Perlik az Apple-t piaci fölénye miatt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Az Apple minden ilyen géppel piacot veszít, amire két válasz van: 1. pereljük a másik céget. 2. Csökkentsük az árat, hogy nagyobb legyen a piaci részesedés, de ezzel profitot veszthetünk.
Egyébként nagyon szeretnék egy iPod-ot, csak drága 😞
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Az Apple amúgy is balfasz immár 2007 óta, szóval nem lepõdtem meg.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
(Ja amugy nem haragszunk egymasra ugye?)
Az mp3-ak (mp4, mp5) piacán meg elég nagy a hasonulás. De ez olyan, mintha csak a Ford gyárthatna kerekeken guruló autót.
Ps1ch0 egyébként hatalmas baromságot mondtál, mert ez a per is a vevõnek, vagyis nekem, neked, nektek kedvez és úgy beszélsz, mintha az Apple fedezte volna fel a spanyol viaszt.
Na, tessék visszakötni!
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
...
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
te elolvastad a cikket egyáltalán? Nem azért pereskednek, mert szeretnek pereskedni, hanem mert az Apple megfenyegette a fenti forgalmazókat, hogy ha nem szüntetik meg a Super Tangent lejátszók forgalamzását, akkor nem fognak ipodot küldeni neki pl, és ezt azért tehette meg mert jóval nagyobb a piaci részesedése és nyílván ahol több pénz van azt válasszák, ezzel a magas piaci részesedéssel elérte, hogy Luxpro termékeket ne lehessen kapni, ergó visszaélt a monopolhelyzetével
Just avoid to falling into the hands of terrorists.
Az Apple üzletpolitikája nem nélkülözi az Inteléhez hasonló trükköket...
What can change the nature of a man?
Bár most én is berágtam az Apple-re az utóbbi napokban...