2354
style=\"height:299px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">
-
stevyxix #474 Hát ha igaz akkor ez csöcs :D
Nincs mail, legalább váltsák át B blockra akkor nem is foglalkozok vele ... -
#473 [21:56] * Henrik changes topic to 'http://www.youtube.com/watch?v=dHWLqU_cf98 | CHECK YOUR EMAIL FOR CLIENT DOWNLOAD AND FURTHER BETA INFO.
hmm -
stevyxix #472 Jaja, csak 999 LE-s fog sírni, azokat meg bannolják :D -
#471 Ja átraknak Bbe mindenkit így nem kell magyarázkodni a késés miatt :d -
stevyxix #470 Basszus ráfrissítettem, most meg már A-t ír, döntsék már el, faxom kivan :D -
stevyxix #469 De ki tudja, lehet mindenki B-s lesz :D -
stevyxix #468 Nah B-s lettem, a probléma megoldódott :D -
#467 Előbb Henrik fellépett ircre. Kibannolt 10 embert kb és kussol továbbra is :D -
stevyxix #466 Már van aki írt is be, hogy kapott mailt, B-ból C-be sorolták :D
Legalább küldenének mailt, hogy B-be vagyok, akkor nem kéne lesnem a fórumot :D -
stevyxix #465 Megint van valami kavarás, nem tudják ki melyik blockba van:
"This does not mean we have postponed any beta. We do need to solve the block A status as you are aware of we have hade some problems with that, and this is all tied into GlobalCollects system. We will soon post an update on the block A beta status. We are working as hard as we can at the moment." -
stevyxix #464 Hát akkor remélem nincs igazam ... -
#463 "The shop is temporarily closed, it will not re-open today (Monday 20 July). More information regarding this will be posted here soon, together with a new opening date and time.
You are able to create a Mortal account but not to place an order till we have an update on the shop from our partner, GlobalCollect. We still need to solve a few issues before we open the shop again for new purchases and digital download only."
na gg legalább erre nem kell ma már várnom -.- -
stevyxix #462 Fejetlenség volt biztos a shop indulási gondok miatt és így minden infót visszatartanak. -
stevyxix #461 Most nézem:
"If there still are any spots left of the 10 000 pool you will be able to buy Mortal Online Digital Download Only on Monday and directly start downloading the client."
Ezek szerint, ha shopba lesz digitális kiadás onnantól elérhető lesz mindenki számára a cliens is, így már kicsit érthetőbb ez a felkészülés. -
#460 Ja ez idegesít engem is. Eddig tök nyitottak voltak az SV devek mindenhol, de mostanában lószart se mondanak. Mindig jönnek a dumával, hogy jajj most very very busy mindenki. Hát elhiszem, de arra nehogymár ne legyen ideje valakinek a csapatból, hogy pár mondatba benyögje, hogy mi az ábra. -
Bandras DaSilva #459 Gondolom hasonló vonatkozik rá mint a kliensre:)
nem vagyok szakértő én sem, de eddig minden MMOval gondok voltak amikor sokan akarták egyszerre leszedni a klienst..meg sokszor előfordulnak hirtelen lehalások...amikkel nem tudnak mit kezdeni.
Célszerű ezeket a dátumokat lazán kezelni...július 20 lehet 20a este vagy 21 vagy valamikor azon a héten.
Ott rontják el a dolgot ezek a fejlesztők, hogy semmit sem kommunikálnak kifelé a játékosoknak..nyílván nem lenne sokkal boldogabb az a sok ember ha tudná, hogy mondjuk beszart xy hardwer vagy vmi, de legalább tudná, hogymiért késik az egész.
Ezeket nem nagyon szokták elmondani, csak a hiba elhárítása után mert azt hiszik, hogy ha bevallanák, hogy vmi szar azzal nevetségessé meg hiteltelenné válnának....pedig a nem mondok semmit/én vagyok az okos hozzáállás több kárt okoz..lásd darkfall. -
#458 nem vágom hogy mennek ezek a dolgok, de ha egy dátum be van jelentve hetekkel ezelőtt mi tart ennyi ideig? Utolsó nap kezdenek vele foglalkozni meg intézkedni vagy én nem értem. Mondjuk én arra várok, hogy lehessen venni DD verziót végre a shopba, de erre se látok sok esélyt ma -.- -
Burca #457 Soon ? :) -
DragonKnight #456 "The client has not been released yet, and we will update you as SOON as we know anything"
Szóval ha majd AKÁRMIT(VALAMIT) tudnak akkor szólnak....
Akkor jelenleg nem tudnak az égvilagon semmit. Ez azért messzi van a tervszerű bétától...
-
DragonKnight #455 Hát pl Darkfall-ban 1 soon = fél év, mivel a paypal fizetési mód is soon volt indulás óta és most mikor indult az NA1 szerver akkor vált valósággá. Meglássuk az MO-ban mi a definició a soon-ra :D
-
#454 már megint az a qrva sün...izé soon :
"The client has not been released yet, and we will update you as SOON as we know anything" :D -
#453 Bleh jöhetne már a DD verzió is a shopba -
DragonKnight #452 Vigasztaljon az a gondolat hogy amíg leak nincs addig remény van! -
Tomy Lee #451 Tehát a szokásos csakis preorder-es téma
Köszi -
#450 ha nuku preorder akkor nem . -
Tomy Lee #449 Sziasztok!
Lehetne nekem valami lehetőség arra,hogy ha fennt lesz a kliens én letöltöm és kipróbáljam?
Nem rendeltem elő,no pre-order-béta kulcs.Nincs semmim:)
-
#448 Mondjuk szomorú, mert így késnek a leakek is :D -
#447 stevyxix msn-ed van e ? -
stevyxix #446 Jah lehet, meglett a nagy zsé és most Hawaii van :) -
#445 Nagy a csend. Ezek már elutaztak a lóvéval valami szigetre :) -
stevyxix #444 Azért lassan feltolhatnák a klienst, gondolom nem kis idő lesz mire lejön. -
DragonKnight #443 Akkor azok nem voltak ott a Darkfall launch-on, vagy olyan részegek voltak hogy már elfelejtették :D
-
#442 Ismerős érzés... :) -
#441 Na látom még a kliens sehol. Tegnap éjjel remegtek ircen már sok buta azt hitte, hogy ahogy éjfélt üt az óra már tölthetik is :D -
stevyxix #440 Írok, majd ne aggódj :). -
#439 Na holnaptól jöhetnek az infók :p -
stevyxix #438 Hát az igaz, ide nem sokat jártam, hivatalos oldalt meg fórumot nézegettem néha, még elérhető közelségbe nem került a játék. -
#437 Pedig ezt linkeltük régen ide is :) -
stevyxix #436 Hát erről én lemaradtam.
Most találtam rá először, de lehet egyedül vagyok. -
stevyxix #435 De belegondolsz már csak a számok törvénye alapján vagyis, hogy 2k ember fog fellépni és ezeket mind végigcsinálni, ez már eleve sok hibát fog kidobni. Ezek jó részét eleve többször megteszed és nem a tesztelés miatt. Karaktert készíteni, amúgy kifejezetten szeretek, szóval lesz jó oldala is :)