1454
1234233168.jpg
  • pAtOcA
    Köszönjük banok,remek képek^^
  • banok

• Rudee
    De, csak most hoztam ide a kaját. Majd közbe mingyá keresek párat.
  • karajjj
    nem tudnál szerezni egy-két nagyobb méretű képet a tegnapi meccsről, vagy a közelmúltból? mert akkor tudnék normális bannert csinálni :D
  • karajjj
    mivel csak most regisztráltam, ezért a tárhely szolgáltatójától valaki átnézi, hogy nincs-e fent warez, de hamarosan jó lesz
  • pAtOcA
    Hát gondolom most szerkeszti
  • Rudee
    Website Under Review

You see this page, because the system administrator of 000webhost.com is currently checking this website for malicious content. This redirect will be removed once we will finish manually checking all files on this account. As far we check over 100 websites, it can take about 2-4 hours to complete. If you are the owner of this website, you will get email confirmation once it's done. If you are a visitor - please come back later.

www.000webhost.com is a free web hosting provider and all free hosting providers suffer from abusers. Around 5% of users signup here just to start hacking or phishing website or make other damage. So, in order to survive, we must monitor what our users are hosting.

We are sorry for any inconveniences, but checking all content manually, it is the only way to provide you with the most secure and reliable service. If you have found any illegal website on our network, you can report it here.
  • pAtOcA
    Hmm,csinos nagyon jó lett!
  • karajjj
    tesztverzió
  • pAtOcA
    Okés^^ Jah látom,igaz most nemtom nézni mer mek kajálni :P
  • karajjj
    mi hárman :D

amúgy most megy a sport klubbon a tegnapi meccs
  • pAtOcA
    Helyes^^ kik lesznek a hírszerkesztők?
  • karajjj
    dolgozok a weboldalon, holnapra megpróbálok összerakni valami használhatót :D
  • Darthmushroom
    köszi a gólokat. a banner alá én kértem a dolgokat mivel én csináltam a topict. és remélem 1szer házigazda leszek.
  • pAtOcA
    Thx a linkeket,már beakartam rakni de még nem tudok nem vok regizve 30 napja,egyébként jó 5let volt hogy kirakjuk a meccseket és a tabellát! remélem május környékén is ez lesz rajta :D
  • karajjj
    másodikat elkúrtam

• karajjj

• pAtOcA
    Csinos oldal^^ és köszönjük a segítséget!
  • forsbergp21
    -nereklamozz-
  • pAtOcA
    Nagyon jó^^
  • karajjj
    a bannert is én csináltam :D
  • pAtOcA
    Hmm,köcce! Sajnos Ibisevic nem tud már többet hozzá tenni..de azért reméljük Sanogo jól fogja helyettesíteni és talán bajnok lesz a kis csapat :D hatalmas lenne..^^ Obasi sérült v csak nem cserélte be Ragnick?
  • banok
  • Darthmushroom
    Bajnokságba számolt gólok:
    1.Ibisevic 18gól
    2.Ba 8gól
    3.Obasi 6gól
    4.Eduardo és Salihovic 4gól
    5.Sanogo,Teber,Compper, és Copado 1gól
  • pAtOcA
    A Pepsifoci csak ennyit írt:

"Győzelemmel kezdte a tavaszt az őszi bajnok Hoffenheim, igaz, a Cottbus ellen azért nem kellett a teljes fegyverarzenált bevetnie Ralf Rangnick együttesének."
  • pAtOcA
    okés,thanks előre is!
  • Darthmushroom
    majd szerzek valahonnan.:D
  • pAtOcA
    :D házigóllövő listát nem tudsz vhonnan szerezni?
  • Darthmushroom
    thx ezt is. pont linkelni akartam!:D
  • pAtOcA
    Okés^^ várjuk,addigis egy gyönyörű tabella:

1. 1899 Hoffenheim 38
    2. Hertha BSC Berlin 36
    3. Hamburger SV 36
    4. Bayern München 35
    5. Bayer 04 Leverkusen 33
    6. Borussia Dortmund 30
    7. VfB Stuttgart 28
    8. VfL Wolfsburg 27
    9. FC Schalke 04 27
    10. Werder Bremen 26
    11. 1. FC Köln 23
    12. Hannover 96 20
    13. Eintracht Frankfurt 19
    14. DSC Arminia Bielefeld 14
    15. Karlsruher SC 13
    16. FC Energie Cottbus 13
    17. VfL Bochum 11
    18. Borussia Mönchengladbach 11
  • Darthmushroom
    hát majd Sanogoról otthonról nyomok infót mint a főbb játékosokról.
  • pAtOcA
    Rajta vagyunk :D kicsit későn raktam be a kezdőt de legalább láttuk kik játszottak :D Hildebrand megsérült kapásból az első meccs..Sanogo meg góllal debütált^^ helyes!
  • Darthmushroom
    köszi!:D majd héten nyomok megint pár játékosról infót mint régen. ja amúgy valamikor el kéne érni az 500 hozzászollást, hogy tudjak házigazda lenni!xD
  • pAtOcA
    Csak úgy érdekesség képpen a kezdők :D

1899 Hoffenheim: Hildebrand (60. Haas)-Beck, Jaissle, Compper, Ibertsberger – Luiz Gustavo, Weis, Salihovic, Teber (81. Teber)– Ba, Sanogo (88. Terrazzino)

FC Energie Cottbus: Tremmel -, Cagdas, Cvitanovic, Ziebig, Radeljic – Rajnoch, Rost - Skela (69. Rangelov), Angelov - Jula, D. Sörensen (84. Iliev)
  • pAtOcA
    Hát igen,de bízok a fiúkba nagyon :D
  • Darthmushroom
    reméljük!:D
  • pAtOcA
    Ez sztem sima meccs lesz,úgyhogy még 1 ideig biztos vezetni fog a szupercsapat :D
  • Darthmushroom
    köv. meccs:

2009. február 7.
    Mönchengladbach

Hoffenheim
  • pAtOcA
    Helyes,gondolom akkor este megcsinálja az oldalt karajj. Am tök jó a banner^^
  • Darthmushroom
    hát majd ide topicba is kiírjuk ha lesz honlap. meg egyéb focis oldalakra