16
  • szarvasdinnye
    #16
    Igy is sz*rra keresik magukat, csak ugye a sok az nem eleg. Sose lesz az. Annyira elvakultan szajkozzak a vilagba, hogy halal a letoltokre, meg a kolykok tonkreteszik a kiadokat es az eloadokat, hogy a vegen meg elhiszik majd az emberek, hogy ez igaz. Az ilyen magukat jogvedonek nevezo csurhek, mint a riaa iranti gyuloletem es megvetesem lassan feneketlen mereteket kezd olteni az ilyen esetek nyoman.
  • Molnibalage
    #15
    A precedensjog egy vicc az én szememben.
  • Griphons
    #14
    A gond az, ha a RIAA nyer, akár egy pici büntetést is, akkor az amerikai jogrendben példaértékűnek tekintenék a pert, és milliókat perelnének be relatíve magasabb büntetéseket kérve, és szarrákeresnék magukat, és lehetetlenné tennék a fájlcserélőket - legalábbis ámérikába. Szóval elég nagy súlya van szerintem ezen per kimenetelének.
  • mcganyol
    #13
    egyik oldalon megy ez a hozzáállás és elég pár fórummal arrébb meg megy sírás a rövid/fantáziátlan/silány játékok/filmek/zenék miatt.
    ezért a kettő közt lehet, hogy van ok-okozati összefüggés?
    mielött félreértenétek, nem a riaa-t védem, de ez olyan mint egy háború. mindegy, hogy egy adott csatát ki nyer meg, a felhasználók, vagy a kiadók, hosszútávon mindenki a vesztese ennek.
  • Inquisitor
    #12
    2008 vége, van olyan élő ember, aki Kazaa-t használ? :O
    Vagy 5 éve kiment a "divatból".
  • Frayer
    #11
    Ez nagy szemétség volt a kiadók részéről, a zenészeket meg nem kell félteni hogy éhen döglenek, jut azoknak úgy is elég milliós bevétel a koncertezésből.
    Nincs mese meg kell állítani a millioner kiadókat.

    Mindenki töltsön le többet és ossza meg.
    Nehogy már a ria megállítson minket.
    Most megyek és leszedek még 100 gigát, és teljes sávszélességen hagyom hagy töltsék mások is. A büdös kur*a fas*ba már.
  • syn7h37ic
    #10
    Besz@rok. Ekkora mocskos utolsó bandát, mint a riaa (csupa kisbetűvel!!)40millió forint 24 zeneszámért? 1,7 milla/szám? mégis mi a ló....t képzelnek? egy emberen behajtani a platinalemezt? kb. 16 ezer műsoros CD ára!!!
    Ha minden letöltőtől ennyit be akarnak vasalni, akkor bevethetnék fűvel az egész Szaharát, és még az öntözésre is maradna elég lé. Az éhező szegény országok emberei lehetnének a kertészek, akik egy Audi kaliberű autóval mennének dolgozni. Vazz lassan a levegőért is jogdíjat kell fizetni. Hogy dőlne rájuk az irodaépületük...
    A gyilkosság pedig csak ejnye-bejnye. Vagy a világválságot akarják kompenzálni?
    Köpni tudnék...
  • Scroll
    #9
    Micsoda egy rohadt mocskos képmutató banda ez a RIAA!!! Boszorkányüldözés megy semmi más!
  • Chocho
    #8
    Úristen bazmeg... a sok idióta f@sz... 222 ezer Dollár????? Golyót annak a szarrágónak a fejébe, aki ezt kitalálta!!!

    Ennyi erővel az internetezők 90%-át le lehetne csukni...
  • assdf
    #7
    Jó de ha megnézed azért a világpiacot, ott is azt látod amit a kolléga leirt kicsiben, éspedig hogy néhány ember kurva sok pénzt keres azzal hogy magasan tartja a gáz/olaj stb árát. És az aztán végleg kiderült az utóbbi néhány hónapban hogy a világpiaci árnak aztán tényleg köze nincs a valóságos kereslet/kinálathoz (amit oly szépen tanitanak az iskolában, kár hogy seholsem érvényesül).
    Jó példa erre az olaj ára, ami gyak. egyik napról a másik emelkedett a duplájra, és most is havonta esik/nő 20-30%-ot, miközben ugyebár sem nem fogyott el egy hónap alatt 30% a világ olajkészlete, sem a kereslet nem nőtt 30%-al.

