Az Elítélt (Felon) 2008

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AudiQuattro
Ez egy jo film,akinek nemtetszik..az igyjárt...

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

b1t3gr1ff
ha ezt más írja annak elhiszem de neked....

a spártaiak titkos élete nekem tetszett sokaknak nem erre te belinkeltél egy ugyanilyen oldalt ahol leszavazták.....

Bort iszik, vizet prédikál!

Vita vége.....

Nézd meg a saját fórumomat! Az adatlapomon megtalálod!

tommyg
ez az én véleményem, nem érdekel másoké te néma

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

mások szerint michael jackson jó zenét csinál

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

b1t3gr1ff

tommyg
sajnos igen

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

nem

nekem sivárnak tünt a film, a néger börtönõr karaktere is nagyon gagyi volt sztem, nem tom nekem nem tetszett, egy remény rabjaival össze se merem hasonlítani, vagy egy nagy szökéssel

szjuca
Tegnap néztem. Tetszett.

b1t3gr1ff
szar hozzászólás (a filmet még nem látta az tuti)

tommyg
szar film

b1t3gr1ff
bírom az ilyeneket akik a helyszíneket nézik egy filmben...szerinted a valóságban csak luxusbörtönök vannak?

ebbõl a költségvetésben értek kicsit eggyet.
az udvar kicsinek tûnt és kevés rab volt ott, a börtönben pedig rengeteg volt!
hát nemtom nekem kurva gagyinak tûnt, az operatõri munkától egyenesen ki voltam, a helyszínek is B katos költségvetésûnek tüntek

b1t3gr1ff
lényegtelen akkor is hasonló a felon-hoz....

lehet,de börtönfilmnek olyat mondjuk ami a mûsoridõ legalább 90%-ban börtönben játszódik 😉
A börtönfilm lehet túlzás, de 30 perc is van az a tíz.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

bertino
naja.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

ForzaInter
amerikai história nem börtönfilm még véletlen sem, kb 10 perc játszódik börtönben😄

Yo, Bitch!

Doomista
HD-be istencsucs volt megnézni !
<#eljen><#worship><#eljen>

nah meg van a szökés sorozat 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Synchronous
Ez jó film, apropó börtönfilmek: Szökés Alcatrazból. Egyik legkirályabb börtönös mozi Eastwooddal.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Megnéztem. Nem rossz. Sõt jó, de vannak jobb börtönös filmek is.
Amerikai Historia X
Vér Kötelez mint ahogy azt lejebb is írták.
Vagy a Remény rabjai.
És meg lehet kövezni, de nekem a Bosszú börtönében is tetszett 😊

a Remény rabjai,és a Pillangó annó kellemes movie volt!
b1t3gr1ff
Nálam a top3 ehhez hasonló film:

Vér Kötelez
Amerikai História X
Acélbakancs

Sabcsee
huuh ez a film nagyon ütõs lett!nagyon hatásos és reális, teljesen át lehet érezni a fõszereplõ szenvedéseit
télleg az egyik legjobb börtönös film<#eljen>
9/10

kaka

Nálam a legjobb-A Bosszú Börtönében-(régen király volt!)
jóa filmh!

ForzaInter
kurva jó film, 9/10, egyik legjobb börtönös film amit eddig láttam.

Yo, Bitch!

hát figy a kopasz kisgyereket bezárták oda akit beköpött 😄 szal részben ilyen vége is lett 😄
xy21
jobb lett volna ugy a vége hogy a nigger börtönõrt nem ölik meg hanem ugyanoda bezárják a börtönbe a többi közé<#eplus2>

egyszer nézhetõ,egymás után kétszert tuti nem nézem meg😄 majd 1 év mulva talán megnézem megint,amikor már kb nem fogok emlékezni a taralomra...(de lehet 3 év is lessz az már)
am én vhogy csípem a börtönös filmeket.
elsõsorban megtaláltam a film címét,megnéztem az említett oldalra hogy mirõl is szólhat.
börtönös akció-dráma,én inkább egy sima drámának mondanám de nah,nem kötekedek mert bezony volt némi akció benne.
am az elején az elsõ 3 percben kicsist uncsi volt =D nem gondoltam,hogy egy fejbeveréssel fogja megölni a rablót....
jó film volt.
osztályoznom kéne akkor : 10/9
Balumann
Tényleg nagyon jó film, szereplõk fantasztikusan jól alakítanak. Mindenkinek csak ajánlani tudom :-)

b1t3gr1ff
"Privibe küldhetne valaki"

<#taps>

kulabácsi
torrent

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Privibe küldhetne valaki egy megbízható akár fizetõs oldalt is ahonnan gyorsan le lehetne szedni!
Próbáltam egyre regelni, de csesztek kódot küldeni 😊

b1t3gr1ff
Azért ment el mert nem akart résztvenni a gyilkosságban (szal õ se volt akkora gyökér mint a feka 😄)

Panzermeyer
Õ csak azért ment a gyengélkedõre, hogy ne legyen tanú, és legyen alibije. Ugyanolyan korrupt volt, mint a másik, csak beszaribb.

mov ah,4ch int 21h end

mikor a topic nyílt kb akkor álltam neki megnézni a filmet,nagyon tetszett.
elején mikor mutattáj john-t nem gondoltam hogy õ lenne val kilmer.
vagyis filmkatalogusra felmenttem és megnéztem hogy hivjak val kilmer filmbeli nevét...>john smith 😮
meglepõdtem,eszméletlen menynit változott!
a film nagyon jó volt,jól játszották el a karaketereiket az összes színész.
a börtönõr egy f*sz 😄
a végén az uj tiszt aki felkapcsolta a kamerákat ,nah már az elején láttam,hogy rendes tag.De attól a tagtól is vártam volna vmi tisztességes viselkedést aki a végén a "kórházba" ment.
Doomista
dvdben láttam,de most néztem,hogy van HD-be is már a film,ugyhogy abban is megnézem 😄 ugy nagyon szép lesz :o

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

kulabácsi
jaja énis a végén jöttem rá 😄
így van a ismét megmutatta h nagyon jó színész

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

bertino
jaja, jó nagy darab lett, viszont nagyon jol alakította a karakterét.

bakvarnyu
az elején láttam kiírva Val Kilmer aztán a film végéig õt kerestem és csak a legvégén jöttem rá hogy õ volt a társa , hihetetlen hogy megöregedett kihízott 10 év alatt

immovable
nálam besztes börtönfilm 😊
kulabácsi
sztem nagyon jó film, mind rendezésileg mind szinészi tehetségben, a mai fos filmek között kimagaslik nálam

bertino
az egyik legnagyobb film, amit valaha láttam.
szerintem hihetetlenül átad mindent.

tommyg
<#wow3>

b1t3gr1ff
Te aztán leszûrted a tanulságot😄 (Egyébként a kertbe ütötte le de mind1😄)

SimaSuna
ne vágd fejbe a tolvajd közterületen -.-
Sephi
Jofilm!<#eljen>

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Doomista
amerikában kb ilyen durva dolgok vannak,mint a filmben...még szerencse,hogy magyarországon nincs ilyen fokozat.

b1t3gr1ff
én ma 2x megnéztem 😊
mi volt a tanulság?

Oldal 1 / 2Következő →