2354
  • Torzonborz
    na én beruháztam egy sima dobozosra. LE-ről lecsúsztam mert....bealudtam :D talán jobb is így mivel amit eddig CE-ben vettem az bukó volt.
    nem olcsó az igaz de speciel hót leszarom. elvileg block A-ban vagyok bár fórumon irogattak olyat hogy mindenki abba került s már kezdtek spekulálni hogy id alapján ki mikor kezd neki. ha meg így megy akkor aug. 3. az sincs messze. na majd írok ha lesz fejlemény.
  • DragonKnight
    70 ojró???
    No ez lesz az évtized MMO scam-je már látom részvétem minden egybegyültnek.

• Bandras DaSilva #392
    Hát eddig is gondoltam, hogy nem lesz rá keret..de ha a dobozos 70 euro akkor biztos:))....remélem lesz digital download version....és az olcsóbb lesz....még anno arról volt szó, hogy olcsóbb lesz mint a darkfall...nincs kedvem kiadni 20k-t egy nem is látott játékért per pillanat...nagyon sok a rossz élményem mostanában...meg itt a nyár is...

Akik megvették meg bent lesznek betaban azok azért írjanak már ide, hogy mégis milyen a cucc...ígéretesnek tűnik, meg tetszik a koncepció, de volt már sok ilyen...
  • Agnate
    Én most foglalóztam le egy dobozosat, de utána belegondolva ki nem adok közel 20k HUF ot egy bétáért, elég volt a Darkfail malör. Aki akar venni most próbálgassa, mert még tuti kap.
  • stevyxix
    *Special Edition
  • stevyxix
    SE (vagyis Special Edtion, Limited-nek írták ez előtt) 89,94 Euro
    Sima BOX 68,69 Euro
    Hát ez nem kevés ...
  • stevyxix
    1600-an vannak fórumon, az nem is olyan sok, simán lehetünk második körösök is :)
  • stevyxix
    Ezt eddig is tudtuk, aki nem LE-t vesz az időrendi sorrendbe (vétel időpontja alapján) kerülhet be, ezért van ez a foglalósdi vagy is checkout-ra nyomva egy órára foglalod magadnak azt a játékot. (363-as kommentbe bemásoltam a pontos angol szöveget)
  • 0Fritz0
    Na, majd legközelebb. (se)

The Beta is divided into Blocks of 2.000 players each, depending on buying-order. Every second week 2.000 additional players will be able to enter the Beta. The full schedule is as follows:

July 20 Block A (including 999 Limited Editions)
    August 3 Block B
    August 17 Block C
    August 31 Block D
    September 14 Block E
  • stevyxix
    Igazán bajtársias magatartás :)
    Beast még erőt is ad neki a "szent küldetéshez" :)
  • 0Fritz0
    Teljesen nyilvánvaló, hogy csupán lelki támaszt nyújtani vagyunk jelen.
  • stevyxix
    De ezek szerint nincs egyedül :D
  • 0Fritz0
    Jah, itt remeg az éjszaka közepén... hopp. :)
  • BEAST #381
    Te most tenyleg azt hitted meg tudod venni? :d
  • Torzonborz
    ezek az uccsó beírások :

Henrik> I wounder if its getting to a point where it is so late for all europeans that they give up, and when shop goes live they miss their chanse, or if they really continue to stay with us and would get even worse if we want to give a fair chanse to all tomorrow instead. There is 1 issue left, which is at our payment solutions area, they are working on it, but we have not got info about when its solved. everyting else is ready. so all we do now is
    <Henrik> one way would be to, split the copies, half as soon as its live hopefully still tonight. and the rest at a earlier time tomorrow when europeans is online...
    <Necromantic> eu people are still up :P though some are gone, though that goes for others as well I guess
    <Khaiyne> And us deal ol' Aussies ;)
    <Khaiyne> Please stop sending me PMs telling me you've been up all night or you took a day off. I'm sorry, I've been up all night too and will likely miss out as I have to leave. I'm not complaining so please, sincerely, please don't send me these messages.
    <Khaiyne> Also if you continue to change your name to "chat" I will have to kick/ban you