    vagy jó példa hogy miközben a lehmans brothers csődbe ment és velük együtt a kisemberek, a bank vezetője tavaly 336 millió dollárt keresett...
  • karcsi
    #6
    mek mintik vededa rohatt tolvaj baradaitat
  • DjDano
    #5
    Ez a gázáremelés téma kicsid nagyon demagóg... Tudod van az áramnak és a gáznak is világpiaci ára és nem azon múlik az emelés, hogy éppen kinek mennyi kedve van hozzá.... Ha hiszed ha nem, még mindig Magyarországon az egyik legolcsóbb a lakossági gáz ára egész Európában

    A többi dologgal nagyjából egyetértek
  • who am I 7
    #4
    "Ha ez nem így lenne, háborút szítanának a millionerek, és titeket küldenének harcolni majdmeghalni"

    Az azért ennyire qrvára nem egyszerű, mert ninsc azért olyan kurva sok bírka és azért elég sokan rájöttek, h a politikusok féreg trógerek..és a háborúra itt semmi szükség..Akik háborút szítanak (politikusok,millionerek,vezetők) azokat kell letenni szépen és elkapni..nem pedig ártatlanokat egymásnak uszítani és halomra ölni..
  • Frayer
    #3
    háá
    Kutya nem törődik vele hogy ki ölt meg kit, úgy is sokan vagyunk ezen a kibaszott bolygón.
    De ha felmerül a gyanu hogy meg akarsz lopni egy millionárust, azon nyomban jön a kommandó.
    De ha megölik a szomszéd gizi nénit, kiküldenek egy szarházit hivatalból hogy vegye fel a jegyzőkönyvet azt csá.

    Emberek, nem mondok újjat, a pénz többet ér az életeteknél.
    Ti is csak addig vagytok értékesek , és addig vagytok biztonságban amíg fogyasztó állampolgárok vagytok. Amíg a pénzeteket a millionereknek adjátok.
    Ha ez nem így lenne, háborút szítanának a millionerek, és titeket küldenének harcolni majdmeghalni.

    Történelem igazol, mindig így volt ez, minden háborúban a kis emberek haltak meg, és azok akik a háborút indították ott röhögtek a háttérben a markukban.
    Röhögtek a szerencsétlen kisemberen,hogy halnak meg az idióták.
    Van egy pár ilyen élősködő sajnos az ország élén.
    Azt nem érdekli hogy kenyérből nem eszel eleget, emeli tovább a gáz,villany stb árat, hogy neki több legyen a zsebében.
    És kineveti a kisembereket, mit érdekli őt hogy mi van az emberekkel?

    Hiába jössz neki azzal hogy nyomorog a nép, ő csak azt válaszolná,hogy dübörög a gazdaság, meg hogy jóléti társadalomban élünk, és ot bionygatná hogy hány milliárdot szedett össze tisztességesen az elmúlt években. Mutogatná a jachtjait, az olasz nyaralóját, villáját, magán repülőjét.
    És tőled kérdezné,hogy milyen szegénységről beszélsz jóember? Mindenem megvan ami kell. Menj te is dolgozni.
  • Frayer
    #2
    halál a riára
  • Skynet85
    #1
    Istenem, de nagy az Isten állat kertje, ha nem is azt nézem, hogy 2 gyerekes anyáról van szó, akkor is ott van az, hogy Gigászi!!!! majd 25 számot osztott meg!!! szerintem villamosszéket neki!!!!

    Megtörtént eset, havert fenyomta egy rossz akaroja és találtak nála ezt azt..kinél nem találnának... és bilincsbe vitték el az akkor 17 éve BŰNÖZŐT(mert hát az)...

    Igaz az, hogy amíg embert őlsz, de azzal nem teszel keresztbe a millionereknek a bizniszbe, nem érdekel senkit viszont, ha ,,turkálsz a zsebükbe"(ők ezt állítják) akkor bezony szopacs van!