2354
style=\"height:299px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">
-
#354 Ki vagyok számolva nyárra, mert ösztöndíjat legközelebb csak októberbe kapok és nyáron van 1-2 fontosabb program, mint egy beta :D -
#353 nem e ? hö ? ménem ? -
#352 Sehogy. Egy az, hogy most értem haza, a másik meg, hogy nem veszem most meg :) -
stevyxix #351 LE szerintem tuti nem lesz olcsóbb inkább drágább, 60-70€, ilyen előfizetési díj után ilyenre számolnék, nem beszélve, hogy csak 999 db lesz belőle. -
#350 dobozos ára olcsóbb lesz mint a csak digitális DF-é. vmi ilyesmit írtak. na most hogy a sima dobozos vagy az LE azt már nem tudom. -
stevyxix #349 Darfallnak mennyi a havidíja?
Csak mert mikor MO várható áráról volt szó, azt mondták, nem fognak annyira elrugaszkodni, mint DF esetén tették, ahol digitális letöltéssel ügye 50€ volt tán a játék, ezek után kíváncsi leszek mennyi lesz a játék. -
Lonni #348 Ezt hogy találták ki? 1-1 veszik a EUR-t és az USD-t :)
Jó lenne akkor már 14,25 HUF is. -
Lonni #347 Hát nekem a multkor elkopott. :))) -
#346 jogos... főleg hogy a havidíjat már tudni : € 14,25 ami meg kibaszás megint EU-val ugye . -
stevyxix #345 Azt egyébként nem értem, miért nem képesek az árakat nyilvánosságra hozni, aki ez miatt esetleg lemond az előrendelésről (mondjuk én) az legalább nem fog lógna nyitáskor az oldalon ... -
#344 remegés ide vagy oda azért jobban is felkészülhettek volna erre . :D
na nem baj nekem még bírja F5 :D -
#343 Már most megy a remegés, az oldal elérhetetlen.
Gero, mennyi F5-öt koptattál el? :) -
#342 kis olvasgatni való shop nyitásig -
stevyxix #341 NEM hivatalos visszaszámláló. -
#340 Lesz számláló is -
#339 gmt+1 vagyis 21:00 . na addig van 3 nap , úgyis kiderül . -
#338 lol lehet mégse. Mióta kipostolták megy a vita hogy ez akkor hány óra is. Még Henrik se tudja... :D jelenlegi helyzet az este 9, de ez még változhat! :d Már számlálót kérnek páran...lehet az lenne ésszerű -.- -
#337 Shop nyitás
Az idő el van írva. Itteni idő szerint 19:00kor lesz. -
Archenemy #336 Jé ide még nem linkelte senki
kombat béta rivjú egy:
http://www.mortalonline.com/forums/14365-combat-beta-review-1-a.html#post325062
kombat béta rivjú kettő:
http://www.mortalonline.com/forums/14366-combat-beta-review-2-a.html#post325067 -
#335 Shortly lesz shop aztán soon meg beta -
#334 tékelni akartam.. :X -
#333 höhö soon -
#332 egy kicsit meg varnotok kell :d -
Since #331 Azt tudom hogy 29.-én lesz csak azt nem hogy hány órakor. Jó lenne ha délelőtt lenne vagy kora délután :-) -
#330 29-én lesz shop nem ma. -
#329 Nem biztos csak gondolom -
Since #328 Ez biztos? Ugyabis este nem leszek otthon. Jó lett volna ha reggel nyitják meg a store-t... -
#327 Úgyis itteni idő szerint este fogják, hogy a USbe ne kelljen nekik hajnalba virrasztani -
Since #326 Elég kicsi az esély rá, bár attól függ hogy mikor nyitják meg a store-t -
#325 Nem tudom mi legyen amúgy, mert ebbe az 1kba benne lenni sima boxos verzióval hááát. Semmi esélyt nem látok egy esetleges júli 6i kezdésnek részemről sőt még a 10kba való bekerülésre se. Innentől kezdve pedig felmerül a kérdés, hogy érdemes-e így nyáron megvenni, ha úgyse tolhatom csak év végén :s -
Since #324 Magyarul ha elfogy a 999 db Limited Edition akkor jöhet az 1001 db dobozos verzió ha lesz annyi, és ha jól olvastam akkor július 6.án lehet DD előrendelni ami legközelebb ugye rá két hétre esne. Hát nemtudom kicsit leakarják húzni az embert van egy oylan érzésem. Ti mit gondoltok? -
#323 -So we buy the box version(pre order) get the key, and then download it?
Then the box version comes out in like 3-6 months away from june 29?
Yes. You get an account, and then download the game. The game is shipped on around September 1st.
Also, all updates/patches we release before Launch will be shipped to you (without extra cost) on additional DVD's. -
#322 Csak nehogy ez a játékbeli neve legyen. -
#321 Utolsó része tetszik, bidelek is! :D -
Archenemy #320 Jaja, az nagyon kéne! -
Burca #319 Legjobb lenne meg sem vennéd, akkor talán van esély...
Majd porogjon a jelentés minden nap ! :) -
#318 sima vót az. de azt nem is vártam annyira csak úgy belefogtam. -
#317 És a WAR-nál mit rendeltél? :) -
RaSzTaH #316 nem mered:P -
#315 ööö akarjátok hogy CE-t rendeljek majd ? már csak azért mert VG-nél és AoC-nál is CE-t vettem és mindkettő megdeglett