Az Elítélt (Felon) 2008
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a spártaiak titkos élete nekem tetszett sokaknak nem erre te belinkeltél egy ugyanilyen oldalt ahol leszavazták.....
Bort iszik, vizet prédikál!
Vita vége.....
Nézd meg a saját fórumomat! Az adatlapomon megtalálod!
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
nekem sivárnak tünt a film, a néger börtönõr karaktere is nagyon gagyi volt sztem, nem tom nekem nem tetszett, egy remény rabjaival össze se merem hasonlítani, vagy egy nagy szökéssel
az udvar kicsinek tûnt és kevés rab volt ott, a börtönben pedig rengeteg volt!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
<#eljen>#eljen><#worship>#worship><#eljen>#eljen>
nah meg van a szökés sorozat 😄
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Amerikai Historia X
Vér Kötelez mint ahogy azt lejebb is írták.
Vagy a Remény rabjai.
És meg lehet kövezni, de nekem a Bosszú börtönében is tetszett 😊
Vér Kötelez
Amerikai História X
Acélbakancs
télleg az egyik legjobb börtönös film<#eljen>#eljen>
9/10
kaka
am én vhogy csípem a börtönös filmeket.
elsõsorban megtaláltam a film címét,megnéztem az említett oldalra hogy mirõl is szólhat.
börtönös akció-dráma,én inkább egy sima drámának mondanám de nah,nem kötekedek mert bezony volt némi akció benne.
am az elején az elsõ 3 percben kicsist uncsi volt =D nem gondoltam,hogy egy fejbeveréssel fogja megölni a rablót....
jó film volt.
osztályoznom kéne akkor : 10/9
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Próbáltam egyre regelni, de csesztek kódot küldeni 😊
mov ah,4ch int 21h end
elején mikor mutattáj john-t nem gondoltam hogy õ lenne val kilmer.
vagyis filmkatalogusra felmenttem és megnéztem hogy hivjak val kilmer filmbeli nevét...>john smith 😮
meglepõdtem,eszméletlen menynit változott!
a film nagyon jó volt,jól játszották el a karaketereiket az összes színész.
a börtönõr egy f*sz 😄
a végén az uj tiszt aki felkapcsolta a kamerákat ,nah már az elején láttam,hogy rendes tag.De attól a tagtól is vártam volna vmi tisztességes viselkedést aki a végén a "kórházba" ment.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
így van a ismét megmutatta h nagyon jó színész
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
szerintem hihetetlenül átad mindent.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"