Nem vagy nyugtalan manapság?
-
eliza99 #15 Lehet migrénem van :S? Megnézem a google-t, és ha gazdagodtam információval, írok.. -
#14 Azt a doki megmondta volna... szvsz -
Monoton #13 migren -
eliza99 #12 Például az aszpartámra is gyanakszom, mert egy ideig tömtem magamba a Sprite-ot, és az energiaitalt :S.. Ez kb. fél éve volt.. Vizsgák, és munka keveréke hatására..
-
eliza99 #11 Csak pár napja kezdődött, és abszolut nem számoltam vele, előtte soha nem fájt.. Olyan ijesztő..
Volt egy ismerősöm, akinek az oldala fájt.. Nem tudták az orvosok, hogy mi a baja, és hirtelen lebénult fél oldalára :S.. Nah erre varrjatok gombot! Félek, hogy ezek a fájdalmak gyakran a kajával is összeegyeztethetők!
Csak mert nem nagyon érzem magam stresszesnek.. Orion, neked mi váltja ki? Tudsz valamit erről? -
#10 Hát ez az, akkor esik le, hogy valami baj van, mikor már testi tünetek jelentkeznek... :( Addig elintézzük annyival, hogy rossz kedvünk van, hisztizünk... -
#9 nekem is allandoan faj :\ de mar megszoktam... sok stressz -
#8 Ha meg nem hardveres eredetű probléma akkor gondolom depis hangulat/magány/stressz v ezek testvérei idézik elő. Próbálj lazítani v vmi kellemes időtöltést találni, mert hacsak nem lúzerek voltak azok az orvosok, akkor életmód okozza. -
#7 Lehet migrénes fejfájásod, gyógyszer a megoldás -
morondor #6 Szia!
Nekem is gyakran fájt a fejem,de ez kimondottan stressztől volt.Vizsgaidőszak...
Nem lehet, hogy neked is valami hasonló bajod lehet? -
#5 Biztos, hogy nem vagy stresszes, parás? A hosszútávú fejfájás attól a leggyakoribb (ha nincs szervi baj). -
eliza99 #4 Az a vicces, hogy voltam orvos(ok)nál és mind mást mond, megröntgeneztek, és nem találtak semmit.. Majdnem mind egyet mond: Fájdalomcsillapító.. És ha én nem akarom szedni? Soha nem voltam gyógyszeres.. -
#3 Tom, h közhelyes vok, de orvos esetleg? -
#2 orvoshoz kéne menni talán -
eliza99 #1 Sziasztok!
Pár napja istenesen fáj a fejem, gyakran lecsúszik a gerincembe...
Belülről nyomja szét a fejem :S, és nem tudom, hogy miért van..
Viszonylag minden rendben a hétköznapokban, csak néha kapom fel a vizet, de akkor mondjuk nagyon.. De nem tudok róla, hogy magamban tartanám az indulataim..
Van valakinek hasonló tapasztalata? Már nem bíírom!