World of Goo

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én megkérdeztem egy fordítót, azt mondta játékhoz kell editor, nem a bin fájlhoz. Szal valakinek meg kell írnia.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Evin
Megnéztem, semmit. De lesz hozzá fordítás.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Nos, ha .bin a kiterjesztése, akkor az minden valószínûség szerint csak karakterlimitesen szerkeszthetõ, DE ha Evin bácsit szépen megkéred, akkor szerintem megnézi, hogy mit lehet vele kezdeni. 😊 Ugye, Evin?😛

Szvsz ha ezt se tudod hozzá se kezdj.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

mama 2
Helyesbítenék. Nem xml a kiterjesztésük hanem bin, csak a név után van egy olyan hogy: .xml.
De ez azon nem változtat hogy nem tudom megnyitni,max annyiban, hogy valami bin fájl szerkesztõt kéne találni.
Bocsi a dupla postért...

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

mama 2
Én is letöltöttem, tetszik, viszont le akarom fordítani magyarra. Ha jól néztem, akkor a játék, a properties könyvtárban tárolja a szövegeit, csak az a bibi, hogy xml formátumban, amit nem tudok megnyitni.
Van valahol ilyen xml megnyitó/szerkesztõ program? Mert én már kerestem régen is de nem találtam sehol.
Ti esetleg tudtok?

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

Evin
Az utolsó ilyen ötletes játék a Phun volt.

Hát ilyen 5letes játékot már rég láttam. Legkészebb õrültség 😊
Zene nekem nagyon tetszik, fõleg a Red Carpet-es pályán. Az viszont 1 az 1ben a Rank1 - Airwave <#eljen><#taps>

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

zomgzerg
év játéka ez itt

nekem meg elsõtétedik a kép mintha Hz probléma lenne
Evin
Hát én átállítottam 1024-be, és még élek, ahogy a gépem is. 😄

Gerbill
A Tower of Goo elvileg ingyen letlthetõ innen.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Picar77
tök jó 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
linket tudna hozzá adni valaki ?

()() (^^)

nem tudja valaki zenét hogy lehetne kikapcsolni? mert tök jó meg aranyos a zenéje... 5 percig...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Gerbill
Nagy ötletnek tartom, hogy még ide a config file-ba is belerejtettek egy ilyen Easter egget. Aki nem játszott vele annak mondom, hogy ez a sign painter ad tippeket a játék során(felkiáltó jeles tábla a képen)

dronkZero
Jé, tök jó.

Volt egy Tower of Goo, ott nem volt még feladat, de nagyjából még környezet sem. Így viszont érdekesnek hangzik.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

kakaoskalacs
<!-- IMPORTANT WARNING: If you edit this file, your computer will probably explode. Your friend, the High Resolution Sign Painter -->

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Metacritic-es értékelés eddig:
Wii-n 97%
PC-s verzio 95%
Gerbill
Játék könyvtár, properties, config.txt-ben átírod a width-et heigth-et amennyire szeretnéd. Bár azt írja az állítgatástól felrobban a géped😄

kakaoskalacs
nekem megvan a full de enmtudom hol kell felbontast allitani

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Gerbill
A lényeget pont lehagytam, a feladat a lények eljuttatása egy csõbe, de mivel belõlük építkezel ezért törekedni kell, hogy minél kevesebbet használj el belõlük. Mindig van egy adott szám akinek be kell jutni a pluszban beszippantottak pedig átkerülnek az úgymond Sanbox játéktérbe, ahol azt építesz amit akarsz.

Gerbill
Leírás, képek, videók, demó megtalálhatóak ahivatalos oldalon. Röviden azért leírom mirõl szól. Nagyon hangulatos kis játék, eleinte a brdge builderhez hasonlít, kis golyókból hidakat kell építeni, de ahogy haladunk tovább egyre újabb Goo(kis fekete gömbök a képen) fajokkal ismerkedünk meg, ezáltal a feledatok is egyre nehezebbek lesznek. Angolul physics-based puzzle game

← ElőzőOldal 3 / 3