Érdekes fádalmak topicja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
És mint írtam, kb. 1 éve nem voltam beteg (de akkor is csak 2 napig voltam lázas utoljára, utána semmi). Mondjuk én lehet örököltem is, mert féltesóm se, meg apukám se volt sose beteg. ;-)
Egyébként a szemészettel ugyan az megy, legtöbben teljesen fölöslegesen hordanak szemüveget, mert idõnkénti szemtornával teljesen jó lehetne... csak ijesztgetik az embereket, hogy meg is vakulhatsz, hát a nagy lószart! latastrening.hu ->akit érdekel.
A sportolók általában középsõ részbe veszik a levegõt (többnyire a férfiak), és ez a normális egészséges, akik nem sportolnak (többnyire a nõk) felsõ részbe veszik, a könyv szerint ez nem jó egyáltalán.
Viszont sok okot felsorol, hogy miért szükséges idõnként teljes (alsó-középsõ-felsõ) légzést végezni (szervek természetes maszírozása, több oxién jut el helyekre, stb.). Ezért is nagyon egészséges az úszás például, mert olyankor általában alsó-középsõ részbe veszünk levegõt (de az se mteljesen alsó légzés).
Lehet összeesküvéselmélethívõ bolondnak hívni, de egyszer úgyis mindenki megtapasztalja mennyire tudják az orvosok mire van szükséged... tisztelet a kivételnek...
Olvasmányokat (digitális könyveket) továbbra is bárkinek szívesen küldök.
Fbn Lx: Így van, a kötszer csak elfedi, és a tested gyógyítja meg saját magát..
Én: Miért fáj megint az oldalam, ha egy helyben ülök, és nem csináltam semmit?! :S 😞
Ebbõl a gondolatból fakad minden örökös halálos betegségtõl való félelmem.
Már akkor is azon gondolkodtam, meg paráztam mindig, hogy "jaj mivan ha aidses vagyok", amikor még nõvel sem voltam 😄D
ilyenekre hogy véradás nekem halálpara elmenni
Fõleg úgy, hogy egy alapvetõen realista ember számára mivel semmi valóságalapja nincs, nehéz hinni benne 😊
De hogy is jeleznének vissza azok, akik már átélték?
Na mind1, ebbe most itt ne menjünk bele. Maximum keresünk másik topikot és ott folytathatjuk 😄
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
kb. mennyi idõ alatt lenne szabályos beszívni a levegõt, aztán átvinni fentre, és mennyi ideig tart amíg kifújom, stb. ez érdekelne.
Én azt figyeltem meg, hogy úgy lélegzek gyakran, hogy az alhasam szinte nem is mozog, csak a vállaim, és a mellkasom. Ez így természetes? 😄
Mert néztem másokat, aztán õk meg hasra szívják a levegõt, nem mellkasra. mindenki <#idiota>#idiota>
képtelen vagyok megbarátkozni vele, hogy minek születtem erre a fos világra, ha úgyis meg fogok halni.
Gyakran gondolkodok rajta, meg számolgatok, hogy vajon mennyi idõm van még hátra... és általában beparázok már akkor is, ha nagyobbat dobban a szivem.
Legalább jól megy egy két dolog a kézremegéssel 😄.. Szõnyegrázás, ruharázás, habverés, kiverés <#zavart1>#zavart1>..
Az tény, hogy más nem fogja megoldani, de nem is olyan egyszerû kilábalni egyedül ebbõl.. Fontos, hogy ne törõdj bele a jelenlegi helyzetedbe.. És ha végképp nem segít semmi, válts életmódot! Költözz, vagy válts munkahelyet.. Számtalan emberen segített a drasztikus környezetváltás..
Egyszerûen leírta, hogy felírtak neki egy gyógyszert amit vagy szed, vagy nem, Õ pedig nem szedte, mert félt a mellékhatásoktól. Ennyi. Nincs mit ezen ragozni sztem 😛
Mellesleg a kézremegés az annyira nem vészes dolog sztem (persze ha sebész lenne, akkor nagyon gáz lenne, de gondolom, hogy nem 😊)
Ezek a hülye gyógyszerek, amit felírnak az orvosok, csak fednek, takarnak, de nem mulasztják el a bajokat.. Plusz meg is halsz tõlük.. Megoldás: nem kell orvoshoz menni 😄..<#worship>#worship><#felkialtas>#felkialtas><#shakehead>#shakehead>
Ha differenciálegyenletekbõl vizsgázol, képzelj el egy emeletes házat, ahol a szobák a számok, és liftekben utaznak a képletek, és szállítják a végeredményt.. stbstb
Nem bírom máár 😄D.. Remélem érted mire gondolok!
