2354
  • TDC Geronimo
    Ki vagyok számolva nyárra, mert ösztöndíjat legközelebb csak októberbe kapok és nyáron van 1-2 fontosabb program, mint egy beta :D
  • Torzonborz
    nem e ? hö ? ménem ?
  • TDC Geronimo
    Sehogy. Egy az, hogy most értem haza, a másik meg, hogy nem veszem most meg :)
  • stevyxix
    LE szerintem tuti nem lesz olcsóbb inkább drágább, 60-70€, ilyen előfizetési díj után ilyenre számolnék, nem beszélve, hogy csak 999 db lesz belőle.
  • Torzonborz
    dobozos ára olcsóbb lesz mint a csak digitális DF-é. vmi ilyesmit írtak. na most hogy a sima dobozos vagy az LE azt már nem tudom.
  • stevyxix
    Darfallnak mennyi a havidíja?
    Csak mert mikor MO várható áráról volt szó, azt mondták, nem fognak annyira elrugaszkodni, mint DF esetén tették, ahol digitális letöltéssel ügye 50€ volt tán a játék, ezek után kíváncsi leszek mennyi lesz a játék.
  • Lonni
    Ezt hogy találták ki? 1-1 veszik a EUR-t és az USD-t :)
    Jó lenne akkor már 14,25 HUF is.
  • Lonni
    Hát nekem a multkor elkopott. :)))
  • Torzonborz
    jogos... főleg hogy a havidíjat már tudni : € 14,25 ami meg kibaszás megint EU-val ugye .
  • stevyxix
    Azt egyébként nem értem, miért nem képesek az árakat nyilvánosságra hozni, aki ez miatt esetleg lemond az előrendelésről (mondjuk én) az legalább nem fog lógna nyitáskor az oldalon ...
  • Torzonborz
    remegés ide vagy oda azért jobban is felkészülhettek volna erre . :D

na nem baj nekem még bírja F5 :D
  • 0Fritz0
    Már most megy a remegés, az oldal elérhetetlen.
    Gero, mennyi F5-öt koptattál el? :)
  • Torzonborz
    kis olvasgatni való shop nyitásig
  • stevyxix
    NEM hivatalos visszaszámláló.
  • TDC Geronimo
    Lesz számláló is
  • Torzonborz
    gmt+1 vagyis 21:00 . na addig van 3 nap , úgyis kiderül .
  • TDC Geronimo
    lol lehet mégse. Mióta kipostolták megy a vita hogy ez akkor hány óra is. Még Henrik se tudja... :D jelenlegi helyzet az este 9, de ez még változhat! :d Már számlálót kérnek páran...lehet az lenne ésszerű -.-
  • TDC Geronimo
    Shop nyitás

Az idő el van írva. Itteni idő szerint 19:00kor lesz.
  • Archenemy
    Jé ide még nem linkelte senki

kombat béta rivjú egy:

http://www.mortalonline.com/forums/14365-combat-beta-review-1-a.html#post325062

kombat béta rivjú kettő:

http://www.mortalonline.com/forums/14366-combat-beta-review-2-a.html#post325067
  • TDC Geronimo
    Shortly lesz shop aztán soon meg beta
  • eightmiles
    tékelni akartam.. :X
  • Torzonborz
    höhö soon
  • BEAST #332
    egy kicsit meg varnotok kell :d
  • Since
    Azt tudom hogy 29.-én lesz csak azt nem hogy hány órakor. Jó lenne ha délelőtt lenne vagy kora délután :-)
  • Torzonborz
    29-én lesz shop nem ma.
  • TDC Geronimo
    Nem biztos csak gondolom
  • Since
    Ez biztos? Ugyabis este nem leszek otthon. Jó lett volna ha reggel nyitják meg a store-t...
  • TDC Geronimo
    Úgyis itteni idő szerint este fogják, hogy a USbe ne kelljen nekik hajnalba virrasztani
  • Since
    Elég kicsi az esély rá, bár attól függ hogy mikor nyitják meg a store-t
  • TDC Geronimo
    Nem tudom mi legyen amúgy, mert ebbe az 1kba benne lenni sima boxos verzióval hááát. Semmi esélyt nem látok egy esetleges júli 6i kezdésnek részemről sőt még a 10kba való bekerülésre se. Innentől kezdve pedig felmerül a kérdés, hogy érdemes-e így nyáron megvenni, ha úgyse tolhatom csak év végén :s
  • Since
    Magyarul ha elfogy a 999 db Limited Edition akkor jöhet az 1001 db dobozos verzió ha lesz annyi, és ha jól olvastam akkor július 6.án lehet DD előrendelni ami legközelebb ugye rá két hétre esne. Hát nemtudom kicsit leakarják húzni az embert van egy oylan érzésem. Ti mit gondoltok?
  • TDC Geronimo
    -So we buy the box version(pre order) get the key, and then download it?
    Then the box version comes out in like 3-6 months away from june 29?

Yes. You get an account, and then download the game. The game is shipped on around September 1st.
    Also, all updates/patches we release before Launch will be shipped to you (without extra cost) on additional DVD's.
  • 0Fritz0
    Csak nehogy ez a játékbeli neve legyen.
  • TDC Geronimo
    Utolsó része tetszik, bidelek is! :D
  • Archenemy
    Jaja, az nagyon kéne!
  • Burca
    Legjobb lenne meg sem vennéd, akkor talán van esély...
    Majd porogjon a jelentés minden nap ! :)
  • Torzonborz
    sima vót az. de azt nem is vártam annyira csak úgy belefogtam.
  • 0Fritz0
    És a WAR-nál mit rendeltél? :)
  • RaSzTaH
    nem mered:P
  • Torzonborz
    ööö akarjátok hogy CE-t rendeljek majd ? már csak azért mert VG-nél és AoC-nál is CE-t vettem és mindkettő megdeglett