52
Az Elítélt (Felon) 2008
-
#52 Ez egy jo film,akinek nemtetszik..az igyjárt... -
#51 ha ezt más írja annak elhiszem de neked....
a spártaiak titkos élete nekem tetszett sokaknak nem erre te belinkeltél egy ugyanilyen oldalt ahol leszavazták.....
Bort iszik, vizet prédikál!
Vita vége..... -
#50 ez az én véleményem, nem érdekel másoké te néma -
Micsu #49 mások szerint michael jackson jó zenét csinál -
#48 mások szerint is szar :D -
#47 sajnos igen -
Micsu #46 nem
nekem sivárnak tünt a film, a néger börtönőr karaktere is nagyon gagyi volt sztem, nem tom nekem nem tetszett, egy remény rabjaival össze se merem hasonlítani, vagy egy nagy szökéssel -
#45 Tegnap néztem. Tetszett. -
#44 szar hozzászólás (a filmet még nem látta az tuti) -
#43 szar film -
#42 bírom az ilyeneket akik a helyszíneket nézik egy filmben...szerinted a valóságban csak luxusbörtönök vannak? -
Dean Winchester #41 ebből a költségvetésben értek kicsit eggyet.
az udvar kicsinek tűnt és kevés rab volt ott, a börtönben pedig rengeteg volt!
-
Micsu #40 hát nemtom nekem kurva gagyinak tűnt, az operatőri munkától egyenesen ki voltam, a helyszínek is B katos költségvetésűnek tüntek -
#39 lényegtelen akkor is hasonló a felon-hoz.... -
Dean Winchester #38 lehet,de börtönfilmnek olyat mondjuk ami a műsoridő legalább 90%-ban börtönben játszódik ;) -
Unreal1942 #37 A börtönfilm lehet túlzás, de 30 perc is van az a tíz.
-
#36 naja. -
#35 amerikai história nem börtönfilm még véletlen sem, kb 10 perc játszódik börtönben:D -
#34 HD-be istencsucs volt megnézni !
nah meg van a szökés sorozat :D -
#33 Ez jó film, apropó börtönfilmek: Szökés Alcatrazból. Egyik legkirályabb börtönös mozi Eastwooddal. -
Unreal1942 #32 Megnéztem. Nem rossz. Sőt jó, de vannak jobb börtönös filmek is.
Amerikai Historia X
Vér Kötelez mint ahogy azt lejebb is írták.
Vagy a Remény rabjai.
És meg lehet kövezni, de nekem a Bosszú börtönében is tetszett :) -
hunator #31 a Remény rabjai,és a Pillangó annó kellemes movie volt! -
#30 Nálam a top3 ehhez hasonló film:
Vér Kötelez
Amerikai História X
Acélbakancs
-
#29 huuh ez a film nagyon ütős lett!nagyon hatásos és reális, teljesen át lehet érezni a főszereplő szenvedéseit
télleg az egyik legjobb börtönös film
9/10 -
hunator #28 Nálam a legjobb-A Bosszú Börtönében-(régen király volt!) -
Neoncsoves #27 jóa filmh! -
#26 kurva jó film, 9/10, egyik legjobb börtönös film amit eddig láttam. -
Dean Winchester #25 hát figy a kopasz kisgyereket bezárták oda akit beköpött :D szal részben ilyen vége is lett :D -
#24 jobb lett volna ugy a vége hogy a nigger börtönőrt nem ölik meg hanem ugyanoda bezárják a börtönbe a többi közé -
Dean Winchester #23 egyszer nézhető,egymás után kétszert tuti nem nézem meg:D majd 1 év mulva talán megnézem megint,amikor már kb nem fogok emlékezni a taralomra...(de lehet 3 év is lessz az már)
am én vhogy csípem a börtönös filmeket.
elsősorban megtaláltam a film címét,megnéztem az említett oldalra hogy miről is szólhat.
börtönös akció-dráma,én inkább egy sima drámának mondanám de nah,nem kötekedek mert bezony volt némi akció benne.
am az elején az első 3 percben kicsist uncsi volt =D nem gondoltam,hogy egy fejbeveréssel fogja megölni a rablót....
jó film volt.
osztályoznom kéne akkor : 10/9 -
#22 Tényleg nagyon jó film, szereplők fantasztikusan jól alakítanak. Mindenkinek csak ajánlani tudom :-) -
#21 "Privibe küldhetne valaki"
-
#20 torrent -
Unreal1942 #19 Privibe küldhetne valaki egy megbízható akár fizetős oldalt is ahonnan gyorsan le lehetne szedni!
Próbáltam egyre regelni, de csesztek kódot küldeni :) -
#18 Azért ment el mert nem akart résztvenni a gyilkosságban (szal ő se volt akkora gyökér mint a feka :D) -
#17 Ő csak azért ment a gyengélkedőre, hogy ne legyen tanú, és legyen alibije. Ugyanolyan korrupt volt, mint a másik, csak beszaribb. -
Dean Winchester #16 mikor a topic nyílt kb akkor álltam neki megnézni a filmet,nagyon tetszett.
elején mikor mutattáj john-t nem gondoltam hogy ő lenne val kilmer.
vagyis filmkatalogusra felmenttem és megnéztem hogy hivjak val kilmer filmbeli nevét...>john smith :O
meglepődtem,eszméletlen menynit változott!
a film nagyon jó volt,jól játszották el a karaketereiket az összes színész.
a börtönőr egy f*sz :D
a végén az uj tiszt aki felkapcsolta a kamerákat ,nah már az elején láttam,hogy rendes tag.De attól a tagtól is vártam volna vmi tisztességes viselkedést aki a végén a "kórházba" ment.
-
#15 dvdben láttam,de most néztem,hogy van HD-be is már a film,ugyhogy abban is megnézem :D ugy nagyon szép lesz :o -
#14 jaja énis a végén jöttem rá :D
így van a ismét megmutatta h nagyon jó színész -
#13 jaja, jó nagy darab lett, viszont nagyon jol alakította a karakterét.