<#pias>#pias><#beka3>#beka3><#mf1>#mf1>
Persze, ha nem olyan a vizsgáztató, akkor bizony azok is át tudnak menni, akik lényegesebben kevesebbet készültek.
Mindenesetre akár izgul valaki, akár nem, a rendes, szorgalmas készülés az a tuti.
Vizsga elõtt az izgulást csak az csökkentheti, ha biztosabb vagy abban hogy tudod.
Ez nálam sose vált be 😄 Én sokat szerepeltem és mindig nagyon izgultam (most is mindig izgulok). Próbáltam már sokszor mélylevegõt venni, rákérdezni magamban hogy miért izgulok -> áh nincs miért izgulni, nem fogok izgulni. Következõ lépésnél már megint izgultam ugyan úgy 😄
Érettségi elõtt kezdtem el jógalégzést gyakorolni, és úgyérzem az nagyon sokat segített, az a nem pánikolós izgulás meg még jót is tett.
"Egyszer élünk, de ha jól élünk az is elég" 😊
Félretéve a tréfát, nyugodj meg, végy egy nagy levegõt, és gondolkozz el, hogy miért izgulsz.. Ha megvan oszd be úgy az idõd, hogy le legyél terhelve, és ne legyen idõd izgulni.. Az egy pótcselekvés, mert nem figyelsz oda eléggé arra, ami igazán fontos.. Fontos, hogy ne tömj magadba mesterséges dolgot, mert az olyan, mint a testhelyzettõl függõ tanulás..
Ha fekve nyomod magadba az anyagot, úgy fogod tudni igazán elõadni, ha sok kávéval és nyugtatóval nyomtad magad közben, csak úgy fog menni a vizsga napján is az elõadása..
Más tanácsot nem lehet adni izgulásra, minthogy felejtsd el, és normálisan oszd be az idõd..
Üdv: matumbo
És emellé jöhet jól még a jóga légzés (alapja az, hogy megállsz, kifújod teljesen a levegõt, aztán teljesen beszívod - elõször alsó hasba, utána átviszed felsõbe, 10 mp-ig visszatartod, aztán kifújod teljesen, és újra, figyelj az egyenletes beszívás-kifújásra -> már ez is hatásos).
Nem volt baj a társasági életemmel, de nap mint nap szembesültem egy olyan gondolattal, ami mégis lehúzott.. Ez pedig az, hogy mindennek vége lesz valamikor.. Lehet bolondnak nézni, de ezt nem tudtam egyszerûen megemészteni..
Talán ez a kép ad egy enyhe sugallatot, a félelmemrõl, ami kb olyan ijesztõ volt, mint ez a kép..
Lassan közeledik a vizsgaidõszak és megint érzem magamon h valami nem tökéletes. Stresszelek, idegeskedek... Valami megoldást kell találnom, mert már tavaly is majdnem összeomlottam. Valaki esetleg valami megoldást tudna mondani nekem?
Ez a betegség tipikusan nem az a fajta, amit képes egyedül, magában megoldani az ember. Akkor csak még jobban emészti magát.
Nagyon is szükség van ilyenkor a barátokra, a családra. Az a cél, hogy ne törjön elõ az a rossz közérzet, hogy teljesen normálisan menjen minden. El kell felejtkezni arról, hogy ilyen problémánk van. Míg a szembesítés pont ennek az ellenkezõjét éri el.
Persze ez csak saját vélemény.
Szép napot nektek, jó egészséget!
de ez változni fog, csak most gondolkodnak így az emberek
de változás alatt ugye nem egy generációról vagy akár ezer évrõl beszélek, hanem nagyon hosszú idõrõl
ennek ellenére szívesen látnám a saját szemeimmel a technológia nélküli emberiséget. lennének izgalmak :p
aztán lehet hiányozna ez a sok kényelem, de a természet legalább embert faragna belõlem.
Ezaz hogy egyszer megscinálják, aztán már szinte semmit nem kell az embereknek megcsinálni.
pedig meg fog