2354
style=\"height:299px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">
-
Burca #154 Inkabb beta infot mondananak mar aztan majd meglatjuk :P -
#153 Ertsem ugy hogy Henrik a jatek Paulja aki fut fat megiger? :p -
#152 Kicsit átláthatatlan, mert folyamatosan frissítettem, ahogy olvastam ircet, de azért kivehető. -
#151 Pár infó még IRCről, mert oldalon elég kevés van.
- [19:23] <Carnov[KR]> Henrik is there nudity in MO?
[19:23] <@Henrik> yes - win
- [19:25] <@Henrik> the banner guy is a tactical move, like in real wars, its up to you how you use them
[19:25] <Nagoth> henrik: can we hire NPC mercs in the game? I know we can tame animals, but will there be a skill set for managing NPCs as well?
[19:25] <@Henrik> yes nagoth - Ezt kérdezte valaki régebben
-heal lesz a gameba, az hogy pontosan milyen nem lehet tudni. Erről annyit mondtak, hogy olyasmi lesz mint UOba
- Jelenleg 4 végkimenetele van a harcnak [19:08] <@Henrik> stone, ya, we have, mercy state, unconsious, death, and messy death at the moment.
- 3 combat "stance" lesz, különböző fegyóknál más és más.
- [19:45] <@Henrik> in the next update I will give you something special ;) - Vajon mit :p
- [19:45] <Enerzeal[KR]> Henrik, is there any downside to wearing heavy armour?
[19:46] <@Henrik> ener, yes you will sink in water, and you will get tired fast, and somewhat clumsy on mounts
- 120,125 a jelenlegi skill lvl határ
- [20:04] <Enerzeal[KR]> Henrik I know the answer will be vague cause you dont want to give to much on it, but is there clan ownership over buildings at release?
[20:05] <@Henrik> ener, well to start a guild you need a house, soo..
- Házat építeni nem mindenhova lehet, mert vannak helyek ahol epic eventek miatt nem lehet. Adót kell fizetni majd a házért abba a régióba, ahol élsz, ezt vagy játékosnak vagy NPCnek kell. Elején természetesen NPCnek aztán játékosnak, amint megszerzi azt a régiót.
- [20:11] <@Henrik> frop, land controll in MO is pretty much a never seen before system.. - ezt majd meglátjuk mit takar...
- [20:13] <@Henrik> to take over the capital city and the country around it you have to defeat the emperor of tindrem, or just get the votes on your side ;) - Érdekesnek hangzik.
- [20:25] <Enerzeal[KR]> how big is the team now Henrik? Including any out sourcing
[20:26] <@Henrik> we are 50+ ener
- [20:27] <Slash_Redhand> henrik, how many skills-spells approximately do you think MO will have?
[20:28] <@Henrik> slash, hmm, a very wild guess would be around 800s ?
- [20:45] <Enerzeal[KR]> Is everything still on shedule for summer 2009 Henrik?
[20:46] <@Henrik> yes ener
-
- [19:23] <Carnov[KR]> Henrik is there nudity in MO?
[19:23] <@Henrik> yes - win
- [19:25] <@Henrik> the banner guy is a tactical move, like in real wars, its up to you how you use them
[19:25] <Nagoth> henrik: can we hire NPC mercs in the game? I know we can tame animals, but will there be a skill set for managing NPCs as well?
[19:25] <@Henrik> yes nagoth - Ezt kérdezte valaki régebben
-heal lesz a gameba, az hogy pontosan milyen nem lehet tudni. Erről annyit mondtak, hogy olyasmi lesz mint UOba
- Jelenleg 4 végkimenetele van a harcnak [19:08] <@Henrik> stone, ya, we have, mercy state, unconsious, death, and messy death at the moment.
- 3 combat "stance" lesz, különböző fegyóknál más és más.
- [19:45] <@Henrik> in the next update I will give you something special ;) - Vajon mit :p
- [19:45] <Enerzeal[KR]> Henrik, is there any downside to wearing heavy armour?
[19:46] <@Henrik> ener, yes you will sink in water, and you will get tired fast, and somewhat clumsy on mounts
- 120,125 a jelenlegi skill lvl határ
- [20:04] <Enerzeal[KR]> Henrik I know the answer will be vague cause you dont want to give to much on it, but is there clan ownership over buildings at release?
[20:05] <@Henrik> ener, well to start a guild you need a house, soo..
- Házat építeni nem mindenhova lehet, mert vannak helyek ahol epic eventek miatt nem lehet. Adót kell fizetni majd a házért abba a régióba, ahol élsz, ezt vagy játékosnak vagy NPCnek kell. Elején természetesen NPCnek aztán játékosnak, amint megszerzi azt a régiót.
- [20:11] <@Henrik> frop, land controll in MO is pretty much a never seen before system.. - ezt majd meglátjuk mit takar...
- [20:13] <@Henrik> to take over the capital city and the country around it you have to defeat the emperor of tindrem, or just get the votes on your side ;) - Érdekesnek hangzik.
- [20:25] <Enerzeal[KR]> how big is the team now Henrik? Including any out sourcing
[20:26] <@Henrik> we are 50+ ener
- [20:27] <Slash_Redhand> henrik, how many skills-spells approximately do you think MO will have?
[20:28] <@Henrik> slash, hmm, a very wild guess would be around 800s ?
- [20:45] <Enerzeal[KR]> Is everything still on shedule for summer 2009 Henrik?