na most ezek után nem tudom várjak e még vagy k. anyázva elhúzzak aludni.
  • Torzonborz
    ircen kuss van , mindenkit némítottak kivéve dev/op .
  • stevyxix
    Háh most olvasom:
    "The store works fine, but as very few people were able to actually connect to it"
    Mekkora szívás már :D
  • stevyxix
    Visit the Mortal online game store az végül is van már :)
    Ha már IRC-n vagy rákérdezhetnél az árazásra, legalább ezt tudjuk már meg, ha ők így elszúrták.
  • stevyxix
    Jaj király :D
    Utána indulhatunk mi is ezen a clickkelő bajnokságon :) (abba úgy is jók vagyunk :))
  • Torzonborz
    ezt most írták ircen . lesz vmi Enter the shop Now kép kezdő oldalon aztán azt lehet majd bökdösni feltéve ha nem döglik le az egész megint :D
  • stevyxix
    Jah fórumon is olvastam, Matt vagy ki írta, még fél órája :)
  • Torzonborz
    " The shop will be online any minute now (really)." öh bazz el se hiszem . mingyá lefordulok a székről .
  • stevyxix
    Hát csak, fene se tudhatta, hogy beáll a rendszer (jó sejthető volt :)).
  • TDC Geronimo
    Ők melóbol is meg tudják venni legalábbis elég sokan, de alvás közbe nehéz :D
  • stevyxix
    Egy Amerikai írta, hogy náluk 2 órakor volt ez az időpont mikor is az előrendelés startja lett volna, na akkor ki járt rosszul? :)
  • TDC Geronimo
    vagyis ma -.-
  • stevyxix
    Hát az nem is sok, még a végén esélyes lesz a dolog :)
    Árakat írd ha tudod!
  • TDC Geronimo
    Ja majd ha a sok európai, aki holnap reggel 5kor kel elmegy, akkor jó lesz :D
  • Torzonborz
    Henrik most írta hooooooogy SOON TM :D szóval ja talán már tényleg mindjárt nyitnak. most 867en lógunk ircen.
  • TDC Geronimo
    2kba legyél benne azt lökjed az infókat meg képeket :d
  • Torzonborz
    azt írják kb 1 óra vagy még hamarabb. most má' csak azért is kivárom hogy basznák meg....
  • stevyxix
    Nahát kiegészítették a mai hírt:
    "
    Important! When you enter the shop, you will see the prices and have the option to choose one of the versions. When clicking “checkout”, that version will be temporarily “reserved” for you for a couple of hours. As you may only buy one version per account, this means that you cannot go back and choose another version during those hours. This is a technical safety-line; if something goes wrong during your purchase you still have some time to get everything right, but it also means it’s important that you choose the right version from start."
    Ez így érdekes, 1 órás foglalás checkout lenyomásával.
  • stevyxix
    Én is, de nem fogok shopot várva éjszakázni az biztos.
    Gondolom lesz ára majd, ha úgy is korlátozott példányszám van (bár nem tudom, 10k-t csak úgy elkapkodnak-e).
    Majd tudsz árakat megírhatnád, köszi :)
  • Torzonborz
    jah az oldal / fórum már faszán megy. remélem 1 órán belül lesz már shop. mondjuk szabin vagyok a héten szóval ráérek :D
  • stevyxix
    Nah az oldal már jól működik, account oldal viszont sehogy (forbidden).
  • DragonKnight
    Hali Torzi szerintem megvették a bót forráskódját az Aventurine-tól osztán szereztek hozzá egy 486-os mert az volt a recommended hardware :D

Sok sikert a vásárhoz!
  • stevyxix
    Most olvasom csak Box verziókat árulnak (ha működne az oldal) most, DD verziók egy hét múlva lesznek csak.
  • stevyxix
    Ki is dobta a szerver hibát.
  • stevyxix
    Valaki véletlen feljut az oldalra árakat írhatna (hátha nem kell tovább nézegetnem).
  • 0Fritz0
    Bölcs döntés, ahogy nézem éjfél előtt egy darabot sem fognak eladni a nagy refresh háború miatt. :)