2354
  • TDC Geronimo
    :s
  • Torzonborz
    general GDC report az mmorpg.com-on de Mortalról egy kanyi szó sem esik.
  • TDC Geronimo
    Kint vannak pedig, első naptól fogva. Talán majd jövő héten lesz valami, akkor már lesz henrik is ircen :y
  • Torzonborz
    hja érdekes hogy még semmi hír nincs róla GDCről . mi a frászt csinálnak ezek ott ?
  • TDC Geronimo
    Áh, áprilisba elindul béta és júliusba már jelenik is meg :p
  • Jockey
    2010. vagy ahogy jósoltam 2009 karácsony..:P
  • TDC Geronimo
    Hát nem sok hír szivárgott eddig GDCről :(
    Márciusi hírlevél sincs még, valamit alkothatnának már.
  • TDC Geronimo
    warhammer újított. Náluk a shortly a menő! :d
  • Torzonborz
    soon....persze baze már nem tudom mennyi mmo óta csak ez látom soonsoonsoon bleh :D
  • TDC Geronimo
    [19:36] <Gobwar> When will the Beta start? Any clue?
    [19:36] <@Thorlaptop_> Gobwar, soon

váá leszokhatnának már erről a kurva soonról :D
  • TDC Geronimo
    a játék magja menjen rendesen és legyen kész ezt mondták és később adagolják a többit. MMO sose készül el. Ennek ellenére biztos ez is bugos lesz és meglesznek a gyermekbetegségei ugyanúgy, mint az összes többi MMOnál indulás után.
  • Torzonborz
    ebből hogy jött le hogy félkész ?
  • RaSzTaH
    újabb félkész játék?:)
  • TDC Geronimo
    Olyasmit is mondtak, hogy a játék alapjai, maga a core ficsőrök legyenek meg és működjenek és úgy szeretnék kiadni, majd később (miután jön be pénz gondolom) szépen beletesznek mindent, köztük +5 kontinenst stb.
  • TDC Geronimo
    Pár raceról nincs ami GDC után megváltozhat. Meg mondtak valami olyasmit is, hogy a loreról se mondanak sokat, mert azt akarják, hogy a játékos fedezze fel a játékban vagy valami ilyesmi :D
  • Jockey
    keresgettem infókat, egy csomo race-l még semmi nincs, nem lesz ebből nyárra semmi szvsz, szal nincsennek felfokozott várakozásaim.
    Kinézetre jól fest, ez kétségtelen, a harcrendszer DF-hez hasonlatos,ez is nagyon bejövős, elvileg erős konkurencia lehet majd, de hogy mikorra, ez másik kérdés, én egy karácsonyt ideálisnak látok...
  • TDC Geronimo
    Elég lett volna a FAQot megnézni :p 2009 nyár
  • Jockey
    elvileg mikor jelenik ez meg? mert semmi normalis hir nics meg errol..
  • TDC Geronimo
    Ma indul GDC és kint vannak ők is. Héten remélem hírlevélbe megkapjuk a beta start dátumát is.
  • Jockey
    ne bassz, ezt írtam be de azt írta nem jó..ezért nem értettem..
    akkor nemtom mi a pöcs van
  • RaSzTaH
    MMORPG ?:)
  • Torzonborz
    a rövidítést komám amit Te is írtál ;)
  • Jockey
    valaki segítsen már, a béta jelentkezésnél mit kell beírni a passwod alatti kérdésnél? Kér alami rövidítést és példának a LOL-t hozza fel, amit pedig rövidíteni kéne ha jól értem MMORPG-t..:-p
    szal oda mit kell beírni?
  • TDC Geronimo
    Recruitment videó jól összevágva zenére.
  • TDC Geronimo
    Jövő héten kint lesz GDCn, gondolom kapunk újabb infókat. Jöhetne az a beta már :p
  • Torzonborz
    "Minden test elvonszolható lesz" álá EQ1 / VG ? pöpec. imádtam a halott társak hulláit kivonszolni dungeonokból hogy aztán vki rezzelje őket :D
  • TDC Geronimo
    Néhány infó ircről.
    - A videóban, amit láttunk az még egy korai pre-beta build. Középkategóriás gépen lett felvéve.
    - 8800gt videókari dübörgött a gépben ami fraps mellett is jó fpst produkált.
    - Sokan kérdezték, hogy miért nincs fű. Fű az lesz, csak az unreal enginenek baja van a speedgrassal ezért új rendszert építenek bele, ami még nincs kész.
    - Az unreal engine legújabb változatát licenselték a 3.5öt.
    - Minden test elvonszolható lesz. Henrik megjegyezte hogy akár egy nagy sárkány testét is el lehet majd cipelni, de ehhez sok emberre lesz szükség :D
    - AoE spellek pl a knockback ugyanúgy hat majd a csapattársakra is.
    - A világ már most is nagyon nagy, de release után további 5 kontinenst tesznek majd bele.
    - Mountokat nem summonolni fogjuk és nem teremnek ott a semmiből előttünk.
    - A különböző helyszínek, titkos barlangok felfedezőinek nevei láthatóak lesznek a világtérképen.

Egyelőre ennyi, ha látok még valamit írok :p Beta indulásról sajnos még nincs semmi hír. Erre a kérdésre csak annyit mondtak, hogy az oldalon megtalálható lesz majd (soon) minden információ.
  • TDC Geronimo
    Akit érdekelnek infók ircre másszon fel. Most is Henrik az egyik dev válaszol szinte mindenre. Minden nap van fent 3-4 dev akikkel lehet beszélgetni.
  • TDC Geronimo
    Hát a javított HD nem jött ki ma így megnéztem a első verziót. Ígéretesnek néz ki így elsőre, remélem minél hamarabb küldik azokat a beta inviteokat :p
  • [HUN]Crassus
    jójó ez csak aegy videó,de nem tűnik rossznak sőt kifejezetten szép! meglássuk mi lesz a projectből!,de sztem senki ne ugorjon bele hírtelenjében,maradjunk higgadtak:)
  • Torzonborz
    nem rossz bár azért az állam a helyén maradt.
    a kivégzés tetszik benne :)
  • Larvin
    nekem tetszett ;-)
  • AtomSplitter
    megelőzetek :)
  • AtomSplitter
    Van itt pár alternatív letöltési lehetőség, többekközt torrent is.
  • TDC Geronimo
    Én megvárom a HDt inkább. Elkezdtem nézni kb 30 secet belőle, de kinyomtam :D
  • [HUN]Crassus
    hátőőőőőő keresem az állam
  • [HUN]Crassus
    ott a tyutube
  • [HUN]Crassus
    http://www.youtube.com/watch?v=P2e40oOZTJY
  • TDC Geronimo
    Ez még mindig a hibás videó
  • [HUN]Crassus
    Mirror1 : http://www.lifthrasir.nl/720Pmov.torrent (torrent)
    Mirror2 : http://files.filefront.com/720Pmovmo.../fileinfo.html (Direct DL)
    Mirror3 : http://www.gatefans.com/MO/720Pmov.mov (Direct DL)

hátha valamelyik gyorsabb mint a hivatalos oldal.....