[20:46] <@Henrik> yes ener
- Helyi bankok és harci szekerek/karavánok is lesznek.
- [20:58] <Noryl> Henrik: Without going into detail, do you have a strong system in place, for people who exploit the game mech?!?
[20:59] <@Henrik> we have a few systems for preventing cheaters yes, and there is insta ban as a result
- [21:02] <Noryl> Henrik: This maybe a question you can't anwser but ill try. Are keeps pre-design or can players actually build them the way they want?
[21:03] <@Henrik> there are core design of all buildings, but you can upgrade keeps castles
Egyelőre ennyi -.-
-
#150 [18:41] <@Henrik> the char customication is probably one of the coolest and most advanced I ever seen in mmo history, so is our weapon/craftin system. Majd meglátjuk :o -
#149 [18:20] <@Henrik> go ahead shoot down the piegon, steal the message and see who the reciever was, take the feathers cook the bird and make some new arrows, and contact the player who was to get the message and black mail him ;) so many features behind a piegon -
#148 Mortalig nem is lesz problema vele, az meg ugye osz-ev vege koze varhato ;p Tehat megint igazam lesz, ojaj! :D -
#147 DFért nem remegtem :p -
RaSzTaH #146 :)) -
#145 Mondjuk amikert ennyire remegtel mar elore azok nem lettek hosszu eletu jatekok... rossz omen! -
#144 Ja már régóta. -
#143 Nah latom most itt remegsz :DD -
#142 A szokásos minőség. Mehet bannerba -
#141 Valami ilyesmi?
Majd lehet változtatni a videót, ha nagyobb választék lesz belőlük. -
#140 Na fritz gief banner :D -
#139 ha jol ertem fast forward az egy cloming soon-l egyenrangu lehet..:)
mondom en hogy karacsonyra meg is lesz, ha csak nem buknak be addig:p -
RaSzTaH #138 hmmm -
#137 Na betaról annyi infó, hogy "fast forward" státuszba került szal köv héten akár lehet is belőle valami \o/ Ja meg megkapták az új 5.0ás speedtreet, ha érdekel ez valakit :d gyorsabb, szebb, jobb renderelés, auto LoD stb.
-
#136 ki a f@szomat érdekli a dx10 ? :D múúúkoggyon minden benne oszt kész. -
#135 Hát ha olvastál régebbieket, akkor semmi újat nem mond, max annyit, hogy lesz ebbe is dx10, de még semmilyen dx10es ficsőrt nem tettek bele egyelőre (deja vu) :D -
#134 nah ezt most végig nem olvasom szóval pls egy rövid összefoglalót ... :P -
#133 eh fáradt vagyok kicsit. Szal új interjú itt -
#132 új http://mmorpg.gamesource.it/Articolo/81/Mortal-Online--Intervista-Esclusiva-2.html interjú. Bár sok újat nem tudni meg belőle. -
#131 ha lehet rá saját logót tenni ( álá PotBs vitorla ) akkor nem rossz az. -
Larvin #130 hát ha csak a leader nyakában lesz akkor felőlem oké, de akkor én nem akarok leader lenni :) -
#129 Az a guildzászló. Gondolom ad valami bónuszt is majd azon kívül, hogy tudod majd nagyobb csatákban, hogy merre mászkál a leader. -
Burca #128 Az ilyen szamurajos :P -
Larvin #127 nekem nem tetszik ez a zászlóféle a karakter hátán, remélem az csak opcionális tartozék -
#126 lol ezt észre se vettem tegnap -
#125 engem az már nem érdekel hogy mit írnak a devek. majd ha a saját szememmel látom hogy tényleg nuku insta akkor elhiszem ;) -
#124 Ez majdnem 1 éves post. Azóta már letisztult 1-2 dolog :p Ircre érdemes járni, meg lehet tudni elég sok mindent. -
Burca #123 Hat nekem nem ez jott le ebbol. Nagy hantazasnak tunik inkabb :) -
#122 Akkor úgy mondom, hogy töltőképernyő nélküli :p -
#121 töltés lesz azért :P
vmi új ingame videót nyomathatnának már... -
#120 Nem lesz instanceolt a játék. Nyitott lesz az egész világ töltés nélkül. -
Burca #119 Én attol félek hogy nagyon instanceolt lesz. Azt olvastam az unreal engine3rol hogy azert annyira sok ember nem bir el és az osszes ezzel az enginenel keszult mmo instanceolt /zonakra bontott ami azert sokat ront a fenenagy sandboxos szabadsagon -
#118 ja meg van valami új interjú is, ami ma vagy holnap elérhető lesz. Remélem informatív lesz és nem az eddig elhangzottak lesznek benne. -
#117 Na Henrik megjött ircre végre GDC után. Betaról még mindig csak annyi van, hogy soon -.- Amit tudni lehet, hogy a GDCn bemutatott UE3.5 újításai mind belekerülnek az MOba is. Jól meggyorsítja a fejlesztés idejét szal még lehet is belőle valami nyáron talán. Új fajokról infók is a "hopefully soon" kategóriába vannak :D Amúgy itt egy videó az új UEs ficsőrökkel. -
#116 karácsonyra meglesz..:-p
semmi hír, honlapon semmi frissítés, január az utolsó komment, sztem ez elég halott dolog..:-) -
RaSzTaH #115 bétát akarok :( !