1454
![1234233168.jpg](http://www.fm2008.fw.hu/uploads/1234233168.jpg)
-
Sztem többen is vannak a Hoffenheim fanok :D am a honlapos dologban télleg 3an^^ -
hát akkor 3n már vagyunk!:D
Hajrá Hoffenheim -
karajjj #212 ne nem is rossz :D
egyelőre úgy tervezem, hogy csak egy portál rendszer lesz, amit átalakítgatok de majd idővel ha lesz látogatottság is, akkor írok egy teljesen saját weboldalt
amúgy eddigi fejlesztésem ez lenne, szóval értek a dologhoz... -
Legyünk ketten :D -
Már benne is vagyok ^^ Hajrá Hoffenheim! -
hát én segítennék szívesen, bár nem mindig érek rá -
karajjj #208 este ha hazamegyek lehet összeütök egy weboldalt, ahova lehetne mindig a friss híreket írni, van kedve valakinek hírszerkesztőnek lenni? -
Hoffenheim–Cottbus 2–0 (Ba 28., Sanogo 63.)
szép volt!:D -
-
Mai eredmények:
1. FC Cologne 1 - 1 Wolfsburg
Borussia Dortmund 1 - 1 Bayer Leverkusen
Hannover 1 - 0 Schalke
Hertha BSC 2 - 1 Eintracht Frankfurt
Hoffenheim 2 - 0 Energie Cottbus
Stuttgart 2 - 0 Monchengladbach
A Hamburg előtt 2 ponttal a Bayern előtt 3 ponttal vezet a Hoffenheim! -
karajjj #204 fúúú nemtudom már, de a 16-osnál pont elépattant és szétnyílt előtte a védelem
vége a meccsnek
Hoffenheim 2 - 0 Energie Cottbus
-
Ki rúgta be majdnem? :D -
karajjj #202 kár hogy eligazolt Lőw
egyébként majdnem 3:0 de pont odaért a kapus... -
Hát a kis falusi csapat isteni játékot nyújt az első osztályba..hát meghaajolok előttük mégha év végére nem is lesznek bajnokok akkor is megérdemel egy nagyon nagy dícséretet a HOFFENHEIM!! -
karajjj #200 ma olvastam, hogy odaigazolt Sanogo (egyébként most kapott sárgát becsúszásért) mondom megnézek már egy Hoffenheim meccset, eddig nem igazán érdekelt a német foci, de valami eszméletlen, hogy hogy játszik ez a csapat :D -
A Hamburg elleni barátságos meccsen megsérült,ártatlan szituációban ütközött az egyik hamburgival és az egész idényre kidőlt :S (bármint a tavaszi szezonra..) Sanogo a helyettese,eddig REMEK! -
karajjj #198 tényleg, vele mi lett? -
Jajj de jó látni hogy Ibsevic nélkül is megy a szekér ^^ Hajrá Hoffenheim!! Az új stadionavató eddig nagyszerű =) ott folytatják a srácok ahol abbahagyták ősszel! remek..!! -
karajjj #196 Hildebrandot le kellet cserélni az ütközés miatt
Sanogo egy levegőben sarkazott passz után gecinagy gólt akasztott -
karajjj #195 olvassa amúgy valaki amit írkálok? XD -
karajjj #194 egy védelmi hiba után a cottbusi csatár elé pattant a labda, telibe lőtte a keresztlecet és Hildebrandba beleszállt nyújtott lábbala lendülete miatt -
karajjj #193 nemis gondoltam volna, hogy ilyen jó csapat a hoffenheim :| -
karajjj #192 félidőben
Hoffenheim 1 - 0 Energie Cottbus -
karajjj #191 kb 20 méterre a kaputól szabadrugást kapott a Hoffenheim, Ibertsberger a kapus öléb küldte... -
karajjj #190 Sanogo melléfejelt egy tiszta ziccert -
karajjj #189 a Cottbus beadását a kapus némi szeretcsétlenkedéssel meg tudta fogni a csatár fejelése előtt, aztán a kontrából Ba centikkel durrantott fölé -
Dean Winchester #188 ja ba-t bírom a baba jut róla eszembe :D
örülök ennek a gólnak,sztem marad a régiben a csapat és nincs mitől félni... legalább megnyugtatott már ezaz egy gól is :) -
karajjj #187 egy ügyesen visszatett hosszú szöglet után Ba felfejelte magának a labdgát majd mikor lepattant, gólt rúgott -
karajjj #186 hát mivel az ő pénze, így nem merem... :S
egyébként ügyesen passzolgat a csapat, Sanogo próbált a kapuba találni kétszer is, de mellé ment, szerelésekkel nincs gond, eddig 2 sárga és 3 szöglet a termés -
Dean Winchester #185 ja ok akkor felejtős :D (vagy megadod haverod regjét ?:DDD) -
karajjj #184 nem, regisztrálni kell és pénz is kell, hogy legyen a számládon, bár ingyen lehet nézni...
én haver regjével nézem :D -
Dean Winchester #183 regisztráció nélkül lehet nézni? -
karajjj #182 csinálhatnánk egyet
amúgy most megy bwin-en a meccs -
Dean Winchester #181 itt vki nekiált készíteni egyet de nemtudom ki is volt az ^^ -
hát még én se találtam értelmeset,ami mindig frissül -
karajjj #179 van magyar weboldala a csapatnak? mert én nemigazán találtam -
Dean Winchester #178 nem bíztos :D
ha kikap a hoff akkor a hamburg marad az élen :)
de döntetlen vagy győzelem esetén igen az élre ugrik a Hoffeinheim.
Őszintén szólva nagyon meglepődnék ha kikapnának vagy leikszelnének,hiszen az odavágón 3-1 re nyert a Hoff szóval illene otthon is nyerni. -
forsbergp21 #177 Remélem elintézik a Cottbust. :) -
Kikapott a bayern így szinte biztos h a hoffenheim vezeti majd a tabellát a forduló után. -
TSG 1899 HOFFENHEIM
Érkezett: Timo Hildebrand (FC Valencia, i.), Kai Herdling (Mannheim), Boubacar Sanogo (Werder Bremen, kölcsön., 1 200 000)
Távozott: Francisco Copado (Unterhaching, i.), Jochen Seitz (Alemannia Aachen, i.), Thorsten Kirschbaum (FC Vaduz, i.), Lőw Zsolt (Mainz 05)