Alone in the Dark
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
Ha meg magyarországot nézed, akkor a konzolok 70%a chippelt, szóval...
A
Viszont egy konzoljáték átlagban 4 ezer forintal drágább. Ha havonta veszel egy játékot, (ami a mostani 8-10 órás átlag játékidõvel nagyon nem sok) az évente 48 ropi különbség. Hat év alatt durván 300. Tehát, melyik a drágább? Akkor a konzol árát máris megspóroltam, nem?... Gondolkodni gyerekek, gondolkodni....
(Mellékesen jegyzem meg, errõl hosszú vita volt, a PC-s játékoknak van jövõje? c topikban, és a LEGNAGYOBB konzolosok is belátták végül a dolgot, úgyhogy ezen kár vitázni. Mondhatnám, Hiába rinyálsz.... akkor is drágább....))))
http://www.freetvmaci.info/
Szubjektív dolog, kinek mi a jó játék. Szó sincs önellentmondásról.
Gaming is believing.
A
A
Én FPS / TPS kedvelõ vagyok fõképpen (háborús ill. taktikai). Egyik kedvenc például most az Armed ASsault, coop-ban nagyon jó szórakozás (5-8-an Hamachival). Nem szeretném gamepaddal irányítani ezeket...
(sry hogy mindenhol belekötök ezekbe, de szeretném ha végre helyén kezelnénk a PC-ket, és megszûnne 1-2 új téveszme, mint pl. konzolon jobb játszani, mint PC-n... csak mert 1-2 játékkészítõ nem hajlandó valakik miatt rendesen optimalizálni és normális minõségben kiadni a játékait PC-re...)
önellentmondás. amelyik játék jó, az nem rövid. max élvezetes, de, ami nem köti le az ember több hónapig, az max egy szórakozóhely budijában elkövetett random numera.
Hát én csak netezek és dvdt írok pcn, tehát nekem p4 kategóriájú pcm van, de szerintem még egy pentium2 is elég lenne nekem.
"Erre egyre kevesebb példa van. Az általad felsoroltakat mondjuk nem ismerem, kiesik érdeklõdési tartományomból, de ellenpélda van bõven (BiA, Assassin's Creed)."
Jó, de ha erõsebb grafikával akarunk játszani ezekkel a játékokkal mint konzolon, akkor nem elég egy 100ezres pc, 150-200ezerért kéne venni, és/vagy két évente költeni átlag 50ezret hardverre.
Akinek kezd elavulni a pcje, és játszani akar, annak szerintem jobban megéri venni x360arcadeot jobb helyeken már 40Kért, mint pl videokártyát 30Kért, cput 20Kért, esetleg kellhet alaplapcsere, memória is kell, mert már ddr mittudomén hány kell... Arra meg aztán minden van, még a stratégiák is jönnek (pl c&c3, kane's wrath, red alert 3, halo wars), de én pl jrpg fan vagyok, tehát nálam a pc alapból kilõve (Eterna sonata, infinite undiscovery, FF13, Star ocean: last hope)...
Egyébként meg mindenki azzal játszik amivel akar.
A
Mert esetleg szereti kihasználni a PC többi lehetõségét is (ami rengeteg van), és jobb gyorsabb géppel (illetve vmihez kell is, komolyabb szerkesztõkre gondolok fõképp), illetve jobban szeret 1 gépen csinálni mindent és nem külön elindítani egy konzolt is ha játszani szeretne.
"sok esetben fél éves-éves-két éves fáziskéséssel játszon"
Ez nem a konzolok elõnye, a játék PC-re naggyából egyidõben készül el (hiszen nem konzolon fejlesztik a játékokat!), az hogy ennyivel késõbb adják ki abban a konzol készítõk keze van valószínûleg, remélhetõleg ez csökkenni fog az elkövetkezendõ idõkben. Ez egy okos üzleti húzás, hogy az ilyen vitákban ezt is érvként lehessen felhozni 😊 Én szerintem van PC-re sok jó játék, amivel multiplayerben el lehet lenni bõven, erre ottvan segítségként a Hamachi, teamspeak/Ventrilo, MSN, honlapokat lehet csinálni CHAT-el, stb..
"néha gyengébb grafikával mint konzolon"
Erre egyre kevesebb példa van. Az általad felsoroltakat mondjuk nem ismerem, kiesik érdeklõdési tartományomból, de ellenpélda van bõven (BiA, Assassin's Creed).
már régebben végig vittem, nekem nagyon bejött!
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Gaming is believing.
Egyedül az irányítás nem jön be(TPS-bõl), az elég gagyi lett.
Ettõl eltintve én nagyon jól szórakozok vele.
A
akkor nem ugyanazzal a játékkal játszottunk
Emellett, egyszerûbb warez (mégha amit tudsz és érdemesnek látod, eredetiben meg is veszel).
Nah mind1, ne folytassunk itt is PC vs konzol vitát, van elég topik rá.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Nagyon jó pld: Fable, iszonyat jó a játék térképe és a játék isiszonyat jó( csak sajna mnagyon rövid, mint rengeteg jó játék).
Gaming is believing.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Úgy útálom az ilyent. Semmi értelme.
I love to walk in the rain, because no one knows im crying