2354
style=\"height:299px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">
-
#114 :s -
#113 general GDC report az mmorpg.com-on de Mortalról egy kanyi szó sem esik. -
#112 Kint vannak pedig, első naptól fogva. Talán majd jövő héten lesz valami, akkor már lesz henrik is ircen :y -
#111 hja érdekes hogy még semmi hír nincs róla GDCről . mi a frászt csinálnak ezek ott ? -
#110 Áh, áprilisba elindul béta és júliusba már jelenik is meg :p -
#109 2010. vagy ahogy jósoltam 2009 karácsony..:P -
#108 Hát nem sok hír szivárgott eddig GDCről :(
Márciusi hírlevél sincs még, valamit alkothatnának már. -
#107 warhammer újított. Náluk a shortly a menő! :d -
#106 soon....persze baze már nem tudom mennyi mmo óta csak ez látom soonsoonsoon bleh :D -
#105 [19:36] <Gobwar> When will the Beta start? Any clue?
[19:36] <@Thorlaptop_> Gobwar, soon
váá leszokhatnának már erről a kurva soonról :D -
#104 a játék magja menjen rendesen és legyen kész ezt mondták és később adagolják a többit. MMO sose készül el. Ennek ellenére biztos ez is bugos lesz és meglesznek a gyermekbetegségei ugyanúgy, mint az összes többi MMOnál indulás után. -
#103 ebből hogy jött le hogy félkész ? -
RaSzTaH #102 újabb félkész játék?:) -
#101 Olyasmit is mondtak, hogy a játék alapjai, maga a core ficsőrök legyenek meg és működjenek és úgy szeretnék kiadni, majd később (miután jön be pénz gondolom) szépen beletesznek mindent, köztük +5 kontinenst stb. -
#100 Pár raceról nincs ami GDC után megváltozhat. Meg mondtak valami olyasmit is, hogy a loreról se mondanak sokat, mert azt akarják, hogy a játékos fedezze fel a játékban vagy valami ilyesmi :D -
#99 keresgettem infókat, egy csomo race-l még semmi nincs, nem lesz ebből nyárra semmi szvsz, szal nincsennek felfokozott várakozásaim.
Kinézetre jól fest, ez kétségtelen, a harcrendszer DF-hez hasonlatos,ez is nagyon bejövős, elvileg erős konkurencia lehet majd, de hogy mikorra, ez másik kérdés, én egy karácsonyt ideálisnak látok... -
#98 Elég lett volna a FAQot megnézni :p 2009 nyár -
#97 elvileg mikor jelenik ez meg? mert semmi normalis hir nics meg errol.. -
#96 Ma indul GDC és kint vannak ők is. Héten remélem hírlevélbe megkapjuk a beta start dátumát is. -
#95 ne bassz, ezt írtam be de azt írta nem jó..ezért nem értettem..
akkor nemtom mi a pöcs van -
RaSzTaH #94 MMORPG ?:) -
#93 a rövidítést komám amit Te is írtál ;) -
#92 valaki segítsen már, a béta jelentkezésnél mit kell beírni a passwod alatti kérdésnél? Kér alami rövidítést és példának a LOL-t hozza fel, amit pedig rövidíteni kéne ha jól értem MMORPG-t..:-p
szal oda mit kell beírni? -
#91 Recruitment videó jól összevágva zenére. -
#90 Jövő héten kint lesz GDCn, gondolom kapunk újabb infókat. Jöhetne az a beta már :p -
#89 "Minden test elvonszolható lesz" álá EQ1 / VG ? pöpec. imádtam a halott társak hulláit kivonszolni dungeonokból hogy aztán vki rezzelje őket :D -
#88 Néhány infó ircről.
- A videóban, amit láttunk az még egy korai pre-beta build. Középkategóriás gépen lett felvéve.
- 8800gt videókari dübörgött a gépben ami fraps mellett is jó fpst produkált.
- Sokan kérdezték, hogy miért nincs fű. Fű az lesz, csak az unreal enginenek baja van a speedgrassal ezért új rendszert építenek bele, ami még nincs kész.
- Az unreal engine legújabb változatát licenselték a 3.5öt.
- Minden test elvonszolható lesz. Henrik megjegyezte hogy akár egy nagy sárkány testét is el lehet majd cipelni, de ehhez sok emberre lesz szükség :D
- AoE spellek pl a knockback ugyanúgy hat majd a csapattársakra is.
- A világ már most is nagyon nagy, de release után további 5 kontinenst tesznek majd bele.
- Mountokat nem summonolni fogjuk és nem teremnek ott a semmiből előttünk.
- A különböző helyszínek, titkos barlangok felfedezőinek nevei láthatóak lesznek a világtérképen.
Egyelőre ennyi, ha látok még valamit írok :p Beta indulásról sajnos még nincs semmi hír. Erre a kérdésre csak annyit mondtak, hogy az oldalon megtalálható lesz majd (soon) minden információ. -
#87 Akit érdekelnek infók ircre másszon fel. Most is Henrik az egyik dev válaszol szinte mindenre. Minden nap van fent 3-4 dev akikkel lehet beszélgetni. -
#86 Hát a javított HD nem jött ki ma így megnéztem a első verziót. Ígéretesnek néz ki így elsőre, remélem minél hamarabb küldik azokat a beta inviteokat :p -
#85 jójó ez csak aegy videó,de nem tűnik rossznak sőt kifejezetten szép! meglássuk mi lesz a projectből!,de sztem senki ne ugorjon bele hírtelenjében,maradjunk higgadtak:) -
#84 nem rossz bár azért az állam a helyén maradt.
a kivégzés tetszik benne :) -
Larvin #83 nekem tetszett ;-) -
#82 megelőzetek :)
-
#81 Van itt pár alternatív letöltési lehetőség, többekközt torrent is. -
#80 Én megvárom a HDt inkább. Elkezdtem nézni kb 30 secet belőle, de kinyomtam :D -
#79 hátőőőőőő keresem az állam -
#78 ott a tyutube -
#77 http://www.youtube.com/watch?v=P2e40oOZTJY -
#76 Ez még mindig a hibás videó -
#75 Mirror1 : http://www.lifthrasir.nl/720Pmov.torrent (torrent)
Mirror2 : http://files.filefront.com/720Pmovmo.../fileinfo.html (Direct DL)
Mirror3 : http://www.gatefans.com/MO/720Pmov.mov (Direct DL)
hátha valamelyik gyorsabb mint a hivatalos oldal.....